20. haftamdayım bu sabah tartıldım 55,9 kilodayım
Ben bu işten hiçbirşey anlamadım( 20.haftadayım 5 kilo almışım ama insanlar bakıp sen nasıl 5 aylık hamilesin diyorlar??Herkes parmak çocuk mu doğuracaksın bebek nerde diyor..Aslında bence karnım çıktı ama tabi gömlek filan giydiğimde anlaşılmıyor.Dışarıdan bakıldığında belli olmuyor ancak daracık birşey giyersem göbeğim var o da sanki benim göbeğim gibi :)Yani hamile göbeğine benzemiyor? sizin karınlarınız hamile olduğunuz anlaşılacak şekilde mi ??
Ben bu işten hiçbirşey anlamadım( 20.haftadayım 5 kilo almışım ama insanlar bakıp sen nasıl 5 aylık hamilesin diyorlar??Herkes parmak çocuk mu doğuracaksın bebek nerde diyor..Aslında bence karnım çıktı ama tabi gömlek filan giydiğimde anlaşılmıyor.Dışarıdan bakıldığında belli olmuyor ancak daracık birşey giyersem göbeğim var o da sanki benim göbeğim gibi :)Yani hamile göbeğine benzemiyor? sizin karınlarınız hamile olduğunuz anlaşılacak şekilde mi ??
Canım zayıfsan ve iç karnın genişse anlaşılmıyabilir bebeğin büyüklüğüyle ilgisi yok takma kafana..ben hem balık etliyim-komik kelime:))-hem de bizim ailecek iç karnımız çok geniş değil göbek fırtlıyor hemen..önemli olan bebişler sağlıklı olsun bikaç ay sonra çıkıcak göbüşün nasıl olsa:)
herhalde öyle,58 kg la hamile kaldım boyum 1.73.şimdi 63 kg oldum.iç karnım geniş heralde,öyle diyorlar :)bakalım haftaya kontrolum var dr ne diyecek merak ediyorum,o rahatlatabilir sanırım şu an beni bebeğin iyi olduğunu söyleyerek..İnşallah :))
49 kiloyla hamile kaldım....3 kilo verdim...
sua n 12.haftamdayım ve 47 kiloyum.....bi kilo almışım.sanırım artık alıcammmm
Canim sanirim ayni gun doguracagiz.ins tabi hayirlisiyla. Su an kac kilosun? Ben 61 le hamile kaldim susn 63,5 oldum.bir de bebek alisverisine basladinmi?
bu hafta tatlıydı çerezdi dibine vurdum ve hemen bana kilo olarak dönmüşler 1 haftada 1 kilo almışım
ve 20.haftamda toplamda 4 kilo almış oldum
ben pek zayıf deilim zaten 65 le başladım şuan 69 kiloyum ve gebe olduğum gayet net anlaşılıyor karnım çıktı çünküyaklaşık aynı günlerdeyiz seninle..Benim de beklenen tarihim 6 şubat :) ben toplamda şu ana kadar 5.5 kg aldım.Senin başlangıç kilon neydi?Bir de karnın çıktı mı yani anlaşılıyor mu dışardan hamile olduğun? ben söylemesem kimse anlamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?