2014 Şubat Anneleri

evet cnm kafası aşşağıda,salı günü dr randevum var sorucam işte ama bazen ciddi sıkıntı yaşıyorum..umarım sonuna kadar böyle devam etmez,mahvolurum:18:

anladığım kadarıyla yaygın birşey bu ( aynen bende tutarak yürümek istiyorum..sanırım doğuma hazırlık yapıyo vücut,çatı kemikler mi açılıyo nedir anlamadım

evet cnm kafası aşşağıda,salı günü dr randevum var sorucam işte ama bazen ciddi sıkıntı yaşıyorum..umarım sonuna kadar böyle devam etmez,mahvolurum:18:

26. hafta da bizim kızçede kafasını çevirmişti hatta doktor en çok bundan korktu ama takip et çok hareket ederse dönme ihtimali var demişti 8. aya kadar devamlı böyle kalmaz bi aşağı bir yıkarı iner kafası diye bahsetmişti

bazı zaman çok net hissediyorum ama dönüyor sanırım

Yaa sorma benim kocam da pek becerikli değildir sağolsun. Gözünün önünde olmazsa çekmeceden pijama çamaşır bulup getiremez. Allah korusun tabii inşallah öyle bişey olmaz ama her ihtimale karşı bikaç parça bişeyi göz önüne koyayım istiyorum.
Aslında henüz kararsız kalabileceğimiz bir isim bile seçmedik ki bebişe :26: Duyduğumuz isimleri birbirimize söyleyip, hıımmm güzelmiş falan diyoruz ve öylece kalıyor konu. Halbuki ikimiz de bebiş konusunda çok pimpirikli, heyecanlı ve aceleciyiz :)) Eşim hamileliğimin 2. ayından beri eşya almak için başımın etini yiyor. Neyse, olmadı doğunca kendisine sorar ona göre karar veririz
Bugün Bbilimi falan göremedim, hastaneye falan mı gidecekti ??

kızlar size bir sorum olacak,sizce bebeğe bakacak kadına ne kadar vermeli?? yani eğer bir sorun olmazsa benim komşum bakacak bi alt katımda oturan,kendi evinde bakacak haliylee aylık ne kadar vermem lazım??

yaşadıgın şehre ve kadınında vasıflarına göre değişir sanırım yani bi ev hanımı kendi çocuguda varsa seninkinede bakıcaksa 400e felan bakabilir ama mesela bu konuda eğitim almışsa sırf senin çocugunla ilgilencekse felanda değişebilir ne zman bırakcaksın kaç aylık kuzum ya atanmana çok sevindim aam bebişlerde böle başkalarıyla kalınca ben üzlüyorum nedense en azından 1 yaşına kadar annesiyle kalsa ne güzle olur ama sanırım yeni yasa baya düzenlendi inşallah fazla yavrundan ayrılmazsın işyerin yakın olur inşallah

kızlar size bir sorum olacak,sizce bebeğe bakacak kadına ne kadar vermeli?? yani eğer bir sorun olmazsa benim komşum bakacak bi alt katımda oturan,kendi evinde bakacak haliylee aylık ne kadar vermem lazım??

benim kardeşimin bakıcısı 600 dolar alıyor..bir arkadaşımın ki 700 dolar alıyor..ama bunlar yatılı kadınlar,gerçi yatılı olmayanlar daha çok alıyor diye biliyorum ama sen kadınla bir konuş bence ne kadar istiyormuş bir yokla..ama bu işin piyasası 600-800 dolar arası..

benim eşimde öyle bak he , geçen teyzem doğum yaptıktan sonra bebek kustu kıyafeti falan yetişmedi bizde gri takımları getir 0*3 ay olanı dedim gitmiş 6*9 ay getirmiş yaw hadi rengi gri bari yazısına bak be adam dedim düşünemiyorum böyle erken doğum olsa gider jartiyer falan getirr bana

içinize sinen bir isim çıkar bizde bi ara her isime hımmm deyip geçtik sonra bir anda ikisi sindi içimize kaldı. olmadı beklersiniz konuşup kendi fikrini söylemesini

acele konusunda da acelecidir 5 aylık hamileyken herşeyimiz tamamdı

bblim yoğun sanırım çıkışa yakın bir uğrar inşallah önemli bişeyde yoktur

Canım bakıcı işi epey çetrefilli yav. Şehirden şehire göre ve senin bakıcıdan beklentilerine göre değişiyor fiyatlar. Bizim burda bile 350-400 veren de var, 600-700 veren de. Kendi evinde bakacaksa senin herhangi bir ev işini, yemeğini falan yapmayacağına göre, fiyat çok yüksek olmamalı. Mahallede veya arkadaş çevrende bir araştır istersen, onlar ne kadar ödüyorlarmış ??

ama zaten olması gereken o diil mi... kafası aşşağıda olmalı...bazı bebekler popo üstü oturuyor ama sonra dönmeleri gerek..ama yüzde 80 i kafası aşşaıda olmalı bu aylarda..

