2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

ödem yapmışsındır gsmemo, bazen bize böyle küçük oyunlar oynuyor tartılar:)
bir de hep sabah wc ye gittikten sonra tartıl. en az 500 gram fark ediyor
sebze ve etini güzel yiyorsan merak etme,
ikimiz de çok kilo almadan tamamlıycaz
ben de 68 ile başladım, 21. haftadayım 74 geliyorum.

banada ütopik geliyor kuzum.uzmanlar bas bas bağırıyor.hamilelikte kilo alımı normal.oranları var.
benim 20. haftam 55.5 ile başladım 61 oldum.

sen de çok normal gidiyorsun hüzünbazım,

kilo almayanlar da bundan sonra iştahları açılınca alacaklar:)
ben de en başından beri iştahım açık olduğu için kendimi tatlı ve hamurişinden uzak tutmaya devam edecem sanırım:)

sabah aç karnına wc den sonra tartıl kuzum

kuzumm,senin yazından sonra ekmeği kestim gibi bişey.ben az kilo almanın matah sanılmasına kızıyorum.normalde kiloyu sevmem ama her şeyin normali var.hamileyiz

ben de bi haftasonu 2 ünde 1 kilo almıştım.
bi kısmı ödem de olabilir ama alınıo canım normal yiyiosan takma kafana
zaten alacağız ki bur çoğu kişi normal alıo dert etme

ben hamile kaldığımda 56 kiloydum 16.haftama kadar mide bulantım oldu ve 3 kilo verdim şimdi ise son 1 haftada 2 kilo aldım birden sanırım bebek büyüdüğü için biranda aldım sadece kahvaltılarda ekmek yiyebiliyorum daha iştahım açılmadı ama kilo alıp üzülen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum keşke iştahım olsada alsam inanın iştahsızlık çok kötü bişey hamile kalmadan önce böyle değildim yerdim şimdi o günlerimi özlüyorum

sabah aç karnına wc den sonra tartıl kuzum

kuzumm,senin yazından sonra ekmeği kestim gibi bişey.ben az kilo almanın matah sanılmasına kızıyorum.normalde kiloyu sevmem ama her şeyin normali var.hamileyiz

çok haklısın ben de sevmem kiloyu, hantallaşırım, çirkinleşirim.az kilo alanların da herhalde yaradılış meselesi. benim k.v. ilk gebeliğinde sadece 7 kilo almış! düşünsene 7 kilo çok sağlıksız.ilk bebek de çok minik doğunca artık benim eşime hamileyken daha iyi beslenmiş ve 14 kilo almış.

ekmeği de öyle kesme gülüm, kahvaltıda olsun yemeklerin yanında olsun 1'er 2'şer dilim yemeye devam. ama pilav gibi bir tür yemek varsa ben ekmek yerine 2-3 kaşık pilav yiyorum. karbonhidrat da vücut için gerekli, yeteri kadar alamazsak ve protein yakımına başlarsa vücut, keton diye bir madde salgılanıyormuş bu da bebeğin beyin gelişimini etkilermiş. bu yüzden ağır spor, diyet yapılmıyor ya zaten hamilelikte.

ben de hesap kitap yapmadan rahat bir hamilelik geçirmeyi isterdim tabi ki ama şartlar ne yazık ki dikkat etmeyi gerektirdi. hatta o eski zamanlardaki gibi "2 kişilik yerim, anneme her canımın istediğini yaptırtırım" diye seviniyordum, çok iştahlıyımdır normalde, bir tabakla doymazdım. ama öyle olmadı, dikkat etmezsem hamileliğin ilerki aylarında sıkıntı yaşayacağımı biliyorum çünkü. bel ve sırt dayanmıyor, bacaklar dayanmıyor...

aynen tatlım.1-2 dilimi geçmiyorum.dikkat ediyorum.bakalım nolcekkk

şu an kızlar 20. haftam biticek 61 oldum 57.5 hamile olduğum kilo sizce kilo alışım nasıl fazlada almak istemiyorum çünkü kaburgalarım ağrıyor belim zorlanıyo gibi ağırlık hissi oluşuyo daha şimdiden böyle büyüdükçe ne yapcam bilmiyorum bi akıl verin bana hiç spor yapanınız varmı

canım doktora gittim bugün hiç bir sorun yok bebeğin gelişimi de ayına göre olması gerekenmiş tşk ederim :)
Sevindim canım:)

Bendensin hihi:) ama ödem olabiliyo canım ertesi gün tekrar tartıl..

