2014 Şubat Anneleri

buarada unnadoda manyak güzel patikler bebek çizmeleri var örgü yapılmış
ama çok pahalı anneme göstercem ben
yapabilen varsa model beğenebilir bence

canım kırmızıya yakın bi renk saf kantaron yağı deniyor ben hala sırtım ağırdığında sürüyorum iyi geliyor .....

Hamilelikte kullanımında sıkıntı yok o zaman sen kullandığına göre. Tamam canım aktara bir sorayım. Kantoranı biliyorum normaldede sarı ve kırmızı olanı var ya, acaba hangisi dedim. Sorarım aktardan.

bebeğin anne karnındaki duruşu nasıl bu haftalarda kızlar

herkesinki değişio:) en osn geçen hafta benimki içerde dizlerini çekmiş oturuodu:)
bazılarının ki dönmüş ayaklar yukarda
sanırım artık yan yatamıyorlar okadar yer yok

Bende baktım canım bebek arabalarına geçen hafta.. Ama travel sistem normal olanlar çok hantal geldi bana, katlanınca da çok büyük oluyor tekerler felan dışarda kalıyor. Ben daha rahat ve hafif olsun diye baston travel pusetlere baktım. Sanki onlar daha iyi geldi bana çünkü zaten yüksek katta oturuyoruz asansör yok. Birde eşim felan olmayınca mümkün değil ben çıkaramam öyle yukarı onu. Birde manevra gücü gayet güzel geldi bana tek sıkıntı, yön değiştiremiyorsun işte, bebek hep öne bakıyor ve sen göremiyorsun.. Bende pierre cardin ve chicco ya baktım..

bebeğin anne karnındaki duruşu nasıl bu haftalarda kızlar

Ben duruşu hakkında şu an bir karar veremiyorum. Bir altttan vuruyor bir üstten.. Birde sanki bu hafta daha yukarı çıktı gibi geldi bana kaburgamın altına vuruyor artık.. O kadar çıkmışmışıdır yukarı diye şaşırıyorum bende..

kızlar birşey sorucam size..Bir haftadır genital bölgemde içten korkunç bir ağrı var.Özellikle ayağa kalkığımda adım attığımda bazen deli gibi ağrıyor..Sizde böyle birşey yaşayan var mı merak ediyorum?sanki içerdeki kemiğime 1 ton baskı varmış gibi..dayak yemiş gibi ve normal hayatımı etkiliyor,uzun süre yürüyemiyorum,çıkıp alışveriş yapmaya korkuyorum,o kadar yavaş yürüyorum ki anlatamam:18: sizde var mı böyle birşey?

günaydın canım inşallah güzel haberlerle dönersin..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ben geldimmmmmm.
Açıldı ofiste KK.
Çok mutluyum ki.
Cuma cuma başıma gelen güzelliğe bakın
canim gözün aydınn.
canim cok gecmis olsun.

gùnaydın ciciş annelerr..teyzeleri benim kızım dün aksam cok hareketliydi tekme attigi zaman cok mutlu oluyorum..allah kucagimiza almayı nasip etsin..

ayyy neredeki o video, pek hevesliyim böyle şeylere resimlerde görünce anlayamıyorum ama nasıl yapıldığını.. tmm cnm yaptığımda paylaşacağım inş. kızımın oyuncaklarını :)

canım seninki kadar yoğun değil ama bende de oluyor akşamları.. bebekler aşağı baskı yapıyor ondan diye düşünüyorum, benim kızım aşağıda kasıklarımda hep çok nadir yukarı çıkıyor.. bıçak saplanır gibi oluyor ara ara sonra geçiyor.. son 1 haftadır olmaya başladı bu da..istersen bi görün sen doktoruna, yürümeni de etkileyecek derecedeyse.. aşağıda mı peki bebeğin ?

nasılsınız tatlışlar kızımı okula bıraktım 2.doz aşımı oldum geldim sağlık ocağındaki hemşireye kalça ağrımı sordum benimde hamileliğimde olmuştu doğumdan sonra kalmadı dedi krem vermişti doktorum onu sürüyorum biraz daha iyi gibi :)

canım geçmiş olsunnn

merhaba canım ben pierre cardinden aldım ps102trs modeli yazınca çıkıyo baston puset.. puset kısmı 1 yaşına kadar kullanılıyor, bebek sana dönük şekilde duruyor .. ayrıca puset oto koltugu olarak da kullanılıyor... çok hafif ve kullanışlı katlanması falan pratik... 370 gibi bi fiyata geldi bize aldığımız diğer şeylerle toplu fiyat üzerinden indirim yapmışlardı... diğer araba modelleri çok hantal geldi bana daha sevimli ve şık görünüyorlar ama bagajda falan çok yer kaplıyorlar.. eşim yanımda olmadıgı zamanlarda bunu daha rahat kullanırım diye düşünüyorum... servis noktasında da iyi olduklarını söyledi alan adam.. yani kullanıcı hataları da garanti kapsamında falan dedi.. mesela park yatagı da orda aldık evde kuramadık meğerse orta göbekte bi hatası varmış götürdük hemen değiştirdi hiç sorgulamadı saolsun.. yenisinde bi sıkıntı yok.. daha kullanmaya başlamadık ama satış ve ilgilenme kısmında pierre cardinden memnun kaldım bakalım kullanırken nasıl olacak

ya o ağrıdan bende de oluyo bi kaç haftadır.. biraz fazla ayakta kaldığımda özellikle... sürekli orayı tutarak yürüyesim geliyo ya çok kötü bir duygu :26::26:
sanırım bebekler büyüyüp baskıyı arttırdıkça olan bişey... bende özellikle akşamları artıyo..

Ayyyy nasıl ağrıyor totom canım ya cok fena bugün 4gun oldu doktor neden olduğunu soledi? Sanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…