mrb sekiz haftalık hamileyim kimya laboratuvarında çalışıyorum bu tarz ortamda çalışan ve sorun yaşayan var mı çok tedirginim bebekde yada doğumdan sonra annede bir sorun oluyor mu?
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5hafta 3 günlükken hcg 29512 çıktı sizlerin kaç paylaşalım
Merhaba benim 4 haftalıkken 253,4 hafta 2 gün de ise 653 çıkmıştı.
merhabalar, benim ilk defa bugun gogus uclari cok sizlayip agrimaya basladi,birden bire agri girince ,krem falan surdum,normal mi bu durum ?Bir de sizde karin agisi falan oluyor mu,dun sag tarftan cok kotu bir kramp gibi bir agri girdi,uzanmistim kalkinca oldu,yanlis uzanmis olabilirim,ama krampin siddetli olmasi cok korkutu beni.simdilik hafif mide agrilarim var,yarin doktor randevum var bakalim insallah hersey yolunda gider....
Merhaba benim 4 haftalıkken 253,4 hafta 2 gün de ise 653 çıkmıştı.
kızlar merhaba. bende 8 haftalık gebeyim. inşl. şubatta bebeğimi kucağıma alacağım.. beslenme ve kilo alma durumunuz nasıl gidiyor bilgi verirmisiniz ilk gebeliğim.
biş ey öğrenmek istiyorum kafam karıştı.ben şu anda 10.haftadayım hamileliğimde.şubatta doğum yapacağım.son adetinin ilk günü nedir.nasıl 8 haftalık oldu senin ki
canım son adet tarihimin ilk günü 1 mayıstı.ama ben 28 günde bir değil 33 günde bir adet görüyordum. bu yüzden doktor hesaplarken son adet tarihimi 6 mayıs olarak almıştı sanırım.yani adetim düzensiz olduğundan yumurtlamamda geç olmuş oluyor. bu yüzden :)
günaydın kızlar ben yine ağlayıp duruyorum....dün tuvalette sümüksü tarzda kahve lekem oldu...doktor randevum yarın... adam profesor yanına yaklaşılmıyor randevu öncesi...evde gecen düşükten kalma progestan vardı gece 100mg.alttan koydum bi tane...bugun nokta kadar geldi bakalım geceye kadar ne olacak...
hatırladım cnm inşallah bu sefer herşey daha gzl olur. şimdi 6 haftalık falan ama daha doktora gitmedim biraz beklicem. inşallah sende ilk bıraktığın ay hamile kalırsın. rabbım meelek annelerine tez zamanda kucağına alacağı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?