2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

kuzum yoğurtlu turbun tadı nasıl
birde aldığın kilo normal sınırlarda mı

bende merak ettim canım yoğurtlu turbun tadını

kabızlığa iyi geldiğini duyunca atladım hemen.kötü değildir ama tadı ya.yogurtla her şey güzel

valla kızlar ben severek yiyorum..tuz ve kırmızı biberde serpiyorum çok güzel oluyor..ben kabızlık yaşayan biriydim ne zaman yoğurtlu turpu bir öğün olarak yedim kabızlık sorunum halloldu..kabızlıktan ziyade idrara çok çıkartıyor ee haliyle ödem oluşmuyor..ilk gebelik resimlerime bakıyorumda inanın sumo güreşçisinden farkım yokmuş diyorum..elim yüzüm arı sokmuş gibi şişmiş o zamanlar..birde aklıma geldikçe kuru kayısıda atıyorum ağzıma..günde 5-6 tane felan..bence önemli olan sürekli katı yememek lazım..çorba,yoğurtlu,akışkan şeyler tüketmekte fayda var..

hüzünbazım benim doktorum kilo almamam taraftarı..eşimde doktor hep böyle devam et diyor..bebeğim haftasıyla uyumlu çok şükür..inanın fazla kilo alıp kuş yavrusu gibi doğuranlardanım ben..bakalım bunda az kilo alacağım ne olacak :)

Hello kızlarr istanbul bana kg olarak ii gelmedii ekmek elden su gölden toplamda8 kg oldu gayriii bakalım dr ne dicek bu arada çok az kg alan arkadaşlar fazla kg kadar az kg almak da ii değil bilginize olsunn" fazla kilo alanların yanında, bir de az kilo ile doğuma gidenler mevcut. Özellikle son dönem trendlerine kapılıp, sadece 5-6 kilo almalarıyla övünen bazı ünlüleri kendine örnek almaya çalışan hamile adaylarına şunu hatırlatmakta fayda var: Gebelik süresince 9’dan az kilo alanların, normal seviyede kilo alanlara göre yüksek oranda erken doğum ve 2.3 kez daha fazla oranda düşük kilolu bebek doğruma riskleri bulunmakta." Hepimiz ideal kg alırız bundan sonra inşallahh

En ideali 12 kg imiş ama ben 15 le kurtarırım inş kalan 3 kg da veririm doğumdan sonra artıkın:)

Hamilelik süresince aldığınız kiloların dağılımı
(ortalama değerlerdir)
Bebek 3500 gram
Plasenta 700 gram
Amniyon sıvısı 800 gram
Uterus (rahim) 900 gram
Meme dokusu 400 gram
Kan hacmindeki artış 1250 gram
Dokulardaki su artışı 1250 gram
Annedeki yağ hacmi artışı 3200 gram
TOPLAM 12000 gram

selam kızlar

yarın 28.haftama giriyorum toplamda 8,5 kilo olmuş aldığım bu sabah tartıldım inş. en çok 13 le bitirebilirim

60.6 ile başladım 70.6 yı geçtim:S
kanımca 15 ler hayal

54 ile başladım.
61,7 oldum sabah o 700 gram bir iniyor bir geri geliyor

o 700 gr ödemdir veya işte wcye çıkma dururmuza göre değişiklik gösteriyordur

ama 29 haftada yarım kilo alırız sanırım çünkü 28 le 29 arasında bebek 300-400 gr gibi bişi alacak sanırım

o 700 gr ödemdir veya işte wcye çıkma dururmuza göre değişiklik gösteriyordur

ama 29 haftada yarım kilo alırız sanırım çünkü 28 le 29 arasında bebek 300-400 gr gibi bişi alacak sanırım

bol su içiyorum ama tuvalet sıkıntısı olabilir bazen çıkamıyorum.

doktora yine 2 kilodan fazla ile gitmek istemiyorum gerçi artık kilo almamız da normal sadece kendimize almıyoruz ki bebeğe alıyoruz

gebelik sitesinden baktım 8 ile 11 kilo arası normalmiş aslında biz çok fazla kilo alan hamileler değiliz.

Son düzenleme:

ah bize göre değiliz de canım dr uma göre şu anda en fazla 5 kilo almış olmamız gerekirmiş nerde

ah bize göre değiliz de canım dr uma göre şu anda en fazla 5 kilo almış olmamız gerekirmiş nerde

canım bazı doktorlar kilo sevmiyor kendi eşleri falanda çok zayıf oluyorlar kendileride zayıf oluyor kilo olayına takıntılı oluyorlar
bazı doktor ise kiloyu umursamıyor bile 30 kg alan hastasına sen fazla kilo aldın demeyen doktor biliyorum ben

fakat speedyinin bahsettiği kilolar ortalama kilolar ve bu haftalarda herkesin alabileceği kilolar kaan kocatepenin sitesinde alıntılamış sppeedy ve oda doktor sonuçta

yani canım bence de kilo almamız normal bende çok kilo aldığım için 7 buçuk kilo falan oldu napalım acıkıyorum çok acıkıyorum bbilim ya bazen derste başım dönüyo teneffüse çıksam da meyve yesem diyorum hamur işi yok ama meyve ve yemeğe düşkünlüğüm başladı son zamanlarda

canım bence aldığın kilo gayet yerinde
ki sen çok şikayet ediyordun sanırım burda çok aldım çok aldım diye bence hiçde çok almamışsın
hem önemli olan öyle abes derecede fazla kilo almamak sağlık açısından zorlanmamak için oda
yoksa estetik açısında takmayalım kafamıza önemli olan önce bebeklerimizin sonrada bizim sağlımız
sağlık olsunda varsın 7 değilde 10 alalım misal

doktorum hamilelik sürecinde 6 ile 20 kg arası alınması normal bu sınırların dışı tehlikeli dedi, her gittiğimde korkarak soruyorum, bana aldığım kilo çok geliyor, ama doktor bir sıkıntı yok diyor bu arada 8 kilo aldım

Bende 66 kg. ile hamile kaldım ve şuan tam 74 kiloyum 27. haftamdayım. Ama artık takmıyorum ayrıca doktorum da gayet iyi dedi. Takmamamı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…