kuzum yoğurtlu turbun tadı nasıl
birde aldığın kilo normal sınırlarda mı
bende merak ettim canım yoğurtlu turbun tadını
kabızlığa iyi geldiğini duyunca atladım hemen.kötü değildir ama tadı ya.yogurtla her şey güzel
54 ile başladım.
61,7 oldum sabah o 700 gram bir iniyor bir geri geliyor
o 700 gr ödemdir veya işte wcye çıkma dururmuza göre değişiklik gösteriyordur
ama 29 haftada yarım kilo alırız sanırım çünkü 28 le 29 arasında bebek 300-400 gr gibi bişi alacak sanırım
bol su içiyorum ama tuvalet sıkıntısı olabilir bazen çıkamıyorum.
doktora yine 2 kilodan fazla ile gitmek istemiyorum gerçi artık kilo almamız da normal sadece kendimize almıyoruz ki bebeğe alıyoruz
gebelik sitesinden baktım 8 ile 11 kilo arası normalmişaslında biz çok fazla kilo alan hamileler değiliz.
ah bize göre değiliz de canım dr uma göre şu anda en fazla 5 kilo almış olmamız gerekirmiş nerde
canım bazı doktorlar kilo sevmiyor kendi eşleri falanda çok zayıf oluyorlar kendileride zayıf oluyor kilo olayına takıntılı oluyorlar
bazı doktor ise kiloyu umursamıyor bile 30 kg alan hastasına sen fazla kilo aldın demeyen doktor biliyorum ben
fakat speedyinin bahsettiği kilolar ortalama kilolar ve bu haftalarda herkesin alabileceği kilolar kaan kocatepenin sitesinde alıntılamış sppeedy ve oda doktor sonuçta
yani canım bence de kilo almamız normal bende çok kilo aldığım için 7 buçuk kilo falan oldu napalım acıkıyorum çok acıkıyorum bbilim ya bazen derste başım dönüyo teneffüse çıksam da meyve yesem diyorum hamur işi yok ama meyve ve yemeğe düşkünlüğüm başladı son zamanlarda
ah bize göre değiliz de canım dr uma göre şu anda en fazla 5 kilo almış olmamız gerekirmiş nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?