2014 Şubat Anneleri

canım bir de bebek arabasına monte edilebilen ana kucakları (puset) var onlardan varsa onu evde de kullanıyor birçok kişi, hatta yenidoğanlar için bel kısmına destek yastıkları da satılıyor. ama ondan almadıysanız ev tipi anakucağı alabilirsin, daha doğumuna baya var araştırıp indirimleri filan takip et bence...dediğin gibi şu anda maliyet hesabı da yapıyoruz mecburen çünkü insan az kullanacağı bir şeye de çok para vermek istemiyor, zaten hepimiz baya masraf yaptık.

canım aslında biz bebek arabasını aldık.. kraftın twist modeli ewet anakucağı var fakat benim dediğim kendiliğinden sallanıyo, bide titreşim özelliği ile kolik sancısını engelliyomus.. 4moms mamaroo diye bi marka bi bak istersen.. cok kullanıslı gözüküyo ama işte 600 tl civarı olunca emin olmadan almak istemedim.. bide bebek bakım çantası olarak okiedog diye bi marka var ondan almayı düşünüyorum.. modelleri çok güzel eger almadıysan bi bak istersen..

Benim aile hekimim de aynı konuda bilgilendirdi topuk kanı 2 defa alınır birincisini doğumdan hemen sonra hastanede alacaklar ve aşılarını yapacaklar bunlarla ilgili sana mutlaka rapor verecekler o raporları mutlaka iste vermezlerse dedi. bir hafta sonra da bize getir ikinci topuk kanını biz alacaz dedi. bebeğin aşılarını istersen kendi çocuk doktorunda yaptırabilirsin ama biz de yaptırmanı tavsiye ederim çünkü bize aşılar taze bir şekilde geliyor özel hastanelerde beklemiş aşı aluyor yine de sana kalmış dedi

Canlar bu nasil akinti ben anlamadim.az once uzaniyordum birden bi sizinti var diye yavasca kalktim sanki altima yaptim afedersiniz heryer batti bacaklarimdan suzuldu yine bu nasil bisey nasil bir akinti?geceden beri 5 kere uzerimi degistirdim kiyafetlerim sirilsiklam oluyor.pedlero kadar suya afedersiniz yapismiyor. Of kafam karisti bu neyin nesi

şimdi nasılsın? hastaneye falan git doktorunu ara bari

Proletim sağol bebeğim berbat bişey valla Allah korusun

bu arada annem otobüste yaklaşık 3 saate burada olur hayırlısıyla :)

kim doğurmuş bizden yahu?

aa hakkaten kim doğurdu acaba sağlıkla inşallah. bende bugün bişi farkettim göğsümü sıkınca herikisinden de açık renkli bi sıvı gelio hak arasında ağız sütü denirmiş biraz erken geldi ama inşallah bol süt olacağının habercisidir:) sizlerde de varmı böle memeişinden bişiler gelen şaşırdım ben görünce bide mutlu oldum nedense tam anne gibi hiseettimm kendimi ilk kez :)

kuzum o nasil bir akinti yaa. Carsaflara gececek kadar olmasi normal mi ?

Allah seni ne yapmasin emi :))

Kim kimin cocugunu almus canim yaa. Sen kafani hiiic bu sacmaliklarla yorma..

Ohhh afiyet olsun.. O kadar kasma canim yaa. Valla ben canimin istedigi herseyi yiyorum. Sekerim yuksek cikmisti ama ne bebis obez oldu ne de ben cilgin kilolar aldim..

Sen bence deuna tekrar git canim..

kızlar bizden doğum yapan bi arkadaşımız var
Anaaaam kimmis o yaa. Herhalde face grubundan. Huzunbaza falan bir sorsak ya, kimmis muge ????? Umarim hersey yolundadir..

Canim o gelen siviyi sikmamak lazim biliyorsun degil mi. Bir de gogus uclarini cok kurcalamamak lazimmus. Rahim kasilmalarini tetikliyormus..

Artık kendi aileni kurmuşsun, bebişlerini almışsın kucağına yetişkin insansın senin de fikirlerin var ama kimileri saygı duymayı bilmiyor işte. Öğretmek lazım..

Bende annem baksın diyordum hep eşime. Hem daha genç, daha kültürlü ve daha hijyenik. Geçen gün kayınvalidem tavuğu dolapta 3 gün bekletip yedirdi bize zehirlendim işte. Ben nasıl çocuk bırakayım şimdi.. :18:

Canım sen git doktora. Sabahtan beri dicem dicem korkutmıyayım diyorum. O kadar akıntı olmamalı.

Proletim sağol bebeğim berbat bişey valla Allah korusun

bu arada annem otobüste yaklaşık 3 saate burada olur hayırlısıyla :)

kim doğurmuş bizden yahu?

