2014 Şubat Anneleri Klio Takibi

Şu kilo işi benimde kafama takılmaya başladı, 3.5 ay oldum henüz hiç kilo almadım. Biraz almışımdır umarım, pzt. hastaneye gidicem ilk iş oradaki tartıda tartılmak olacak, hani en son orada tartıldım ya..bakalım oraya göre ne olmuş

ya ne güzel kimse kilo almamış ben 5 kilo aldım ve doktorum çok kızacak kızartma hamur işi tatlı falan da yemiyorum ama hareketsizlikten sanırım of ya

ya ne güzel kimse kilo almamış ben 5 kilo aldım ve doktorum çok kızacak kızartma hamur işi tatlı falan da yemiyorum ama hareketsizlikten sanırım of ya

Canım ben de 4 kg aldım.. 5 kg çok değil..burdaki arkadaşlara bakma mideleri bulandığı için hep kg vermişler.. Bundan sonrasında kontrollü gidicez..zaten 3. Aydan sonra az da olsa almak gerekiyor e nede olsa hamileyiz

Son düzenleme:
kızlar spor derken nasıl sporları kastediyorsunuz yani sadece yürüyüş gibi mi fitness mi ya da uzman kontrolünde gebeliğe uygun daha profesyonel sporlar mı ? ben de hareketsiz kaldım biraz masabaşı çalışmam dolayısı ile ve yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama sadece yürüyüş yeterli olur mu bilemedim ??

merhaba, ben de ilk 3 ayda 5 kilo alınca beslenme şeklimi değiştirdim (protein-meyve-sebze ağırlıklı) ve daha çok hareket etmeye başladım. Haftanın 2 günü hamile yogasına, 2-3 günü de yürüyüşe gidiyorum. Şu an 18.haftadayım ve kilomu koruyorum.Yüzüm ve vücudumdaki şişlik gitti, etrafımdaki herkes farkediyor. Zaten hamile yogası, yüzme ve yürüyüş dışında bir spor yapılmıyor canım. Sen de bu sporları yaparak ve dengeli beslenerek en azından daha fazla gereksiz kilo almadan sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirebilirsin.

4 ay önce 52 kiloydum şimdi 17 haftalık hamileyim 62.5 kiloyum :)

canım istanbul da mısın ben de istiyorum hamilelik egzersizlerine katılmak araştırıyorum ama henüz bulamadım

Çok güzel bir egzersiz programı oluşturmuşsun tebrik ederim :) ben de 18.haftamdayım,yaz tatili şudur budur derken 2 aydır spor yapamıyorum..Bu hafta tekrar başlıyorum ama eskiden spor yapıyorsan yürüyüş artı hafif ağırlıklı fitness egzersizlerine dvam edebilirsin..Sadece yoga değil yani..Ama eskiden spor yapmıyosan hamileyken başlamak doğru değil tabi..o zaman sadece yürüyüş yüzme ve pilates ya da yoga öneriyorlar..Yürüyüş egzersizleri kardiyo boyutunda olmamalı..Yani kalp atışları 120 yi geçmeyecek şekilde yürünmeli.hepimiz spor yapalım ve boşuna kilo almayalım :)))

İnan sadece yürüyüş bile (ama düzenli olmalı,hemen hemen her gün ortalama 1 saat) kilo alımını ciddi şekilde önler...tabi ki bunun yanında protein ağırlıklı beslenmek gerek..Karbonhidraları olabildiğince kesmek gerek..