güzelim evime yakın yer olursa 3 aylıkken bırakacam günlük 3 saat süt iznim oluyor yani 3 saat erken çıkcam,komşumun kendi çocukları da var,valla bilmiyorum işte yeni atandığım ve sözleşmeli atandığım için biraz düşünüyorum açıkçası,bakalım tabi hiçbirşey evladımdan önemli değil ama bi çalışmaya başlayayım nasıl bir ortam var ona göre izin haklarımı kullancam,bir de ben de max 500 tl düşünüyordum sonuçta kendi evinde bakacak masraf felan yapmayacak kendi işlerine de engel olmayacak artık hakkımda hayırlısı aksi halde fazla veremem yoksa kazandığım bir işe yaramayacak :)

ama zaten olması gereken o diil mi... kafası aşşağıda olmalı...bazı bebekler popo üstü oturuyor ama sonra dönmeleri gerek..ama yüzde 80 i kafası aşşaıda olmalı bu aylarda..

normal doğuım için kafası aşağıda olmak zorunda ama bizim kız biraz erken dönünce erken doğumdan şüphelendiler
8. ayda kesin dönüş yapması gerekliymiş
8. aya kadar da süreki bi aşağı bir yukarı dönermiş

Kız sen pijamalarını falan hastane çantasına bol koy anacım. Mazallah senin ki evdeki tüm dantelli çamaşırları hastaneye taşır da, koridorlarda sexy sexy dolaşırsın. Anaaam yaparlar vallahi, bu erkek milletinden herşey beklenir.
Sizin isimler de bek güzelmiş, zaten severim nisa ismini. İsmiyle yaşasın kuzuşun..
Feci acıktım ben ya.. Kesin kararlıyım akşam 8 den sonra ağzıma lokma koymayacağım. Yatana kadar deli gibi acıkıyorum ama, sürekli çıkarmaktansa aç kalayım daha iyi..

ya canım adana çok uygun istanbuldaki fiyatları bilmiyorum,bizim burda da ev hanımı çok anlayacağın araştırmak istesem bulamam annem veya kayınvaldem de gelip bakamazlar mecbur baktırcam,çalışmam da lazım çünkü burda doğal gaz fiyatları almış başını gidiyor bir de çocuk rabbim bu atamayı verdi rahatlayayım diye....

Hepimiz aynı durumdayız canım yaa. Bebişlerimizi maalesef bakıcı veya kreşlere emanet etmek zorundayız.. Bu arada ataman için gözün aydın. İnşallah daha iyileri de olur. Ben devlet memuru olduğum için, 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Annemin falan desteği de olursa bebişi epey toparlarız. Sonrasına da bakacağız artık. Ama tabii alışılan bir yaşam standardı var. Ücretsiz izindeyken tek maaşla ne halt edeceğiz, onu kestirmek zor

anladım canım kadına ne kadar aldıgını söyleme askeri ücret gb düşününce yani ona yarısını vermen dogal çünkü memur gbyse saatlerin en geç 6da çıkarsın e 3 saatte erken çıkarsan 3 te zatene vde olcaksın yani az bakıcak sabahta coke rken gitmezsin herelde yakın olur inşallah oy ya 3 aylık bakacak kadının kaç cocugu var kaç yaşlarında yani küçücük olcak inşallah güzel ilgilenebilir annenle kayınvalden niye gelemezler canım en azından bikaç baksalar sen işine alışırsın hem bebeginde kalmaz aklın

hmm anladım :)aman allah korusun ben salı günü dr a sorayım da inşallah herşey yolundadır..

geçmiş olsun violecim

teşekkürler kızlar Allah kimseye yaşatmasın insan kendini çok çaresiz hissediyor elin ayağın tutmayınca.. bebişimin tekmeleri güç kuvvet verdi en azından iyi olduğunu anladım bütün gün çok hareketliydi ben iyiyimm annecim der misali

ya benim de ücretsiz 1 yıl iznim var ama işte bu şartlarda ne kadar mantıklı kullanmak bilmiyorum,en azından 6 aylık olana kadar bakarım yani bebek ek gıdaya geçene kadar yoksa geçinmek zor olacak çünkü eşim artık araba almanın zamanı geldi diyor

canım memurum ben de en geç 5:30 gibi çıkarım da evimin yanında şubesi var bağırsam duyulur inşallah oraya atarlar o zaman bebeğimden de ayrı kalmış sayılmam,ben de istemem süt kokulu kuzumu bırakmayı ama şartlar işte (( kayınvaldem uzakta oturuyor bana açıkçası bende kalmasını da istemem,annem çok yakın bana ama bebek bakmaktan bıktığı için teklif bile edemem (( artık Allaha emanet yavrum,komşumun çocukları biri 2. sınıfa gidiyor diğeri seneye 1. sınıf olacak,aslında hiç vermek istemezdim ama naparsın mecburiyet

hayırlı akşamlar anneler nasılız bakalım şu anda biraz mide bulantım var ya parfüm kokusundan nefret ettim hamilelikten sonra iğreniyorum resmen yolda bile midem bulanıyo o derece neyse azıcık dinleneyim size doğuma hazırlık kursunda öğrendiklerimi yazcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…