2014 şubat anneleri (melek anneleri yeni yola beraber devam edelim)

mrb sekiz haftalık hamileyim kimya laboratuvarında çalışıyorum bu tarz ortamda çalışan ve sorun yaşayan var mı çok tedirginim bebekde yada doğumdan sonra annede bir sorun oluyor mu?

mrb sekiz haftalık hamileyim kimya laboratuvarında çalışıyorum bu tarz ortamda çalışan ve sorun yaşayan var mı çok tedirginim bebekde yada doğumdan sonra annede bir sorun oluyor mu?

merhaba,sen en iyisimi kadin doktoruna sor,onlar bilirler kesin,eger cok icin rahat etmezsede varsa baska bir bolume gecersin..sevgiler..

slm kızlar bende subat 2014 anne adaylarındanım ıns. ılk defa hamıleyım 7 haftalıgım.. rbbm kucagıma almayı nasıp eder ıns... :)

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 5hafta 3 günlükken hcg 29512 çıktı sizlerin kaç paylaşalım

kızlar merhaba. bende 8 haftalık gebeyim. inşl. şubatta bebeğimi kucağıma alacağım.. beslenme ve kilo alma durumunuz nasıl gidiyor bilgi verirmisiniz ilk gebeliğim.

merhaba arkadaşlar çok şükür bende hamileyim daha keseyi görmedik ama inşallah bi sıkıntı yoktur 5.haftaya başladım.ocak ayında ilk bebeğimi 29 haftalıkken kaybettim rabbim inşallah bu kez kucağıma almayı banada sizlerede nasip eder

Ben göğüs ağrısından yatamıyorum bile.Ayrıca geceleri kasıklarım çok feci derecede ağrıyor.Sanki kemiklerimi yerinden alıp başka bir yere koyuyorlar.:84:

günaydın kızlar ben yine ağlayıp duruyorum....dün tuvalette sümüksü tarzda kahve lekem oldu...doktor randevum yarın... adam profesor yanına yaklaşılmıyor randevu öncesi...evde gecen düşükten kalma progestan vardı gece 100mg.alttan koydum bi tane...bugun nokta kadar geldi bakalım geceye kadar ne olacak...

kızlar merhaba. bende 8 haftalık gebeyim. inşl. şubatta bebeğimi kucağıma alacağım.. beslenme ve kilo alma durumunuz nasıl gidiyor bilgi verirmisiniz ilk gebeliğim.

biş ey öğrenmek istiyorum kafam karıştı.ben şu anda 10.haftadayım hamileliğimde.şubatta doğum yapacağım.son adetinin ilk günü nedir.nasıl 8 haftalık oldu senin ki

biş ey öğrenmek istiyorum kafam karıştı.ben şu anda 10.haftadayım hamileliğimde.şubatta doğum yapacağım.son adetinin ilk günü nedir.nasıl 8 haftalık oldu senin ki

canım son adet tarihimin ilk günü 1 mayıstı.ama ben 28 günde bir değil 33 günde bir adet görüyordum. bu yüzden doktor hesaplarken son adet tarihimi 6 mayıs olarak almıştı sanırım.yani adetim düzensiz olduğundan yumurtlamamda geç olmuş oluyor. bu yüzden :)

hmm anladım canım sağol :)

Merhaba durumun nedir?
Merak ettim.

amin cnm inşallah tez zamanda kucaklarımız dolarda biraz olsun yüreğimiz hafifler.sende hiç kötü şyler düşünme acaba mı bile deme iyiyi çağıralım herşey iyi olsun tüm melek anneleri için...

cnm bide folik asit ne kullanıyosun ben daha önce folic kullanmıştım acaba yine onu mu kullansam doktora da gitmek istemiyorum her gitğimde kötü şeyler yaşadığım için henüz o psikolojiyi atamadım üstümden fakültedeki doktorlar kontrolde çok yoğundular sadece folik asit kullan deyip yolladılar isim bile soramadım ağlamaktan

arkadaşlar merhaba rabbim nasip ederse bende şubat annesi olacağım.... ama içim o kadar endişeli ki ben daha önce 3 düşük yaşadım buraya yazarken bile ellerim titriyor acaba ilerde bu yazımı okuyunca bebeğim yanımda olacak mı diye düşünmeden edemiyorum okuyorum da ne çok aynı durumda olan arkadaşımız var insan kendini bu sitede yalnız hissetmiyor... yarın kalp atışını görmek için dr gideceğiz ama sanki ben karanlık bir kuyuya girecekmisim gibi heyecanlı ve korku doluyum... cuma günü gitmiştik kalp atışı için dr izne ayrılmış benim hastanedeki halimi görenler şaşırıp kaldı her yanım titriyor kalp atışım dışarı vuruyor .... eşim bile o kadar panik oldu ki... uyuyamıyorum şuan inşallah hepimiz şubat ayında bebeğimizi kucağımıza alırız ve bu anıları gülümseyerek okuruz... herzaman bu topiğe girip bakacağım bakalım neler olacak....

9 haftalık gebeyim.bende şubat annesi olacağım inşl. ama hep tedirginim.bebeğimizi hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…