Merhaba.Birsey sormak istiyorum.Ben catlaklar icin Lierac kullaniyorum.Surdukten sonra masaj yapiyorum.Bir sure sonra sanki putur putur oluyor.Sizde de oyle oluyor mu.
Bu arada suana kadar toplamda 3 kilo aldim.
yaa nasıl oluyor da 3 kilo alıyosunuz anlamıyorumyani inanılır gibi değil..kilolu mu başladın hamileliğe ya da gebelik şekeri çıktı mı??
yaa nasıl oluyor da 3 kilo alıyosunuz anlamıyorumyani inanılır gibi değil..kilolu mu başladın hamileliğe ya da gebelik şekeri çıktı mı??
Hayir canim.Ben minyon tipliyim. Ilk aylar mide bulantisindan pek yiyemedim.Hatta kilo verdim.12. haftadan sonra almaya basladim.Hamur isi cok az tuketiyorum.Gebeligin basindan beri tatli seyleri yiyemiyorum.Birde vejeteryanim.sebze, meyve,yogurt,peynir,ceviz,badem,findik,tam tahilli ekmek ,bakliyat ve gunde 2 litre sivi tuketiyorum.Demir ilaci, kompleks vitamin,balik yagi ve magnezyum kullaniyorum canim.
Hayir canim.Ben minyon tipliyim. Ilk aylar mide bulantisindan pek yiyemedim.Hatta kilo verdim.12. haftadan sonra almaya basladim.Hamur isi cok az tuketiyorum.Gebeligin basindan beri tatli seyleri yiyemiyorum.Birde vejeteryanim.sebze, meyve,yogurt,peynir,ceviz,badem,findik,tam tahilli ekmek ,bakliyat ve gunde 2 litre sivi tuketiyorum.Demir ilaci, kompleks vitamin,balik yagi ve magnezyum kullaniyorum canim.
gerçekten tebrik ederim....bu haftaya gelip 3 kilo almak inanılmaz birşey..gerçi her ne kadar kulağa iyi gelse de biraz az gibi sanki..yani bu ayında en az 5-6 olmalıydın sanırım.yumurta çok önemli iyi yapmışsın..haftada 4-5 kez yemeye çalış:44::44:
Yumurtayı hergün tüketiyorum canım.Bende az diye kaygılandım.Bebeğim iyi besleniyormu acaba diye.En son bu çarşamba kontrolüm vardı.Doktor bebegin kilosunu, boyunu ve suyunu çok beğendi.Moral oldu biraz.İlk aylar vejeteryanım diye çok vicdan azabı çekiyordum.Kendimi çok zorladım et yemek için ama yapamadım.Tiksiniyorum.Doktorum sağolsun çok moral verdi.Tüm eksiklikleri ilaçlarla kapatıyoruz dedi.Umarım böyle devam eder.
Slm hanimlar ben suaun 27+2 haftalikim suana kadar üc kilo almisim..
diyet yapmanı takdirle takip ediyorum.bana da ilk hamileleğimde diyabetten dolayı diyet vermişlerdi.yapmadım,pek cahildim galiba uyaranda olmadı sonrasında da tansiyonla uğraşmıştım.diyet yapmak vücuda çok iyi geliyor,diyetisyene gidip 10 kg vermiş biri olarak söylüyorum.hamilelikte nasıl bilemeyeceğim diyet yapmak.gerçi ben de her canımın çektiğini istediğim kadar yememe ye çalışıyorum ama...29 hafta bitti ve totalde 7,5 kilo almış bulunuyorum. gebelik diyabeti sayesinde uyguladığım diyet sonucu fazla kilo alamıycam sanırım.
pofff... ben de 27+4 teyim. normalde hep salıları tartılırdım. bu salı da tartıldım gerçi, 71.9 çıktım. toplamda 8.9 kg oldu. 9 kg değil yalnız, lütfen:) hala doktorumun dediği gibi haftada 500 gr olarak ilerliyor. ama hiç dikkat etmeden yiyorum. keşke birazcık tutabilsem boğazımı da yemesem bu kadar rahatneyse bu sabah tartıya bir çıktım ki 72.5 çıktı. 2 günde gerçekten bu kadar kilo almış olabilir miyim? yani normal yedim bir de bu iki günde. bunun gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. bir sonraki salıyı bekleyeceğim.
Kızlar 31.haftanın başındauım toplamda 10 kg aldım..en son 6.ayda 4 kg birden alunca son 3 hafta dikkat etmiştim neyseki sadece yarım kg almışım dr um normal dedi..bebişim de 1650 kg 42 cm olmuş maşallah çok şükür..bakalım kaçla kapatıcazzz
diyet yapmanı takdirle takip ediyorum.bana da ilk hamileleğimde diyabetten dolayı diyet vermişlerdi.yapmadım,pek cahildim galiba uyaranda olmadı sonrasında da tansiyonla uğraşmıştım.diyet yapmak vücuda çok iyi geliyor,diyetisyene gidip 10 kg vermiş biri olarak söylüyorum.hamilelikte nasıl bilemeyeceğim diyet yapmak.gerçi ben de her canımın çektiğini istediğim kadar yememe ye çalışıyorum ama...
ben de 70.5 la başladım 68.5 oldum sonra şimdi:75,5_76 arası.79 ve 80 i hiiiç görmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?