24.haftaya girdim...toplam 8,5 kilo aldım rekor bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
okadar da dikkat ediyorum pesss yani...
sana eşlik ediyorum tatlım 63 le başladım 68 buçuktum 2 günde 1 kilo almışım 69 buçuk çıktım sabah gerçi 2 gündür rahatsızım ödem ya da şişlik mi bilemiyorum 10 gün önce de aynı şey olmuştu rahatsızlığım geçince 68e düşmüştüm bakalım
inşallah yine düşersin canım.
ben de ilk tartıda gördüğümde inanmak istemedim. yok dedim kesin bir problem var ondandır. ama 3 gündür aynı değerleri görünce artık kabul ettim. ama umarım seninki düşer.
yarın 24 haftalık olacağım ve totalde 6 kilo almışım normal sınırlar içinde şükürki
canım düşse de düşmesede umrumda değil artık çok takıyordum ama geçen çarşambadan beri bebiş ara ara bizi korkuttu acil maceralarımız falan oldu o korkulardan sonra takmıycam dedim ki acile gitmeden bir gün önce kilo aldım diye ağlamıştım sabahına dr a gittik kızdım kendime
çok geçmiş olsun canım. hemen uyarmış benden kıymetli mi diye:) aman bebişler sağlıklı olsun da biz o kiloları nasıl olsa veririz.
bende 22. haftadayım 4 kilo aldım fazla alıp yırtık olmasından korkuyorum
Merhaba.Bende mart anneleri topiğindeyim aslında ama sizin topiğide sürekli takip ediyorum.20. haftamdayım.2 kilo aldım.Ama dikkat ediyorum.Hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum.Benimde asıl korkum çatlaklar.Keşke kilo gibi telafisi olsa çatlaklarında.Kilo yu veririz çaresi var ama ne yazık ki çatlaklar çok zor düzeliyor.Bende o yüzden faza çatlak oluşmasın diye kiloyu da fazla almamaya çalışıyorum.Ama ne kadar engel olabileceğimi sanmıyorum.Elimden geleni yapayım diyorum.
merhaba canım peki kullandığın bir krem varmı ben işe yararmı bilmiyorum ama bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum inşallah işe yarar
merhaba 23 hafta 2günlükken gittiğimde 5 kilo almışım toplamda iyidirherhalde.ama bebeğin kilosu iyimi acaba dr iyi dedi ama bana çok küçük geliyor.670 gr olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?