2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

arkadaşlar aranıza yeni katılan biri olarak bende paylaşmak istedim. 15+4 günlük hamileyim ve bugün itibariyle 600 gr. almışım bebegimin ağırlığı 121 gr ilk defa 65 gördüm

Bebişlerinizle bol sağlıklı günler dilerim

15+3 günümdeyim. 1.5 kilo aldım diye seviniyordum, 400 gramını geri vermişim. 59.6'yım.

kızlar ben de 2 buçuk kilo aldım hem de 16..haftadayız..offff
bızımkılere cekersek 22 olurum ben...
bu arada ben dıkket etmıyorum mesela canım çok çekti cıps var...offf
bennım derdım karnım çok çıktı bıldığın 4 hafta onden gidiyor..
sizin bu haftalar göbeklerınız nasıldı

bende 19. haftamdayım ve daha kilo almadım yarın sağlık ocağında tartılacam en son tartıldığımda 53.2 dim.evdeki tartımı bozuk nedir ya anlamadım:44: bu bebiş neremde saklanıyor anlamdım gitti

Ben bu işten hiçbirşey anlamadım ( 20.haftadayım 5 kilo almışım ama insanlar bakıp sen nasıl 5 aylık hamilesin diyorlar??Herkes parmak çocuk mu doğuracaksın bebek nerde diyor..Aslında bence karnım çıktı ama tabi gömlek filan giydiğimde anlaşılmıyor.Dışarıdan bakıldığında belli olmuyor ancak daracık birşey giyersem göbeğim var o da sanki benim göbeğim gibi :)Yani hamile göbeğine benzemiyor? sizin karınlarınız hamile olduğunuz anlaşılacak şekilde mi ??

ben 3 kilo aldım şuana kadar ama benimki anlaşılacak şekilde zaten gebe pantolonu giyiyiorum birde gebe bluzu gibi bluz giyiyorum ben penye göğüs altından sonra bollaşan o yüzden benim gebe olduğumu anlamaları zor olmuyor
hoş daha 3 gün önce aynı iş yerimdekilerden biri kendisinin haberi yokmuş gebe olduğumdan bana sen kilo aldın sanırım dedi bende bebek var deidm şaşırdı

Canım zayıfsan ve iç karnın genişse anlaşılmıyabilir bebeğin büyüklüğüyle ilgisi yok takma kafana..ben hem balık etliyim-komik kelime:))-hem de bizim ailecek iç karnımız çok geniş değil göbek fırtlıyor hemen..önemli olan bebişler sağlıklı olsun bikaç ay sonra çıkıcak göbüşün nasıl olsa:)

herhalde öyle,58 kg la hamile kaldım boyum 1.73.şimdi 63 kg oldum.iç karnım geniş heralde,öyle diyorlar :)bakalım haftaya kontrolum var dr ne diyecek merak ediyorum,o rahatlatabilir sanırım şu an beni bebeğin iyi olduğunu söyleyerek..İnşallah :))

İnşallah..Boyumuz aynı ama senin kilon u öğrendikten sonra kendiminkini söylememeye karar verdim:)) bi de karnım çıkmıyo diyo;P

Kizlar güven hastanesine gidiyorum ama doktorum normal dogim konusundaki istegimi erken daha diye gecistiriyor.galiba sezeryan yapicak ve ben istemiyorum.normal dogum istiyorum.önereceginiz guvenilir doktor varmi?

Canim sanirim ayni gun doguracagiz.ins tabi hayirlisiyla. Su an kac kilosun? Ben 61 le hamile kaldim susn 63,5 oldum.bir de bebek alisverisine basladinmi?

şu an 21.haftam 51 kiloyum canım.bebek alışverişine başlamadım.....kasım gibi alacaz her şeyini inşallah

bu hafta tatlıydı çerezdi dibine vurdum ve hemen bana kilo olarak dönmüşler 1 haftada 1 kilo almışım

ve 20.haftamda toplamda 4 kilo almış oldum

Son düzenleme:
bu hafta tatlıydı çerezdi dibine vurdum ve hemen bana kilo olarak dönmüşler 1 haftada 1 kilo almışım

ve 20.haftamda toplamda 4 kilo almış oldum

yaklaşık aynı günlerdeyiz seninle..Benim de beklenen tarihim 6 şubat :) ben toplamda şu ana kadar 5.5 kg aldım.Senin başlangıç kilon neydi?Bir de karnın çıktı mı yani anlaşılıyor mu dışardan hamile olduğun? ben söylemesem kimse anlamıyor...

Son düzenleme:
ben pek zayıf deilim zaten 65 le başladım şuan 69 kiloyum ve gebe olduğum gayet net anlaşılıyor karnım çıktı çünkü
ama belki senin karnın yayvandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…