Benim de 22.haftaya girdiğim bugün tartıda anormallikler görüyorum.Ben anlamıyorum ki,cumartesi tarıldım 63,5 bugün tartılıyorum 65,5....Çüşşşş ya iki günde 2 kilo olamazzzzzzzz ......:18::18::18:ve iki gündür sebze yiyorum
banada ütopik geliyor kuzum.uzmanlar bas bas bağırıyor.hamilelikte kilo alımı normal.oranları var.
benim 20. haftam 55.5 ile başladım 61 oldum.
sabah aç karnına wc den sonra tartıl kuzumBenim de 22.haftaya girdiğim bugün tartıda anormallikler görüyorum.Ben anlamıyorum ki,cumartesi tarıldım 63,5 bugün tartılıyorum 65,5....Çüşşşş ya iki günde 2 kilo olamazzzzzzzz ......:18::18::18:ve iki gündür sebze yiyorum
sen de çok normal gidiyorsun hüzünbazım,
kilo almayanlar da bundan sonra iştahları açılınca alacaklar:)
ben de en başından beri iştahım açık olduğu için kendimi tatlı ve hamurişinden uzak tutmaya devam edecem sanırım:)
Benim de 22.haftaya girdiğim bugün tartıda anormallikler görüyorum.Ben anlamıyorum ki,cumartesi tarıldım 63,5 bugün tartılıyorum 65,5....Çüşşşş ya iki günde 2 kilo olamazzzzzzzz ......:18::18::18:ve iki gündür sebze yiyorum
sabah aç karnına wc den sonra tartıl kuzum
kuzumm,senin yazından sonra ekmeği kestim gibi bişey.ben az kilo almanın matah sanılmasına kızıyorum.normalde kiloyu sevmem ama her şeyin normali var.hamileyiz
çok haklısın ben de sevmem kiloyu, hantallaşırım, çirkinleşirim.az kilo alanların da herhalde yaradılış meselesi. benim k.v. ilk gebeliğinde sadece 7 kilo almış! düşünsene 7 kilo çok sağlıksız.ilk bebek de çok minik doğunca artık benim eşime hamileyken daha iyi beslenmiş ve 14 kilo almış.
ekmeği de öyle kesme gülüm, kahvaltıda olsun yemeklerin yanında olsun 1'er 2'şer dilim yemeye devam. ama pilav gibi bir tür yemek varsa ben ekmek yerine 2-3 kaşık pilav yiyorum. karbonhidrat da vücut için gerekli, yeteri kadar alamazsak ve protein yakımına başlarsa vücut, keton diye bir madde salgılanıyormuş bu da bebeğin beyin gelişimini etkilermiş. bu yüzden ağır spor, diyet yapılmıyor ya zaten hamilelikte.
ben de hesap kitap yapmadan rahat bir hamilelik geçirmeyi isterdim tabi ki ama şartlar ne yazık ki dikkat etmeyi gerektirdi. hatta o eski zamanlardaki gibi "2 kişilik yerim, anneme her canımın istediğini yaptırtırım" diye seviniyordum, çok iştahlıyımdır normalde, bir tabakla doymazdım. ama öyle olmadı, dikkat etmezsem hamileliğin ilerki aylarında sıkıntı yaşayacağımı biliyorum çünkü. bel ve sırt dayanmıyor, bacaklar dayanmıyor...
Sevindim canım:)canım doktora gittim bugün hiç bir sorun yok bebeğin gelişimi de ayına göre olması gerekenmiş tşk ederim :)
bende 21.haftama gircem yarın 4 kilo olmuş aldığım
oğlumda 21.haftamda 4,5 kilo almıştım ama doğuma giderken totalde 15 di aldığım kilo
bunda o kadar olmam iinş. diyorum ya çünkü oğlumda kilo verme işini pek beceremedim doğum sonrası
bunda hedefim totalde 10 kilo almak inş. ama hedef tutturmakta zor gibi görünüyor
herşey yolunda olmasına çok sevindim..önemli olan bebeğin sağlığı elbette..Ama ben kilo konusuna biraz takıntılı olduğum için merakımdan soruyorum kaç kilo ile başladın gebeliğe??boyun kaç ? kilo fazlan olduğu için mi almadın acaba yoksa şanslı kullardan mısın?
gebeliğe 49 kilo ile başladım boyum 1.68 şuan 50 kiloyum. fazla kilom yok anlayacağın :)
anneler sorum var sizlere dünden bugüne 800 gram almışım 1 günde böyle birşey olabilir mi 1 gün bile değil 15 saat diyebilirim vücudumda inanılmaz bir yorgunluk hissediyorum sabah 7 den akşam 5 e kadar dersim vardı ayakkabılara sığmıyor ayaklarım ödem falan mı diyorum ki ya şok oldum
ben de aynı dertten müzdaripim :))))) benim de aynı şekilde oluyor,bırak 800 gramı ben 1 günde 63.5 tan 65 e çıktımve o gördüğüm kilo ertesi gün azalsa bile 2-3 gün içinde tekrar o kiloya geliyorum..Ödem tabiki olabilir,akşam tartılma çünkü kesin fazla çıkıyor..Sabah aç karnına tartıl,gerçek kilon o..
21. hafta bitiyor, 3 kilo aldım.. ama dikkat etmesem uçacak kilom, sadece bebeğe gfaydalı ,besin değeri yüksek şeyleri yiyorum diyebilirim..
Maşallah canım gayet ii nereye uçucak 3kg almışın sadece:)
yok cnm gercekten iştahım çok acık, kahvaltıdan hiç kısmam ben ama akşam çok az yerim saat 7 de falan yiyoruz en gec.. acıkıyorum sonra meyveyle geciştiriyorum.. nerdeyse ac yatıyorum.. çok şükür bebiş 1 hafta önde gidiyor, ağırlıgı da yerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?