2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

65 kilo ile hamile kaldım şu an 72 yim :) aradaki mide bulantıları nedeniyle çok fazla kilo vermiştim o boşlukları doldurdum ama doktorum çok kızdı böyle gidersen çatlarsın diye :)

64 ile başladım ilk 3 ay kilo kaybettim 25. haftadayım 68 kiloyum toplamda 4 kilo almış oluyorum yani

bir ayda 7 kilo mu aldın :18::18::18: kaçıncı haftadasın acaba?? ben de korkuyorum son aylar çok almakan..bugün 28.haftam bitiyo ve 11 kilo aldım..bundan sonra daha fazla alınıyo diyorlar:18:

cnm ben ilk üç ayımda çok kusmakan yaklaşık 12 kilo fln vermiştim zaten şuan 24.haftamdayım ve çok kısa süre içinde 7 kiloyu fazla buldu doktorcum doğal olarak=))kilo alıcaz kaçınılmaz bişey şuandan itibaren diet bile yapsam 10 kilo alıcakmısım zaten:18:

10 kilo alıcakmışım derken toplamda mı yoksa 24.haftadan sonrayı mı kastediyor?24.haftadan sonrası ise 10 kg fazla değil mi kalan 3,5 ay için?

selam kızlar

yarın 28.haftama giriyorum toplamda 8,5 kilo olmuş aldığım bu sabah tartıldım inş. en çok 13 le bitirebilirim

bunu yazdığım günden beri yani sadece 8 gündür (ben daha çok olmuş sanıyordum )
kilo almamışım hala 8,5 kilodayım

28. haftadayım,
68 ile başladım, şu an 75,5 kiloyum. totalde 7,5 kilo aldım.
yalnız benim kilo alma olayım hepten ters oldu.millet son aylarda kilo alır ben ilk aylarda aldım:))

1.trimester 5 kilo aldım (canımın her istediğini yiyerek)
2.trimester 2,5 kilo aldım (yediklerime dikkat ederek)
3.trimestere girdiğimde ise gebelik şekeri çıktı ve doktor kontrolünde günlük 1800 kalorilik diyete başladım.
belki de hiç kilo alamıycam, ya da bu diyetle en fazla 2 kilo filan alırım, o da bebeğin kilosu olur diye düşünüyorum.

Merhaba,
ilk dr gittiğimde 75 kilodaydım sonra mide bulantılarım başladı ve 73 kiloya düştüm. ilk 3 ay 73 kilodaydım 4. ayda almaya başladım ve şuan 78 kiloyum toplamda 5 kilo almışım. 26 haftalığım. .

63 kilo ile başladım şu an 75 kg olmuşum...doktorum kızdı valla:))) 5 haftada 5 kg almışım...daha 13 hafta var ayyy her hafta 1 kg alsam 13 kg daha alacağım demektir...bu da çok kötü olur yaaaa

her ne kadar dikkat etsemde maalesef alınıyor kilo..toplamda 4,5 kilo aldım..aşureyi fazla kaçırdım sanırım..zaman zaman vücudumda şişme oluyor ozaman 5 i geçiyor aldığım kilo..inşallah fazla kilo almayız,bebişler alsın yeter :)

bu tartı hep mi yukarıya doğru gider yahuuuu :18::18:29.hafta bitti 12 kilo aldımhep yukarı hep yukarııııııı

pofff... ben de 27+4 teyim. normalde hep salıları tartılırdım. bu salı da tartıldım gerçi, 71.9 çıktım. toplamda 8.9 kg oldu. 9 kg değil yalnız, lütfen:) hala doktorumun dediği gibi haftada 500 gr olarak ilerliyor. ama hiç dikkat etmeden yiyorum. keşke birazcık tutabilsem boğazımı da yemesem bu kadar rahat neyse bu sabah tartıya bir çıktım ki 72.5 çıktı. 2 günde gerçekten bu kadar kilo almış olabilir miyim? yani normal yedim bir de bu iki günde. bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. bir sonraki salıyı bekleyeceğim.

bende sabah tartıldım 9,5 olmuş totalde bir haftada 1 kg almışım fakat bu hafta öyle çok talı şeyler yedimki, her gün nerdeyse aşure yedim geçen eve giderken çikolatalı pasta aldım onu yedim iki gün
en son salı gübü helva yaptım yedim

yani her günüm tatlıyla geçti ona bağlıyorum ben bunu yoksa 1 hafatda 1 kg çok fazla bu hafta biraz daha dikkat edeyim bakalım

Merhaba.Birsey sormak istiyorum.Ben catlaklar icin Lierac kullaniyorum.Surdukten sonra masaj yapiyorum.Bir sure sonra sanki putur putur oluyor.Sizde de oyle oluyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…