Estafurullah canım kimse öyle bişey demiyordur..aynen yesen bile kg alınıyor..zaten 11 kg bebek,ödem,plesanta vs 11kg Allahın emri alınması gerekiyor üstü de elbet verilir..bebişler sağlıklı olsun da..benim bi arkadaşım 40 kg aldı hormonsal rahatsızlığı vardı 2senede verdi hepsini..en önemlisi sağlık..az alanlar da genetik koddan şanslılar yada gerçekten az yiyorlar..hanile bir kadının normal bir kadın gibi değil zaten daha yüksek kalorili beslenmesi gerekiyor..ben normalde kahvaltıda her sabah yumurta yiyip günde yarım lt süt içip her gün meyve yemiyodum mesela..
ve arkadaşlar ben bu ayda 1 kilo almışım moralim çok kötü sabah şok oldum ya hamur işi kızartma yeme spor yap sonuç bu
58 kiloymuşsun, şanslısın speedy, en fazla 66 olursun bak demedi deme:)
offf çok geçmiş olsunnnnçok üzüldüm..neden olmuş karın ağrısı,gazdır büyük ihtimal bazen bana da çok ağrı yapıyor..
çok haklısın insan öyle bir korku yaşayınca kilo gibi basit sorunlar ne kadar boş geliyor insana değil mi?:2::2::2:aslında şükredip hiçbirşeyi takmamak gerek çok haklısın..
Merhaba kızlar;
bende konunuza yeni geliyorum. 19. haftadayım. 5,5 yaşında bir kızım var, bunada kız gibi dedi doktor.
Ama 2 ay önce doktor değiştirdim, ilgisiz bir doktordu ve serum verdiriyordu. Hastane para koparmaya çalışıyordu.
Şimdi geçtiğim doktorada 2li testi yaptırmaya bir gittim, sonucu göstermeye gittim. Sonrası ay da akşamüstü cinsiyeti çok merak ettim diye gittim ama çıkmıştı tekrar geldi , aceleci baktı kız dedi.
Ne kilo ölçülüyor ne tansiyon, nede bebek boy kilo.
Daha önce doğan hastanesine ve avcılar hospitale gitmiştim her seferinde söylerlerdi.
Birde yeni 4 boyutlu ultrason çektireceğim, doktor istedi. ama büyükçekmeceye gönderiyor. 300 tl imiş.
Doğanda 220 dediler.
Sizler nerelerde çektirdiniz İst. Avr. yakasında?
Fiyatlar nedir?
Ben 65,5 kg. olarak başladım, şimdi 70 kgyum . ilk 2,5 ay kötüydü son zamanda birden almışım.
İlk kızımda 20-22kg almıştım, şimdi o kadar almak istemiyorum.
Merhaba kızlar;
bende konunuza yeni geliyorum. 19. haftadayım. 5,5 yaşında bir kızım var, bunada kız gibi dedi doktor.
Ama 2 ay önce doktor değiştirdim, ilgisiz bir doktordu ve serum verdiriyordu. Hastane para koparmaya çalışıyordu.
Şimdi geçtiğim doktorada 2li testi yaptırmaya bir gittim, sonucu göstermeye gittim. Sonrası ay da akşamüstü cinsiyeti çok merak ettim diye gittim ama çıkmıştı tekrar geldi , aceleci baktı kız dedi.
Ne kilo ölçülüyor ne tansiyon, nede bebek boy kilo.
Daha önce doğan hastanesine ve avcılar hospitale gitmiştim her seferinde söylerlerdi.
Birde yeni 4 boyutlu ultrason çektireceğim, doktor istedi. ama büyükçekmeceye gönderiyor. 300 tl imiş.
Doğanda 220 dediler.
Sizler nerelerde çektirdiniz İst. Avr. yakasında?
Fiyatlar nedir?
Ben 65,5 kg. olarak başladım, şimdi 70 kgyum . ilk 2,5 ay kötüydü son zamanda birden almışım.
İlk kızımda 20-22kg almıştım, şimdi o kadar almak istemiyorum.
rekorlardan biriyim galiba. 63 le hamile kaldım. hiç bulantım olmadı benim de ve şu an 70 e merdiven dayadım. 69.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?