- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Kızlaaar Kızlaaar Kızlaaaar bugun kan sonucumu aldım hattayarım saat önce :) beta 562 cıktı saglık ocagındakı hemsıre bılgısayara gecemedıgm ıcın suan göremıyorum ama 5 haftalık olabılır dedıı. sızce kac haftalık en son 31 ocakda adet oldum 4 unde olmam gerekıyodu olmadım bugunde ayın 7 sı
canım benm hcg hiç yapılmadıki :) 5+5 iken kesem gözüktü zaten
Doktorların hesabina göre beş haftalik canım hayırlı olsun :)
canım sonuçlara baktım şimdi igg pozitif igm POZ\NEG yazıyo ne demek oluyo
Bende gecen hafta öğrendim hamile olduğumu. idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti. daha ne doktora gittim ne kan testi yaptım. 10 gün sonraya randevu aldım bakalım hem kalp atısı hem kese olur diye düşündüm. bu arada 5 yasında birde kızım var.
kız artık hamilesin utanmaaa yoookkk artık utancını artık bi kenera atcan bebeğin için yapcak bişi yok 2 defa bakılıo 3.sü artık hep göbekten :):):)5 haftalik kese gorunurmu kizlar ultrasonla . vajinal baktirmak istemiyorum utaniyorummm :))
tebriklerrr tatlımönündde uzun uzun testler muayeneler 2li 3lü tarama 2defa alttan muayene falan falan işin çokkkkkkmerhabaaa;
27 şubatta öğrendim hamiş olduğumu b hcg 262 çıktı sonra 3 martta tekrar bakıldı 1781 olmuş ama daha keseyi göremeyiz dedi. şimdi pazartesi tekrar gideceğiz inşallah keseyi görürüz. herkese hayırlı olsun. Allah olmayanlara da nasip etsin
kız artık hamilesin utanmaaa yoookkk artık utancını artık bi kenera atcan bebeğin için yapcak bişi yok 2 defa bakılıo 3.sü artık hep göbekten :):):)
ozamn canım sen baya geçgidicen ben sana sölim gidiceğin zamanı şimdi 4 haftalıksan 8.hafta en son bakılıo alttan ..4 haftalikmiss hemsre yanl ssolemis çarşamba bakck ama gtmicemnn taaaa obur hafta gderm ben utanirmm bananneee :)))
hayrlısı olsun canm allah kolaylık versin :):)Arkadaşlar merhaba,
Bende 8haftalık hamileyim bu yıl gebe kalan tüm arkadaşlara merhaba diyerek forumdaki ilk msjımı atıyorum:))İnşallah Allah kucağımıza almayı nasip eder.
ozamn canım sen baya geçgidicen ben sana sölim gidiceğin zamanı şimdi 4 haftalıksan 8.hafta en son bakılıo alttan ..sen 9cu hafta gidicen
bhiç gitmesek bile olurmuş canm doktorlar öle dio büyüp gidio
canlarım 2li taramaya girdim herşey normal kanımıda 1 hafta sonra öğrencem :):):) bebişimde erkekkkk miş :)
saol tatlım kaç bilmiorum ölçüleri normalmş bişi yok dedi kan değerim pazartesi çıkcak :):):):)) nerde yazıo ölçülerHayırlı olsun edsofi :) Aynıyız seninle... 2'li için kan değerlerin çıkınca yazar mısın ? Bi de enseyi kaç ölçtü, referansı neymiş söyledi mi dr. ?
saol tatlım kaç bilmiorum ölçüleri normalmş bişi yok dedi kan değerim pazartesi çıkcak :):):):)) nerde yazıo ölçüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?