4 ay önce 52 kiloydum şimdi 17 haftalık hamileyim 62.5 kiloyum :)

Cnm biraz karbonhidratlardan uzak durup gün içi hareketini arttırman gerek sanki :) Biraz hızlı gitmişsin..senin sağlığın için kilo alımını yavaşlatman gerek..:18:

Arkadaşlar bende hizla kilo aliyorum 18 haftadayim 6 kilo almisim ustelik hic abur cubur yemiyorum( Hamile kaldigimdan beri sadece 1 sefer dondurma yedim.Baslarda midem bulandigi icin biraz yogurtlu pilav,makarnadir cok yemistim ama simdi hic yemiyorum yinede fuze gibi her gun tartida yarim gram alarak cikiyorum.Sabah peynir domates klasik kahvalti,oglen etli sebze yemegi yaninda zeytinyagli vs yiyorum aksamda ayni ama nedne kilo aliyorum anlamiyorum ( Birde goguslerim iriydi simdi devasal buyuduler neden bilmiyorum zaten onlar 2 kg. ceker bence ( Dogumdna sonra eskisi gibi olurlarmi acaba Bir diyetisyene mi basvursam acaba..

canım ben de antalyadayım nereye gidiyorsun sen ?

lakshimi yoga'ya gidiyorum. yogaacademy' de çalışan anneler için hamile yogası yoktu. aslım ulusoyoğulları hocanın adı. deneme amaçlı derse katılabilirsin. yeri konyaaltı cd. de. internette sayfası ve cep telefonları var canım.

hormonlardan mıdır nedir, ben de senin gibi hızlı kilo almıştım, hem de ilk 3 ayda 5 kilo.
doktor sadece hamurişi-tatlı-kızartmayı kes dedi.
sabah 1-2 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı ediyorum.süt, yumurta,peynir,zeytin yiyorum.
öğleden önce 5 ceviz ya da 10 badem ya da 10 fındık (kuruyemişlerden her gün 1 çeşit seçiyorum) ve 2 hurma,
öğlen etli sebze yemeği ya da zeytinyağlı sebze yanında yoğurt,
ikindi 2 çeşit meyve,
akşam da et ya da balık ya da tavuk, yanında 1 dilim ekmek ya da 3 kaşık bulgur pilavı, yiyebiliyorsan salata
böyle yaptım ve 1,5 aydır kilomu koruyorum.

doktoruna danışarak tabi, bu tarz bir beslenme programı uygulayarak kilo alma hızını yavaşlatabilirsin en azından.

lip cok guzelmis programin.Aslinda bende buna yakin besleniyorum ama neden bilmiyorum yine de kilo aliyorum devamli.Bugun esimin dogumgunu pasta aldik tabi inanki iki uc catal yedim( Doktorda kiziyor cok hizli gidiyorum diye ama ilk baslarda birkac kere yedigim makarna ve pilavdan bu kadar kilo mu alinir yahu anlamadimki.Ustelik aldigim kilonun cogu sanki goguslerime gidiyor boyel balon gibi birsey olacak heralde 9 ay sonunda Istahimda acik tabi.Benim bildigim hamile alir onune koca koca tabaklari hapur hupur yemek yer.Ama nerde su icsem yariyor Insallah yavrum sagliklidir bari. Birdahaki randevuma daha 15 gun var.Yine 2-3 kilo alip gidersem adamin yuzune nasil bakarim bilmiyorum

lipcim buarada hurmayi doguma yakin ye. Bildigim kadariyla rahim kasilmasina sebep olabiliyormus Allah korusun.

17 haftalık olduk biz de,ilk üç ayda 1 kilo aşağı düştüm bulantılar ve iştahsızlıktan,kendime yemek yapıp yiyemedim zaten hamilelik öncesi baya kilo almıştım ben,bir iki haftadır yiyebiliyorum baştaki kilomdan yarım kilo fazlayım galiba,ama göbeğim çıktı sabah peynir zeytin yumurta domates salatalık(bu ikiliden de sıkıldım biraz ara vericem bunlara)bir bardak portakal suyu mutlaka,tam buğday ekmeği ama işin kötüsü ondan sonrası hep düzensiz zaten et tavuk balıktı kaç aydır ağzıma koyamıyorum.bol su 4 tane falan ceviz 2 kuru kayısı 2 meyve(armut,erik,şeftali vs.) elma suyu sıkıp içiyorum akşam evde ne yemeğimiz varsa doktor süt içmemi söyledi ama okadar iştahsızım ki ben bu saydıklarımı zor yiyebiliyorum ne süt ne yoğurt düzenli alamıyorum inş bi düzene giricek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…