günaydın kızlar ben yine ağlayıp duruyorum....dün tuvalette sümüksü tarzda kahve lekem oldu...doktor randevum yarın... adam profesor yanına yaklaşılmıyor randevu öncesi...evde gecen düşükten kalma progestan vardı gece 100mg.alttan koydum bi tane...bugun nokta kadar geldi bakalım geceye kadar ne olacak...
canımmmmm ne diyeceğimi bilemiyorum çok geçmiş olsun inş.bu son olur rabbim hakkında hayırlısını versinMerhaba arkadaskar subat annesi olmak icin cok umutluydum perse,mbe kalp atisini duymak icin randevum vardi gunduz kahverengi akintim geldi korkmustum'gece doktora gittigimde bu sefer bebegimin olmadini bos gebelik oldugunu ogrendim 'cumada kurtaj oldum'rabbim bu mubarek gunde sabrini versin tum melek annelerine'ins siz kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Merhaba arkadaskar subat annesi olmak icin cok umutluydum perse,mbe kalp atisini duymak icin randevum vardi gunduz kahverengi akintim geldi korkmustum'gece doktora gittigimde bu sefer bebegimin olmadini bos gebelik oldugunu ogrendim 'cumada kurtaj oldum'rabbim bu mubarek gunde sabrini versin tum melek annelerine'ins siz kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Merhaba arkadaskar subat annesi olmak icin cok umutluydum perse,mbe kalp atisini duymak icin randevum vardi gunduz kahverengi akintim geldi korkmustum'gece doktora gittigimde bu sefer bebegimin olmadini bos gebelik oldugunu ogrendim 'cumada kurtaj oldum'rabbim bu mubarek gunde sabrini versin tum melek annelerine'ins siz kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
canım ya cok gecmiş olsun seni çok ii anlıyorum ben de 2013 aralık annesi olacaktım 7 haftalıkken kalp atısı olmadıgı için kürtaj oldum 20 nisanda ve ben 1 ay bekledim ilk adetimden sonra tekrar hamile kaldım daha cabuk tutar demişkerdi hemen kaldım rabbim sanada kısmet eder inşallah sabret canım isyan etme sakın bebegimi allah kısmet ederse subatta alıcam kucagıma aralıkta degılde cok fark olmayacak bence sende doktorunla konus ve egeristiyosan kendini hazır hisediyorsan adetinden sonra tekrar dene canım..Merhaba arkadaskar subat annesi olmak icin cok umutluydum perse,mbe kalp atisini duymak icin randevum vardi gunduz kahverengi akintim geldi korkmustum'gece doktora gittigimde bu sefer bebegimin olmadini bos gebelik oldugunu ogrendim 'cumada kurtaj oldum'rabbim bu mubarek gunde sabrini versin tum melek annelerine'ins siz kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Bir sorun yok inş.aynı durum geçen ay bende de olmuştu.hatta üstüne bir de kanama oldu.düşük tehlikesi atlattın dedi doktor,güzelce 10 gün dinlendim.bildiğin yattım yani.stres etme,Allah'In izniyle geçecek inş.
merhaba benımde 6+4 haftalık inşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız
Merhaba arkadaşlar aranızda daha çok yeniyim ve evet ben de şubat annesi olacağım inşallah. Bebeğimizin daha cinsiyetini bilmiyoruz. Doktor söyleyecekti fakat açmadı bizimki bacaklarınapalım artık bir ay sonraya sağlıklı olsun da başka bir isteğim yok. Çok zor bir dönem atlattık ama şimdi iyiyiz bebişim de ben de şükür..
benim bebegiminde enüz cinsiyeti belli değil belli olan arkadaşlar paylaşsın bakalım bu sene kız ı erkek mı senesi:)))
biz öğrendik oğlumuz olacak...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?