ya ne güzel kimse kilo almamış ben 5 kilo aldım ve doktorum çok kızacak kızartma hamur işi tatlı falan da yemiyorum ama hareketsizlikten sanırım of ya
kızlar spor derken nasıl sporları kastediyorsunuz yani sadece yürüyüş gibi mi fitness mi ya da uzman kontrolünde gebeliğe uygun daha profesyonel sporlar mı ? ben de hareketsiz kaldım biraz masabaşı çalışmam dolayısı ile ve yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama sadece yürüyüş yeterli olur mu bilemedim ??
merhaba, ben de ilk 3 ayda 5 kilo alınca beslenme şeklimi değiştirdim (protein-meyve-sebze ağırlıklı) ve daha çok hareket etmeye başladım. Haftanın 2 günü hamile yogasına, 2-3 günü de yürüyüşe gidiyorum. Şu an 18.haftadayım ve kilomu koruyorum.Yüzüm ve vücudumdaki şişlik gitti, etrafımdaki herkes farkediyor. Zaten hamile yogası, yüzme ve yürüyüş dışında bir spor yapılmıyor canım. Sen de bu sporları yaparak ve dengeli beslenerek en azından daha fazla gereksiz kilo almadan sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirebilirsin.
merhaba, ben de ilk 3 ayda 5 kilo alınca beslenme şeklimi değiştirdim (protein-meyve-sebze ağırlıklı) ve daha çok hareket etmeye başladım. Haftanın 2 günü hamile yogasına, 2-3 günü de yürüyüşe gidiyorum. Şu an 18.haftadayım ve kilomu koruyorum.Yüzüm ve vücudumdaki şişlik gitti, etrafımdaki herkes farkediyor. Zaten hamile yogası, yüzme ve yürüyüş dışında bir spor yapılmıyor canım. Sen de bu sporları yaparak ve dengeli beslenerek en azından daha fazla gereksiz kilo almadan sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirebilirsin.
kızlar spor derken nasıl sporları kastediyorsunuz yani sadece yürüyüş gibi mi fitness mi ya da uzman kontrolünde gebeliğe uygun daha profesyonel sporlar mı ? ben de hareketsiz kaldım biraz masabaşı çalışmam dolayısı ile ve yürüyüşe başlamayı düşünüyorum ama sadece yürüyüş yeterli olur mu bilemedim ??
4 ay önce 52 kiloydum şimdi 17 haftalık hamileyim 62.5 kiloyum :)
canım istanbul da mısın ben de istiyorum hamilelik egzersizlerine katılmak araştırıyorum ama henüz bulamadım
ben antalya'dayım cnm
canım ben de antalyadayım nereye gidiyorsun sen ?
Arkadaşlar bende hizla kilo aliyorum18 haftadayim 6 kilo almisim ustelik hic abur cubur yemiyorum ( Hamile kaldigimdan beri sadece 1 sefer dondurma yedim.Baslarda midem bulandigi icin biraz yogurtlu pilav,makarnadir cok yemistim ama simdi hic yemiyorum yinede fuze gibi her gun tartida yarim gram alarak cikiyorum.Sabah peynir domates klasik kahvalti,oglen etli sebze yemegi yaninda zeytinyagli vs yiyorum aksamda ayni ama nedne kilo aliyorum anlamiyorum ( Birde goguslerim iriydi simdi devasal buyuduler neden bilmiyorum zaten onlar 2 kg. ceker bence ( Dogumdna sonra eskisi gibi olurlarmi acaba Bir diyetisyene mi basvursam acaba..
hormonlardan mıdır nedir, ben de senin gibi hızlı kilo almıştım, hem de ilk 3 ayda 5 kilo.
doktor sadece hamurişi-tatlı-kızartmayı kes dedi.
sabah 1-2 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı ediyorum.süt, yumurta,peynir,zeytin yiyorum.
öğleden önce 5 ceviz ya da 10 badem ya da 10 fındık (kuruyemişlerden her gün 1 çeşit seçiyorum) ve 2 hurma,
öğlen etli sebze yemeği ya da zeytinyağlı sebze yanında yoğurt,
ikindi 2 çeşit meyve,
akşam da et ya da balık ya da tavuk, yanında 1 dilim ekmek ya da 3 kaşık bulgur pilavı, yiyebiliyorsan salata
böyle yaptım ve 1,5 aydır kilomu koruyorum.
doktoruna danışarak tabi, bu tarz bir beslenme programı uygulayarak kilo alma hızını yavaşlatabilirsin en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?