2014 şubat anneleri (melek anneleri yeni yola beraber devam edelim)

Bir sorun yok inş.aynı durum geçen ay bende de olmuştu.hatta üstüne bir de kanama oldu.düşük tehlikesi atlattın dedi doktor,güzelce 10 gün dinlendim.bildiğin yattım yani.stres etme,Allah'In izniyle geçecek inş.

Merhaba arkadaskar subat annesi olmak icin cok umutluydum perse,mbe kalp atisini duymak icin randevum vardi gunduz kahverengi akintim geldi korkmustum'gece doktora gittigimde bu sefer bebegimin olmadini bos gebelik oldugunu ogrendim 'cumada kurtaj oldum'rabbim bu mubarek gunde sabrini versin tum melek annelerine'ins siz kucaginiza alirsiniz bebislerinizi

canımmmmm ne diyeceğimi bilemiyorum çok geçmiş olsun inş.bu son olur rabbim hakkında hayırlısını versin

arkadaşım senin adına çok üzüldüm ama her işte bi hayır vardı en azından bu daha çokküçüktü tabiki her acı başka türlü ama kendini salma nolur kürtajdan snra hemen hamile kalınabilio bildiğim kadarıyla doktorunla görüş hemen bidaha dene tesellin olsun

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki bu ilk bebeğin miydi? her olayda vardır bi hayır Rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok... benimde 4.gebeliğim hergün bi düşünceyle uyanıyorum acaba bu sefer yaşayacak mı ? diye düşünmekle günü bitiriyorum..Allahım yardımcımız olsun..

canım ya cok gecmiş olsun seni çok ii anlıyorum ben de 2013 aralık annesi olacaktım 7 haftalıkken kalp atısı olmadıgı için kürtaj oldum 20 nisanda ve ben 1 ay bekledim ilk adetimden sonra tekrar hamile kaldım daha cabuk tutar demişkerdi hemen kaldım rabbim sanada kısmet eder inşallah sabret canım isyan etme sakın bebegimi allah kısmet ederse subatta alıcam kucagıma aralıkta degılde cok fark olmayacak bence sende doktorunla konus ve egeristiyosan kendini hazır hisediyorsan adetinden sonra tekrar dene canım..

Canım çok çok geçmiş olsun.Ancak yaşayan anlar bunları biliyorum ve bende ilk gebeliğimde boş gebelikten kürtaj oldum.Ama acemiliğime geldiği için midir yoksa biraz saflığa vurduğumdan mıdır bilmem öyle bir kaç gün ağlamayla geçirdim.Kolay hamile kalamayan biri olarak 6 sene bekleyip hamile kalıp kürtaj olunca inan insan içerden yıkılıyormuş.Yine de çok şükür 1,5 sene sonra bebeğimi bana bağışladı Rabbim.Naip olursa ben de şubat annesi olmayı bekliyorum bakalım.Bu mübarek günlerde inanın bütün dualarım sizlerle Allah'ım isteyen herkesin önce göbişlerini sonra kucaklarını sağlıklı bebeişlerle donatsın inşallah

Son düzenleme:

sağolasın canım...pek değil hiç iş yapmıyorum...4 gun kucuk son adet tarihine göre geç dollenme değıl..4 gun az dıyor doktor duzelır mı kı....bı de bı garıptı fotoğrafı kurbaga oturuyo gıbı

canım gecmış olsun anlıyorum senı aynı seyı ben de yaşadım ...Allah sabır versın bır daha yaşamayalım inşallah

Gerçekten çok üzüldüm ancak umudunu asla kaybetme,doktorunla görüşüp hemen toparlanmalısın,herşeyin hayırlısını RAbbim bilir...

allah sabrını artırsın canım
böyle yaşadığın son kötü şey olur umarım

Merhaba arkadaşlar aranızda daha çok yeniyim ve evet ben de şubat annesi olacağım inşallah. Bebeğimizin daha cinsiyetini bilmiyoruz. Doktor söyleyecekti fakat açmadı bizimki bacakları napalım artık bir ay sonraya sağlıklı olsun da başka bir isteğim yok. Çok zor bir dönem atlattık ama şimdi iyiyiz bebişim de ben de şükür..

benim bebegiminde enüz cinsiyeti belli değil belli olan arkadaşlar paylaşsın bakalım bu sene kız ı erkek mı senesi:)))

benim bebegiminde enüz cinsiyeti belli değil belli olan arkadaşlar paylaşsın bakalım bu sene kız ı erkek mı senesi:)))

Benim bir dahaki muayenem eylülün 6'sında. Öğrendiğim zaman sizlerle paylaşıcam. Ben de çok heyecanlıyım. Bu seneki bebişler pek belli etmiyormuş cinsiyetlerini sağlıklı olsunlar da...

Mrb kizlarrr topigi yen i gordum bende nasipse ocak sonu subat basi yavruma kavusucam mevlam herkesin bebegini szglicakla kucagina almayi nasip etsin buarada kizim oluck nasipse

merhaba benimde buhtemelen subat sonu olacak dogumum üç bucuk yasında bir oglum var ve bir oğlum daha olacak

merhaba hanımlar .... bende 2014 haziran annesiyim , 38 haftalık doğan oğluşumda diyafram hernisi varmış ve biz bunu doğduğunda solunum sıkıntısı olarak fark ettik bebeğimi hiç kucağıma alamadım helikopterle ankaraya gitti oğlum doğumdan 6 saat sonra ve toplam ömrü 30 saatmiş yavrum 2 gün günra geri geldi ama ölü olarak (( çok üzgünüm ilk bebeğimdi ve çok istemiştim şimdi 3.5 ay oldu ama acısı hala içimde..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…