merhaba arkadaşlar ben kasım 2012 de 6 aylık kızımı kaybettim. altı aylık korunmamın sonunda dün tekrardan hamile olduğumu öğrendim. çok karmaşık duygular içerisindeyim. inşallah bu sefer kucağımıza alırız. beta hch 110 çıktı daha yeni. lütfen dualarınızı esirgeneyim. birlikte bu yola devam edelim
çok sevindim canım allah sağ sağıl elınede almayı nasip etsin canım aynı acıları tekrardan yaşatmasın iyi düşün ki iyi olsun ben hala korunma süresindeyim bakalım allahtan hayırlısı
amin canım Rabbim hepimize sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin. sen ne zaman düşünüyorsun.
:canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş.umarım budefa yüzün güler ve herşey gönlünce olur hayırlı olsun tebrik ediyorum seni
amin canım doktor bana eylül ekim gibi düşünmeye başlamamı söyledi vücut için 6 ay gerekliymiş psikolojik acıdan da 1 sene ama ben o kadar beklemek istemiyorum kendimi hazır hissediyom sanki yada bana öyle geliyor bi yandan korku var rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım biliyon mu hamile kalanları duyup gördükçe hamile kalmak için cesaret geliyor bana canım
amin inş.canım rabbim herkesin gönlüne göre versinTEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM. İnşallah bu sefer her şey güzel olur. rabbim isteyen herkese nasip etsim. korunma sürem doldu ilk ay hamile kaldım rabbim melek annelerin yüzünü güldürür inşallah.
cnm seni çok iyi anlıyorum hamile haberi duyunca benımde içim burkulurdu sabırsızlanırdım geçmez derdim bak 7 ay geçti kızımı kaybedeli dün gibi inşallah kardeşlerini kucağımıza alırız. en kısa zamanda sendend e gzl haberler bekliyorum
hayırlı olsun canım bende inş 2014 subat annesi olucam inş hayırlısıyla alırız kucağımıza doktora gittinmi
birsorum olucaktı birkaç gün oldu hamile olduğumu öğreneli fakat hiç akıntım yok göğüslerimde şişmedi daha önce 4 kez daha hamile kaldım maalesef olmadı hepsinde akıntım vardı ama bu kez yok bilgisi olan varmı
merhaba arkadaşlar ben kasım 2012 de 6 aylık kızımı kaybettim. altı aylık korunmamın sonunda dün tekrardan hamile olduğumu öğrendim. çok karmaşık duygular içerisindeyim. inşallah bu sefer kucağımıza alırız. beta hch 110 çıktı daha yeni. lütfen dualarınızı esirgeneyim. birlikte bu yola devam edelim
cnm beni hatırladın mı bilmiorum bende sennle aynı sebepten bebeğimi kaybettim ama ben 8 aylık doğum yaptım sezaryanla şuanda korunma dönemindeyim ekimde 6 ayım dolucak günler geçmek bilmiyor bi yandan da korkuorum seni çok çooooooook tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin bu sefer herşey çok güzel olucak inşallah hepimiz için.iyi haberlerini bekliorum takip edicem seni
merhaba ben de 7 haftalık hamileyim ama göğüslerim hiç şişmedi.dolgunluk yok korktumm amam bebeğim sağlıklıymş şükür ki..
hayırlı olsun cnm. benımde 6 haftalık ama daha doktora gitmedim sağlık ocağında kan testlerini yaptı herşey normal çıktı. zaten folic asit 5 aydır kullanıyorum. sen hangi şehirdesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?