2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

15 haftalik hamileyim 62.5kilo ile baslamistim bu hafta tatilde 63.5 oldum:) umarim cok kilo almam vermesi cok zor ikinci hamileligim ve ilki henuz 15aylik 20kg aldigim icin hepsini verememistim zaten 4kg fazla ile hamile kaldim

kızlar selam
bende 12.haftama kadar yarım kilo almıştım ama şimdi 17.haftamdayım ve totalde 3 olmuş
neyse sağlık olsun bebeklerimiz iyi olsunda

18. haftamdayım.

54 ile başladım 54,5 kiloyum hala kilo alımım yavaş bu gidişle 1-2 haftaya hızlanır ama

ben rekor kırarak 12.haftaya kadar 68+5=73 olmuştum, şu an 17. haftadayım ve kilomu koruyorum. mecburen dikkat ediyorum yediklerime, karbonhidrat değil de protein ve sebze-meyve ağırlıklı besleniyorum.tatlı-kızartma-hamurişi yok ama çok canımın istediği bir sey olursa azıcık yiyorum.

bundan sonra 5. ve 6. aylarda 1'er kilo, 7.8.9. aylarda da 2'şer kilo almayı planlıyorum Allah izin verirse.

böylece tüm hamileliği 13 kilo ile tamamlayabilirim ki bu da boy ve iri kemik yapıma göre çok normal.

62 ile başladım ama mide bulantısı, iştahsızlık 57,9 u gördüm 13. haftamda iştahım açılmaya başladı bide tatile gidince şu an 16. haftalardayım 60 oldum ileride veremem diye korkuyorum çok kilo alacam diye

Ben de 13 haftaya kadar hiç kilo almamıştım,58kg ile başladım ama 13.haftadan sonra aynı beslenmeme rağmen 1 ayda 4 kg aldım...o kadar korktum ki anlatamam :18: Şu an 18.haftaya girdim 62 kg oldum.Ve okuduklarımdan anladığım kadarıyla bebek bu haftadan itibaren daha fazla beslenmeye başladığı için 8.haftada işah artışı çok ciddi oluyormuş:18:Bakalım kaç kg la biireceğiz bu maratonu

ya kızlar ben hiç kilo alamıyorum 3 aylıkken gittiğimde 400 gr almıştım 4 aylık yani tam 16 haftalıkken gittim hep aynı kilom sanki bebeğim beslenemiyor gibi geliyor halbuki bebeğin kilosu iiyiymiş 16 haftada 153 gr dedi dr iyi dedi.inşalla yakındaçok kilo alırım ama ekmek yiyemiyorum fazla.52 kiloyla hamile kaldım 52.400 şimdi.

canım şuanda 14 haftalık oldum halen kılo artısı yok.iştahım kapalı.halen kusuyorum.sımddı merak ettıgım su yane beslenmemıze dıkkat etsekte yıne de kılo artısı dogal olarak mı gelır ?

17.haftanın içindeyim doktoruma göre 3 kilo almışım iyi dedi,diyetisyene göre 2 kilo almışım ki bu 2 kg 1 ayda alınmış kilo kızdı bana..dikkat etmemi söyledi..kilo verdikten hemen sonra hamile kaldığım için kiloma dikkat etmemi söylüyo..

merhaba ben 15 haftalık oldum ve 2,5 kilo aldım. çok değildir umarım:) bu arada karnım da baya çıktı. ilk gebeliğim böyle değildi. sizin göbeğiniz ne durumda:)

Merhabalar, bende en son geçen Cuma gittim, tartıldığıma şok oldum biraz yemeye başladım derken meğer biraz daha zayıflamışım..52'ye kiloya inmişim 58'dim hamile kaldığımda..Kusmalarım azaldı çok şükür, iştahım da öyle açılmış değil halen ama açlık hissim baki...Sabahları işe giderken en çok kötü oluyorum o saatte çok acıkıp susuyorum ama yiyip içersem de yolda dur kalklarda midem kötü oluyor ve çıkıyor yediklerim.
Kızımda da böyle olmuştu yiyemiştim, sonradan açılmıştım toplamda da 14 kilo almıştım. Ama bu sefer kiloma bakıp kıyasladım da daha çok zayıflamışım

kızlar ben ilk 3ayda kilo alamadım hatta 1.5 kilo verdim şimdi 16 haftadayım eski kiloma döndüm ve 1 kilo aldım ama sabahları daha zayıfım gün içerisinde kilom artıyor 57.500 le hamile kaldım 58 , 59 arası değişiyorum ama kilo almamaya taktım ilk doğumumda çok kilo almıştım emzirince veriliyor gerçi ama bebek alsın ben kilo almak istemiyorum onunda kilosu iyi dedi doktor

Kızlar ben 16haftaya kadar 2 kg almıştım ama son 2 haftada 2 kg almışım yahuu..gerçi bikaç günlüğüne tatile gittik orda kaçırmışım..
Bi de vitaminle demir hapına başladıktan sonra mı aldım acaba diyorum.. İlaçlar size kg veya iştah artışı yaptımıı

Kızlar bu arada ilk 3 aydan sonra az da olsa kg almak gerekiyor..bebişler bizden besleniyor..öide bulamtınız varsa yakında geçer benim 13.haftadn sonra birden kesilmişti..benim de tam kesildi inş çok kg almam ki zaten kilolu sayılırımm.. 10/ 12 kg dedi dr..

66 olmusum 17.haftadayım doktorum halimden cok mennun cunku 68 ten 65e dustum ilk aylarda yıyemedım ama acıldı ıstahım 80 le bitirsem diyorum bakalım saglıklı olsun da bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…