yok cnm gercekten iştahım çok acık, kahvaltıdan hiç kısmam ben ama akşam çok az yerim saat 7 de falan yiyoruz en gec.. acıkıyorum sonra meyveyle geciştiriyorum.. nerdeyse ac yatıyorum.. çok şükür bebiş 1 hafta önde gidiyor, ağırlıgı da yerinde..[
aaa bayadır görüşememiştik canım nasılsın
Maşallah ama Canım çok kg almamışsınki kasma kendini çok aç yatarsan bebiş de acıkır..yatarken en azından bir bardak ılık süt iç derim..aç yatarsan bebiş yakında kordonu sabqh 6 da çekmeye başlar demedi deme:)
yok cnm gercekten iştahım çok acık, kahvaltıdan hiç kısmam ben ama akşam çok az yerim saat 7 de falan yiyoruz en gec.. acıkıyorum sonra meyveyle geciştiriyorum.. nerdeyse ac yatıyorum.. çok şükür bebiş 1 hafta önde gidiyor, ağırlıgı da yerinde..[
aaa bayadır görüşememiştik canım nasılsın
merhaba canım iyiyim çok şükür, her sey yolunda.. benim beklenen doğum tarihini 1 hafta öne cekti dr, erken döllenme olmuş, bebiş büyük çıkıyordu.. ayrıntılıyı ceken dr kesin olarak karar verdi... oğluşu bekliyoruz işte. bi yandan okul basladı, ilk hafta cok yorucuydu ama bu hafta daha sakindi cocuklar.. sen de ne var ne yok, hersey yolundadır inş.. büyümüştür kzın..
ve arkadaşlar ben bu ayda 1 kilo almışım moralim çok kötü sabah şok oldum ya hamur işi kızartma yeme spor yap sonuç bu
şu topiğe birgün sanane ulen dicem benim kilomdan
cnm BU AY da demişsin,dikkatimi çekti :) 1 ayda 1 kilo alman kadar doğal bişey olamaz,hamilesin...hiçbirşey yemesende ayda 1-1,5 kilo alman zaten olması gereken şey..fazlası kötü benimkisi gibi:18:
sen ne yaparsan yap vücut doğum sonrası emzirme ve enerji ihtiyacı için her gebe de değişmekle beraber ortalama 4 kg civarında yağ depoluyor..e plasenta,kan hacminin artışı,göğüslere alınan 1kg vs...zaten iser istemez her ay 1,5 kg alıcaksın..onu engellemeye çalışma,bence ayda 1 süper bir kilo
şu topiğe birgün sanane ulen dicem benim kilomdan
ya canım buradakileri okuyorum azıcık kilo almışlar kendime bakıyorum ve bu kadar dikkat ederken kilo alıyorum kızıyorum kendime
yok cnm cidden üzülme...artık ayda 1-2 kilo da almicaksak zaten atalım kendimzi bi yerden..ben ki çoooooook takıntılıyım kilo konusunda,cidden etrafımdakiler manyak olduğumu düşünüyorlar,ben bu kadar dikkate ve spora 8 kilo aldıysam almayanların doğuştan bir şansları olduğunu düşünüyorum artık..ki bunlara sen de dahilsin :))))) gerçi toplamda kaç kilo aldığını bilmiyorum ama benim kadar almadığına eminim...
şimdi beni okuyanlar kesin öküz gibi giyo diyodur ama cidden yemiyorum...8 kilo alacak kadar asla yemedim,yemem de zaten..ama bu da benim şansım:2::2::2:
yok cnm cidden üzülme...artık ayda 1-2 kilo da almicaksak zaten atalım kendimzi bi yerden..ben ki çoooooook takıntılıyım kilo konusunda,cidden etrafımdakiler manyak olduğumu düşünüyorlar,ben bu kadar dikkate ve spora 8 kilo aldıysam almayanların doğuştan bir şansları olduğunu düşünüyorum artık..ki bunlara sen de dahilsin :))))) gerçi toplamda kaç kilo aldığını bilmiyorum ama benim kadar almadığına eminim...
şimdi beni okuyanlar kesin öküz gibi giyo diyodur ama cidden yemiyorum...8 kilo alacak kadar asla yemedim,yemem de zaten..ama bu da benim şansım:2::2::2:
23. hafta 58 kiloyum
böyle öküz gibi yersem 68 * 78 *88 gibi gibi gidebilriim
canım ben de bu kiloyu çok dert ediyorum bi,liyorsun ama buraya bu yazıları yazdıktan sonra başıma gelenler bilmiyorum ama imtihan herhalde 2 gündür ciddi bi karın ağrısı yaşıyorum dün gece dayanılmazdı ve acile gittik bebeğin kalp atışlarını duyana kadar neler yaşadım yani şu andan itibaren kilo alıyorum diye sızlanmıycam ağlamıycam şükredeceğim bebeğim sağlıklı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?