2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

acıkıp erken kalkıyorum zaten:) canım akşam mutlaka meyve vs yiyorum, yatarken süt kilo aldırıyor, sabahları içiyorum sütü.. fındık ,fıstık falan da yiyorum.. ama canımın istediklerini yemiyorum demek istedim:) sabah 7 de tekmelemeye baslıyor :)

ve arkadaşlar ben bu ayda 1 kilo almışım moralim çok kötü sabah şok oldum ya hamur işi kızartma yeme spor yap sonuç bu

ben sizi duydukça cidden bunalıma giriyorum...ve anlayamıyorum..neredeyse eskisi gibi yiyorum,ama deli gibi kilo alıyorum..tamam bu hafta almadım diyorum,çıkıyorum yine almışım...

Spor,yürüyüş,uğraş dur,22 hafta bitti 8 kiloyla tamamladım maşallahhhhhh

ve arkadaşlar ben bu ayda 1 kilo almışım moralim çok kötü sabah şok oldum ya hamur işi kızartma yeme spor yap sonuç bu

cnm BU AY da demişsin,dikkatimi çekti :) 1 ayda 1 kilo alman kadar doğal bişey olamaz,hamilesin...hiçbirşey yemesende ayda 1-1,5 kilo alman zaten olması gereken şey..fazlası kötü benimkisi gibi:18:

sen ne yaparsan yap vücut doğum sonrası emzirme ve enerji ihtiyacı için her gebe de değişmekle beraber ortalama 4 kg civarında yağ depoluyor..e plasenta,kan hacminin artışı,göğüslere alınan 1kg vs...zaten iser istemez her ay 1,5 kg alıcaksın..onu engellemeye çalışma,bence ayda 1 süper bir kilo

günaydın kıslar,

22.haftaya girdik ve totalde 6 kilo almış bulunuyorum.(bunun 5 kilosu bilinçsizlikten dolayı ilk 3 ayda alınmıştır:))

49 kiloyla hamişliğe başlayanlar varmış aramızda, kıs siz ne şanslısınız:)

ödemi olan arkadaşlar:

ödemi atmanın en iyi yolu tuzu ve hamurişini azaltıp günde en az 2,5 litre su içmek.
sebze yediğin anda vücudun hafifliyor, mide rahatlıyor.
günde 1 adet yeşil elma da çok faydalı.
içtiğiniz suya çeyrek limon sıkmak da işe yarıyor.

21. haftamdayımm 3 kg almışımm... Arkadaşcağızlarım üzmeyin canınızı... ilk 3 ay 3 kg, 2. 3 ay 3 kg, 3. 3 ay 6 kg almak normal olanmış yani toplamda 12 kg :) inşallah aşmayız... :))

ya canım buradakileri okuyorum azıcık kilo almışlar kendime bakıyorum ve bu kadar dikkat ederken kilo alıyorum kızıyorum kendime

ya canım buradakileri okuyorum azıcık kilo almışlar kendime bakıyorum ve bu kadar dikkat ederken kilo alıyorum kızıyorum kendime

yok cnm cidden üzülme...artık ayda 1-2 kilo da almicaksak zaten atalım kendimzi bi yerden..ben ki çoooooook takıntılıyım kilo konusunda,cidden etrafımdakiler manyak olduğumu düşünüyorlar,ben bu kadar dikkate ve spora 8 kilo aldıysam almayanların doğuştan bir şansları olduğunu düşünüyorum artık..ki bunlara sen de dahilsin :))))) gerçi toplamda kaç kilo aldığını bilmiyorum ama benim kadar almadığına eminim...

şimdi beni okuyanlar kesin öküz gibi giyo diyodur ama cidden yemiyorum...8 kilo alacak kadar asla yemedim,yemem de zaten..ama bu da benim şansım :2::2::2:

Estafurullah canım kimse öyle bişey demiyordur..aynen yesen bile kg alınıyor..zaten 11 kg bebek,ödem,plesanta vs 11kg Allahın emri alınması gerekiyor üstü de elbet verilir..bebişler sağlıklı olsun da..benim bi arkadaşım 40 kg aldı hormonsal rahatsızlığı vardı 2senede verdi hepsini..en önemlisi sağlık..az alanlar da genetik koddan şanslılar yada gerçekten az yiyorlar..hanile bir kadının normal bir kadın gibi değil zaten daha yüksek kalorili beslenmesi gerekiyor..ben normalde kahvaltıda her sabah yumurta yiyip günde yarım lt süt içip her gün meyve yemiyodum mesela..

canım ben de bu kiloyu çok dert ediyorum bi,liyorsun ama buraya bu yazıları yazdıktan sonra başıma gelenler bilmiyorum ama imtihan herhalde 2 gündür ciddi bi karın ağrısı yaşıyorum dün gece dayanılmazdı ve acile gittik bebeğin kalp atışlarını duyana kadar neler yaşadım yani şu andan itibaren kilo alıyorum diye sızlanmıycam ağlamıycam şükredeceğim bebeğim sağlıklı diye

offf çok geçmiş olsunnnnçok üzüldüm..neden olmuş karın ağrısı,gazdır büyük ihtimal bazen bana da çok ağrı yapıyor..

çok haklısın insan öyle bir korku yaşayınca kilo gibi basit sorunlar ne kadar boş geliyor insana değil mi?:2::2::2:aslında şükredip hiçbirşeyi takmamak gerek çok haklısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…