2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

doğru valla,,ben de yemiyordum...zaten bi bardak sütün 250 kalori olduğunu düşünürsek günde 2 bardak sütle zaten fazladan kalori alıyoruz..ben hamilelikle başladım süte,ağzıma sürmezdim:2::2:

ben 53 kilo ile hamile kaldım sabah tartıda 57.1 idim ama akşama doğuru 57.7falan oluyorum yani toplamda 3.5 kilo gibi bişey almışım ama kilo alımım hızlandı farkındayım ama yapacak bişey yok mecbur alacağız.

ve arkadaşlar ben bu ayda 1 kilo almışım moralim çok kötü sabah şok oldum ya hamur işi kızartma yeme spor yap sonuç bu

ben deli gibi patates kızartması, kek,poğaça falan yiyorum kendim evde poğaça yapacak kadar ilerlettim işi hatta:) sonum feciii.

canım hem böbrek rahatsızlığım var hem de bağırsak sorunu yaşıyorum ikisi birleşince sonuç bu oldu zaten bu bağırsak sorunundan dolayı kilo alıyorum ama napalım artık

Merhaba kızlar;
bende konunuza yeni geliyorum. 19. haftadayım. 5,5 yaşında bir kızım var, bunada kız gibi dedi doktor.
Ama 2 ay önce doktor değiştirdim, ilgisiz bir doktordu ve serum verdiriyordu. Hastane para koparmaya çalışıyordu.
Şimdi geçtiğim doktorada 2li testi yaptırmaya bir gittim, sonucu göstermeye gittim. Sonrası ay da akşamüstü cinsiyeti çok merak ettim diye gittim ama çıkmıştı tekrar geldi , aceleci baktı kız dedi.
Ne kilo ölçülüyor ne tansiyon, nede bebek boy kilo.
Daha önce doğan hastanesine ve avcılar hospitale gitmiştim her seferinde söylerlerdi.
Birde yeni 4 boyutlu ultrason çektireceğim, doktor istedi. ama büyükçekmeceye gönderiyor. 300 tl imiş.
Doğanda 220 dediler.
Sizler nerelerde çektirdiniz İst. Avr. yakasında?
Fiyatlar nedir?
Ben 65,5 kg. olarak başladım, şimdi 70 kgyum . ilk 2,5 ay kötüydü son zamanda birden almışım.
İlk kızımda 20-22kg almıştım, şimdi o kadar almak istemiyorum.

hoşgeldin nunuu hayırlı uğurlu olsun öncelikle:)

2014 şubat anneleri topiğine gelirsen orada istanbul'dan çok arkadaş var sana yardımcı olurlar.
4 boyutlu ultrason dediğin başka bir sey mi bilemedim ama ben antalya'da detaylı ultrasonu 187 TL'ye yaptırdım.obstetrik usg diye geçiyor istem kağıdında.
bizim doktorlarımız her gidişimizde ayrıntılı olarak bebeğin boy, kilo, haftasıyla uyumu, rahim ağzının boyu, annenin kilosu, tansiyonu gibi ölçümler yaparak bebişlerin bir kaç poz usg görüntülerini veriyorlar. ayrıca haftalara göre 2'li test,4'lü test,kan-idrar testi ve şeker yüklemesi gibi testler de yaptırıyoruz.
19. hafta için 4.5 kilo normal, ben 22. haftadayım 6 kilo aldım mesela.
ama ağırlıklı olarak et-tavuk-balık- peynir-süt -yoğurt-yumurta-taze sebze-meyve-kuru incir-kuru erik-kuru kayısı-ceviz-badem-fındık-bal-pekmez ile besleniyoruz çoğumuz. hamurişi, tatlı ve kızartmayı kilo sorunu olanlarımız yemiyor. senin de bilgin olsun...

merhaba,hoşgeldin:)

ben birni önereceğim ama turkiyenin en iyisi olduğu için ve bu 20.hafta ultrasonu önemli olduğu için(bebeğin üm organ gelişimine beynine ciğerlerine böbreklerine damarlarına vs bakılıyor ve allah korusun bir sorun varsa bu ultrasonda çıkıyor,bakan da önemli,iyi görmesi gerek) ben Atıl Yüksel e gittim..internetten araştırdığında en iyisi olduğunu göreceksin..ama 600 tl (

Hamile kalmadan önce 54-55 kiloyum hamileliğinin 6. Ayına girmek üzereyim şimdi 64,5 kilo olmuşum :) çok mu almışım?

rekor bende o zaman 63 le hamile kaldım 57 ye kadar düştüm son 5 haftada yaklasık 4 kılo aldım su an tam 64.kıloyum :) bu hızla 80 olurum galıba ......ilk doğumda 12 kılo almıstım toplamda bakalım bu nasıl olacak. herkese sağlıklı hamılelıkler diliyorum kıloları nasılsa veririz .....,

merhaba ben de aranıza yeni katıldım...ilk gebeliğim 12 yıl sonra....24 haftalık hamileyim ve 10 kilo aldım aslında aslında ilk 5 ayda almıştım zaten şeker çıkınca diyetisyen eşliğinde 1 aydır almıyorum çok şükür...

Eniyi kilo ben mi aldim. 59 la baslafim.hic mide bulantim olmadi, hep aldim maşallah. Simdi sabah 66 aksam 68 merdiven dayiyorum (5:

Sabahları 56,6 akşama doğru 57.5 falan oluyorum yaklaşık iki üç haftadır aynı kilolardayım hamilelikten öncede kilo çok almazdım zaten 53 ile hamile kalmıştım buarada

yarın 24 haftalık olacağım ve totalde 6 kilo almışım normal sınırlar içinde şükürki

Son düzenleme:
rekorlardan biriyim galiba. 63 le hamile kaldım. hiç bulantım olmadı benim de ve şu an 70 e merdiven dayadım. 69.7

rekorlardan biriyim galiba. 63 le hamile kaldım. hiç bulantım olmadı benim de ve şu an 70 e merdiven dayadım. 69.7

sana eşlik ediyorum tatlım 63 le başladım 68 buçuktum 2 günde 1 kilo almışım 69 buçuk çıktım sabah gerçi 2 gündür rahatsızım ödem ya da şişlik mi bilemiyorum 10 gün önce de aynı şey olmuştu rahatsızlığım geçince 68e düşmüştüm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…