2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

Merhaba.Birsey sormak istiyorum.Ben catlaklar icin Lierac kullaniyorum.Surdukten sonra masaj yapiyorum.Bir sure sonra sanki putur putur oluyor.Sizde de oyle oluyor mu.

ben de liarac kullandım ama hiç memnun kalmadım,bende pütürlük olmadı ama yeterince nemlendirmedi diye düşünüyorum.sonra eczaneden mama bee diye çatlak önleyici organik bir krem aldım.Hatta bu markanın bebekler ve hamileler için bir çok organik ürünü var. kakao yağı ve e vitaminli olduğu için çok daha fazla nemli tutuyo..çatlaklar kurumadan ve gerilmeden kaynaklandığı için ben bu ürünü daha çok beğendim.

yaa nasıl oluyor da 3 kilo alıyosunuz anlamıyorum yani inanılır gibi değil..kilolu mu başladın hamileliğe ya da gebelik şekeri çıktı mı??

Hayir canim.Ben minyon tipliyim. Ilk aylar mide bulantisindan pek yiyemedim.Hatta kilo verdim.12. haftadan sonra almaya basladim.Hamur isi cok az tuketiyorum.Gebeligin basindan beri tatli seyleri yiyemiyorum.Birde vejeteryanim.sebze, meyve,yogurt,peynir,ceviz,badem,findik,tam tahilli ekmek ,bakliyat ve gunde 2 litre sivi tuketiyorum.Demir ilaci, kompleks vitamin,balik yagi ve magnezyum kullaniyorum canim.

Son düzenleme:

3 haftadir kendimi zorlayarak her gun bir yumurtada tuketiyorum.

gerçekten tebrik ederim....bu haftaya gelip 3 kilo almak inanılmaz birşey..gerçi her ne kadar kulağa iyi gelse de biraz az gibi sanki..yani bu ayında en az 5-6 olmalıydın sanırım.yumurta çok önemli iyi yapmışsın..haftada 4-5 kez yemeye çalış:44::44:

Yumurtayı hergün tüketiyorum canım.Bende az diye kaygılandım.Bebeğim iyi besleniyormu acaba diye.En son bu çarşamba kontrolüm vardı.Doktor bebegin kilosunu, boyunu ve suyunu çok beğendi.Moral oldu biraz.İlk aylar vejeteryanım diye çok vicdan azabı çekiyordum.Kendimi çok zorladım et yemek için ama yapamadım.Tiksiniyorum.Doktorum sağolsun çok moral verdi.Tüm eksiklikleri ilaçlarla kapatıyoruz dedi.Umarım böyle devam eder.

zaten önemli olan bebeğin herşeyinin iyi gitmesi :)) onun kilosu boyu iyiyse senin az kilo alman harika birşey:)) üzülme o yüzden...ben 12 kilo aldım hem de dikkat ederekne yararı var ki boşuna uğraşıp durucam doğumdan sonra vermek için o yüzden şanslısın bence bebek iyiyse daha nolsun..keşke ben de 12 kiloyla doğuma gidebilseydim,ama şimdi 17-18 olucak heralde

29 hafta bitti ve totalde 7,5 kilo almış bulunuyorum. gebelik diyabeti sayesinde uyguladığım diyet sonucu fazla kilo alamıycam sanırım.

29 hafta bitti ve totalde 7,5 kilo almış bulunuyorum. gebelik diyabeti sayesinde uyguladığım diyet sonucu fazla kilo alamıycam sanırım.
diyet yapmanı takdirle takip ediyorum.bana da ilk hamileleğimde diyabetten dolayı diyet vermişlerdi.yapmadım,pek cahildim galiba uyaranda olmadı sonrasında da tansiyonla uğraşmıştım.diyet yapmak vücuda çok iyi geliyor,diyetisyene gidip 10 kg vermiş biri olarak söylüyorum.hamilelikte nasıl bilemeyeceğim diyet yapmak.gerçi ben de her canımın çektiğini istediğim kadar yememe ye çalışıyorum ama...

ben de 70.5 la başladım 68.5 oldum sonra şimdi:75,5_76 arası.79 ve 80 i hiiiç görmek istemiyorum...

Bunu yazdııım, bir sonraki salı tartıya çıktım veee 72.1 çıktım:)) ay nasıl sevindim anlatamam. İlk defa 500 gr dan az bir kilo aldım bir haftada. Çok mutlu oldum. Ama bence bunda artık kızımın mideme baskı yapmasının etkisi var. Daha az az yer oldum. Eh o da işe yarıyor galiba:) inş böyle devam eder. Bu arada şimdiye kadar 3 kilo almış olanlara da maşallah diyorum:)

Ben 7. ayıma girdim. Toplamda 14 kilo aldım :26: Ama doktorum gayet iyisin, bundan sonra aylık 1buçuk kilo alman normal bizim için dedi

kızlar ben 70 kg de hamile kaldim şuan 7 ay bitmeüzere 1 haftasonra 8 e gircem şuanki kilom 72 yani 2 kg aldım bu zamana kadar doktorumdaçok memnun kilo almadım için çünki kilolu hamile kaldım

Kızlar 31.haftanın başındauım toplamda 10 kg aldım..en son 6.ayda 4 kg birden alunca son 3 hafta dikkat etmiştim neyseki sadece yarım kg almışım dr um normal dedi..bebişim de 1650 kg 42 cm olmuş maşallah çok şükür..bakalım kaçla kapatıcazzz

teyzesi kurban olsun kocaman olmuşşşşşş

aynıyız o zaman canım,
ben de boyuma göre biraz kilolu başladım (boy 168 cm) 68 kiloydum mayıs ayında, şu an 75.5 geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…