Hadi gözün aydın kuzum. Allah kavuştursun. Artık doğurabilirsin

Canım çok fazla oynama göğsünle. Doğumu tetiklediğini biliyorum :18:

bebek bakım çantası almadım daha canım, internette satılıyor galiba, bir bakayım sağol.
senin almayı düşündüğün kendinden sallanan ev tipi ana kucağını gördüm, marka yabancı olunca ithal ürünler hep pahalı oluyor, fiyat dediğin gibi 600 TL olunca bütçeyi zorlar. kullanan kişilerden yorum almak lazım canım, bizim topikte alan oldu galiba ama şimdi kimler aldı hatırlamıyorum. belki kasım -aralık annelerine sorarsan alıp kullanan vardır aralarında.

Sosyolojim selam canım

Mügenin nikini sordum ama bilen çıkmadı henüz yazan olursa yazarım sana canım,
36.haftasında yapmış doğumu 2770 grmış oğluşu küvözdeymiş ama çıkar sanırım

müge ye hayırlı uğurlu olsun o zaman inşallah anne ve bebişin sağlıkları yerindedir...
kendisini ben de tanımıyorum, f.ce ten haber alırsanız burada bize de haber verin arkadaşlar malum ofisten giremiyoz hepimiz f.ce ye

subat annelerinden 2. dogum yanilmiyorsam muge arkadasimizin gozu aydin umarim hersey yolundadir.

ye iç gez yarasın kuzuya tombik rombik doğsun valla nede olsa sezercik olacan çok kilo almasın derdi yok

ne kadardı en son gittiğinde ?
Sezercikte de çok kilo, yağ istemiyor doktorlar ..dikişi, ameliyatı zorlaştırıyormuş ..diye okumuştum
Bende 2 valiz hazirladim canim biri oglumun biri benim.kesinlikle ayri koy derim daha planli oluyo neyin nerde oldugu belli oluyo hem senin icin hemde yanindakiler icin hemen ulasilir kargasa olmaz bence tabi kolay gelsin
Hmmm..büyük çocukları ne yapıcaz cidden, hastanede helak olmasalar mı..geçende annem eve dönmüştü, eşimle ben kalmıştım. Benim daha çok uyuduğum onun uyanık kaldığı özel bir geceydi
cicişler nasılsınız? evde otur otur sıkıldım dışarda herkes hasta dışarı çıkmaya korkuyorum sizde durumlar nasıl?:44:
Canım benimde izinde 2. Günüm ..2 gündür yemek yapıp dürüyorum...unutmuşum :) dün çok belim ağrıyordu, dolaşacak Halim hiç yoktu. Bugün belim pek ağrımıyor ama ben nası uyuşuk nası miskinim anlatamam bi mani çıkmazsa uyumak istiyorum..dışarıda güneşi gördükçe canım çıkmak istemiyor da değil ama evden uzaklaşamıhorum...dışarıda gezeyim güzel de hem ağrı sızı hem tuvalet sorunu var. Tuvalet için avm gitsem onda da ulaşım ve mikrop sorunu var :) avmlerde çok dolanmayın diyorlar ya bizde yeni iyileştik korkuyorum...

CNm sigortadan öğren, benimki vip odayı karşılamıyor, normal odada emzirme sorun olmuyor pek, arada perde çekiyorlar ama kafa çıkartan olabilir aradan.
:) çok koltuk da iyi benim öyleydi eşimin iş arkadaşları gelip baya yayılmışşardı

oyoyyo aynen CNm dün ne zaman 5 oldu anlamadım üstelik erken de kalktım ..öyle 9a 10 a kadar uyuyamıyırum. Kız kreşe gidiyor ya

Nice mutlu, sağlıklı senelere eşin ve yavrunla birlikte. :) eşin iyi düşünmüş bence fırsat varken gezmek güzel halin varsa tabi :)

Sevindim kuzucum. Darısı başıma Bende hırs yaptım 20 sinde alcam raporumu.. Yapabilirim dayanabilirim.

ben birşey öğrenmek istiyorum 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra 37.haftaya kadar grip nezle vs.gibi sebeplerden dolayı rapor alabiliyormusun ? bir de 36+0 a kadar çalıştığın zaman 37.haftaya kadarmı çalışmış sayılıyorsun bilgilendirirseniz sevinirim

Bu ct kontrolüm var, kan testi de yaptırıcam o kadar uyuşuk o kadar yorgunum ki
Saha alınacaklar var...şık bi lıhusa gecelik, pijama takımı alıcam en basitinden daha onun eçmedim.
Büyük eşyalardan da park yatak alınacak.
Geçen ct kızımın odasına ikea dan aldığımız şifonyer kuruldu. Eşim ve kp sağolsun

bu konuyu bende cok merak ediyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…