2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

Geçen hafta bir anda 1 kilo alınca bu hafta tatlıyı biraz azaltınca hiç kilo almamışım. hatta 100 gr daha az bile geldim tartıda:) 69.6 kg. totalde 6.6 kg oldu.

Ben basküle çıkmaya korkuyorum ya daha şimdiden.67 ile hamile kaldım şimdi 75 in üstündeyim

20 haftamda bende 2kilo almıştım canım bundan sonra ne kadar dikkat etsende yükseliyor kilon.3 hafta önce birden 2 kg çıktım ben inanamadım okadar dikkat etmeme rağmen sabah tartıldığımda 53 oluyorum akşama fırlıyor 54 e yani 4 le 5 arası gidiyorum kiloda şuan.kızımda 17 kilo aldım 1 yılda verdim çatlağım falan olmadı şuan bundada yok bişeyler bakalım sonuna ne olacak cildine bağlı.kuru tutma badem yağı zeytin yağı bide ben Nivea nın kremini kullandım o kadar bunda sadece zeytin yağı sürüyorum saf.

Canim benim annemde ve kizkardesimde var.Bende de ergenlik doneminde olmustu.O yuzden korkuyorum.Catlaklar olmasa kilodan korkmuyorum.Senin ilkinde olmamissa insallah bundada olmaz canim.

Canim benim annemde ve kizkardesimde var.Bende de ergenlik doneminde olmustu.O yuzden korkuyorum.Catlaklar olmasa kilodan korkmuyorum.Senin ilkinde olmamissa insallah bundada olmaz canim.

benim annem dede var kız kardeşimde yeni doğum yaptı onda da yok galiba karnı insin belli olur zaten.Egzersiz falanda yap esnesin teninki çatlak olmasın.inşaallah sendede olmaz.

günaydın herkese :) ben 1.57 boyunda 62 kilo hamile kalmştım şimdi sadece 64 kiloyum. doktor çok iyi dedi. zaten başlarken bi kaç kilo fazlan varmış dedi. olmam gereken kilo 58 falanmış aslında. o yüzden sadece 2 kilo aldım ama ben onu 4-5 sayıyorum. bebişin kilosu şuanda tam haftasında seyrediyo. ekmek tatlı hamur işi hiç yemiyorum bakıcz artık

haaarikasınnn!!! benim de boyum 1.57 ben de 63 le başladım ama şu an 69.6 yım. sen süper gidiyormuşsun gerçekten. çok tebrik ederim

59 la baslayan yolculuğmuz bayrama gelmeden once 67ydi. Burda da baskulvar ama eski nesil. Kaynanamdauim cok yiyor demesinler diye baya bayaaa dikkat ediyormus gibi duzenli ve az yiyorum:))) acliktan olecem:)))) ama ii oldu tabi, zaten fazla kilo almisim. Diyetten hic anlamam cunku yapamam korkuyoruz ne olacaz diye bakalkm. Oyle haftalara girdik ki artik , vucut surekli gram gram ekliyor kendine

selam şubat anneleri ben de 67 ile hamile kaldım sonra 64 lere kadar indim bulantı ve kusmadan .3-4 haftadır iyiyim kusmalar bitti bu süreçte verdiğim kiloları hızla aldım ve suan 69 kg oldum cok fazla kilo almaktan korkuyorum ama tartı cok hhızlı ilerliyor nedense

ben de 60 la hamile kaldım şimdi 67yim doktor ilk 4 aya 1 kilo sonra 2 kilo demişti iyi gidiyorum sayılır

herkes kilo aldım diye şikayet ediyor ama buraya kimse ne kadar aldığını yazmamış

valla ben bayramı evde ders çalışarak geçirdiğimden sizin kadar şanslı değildim belki yemekler konusunda ama sabahları tartılmayı unutuyorum ne hikmetse ben de mi kaçıyorum tartıdan ne

kizlaar ben de hamile kalirsam keisn 100 kilo filan olurum diyordum, kilo almaya cok musait bir yapim var cunku.

hamile oldugumu ogrendigimde en kilolu halimdeydim, 58 kiloydum. boyum da 162 cm. ilk 4 ay 4 kilo verdim.

aslinda duzenli beslendim ama kilo kaybim oldu. asermem de olmadi cok sukur.

simdi 23. haftamizdayiz, 58-59 arasi degisiyor kilom, yani ilk hamile kaldigim kiloma geri dondum. vucudumda pek degisiklik olmadi hafif gobisim var artik :)

ama hala disardan hamile oldugum anlasilmiyor.

baslarda cok korkuyordum karnim cikmiyor, kilo almiyorum, kizim gelismiyor mu diye. cok sukur ki kilosu da boyu da normal...

insallah hepimiz cok fazla kilo almadan bebislerimizi guzel besleyerek bu isi hallederiz

Son düzenleme:
bayramda da mümkün mertebe hamurişi ve tatlıdan uzak dursam da, çikolata konusunda biraz kaçamak yaptım itiraf edeyim.
gerçi o da günde 2 madlen çikolata... hele misafirlikte sunulan tatlı, çikolatadan hiç yemedim.
şu ana kadar da 75'i tartıda hiç görmemiştim, bugün itibariyle 75.4 geldim tartıda. yani 68 ile başlayan yolculuk, 25.haftanın başında + 7,4 kilo ile devam ediyor.
bayramda beni görenler fazla kilo almamışsın filan dediler, bilmiyorum artık ne bekliyorlarsa:))
neyse bu haftanın sonunda şeker yüklemesi de var, bu hafta biraz dikkat edeyim, bayramda hediye gelen çikolataları kaldırdım göz önünden.
meyve-sebze-protein-kalsiyuma devam...

ben de k.v.lerin yanında az yedim hep, iyi oldu bir bakıma:)

56 ile başladım evdeki tartıma göre 65 im.heyy yavrummm

evet sabah tartıldım ve totalde 8 olmuş aldığım kilo sanırım 10-15 günde 2 kilo almışım

aslında 7 de kalaydım iyiydi ama olmadı neyse bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…