2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

ah bize göre değiliz de canım dr uma göre şu anda en fazla 5 kilo almış olmamız gerekirmiş nerde

bazı doktorlar öyle bizimki de çok kilo almama değil ama hızlı almama laf söylemişti ay sonuna 2 kg almış olarak 62 ile gidersem bişey demez bebeğin kilosuna önem veriyor beni pek sallamıyor

evet ondan bahsettim ve onun standardına göre biz aşağıdayız bile

Merhaba ben 85 le basladim suan 82.5 falan geliyorum..3 ay sonunda 79 a kadar dusmustum simdilik cok kilo almadan gidiyorym

Kiloyu aşırı takanlardandım ben...ilk 4-5 aylıkken hergün tartılıp çıldırıyordum.58 ile hamile kaldım boyum 1.73 şimdi 28.haftadayım ve 10,5 kilo aldım.Sanırım aranızda en çok alanlardan biriyim ben çünkü kimi okusam 6-7 kilo almış

ama artık takmıyorum napiyim diyorum, Victorias secret modelleri bile 20 kilo alıyor :)))) Doktor 2 kilo öndesin ama zayıf başladığın için normal diyor..Korkum bundan sonra çok almak,son aylar çok alınıyor diyorlar ama herkeste değişiyor sanırım..bazıları da son aylarda daha az almış..2,5 ayımız kaldı..heralde toplamda 17 kilo filn olucak :18::18:

canım senin yine başladığın dönemde boyuna göre kilon gayet iyiymiş.. ben 1.67yim 73le hamile kaldım.. şuan 81 kiloyum... geçen hafta 80dim dr.um çok kilo almışsın yavaşla biraz dedi ama elimde değil dikkat etsem bile çok kolay kilo alıyorum.. :44:
max 14-15 almaktı düşüncem ama son aylar sanırım daha çok alınıyo.. :26::26:

hamileliğimin başından beri 6 kg almıştım gebelik şekeri çıktı diyete başladım ve 2 kilo vererek 4 kilo almış durumdayım şuan..kilo almak istiyorum ama pek olmuyo sanırım :106: 27.haftama giriyorum buarada..

Son düzenleme:
bende 62 kiloyla başladım. boyum 157 cm. zaten biraz fazlam vardı hamile kaldığımda.

şimdi 27. haftadayım 4 kilo aldım. umarım çok almam . ayaklarımda kılcal damarlar cıkmaya başladı arka taraında. siz de de var mı?

evet cnm başladığımda zayıf olduğum için dr çok önemsemedi ama yine de hızlı aldığım için şeker çıkacak sandık ama çıkmadı :)

ben de güya 12 kilo hedef koymuştum ama zaten 12 olmak üzereyim bakalım kaç olacak toplam :)

bende de diz kapağımın yanında iç bacağımda çıktı (( çok üzüldüm ama hiç elimizde olan birşey değil bu sanırım ((

Canım sen gayet zayıf hamile kalmışsın..alınması gereken kg yu vücut kitle endeksine göre hesaplıyorlar zaten senin 18-20 ya kadar hakkın var..

Aynen canım beni de sr uyardı çünkü 5 kg ile giderken geçen ay istanbulda 4 kg alarak 9 kg yu buldum inş çok almam dikkat etmeye çalışıyorum..istanbulda canım ne istediyse yemiştim yemediğim kalmamıştı..

Gayet az almışssın..ben de zaten varis vardı malesef arttı..oturduğun zaman bacaklarını mutlaka yüksekte tut..

wuuuuuu lepi 10 nu devirmişsin kuzum
neyse sende bebekte sağlıklı olunca kilolar gelir gider
gider gelir
he valla devirdim bilimcim
nolduysa geçen ay oldu
aldım 4 5 kiloyu bi ayda
amaan sağlık olsun ne diyim:)

anam ben burayı görmemişim hiç :)) bende 26. haftamdayım tam 58le başladım 62 oluyorum açken 61 bazen 61 buçuk .. yani 61-62 arası gelip gidiyorum tartıda gözümün önünde gelip gittikçe çıkıyorum ama başta 2 kilo vermiştim hiç midem bulanamdı hiç istifra etmedim ama nedense ilk 3 ay verdim sonra aldım 4 kilo aldım şimdilik bakalım nolcak sonra bu 4 kilonunda 3ü bayramda oldu hep et hep tatlı nereye kadar

Merhaba bayanlar gecenlerde yazmistim kilomu.cok fazla giremiyorum is yogunlugundan dolayi.25.hafta bitti ve ben 57 ile basladigim hamilelikte su an 69 kiloyum

1 ayda 7 kilo abartsaymışım

bir ayda 7 kilo mu aldın :18::18::18: kaçıncı haftadasın acaba?? ben de korkuyorum son aylar çok almakan..bugün 28.haftam bitiyo ve 11 kilo aldım..bundan sonra daha fazla alınıyo diyorlar:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…