Ben basküle çıkmaya korkuyorum ya daha şimdiden.67 ile hamile kaldım şimdi 75 in üstündeyim
Merhaba.Bende mart anneleri topiğindeyim aslında ama sizin topiğide sürekli takip ediyorum.20. haftamdayım.2 kilo aldım.Ama dikkat ediyorum.Hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum.Benimde asıl korkum çatlaklar.Keşke kilo gibi telafisi olsa çatlaklarında.Kilo yu veririz çaresi var ama ne yazık ki çatlaklar çok zor düzeliyor.Bende o yüzden faza çatlak oluşmasın diye kiloyu da fazla almamaya çalışıyorum.Ama ne kadar engel olabileceğimi sanmıyorum.Elimden geleni yapayım diyorum.
20 haftamda bende 2kilo almıştım canım bundan sonra ne kadar dikkat etsende yükseliyor kilon.3 hafta önce birden 2 kg çıktım ben inanamadım okadar dikkat etmeme rağmen sabah tartıldığımda 53 oluyorum akşama fırlıyor 54 e yani 4 le 5 arası gidiyorum kiloda şuan.kızımda 17 kilo aldım 1 yılda verdim çatlağım falan olmadı şuan bundada yok bişeyler bakalım sonuna ne olacak cildine bağlı.kuru tutma badem yağı zeytin yağı bide ben Nivea nın kremini kullandım o kadar bunda sadece zeytin yağı sürüyorum saf.
Canim benim annemde ve kizkardesimde var.Bende de ergenlik doneminde olmustu.O yuzden korkuyorum.Catlaklar olmasa kilodan korkmuyorum.Senin ilkinde olmamissa insallah bundada olmaz canim.
günaydın herkese :) ben 1.57 boyunda 62 kilo hamile kalmştım şimdi sadece 64 kiloyum. doktor çok iyi dedi. zaten başlarken bi kaç kilo fazlan varmış dedi. olmam gereken kilo 58 falanmış aslında. o yüzden sadece 2 kilo aldım ama ben onu 4-5 sayıyorum. bebişin kilosu şuanda tam haftasında seyrediyo. ekmek tatlı hamur işi hiç yemiyorum bakıcz artık
Ben basküle çıkmaya korkuyorum ya daha şimdiden.67 ile hamile kaldım şimdi 75 in üstündeyim
59 la baslayan yolculuğmuz bayrama gelmeden once 67ydi. Burda da baskulvar ama eski nesil. Kaynanamdauim cok yiyor demesinler diye baya bayaaa dikkat ediyormus gibi duzenli ve az yiyorum:))) acliktan olecem:)))) ama ii oldu tabi, zaten fazla kilo almisim. Diyetten hic anlamam cunku yapamam korkuyoruz ne olacaz diye bakalkm. Oyle haftalara girdik ki artik , vucut surekli gram gram ekliyor kendine
49 ile başladım,evdeki tartıma göre 54 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?