49 ile başladım,evdeki tartıma göre 54 üm
öncesinde verdiğin kilolarıda almış oluyorsun fakat bebeğim
dr um sayma onları dedi bana....normalde bende öyle biliyodum....
doksanlar dizisinde bakkal diyo ya..işin sonuna bak sendaha bişi yok şükür...göbek ağzıma gircek o kadar
kocam hala kıskaniyi yanisabah tayt giydim yürüme neyse ben bırakım diyo...bende ben giderim dedim hıh
maşallah size
ben artık tayt giymiyorum ya bacakalrımda kilo aldı zaten fazla kilom vardı artık hoşuma gitmiyor tayt bir tane bol elbise tunik arası bişiyim var onunla giyerim belki baya uzun o çünkü yoksa taytlara küstüm ben
bende bayramda iki tayt aldım işte.üstüne giycek bişiyim yok ama...uzun bi kaç bişi almam lazım.dünkü senin aldığın kazak gibi
kışlık bişiyim yok yaaa...olanlar da olmuyo bana
canım halin varsa çık mazalarda vardır adanada mazalar burdan çok fazla bulursun bence güzel şeyler üstelik senin beden sorununda yok ince bir gebesin rahatlıkla ürün bulursun üzerine güzel yakışan
kızlar merhaba ben denizliden ayşegül ilk defa yazıyorum uzun süre önce üye oldum fakat daha önce hiç yazmamıştım bende şubatta doğum yapacak anneler arasındayım allah nasip ederse 18.02.2014 tahmini kızımın doğum tarihi yani benim doğum günüm :) ben 59 ile başladım şuan 23 hafta içerisindeyim ve 63,50 geliyor kilom yani sizin anlayacağınız çok kilo alımım olmadı ama doktorum sağlıklı olduğunu söylüyor benden şimdilik bu kadar herkese selamlar inşallah tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız
Merhaba arkadaşlar bende 62 kilo ,ile başladım şuan 68,5 kiloyum.yanlız göbeğim çok çıkmadı sanırım iç karın genişliğinden kaynaklanıyor.birde sizlere bişiy sorucam sizinde bebekleriniz çok hareketli mi? benim kızım aşırı tekmeliyorda beni :) gerçi doktorum, mutlu bebek çok hareket eder demişti.
Selam hanımlar.
Ben 55 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum ve henüz 23. haftamdayım. Gün içinde yediklerimi düşününce aşırıya kaçmadığımı görüyorum. Gebelik öncesinde meyve yemezdim fazladan meyve yemiş oluyorum sadece. Doktorum tuzu azalt dedi bakalım dikkat etmeye başladım. Beyaz ekmeği kestim falan. Böyle devam edersem doğuma 30 kilo almış bir şekilde girmekten korkuyorum
canım dikkat et. ben de fazla yemediğimi düşünüyorum. hamilelikten önce nasılsa şimdi de öyle. hatta hamilelikten önce daha çok yerdim. ama şimdi daha hızlı kilo aldırıyor o yeme tarzı. o nedenle zaten aynı yiyorum demek sadece bizi rahatlatıyor. ama dikkat etmemiz gerekiyor ne yazık ki.
Vallahi ne yapacağımı şaşırdım. Bugün kahvaltıda buğday ekmeği yedim. Öğlen sebze yoğurt akşamı da meyveyle geçiştirdim. Çubuk kraker yedim sadece fazladan. Ama şu an remen midem kazınıyor yememek için direniyorum resmen.
Selam hanımlar.
Ben 55 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum ve henüz 23. haftamdayım. Gün içinde yediklerimi düşününce aşırıya kaçmadığımı görüyorum. Gebelik öncesinde meyve yemezdim fazladan meyve yemiş oluyorum sadece. Doktorum tuzu azalt dedi bakalım dikkat etmeye başladım. Beyaz ekmeği kestim falan. Böyle devam edersem doğuma 30 kilo almış bir şekilde girmekten korkuyorum
kızlar bugün 24+0 oldum..bu haftaya dek 2,5 kilo aldım..bayramda çok fazla tatlı ve et kaçamağım oldu..biranda 1 kilo aldım..hemen çeki düzen verdim kendime..çok dikkat ediyorum yediklerime..dikkat etmesem biliyorum çok kilo alacağım..yapım buna müsait çünkü..ekmek hemen hemen hiç yemiyorum,tatlıda ayda yılda birgenelde yoğurt,meyve ve fazla olmamakla birlikte et ağırlıklı besleniyorum..kendimi çok aç hissettiğimde hemen gidip elma tüketiyorum..bol bol su içiyorum..inanın canım o kadar çok şey istiyorki çoğu zaman bastırıyorum bu duyguları..çünkü istediklerim hep kalorisi yüksek gıdalar..kilo almaktan çok korkuyorum
bu arada kızlar vücutta ödem oluşmaması için günde bir öğünümü 1 tane turpu bol yoğurdun içine rendeleyip tüketerek geçiriyorum..inanın ben çok faydasını görüyorum..idrar söktürüyor ve kabızlığa birebir..mutlaka deneyin..inşallah fazla kilo almadan yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız..
kızlar bugün 24+0 oldum..bu haftaya dek 2,5 kilo aldım..bayramda çok fazla tatlı ve et kaçamağım oldu..biranda 1 kilo aldım..hemen çeki düzen verdim kendime..çok dikkat ediyorum yediklerime..dikkat etmesem biliyorum çok kilo alacağım..yapım buna müsait çünkü..ekmek hemen hemen hiç yemiyorum,tatlıda ayda yılda birgenelde yoğurt,meyve ve fazla olmamakla birlikte et ağırlıklı besleniyorum..kendimi çok aç hissettiğimde hemen gidip elma tüketiyorum..bol bol su içiyorum..inanın canım o kadar çok şey istiyorki çoğu zaman bastırıyorum bu duyguları..çünkü istediklerim hep kalorisi yüksek gıdalar..kilo almaktan çok korkuyorum
bu arada kızlar vücutta ödem oluşmaması için günde bir öğünümü 1 tane turpu bol yoğurdun içine rendeleyip tüketerek geçiriyorum..inanın ben çok faydasını görüyorum..idrar söktürüyor ve kabızlığa birebir..mutlaka deneyin..inşallah fazla kilo almadan yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?