Kızlar aşırı kg almadıkça çom kafaya takmayın herkesin metabolizması farklı ben de ilk 3 ay 1,5 kg aldım şimdi 5,5 kg buldum..dr normal dedi..hamileyiz kg almamız çok normal zaten bebek ödem plesanta çart curt 11 kg muş..üstü bize kalacak onu da doğumdan sonra yavaş yavaş veririziinş..

canım ben kızım da 18 kg aldım.kızım 1 yaşını geçtikten sonra o kilonun fazlasını verdim kızartma yeim hamur işi yedim tatlı yedim sınırını bildikten sonra veriyosun birde çocuğun hareketli olursa daha kolay vermen ben 49 la hamile kaldım 52 kğ yum şuan akşama kadar yediğim kiloyu diyorum sabah düşüyor çünkü geneli su olduğu için.şuanda kızartma hamur işi yiyorum dayanamıyorum napıyım idareli ama.21 haftadayım.

gebeliğe 49 kilo ile başladım boyum 1.68 şuan 50 kiloyum. fazla kilom yok anlayacağın :)

Son düzenleme:
gebeliğe 49 kilo ile başladım boyum 1.68 şuan 50 kiloyum. fazla kilom yok anlayacağın :)

oooo süpermişşşşşş

valla nasıl başarıyosunuz anlamadım ben dikkat ediyorum,spor yapıyorum..Hem de öyle 15 dk yürüyüp bırakmıyorum haftada 4 kez eğitmen eşliğinde bildiğin bütün kas gruplarını çalıştırıyorum.yaklaşık her çalışma 1,5 saa sürüyor yine de kilooo alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmdeliricemmm yanii

anneler sorum var sizlere dünden bugüne 800 gram almışım 1 günde böyle birşey olabilir mi 1 gün bile değil 15 saat diyebilirim vücudumda inanılmaz bir yorgunluk hissediyorum sabah 7 den akşam 5 e kadar dersim vardı ayakkabılara sığmıyor ayaklarım ödem falan mı diyorum ki ya şok oldum

ben de aynı dertten müzdaripim :))))) benim de aynı şekilde oluyor,bırak 800 gramı ben 1 günde 63.5 tan 65 e çıktım ve o gördüğüm kilo ertesi gün azalsa bile 2-3 gün içinde tekrar o kiloya geliyorum..Ödem tabiki olabilir,akşam tartılma çünkü kesin fazla çıkıyor..Sabah aç karnına tartıl,gerçek kilon o..

her gün aynı saatte tartılıyorum canım sabah ya şu kilo derdi beni mahvetti ya zaten hafif tombişim

21. hafta bitiyor, 3 kilo aldım.. ama dikkat etmesem uçacak kilom, sadece bebeğe gfaydalı ,besin değeri yüksek şeyleri yiyorum diyebilirim..

Maşallah canım gayet ii nereye uçucak 3kg almışın sadece:)

yok cnm gercekten iştahım çok acık, kahvaltıdan hiç kısmam ben ama akşam çok az yerim saat 7 de falan yiyoruz en gec.. acıkıyorum sonra meyveyle geciştiriyorum.. nerdeyse ac yatıyorum.. çok şükür bebiş 1 hafta önde gidiyor, ağırlıgı da yerinde..

Maşallah ama Canım çok kg almamışsınki kasma kendini çok aç yatarsan bebiş de acıkır..yatarken en azından bir bardak ılık süt iç derim..aç yatarsan bebiş yakında kordonu sabqh 6 da çekmeye başlar demedi deme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…