2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

24.haftaya girdim...toplam 8,5 kilo aldım rekor bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

okadar da dikkat ediyorum pesss yani...

24.haftaya girdim...toplam 8,5 kilo aldım rekor bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

okadar da dikkat ediyorum pesss yani...

bu başlığa en çok senle ben yazıyoruz canım ben geçen diyordum ya 2 günde kilo aldım diye şişkinlikmiş o geçti 10 gün önce falan ama 2 gündür rahatsızım yine yine 2 günde 1 kilodan fazla aldım

inşallah yine düşersin canım.

ben de ilk tartıda gördüğümde inanmak istemedim. yok dedim kesin bir problem var ondandır. ama 3 gündür aynı değerleri görünce artık kabul ettim. ama umarım seninki düşer.

canım düşse de düşmesede umrumda değil artık çok takıyordum ama geçen çarşambadan beri bebiş ara ara bizi korkuttu acil maceralarımız falan oldu o korkulardan sonra takmıycam dedim ki acile gitmeden bir gün önce kilo aldım diye ağlamıştım sabahına dr a gittik kızdım kendime

çok geçmiş olsun canım. hemen uyarmış benden kıymetli mi diye:) aman bebişler sağlıklı olsun da biz o kiloları nasıl olsa veririz.

bende 22. haftadayım 4 kilo aldım fazla alıp yırtık olmasından korkuyorum

Merhaba.Bende mart anneleri topiğindeyim aslında ama sizin topiğide sürekli takip ediyorum.20. haftamdayım.2 kilo aldım.Ama dikkat ediyorum.Hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum.Benimde asıl korkum çatlaklar.Keşke kilo gibi telafisi olsa çatlaklarında.Kilo yu veririz çaresi var ama ne yazık ki çatlaklar çok zor düzeliyor.Bende o yüzden faza çatlak oluşmasın diye kiloyu da fazla almamaya çalışıyorum.Ama ne kadar engel olabileceğimi sanmıyorum.Elimden geleni yapayım diyorum.

Son düzenleme:

merhaba canım peki kullandığın bir krem varmı ben işe yararmı bilmiyorum ama bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum inşallah işe yarar

yaaa ben de cok kilo aldiiiim... her gun de almaya devam ediyorum, egzersiz yapmaya baslamam lazim.
6.3 kilo aldim , 2 kilo bile alan var masallah size kizlar yaa...

24.haftamdayım bugün itibariyle 6 kilo almış bulunmaktayım herkes normal diyo sanki sadece karnın buyumus gibi diyo ama ben baskülde 79u gördüğümde daralıyoruuummm.... neyse sağlık olsun veririz inş. bebişleri büyütürken ...

23.haftanın içindeyim.63kiloyla hamile kaldım suan 72kiloyum 9 kilo :)))eyvah eyvah.ilk hamileliğimde 28kilo almıştım..

23. haftadayim ve 6 kilo aldim.
Doktor gayet iyi dedi. Hadi bakalim.

:18:
merhaba canım peki kullandığın bir krem varmı ben işe yararmı bilmiyorum ama bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum inşallah işe yarar

Merhaba.Bende lierac ve alpin premama aldim.sabah alpin premama aksam lierac suruyorum.Karnim daha cok buyumedi.Biraz daha buyuyunce bende yag karisimlarindan alip banyodan sonrada onlari surecegim.Bol bol Su icmekte gerekiyormus.cildi icten nemlendirmek icin.Ben bunlari yapiyorum AMA cok umutlu degilim.Sirf ilerde keske sunuda yapsaydim dememek icin.

Kızlar merhaba, kilo konusunda muzdaribim ilk 16 hafta bulantılardan kîlo verdim amA bulantılar geçti ben normalden az yiyorum yinede hızla kilo alıyorum şu an toplamda 5 kilo oldu her hafta bir kilo atıyor ne yapıcam ben ;(

merhaba 23 hafta 2günlükken gittiğimde 5 kilo almışım toplamda iyidirherhalde.ama bebeğin kilosu iyimi acaba dr iyi dedi ama bana çok küçük geliyor.670 gr olmuş.

merhaba 23 hafta 2günlükken gittiğimde 5 kilo almışım toplamda iyidirherhalde.ama bebeğin kilosu iyimi acaba dr iyi dedi ama bana çok küçük geliyor.670 gr olmuş.

bence gayet iyi tatlımm.içini rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…