2014 Şubat Anneleri

günaydın anneler kahvaltımı yeni daha tatildeyim bu sabah :) sabah sabah canım tatlı çekti bisküvi yiyeyim dedim kilo topiğine girince iştahım kesildi nedense:)

kızlar kasım anneleri doğum hikayeleri topiğinde bir sürü erken doğum var 27. hafta felan allahım korusun bebeklerimizi zamanında hayırlısıyula gelsinler

ayyy neredeki o video, pek hevesliyim böyle şeylere resimlerde görünce anlayamıyorum ama nasıl yapıldığını.. tmm cnm yaptığımda paylaşacağım inş. kızımın oyuncaklarını :)

canm int. "Sapatinho de Crochê" yaz çıkıyo videosu ....paylaş canm merak ettim belki bende yapabilirim

aslında canm eskiler sanki hap mı kullanıyordu sebzelerden meyvelerden alsak daha iyi ama maksat içimz rahat olsun

aynen benimde ağrıyor ama benm 1 aydır ağrıyor orayı tutarak yürüyünce sanki biraz hafifliyor dr. söyledim magnezyum ilacı verdi suda eritip içiyorum bir kaç gündür iyi geldi sanki daha az ağrıyor artık...kv de oramın doğuma hazırlandığını söylemişti eskilerin tecrübelerine çok güvenirim o yüzden bundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum

canım ya benim de sağ kasığımda bi ağrı var hamile olduğumu öğrenmeden önce başlamıştı yerleşirken ağrı olabilirmiş o zamandan beri ara ara ağrıyor ya

sen içini ferah tut güzelim bol bol dinlen,benim de bir tanıdığım 26.haftada doğurdu ve şimdi oğlu 8 aylık yani olacağın önüne geçemeyiz tedbirimizi alalım artık takdir Allahın,okuyabildiğin kadar yasin okumaya çalış ben çok faydasını gördüm kendi adıma :)

inan o an bana kimlerin baktığının önemi yoktu kaldıki ağlıyordum diye extra bakıyorlardı nooldu buna acaba diye...bir daha töbeeeeee

Ay canımm çok gçmiş olsun bence aç karnına poğaça dokunmuş yol tutmuş seni..bu arada hqyıtlı olsun inşallah evine yakıncacık olur şuben..

ayy inşallah yakıncacık olur da rahat geçiririm son haftalarımı yavrum kısmetiyle geliyor teyzesiiii
iyi akşamlar kızlar,

bu akşam odamız geldi sonundaaa

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

çok teşekkürler güzelim muck

o kasık ağrıları bende de çok oluyordu magnorm içmeye başladığımdan beri kesildi şükür ara ara tabi oluyor,sonuçta günümüz günümüze tutmuyor ama çok zorluyorsa doktora git mutlaka...rabbim bebeklerimizi sağlıkla ve 40.haftada dünyaya getirmemizi nasip etsin

bebeğin anne karnındaki duruşu nasıl bu haftalarda kızlar

bi dursa yerinde benimki sölicemde hiç sabit durduğunu görmedim zaben oturuyorz bazen elini kolunu uzatıyo bacaklarını topluyo bazen kafa yukarda durup ayaklarını rehime vuruyo canımı yakıyo tabi

günaydın kızlar

oh ne güzel maşallah benimki çok uslu bu sebeple anlayamıyorum günde bir kaç tık yetiyor hanfendiye:)) 28.haftamın dolmasını bekliyorum hareket düzenliliği için...bir gün çok oynuyor 2 gün bir iki tık o kaaaa

aman yaw kimsecikler yok

bizde yarın eminönü şarkhana gidelim diyoruz mevlüt ve hstane çıkışı için bişeyler alalım

eminönü özlemişti seni :)) dün sirkecideydim bakındım etrafıma sen yoksun diye birşey eksikti bellii :))))))

bensiz nasıl gidersin sen
valla ilk defa eminönünü bende özledim çeyiz amanı nefret ediyordum şimdi de zevkle gidiyorum.

bu arada dün görümcem tüm keçelerini bana verdi onlardan mevlüde falan neler yapabilirim basit örnekleriniz varmı ?

geçmiş olsun canım birkaç gündür adamakıllı uğrayamadığım için geçmişi yeni okuyorum çok dikkat etmemiz lazım kendimize ben de benim başıma geleni anlatayım birkaç gün evvel 2 öğrencim kavga ediyormuş koridorda ben de bi anlık dalgınlık mı desem sınıftan bi çıktım hoooooop karnıma bi yumruk sonra da dengesini kaybedip tekrar karnıma çarptı ağlayarak soluğu acilde aldık tabi çok şükür iyiyiz ama

bu soruyu üzerime almıyorum çünkü topiğin en beceriksiz hatunu benim :))))) sensiz gittim ama annem de yanımdaydı eşim de annem kardeşimin okul çıkış vakti yaklaşıyor diye erken çıktık havuzlu hana bilem gidemedik (( sadece evraklarımı teslim ettik,yemek yedik ve çıktık (((((((((((

neyse o zaman sonra acısını çıkarırsın gider altını üstüne getirirsin

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ben geldimmmmmm.
Açıldı ofiste KK.
Çok mutluyum ki.
Cuma cuma başıma gelen güzelliğe bakın

Bu ne güzel bir haber yahu çok şükür artık sende bol bol burada olacaksın züppeerrrr

aman yaw kimsecikler yok

bizde yarın eminönü şarkhana gidelim diyoruz mevlüt ve hstane çıkışı için bişeyler alalım

O kimsecikler nerede tabi ki facete
Bak şarkhanı da senden duydum valla orası da mı tavsiye şimdi

O kimsecikler nerede tabi ki facete
Bak şarkhanı da senden duydum valla orası da mı tavsiye şimdi

evet ya diğer gruplara bakıyorum çatır çatır yzıylarlar biz kk çok boşlamışız
gidiyim bakıyım onlar mevlüt için falan neler yapmışlar aralık ve kasım anneleri fikir olur belki
şarkhanı bende görmedim annem bahsediyor yarın gideyim güzelse gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…