- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ah bize göre değiliz de canım dr uma göre şu anda en fazla 5 kilo almış olmamız gerekirmiş nerde
canım bazı doktorlar kilo sevmiyor kendi eşleri falanda çok zayıf oluyorlar kendileride zayıf oluyor kilo olayına takıntılı oluyorlar
bazı doktor ise kiloyu umursamıyor bile 30 kg alan hastasına sen fazla kilo aldın demeyen doktor biliyorum ben
fakat speedyinin bahsettiği kilolar ortalama kilolar ve bu haftalarda herkesin alabileceği kilolar kaan kocatepenin sitesinde alıntılamış sppeedy ve oda doktor sonuçta
Kiloyu aşırı takanlardandım ben...ilk 4-5 aylıkken hergün tartılıp çıldırıyordum.58 ile hamile kaldım boyum 1.73 şimdi 28.haftadayım ve 10,5 kilo aldım.Sanırım aranızda en çok alanlardan biriyim ben çünkü kimi okusam 6-7 kilo almış
ama artık takmıyorum napiyim diyorum, Victorias secret modelleri bile 20 kilo alıyor :))))Doktor 2 kilo öndesin ama zayıf başladığın için normal diyor..Korkum bundan sonra çok almak,son aylar çok alınıyor diyorlar ama herkeste değişiyor sanırım..bazıları da son aylarda daha az almış..2,5 ayımız kaldı..heralde toplamda 17 kilo filn olucak :18::18:
canım senin yine başladığın dönemde boyuna göre kilon gayet iyiymiş.. ben 1.67yim 73le hamile kaldım.. şuan 81 kiloyum... geçen hafta 80dim dr.um çok kilo almışsın yavaşla biraz dedi ama elimde değil dikkat etsem bile çok kolay kilo alıyorum.. :44:
max 14-15 almaktı düşüncem ama son aylar sanırım daha çok alınıyo.. :26::26:
bende 62 kiloyla başladım. boyum 157 cm. zaten biraz fazlam vardı hamile kaldığımda.
şimdi 27. haftadayım 4 kilo aldım. umarım çok almam . ayaklarımda kılcal damarlar cıkmaya başladı arka taraında. siz de de var mı?
27.haftamdayim toplamda 7 kilo almisimm of off
niye üzülüyosun çok normal almışsın..neredeyse her ay için 1 kilo olması gereken zaten...
Kiloyu aşırı takanlardandım ben...ilk 4-5 aylıkken hergün tartılıp çıldırıyordum.58 ile hamile kaldım boyum 1.73 şimdi 28.haftadayım ve 10,5 kilo aldım.Sanırım aranızda en çok alanlardan biriyim ben çünkü kimi okusam 6-7 kilo almış
ama artık takmıyorum napiyim diyorum, Victorias secret modelleri bile 20 kilo alıyor :))))Doktor 2 kilo öndesin ama zayıf başladığın için normal diyor..Korkum bundan sonra çok almak,son aylar çok alınıyor diyorlar ama herkeste değişiyor sanırım..bazıları da son aylarda daha az almış..2,5 ayımız kaldı..heralde toplamda 17 kilo filn olucak :18::18:
canım senin yine başladığın dönemde boyuna göre kilon gayet iyiymiş.. ben 1.67yim 73le hamile kaldım.. şuan 81 kiloyum... geçen hafta 80dim dr.um çok kilo almışsın yavaşla biraz dedi ama elimde değil dikkat etsem bile çok kolay kilo alıyorum.. :44:
max 14-15 almaktı düşüncem ama son aylar sanırım daha çok alınıyo.. :26::26:
bende 62 kiloyla başladım. boyum 157 cm. zaten biraz fazlam vardı hamile kaldığımda.
şimdi 27. haftadayım 4 kilo aldım. umarım çok almam . ayaklarımda kılcal damarlar cıkmaya başladı arka taraında. siz de de var mı?
he valla devirdim bilimcimwuuuuuu lepi 10 nu devirmişsin kuzum
neyse sende bebekte sağlıklı olunca kilolar gelir gider
gider gelir
14 kg almisim.cok uzgunum
1 ayda 7 kilo abartsaymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?