2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

Doktorların hesabina göre beş haftalik canım hayırlı olsun :)

canım sonuçlara baktım şimdi igg pozitif igm POZ\NEG yazıyo ne demek oluyo

Valla canım Igg pozitifse benm bildiğin bu virüsü vücuduna almışsın daha önceden.büyük ihtimal bağışıklık kazanmış olman lazım benmde ıgg pozitif.
Bnm ıgm negatif yani önceden bu virüse karşı bağışıklık kazandığım için şuan bir sorun yok demek.pozitif olsaydı sorun olurdu.eğer senin ıgm negatifse sorun yoktur ama poz/neg yazması ilginç dediğim gibi emin değilim doktor daha iyi bilir umarım bir sorum yoktur:s

5 haftalik kese gorunurmu kizlar ultrasonla . vajinal baktirmak istemiyorum utaniyorummm :))

bence doktora erken gitmekte fayda var. ben de 5 haftalık ken öğrendim ... ama doktora gidergitmez sana bidünya test yapıyorlar.
bi sıkıntı olursa hemen müdahale etmek için

5 haftalik kese gorunurmu kizlar ultrasonla . vajinal baktirmak istemiyorum utaniyorummm :))
kız artık hamilesin utanmaaa yoookkk artık utancını artık bi kenera atcan bebeğin için yapcak bişi yok 2 defa bakılıo 3.sü artık hep göbekten :):):)

canlarım 2li taramaya girdim herşey normal kanımıda 1 hafta sonra öğrencem :):):) bebişimde erkekkkk miş :)

merhabaaa;
27 şubatta öğrendim hamiş olduğumu b hcg 262 çıktı sonra 3 martta tekrar bakıldı 1781 olmuş ama daha keseyi göremeyiz dedi. şimdi pazartesi tekrar gideceğiz inşallah keseyi görürüz. herkese hayırlı olsun. Allah olmayanlara da nasip etsin

tebriklerrr tatlımönündde uzun uzun testler muayeneler 2li 3lü tarama 2defa alttan muayene falan falan işin çokkkkkk

kız artık hamilesin utanmaaa yoookkk artık utancını artık bi kenera atcan bebeğin için yapcak bişi yok 2 defa bakılıo 3.sü artık hep göbekten :):):)

4 haftalikmiss hemsre yanl ssolemis çarşamba bakck ama gtmicemnn taaaa obur hafta gderm ben utanirmm bananneee :)))

Arkadaşlar merhaba,

Bende 8haftalık hamileyim bu yıl gebe kalan tüm arkadaşlara merhaba diyerek forumdaki ilk msjımı atıyorum:))İnşallah Allah kucağımıza almayı nasip eder.

4 haftalikmiss hemsre yanl ssolemis çarşamba bakck ama gtmicemnn taaaa obur hafta gderm ben utanirmm bananneee :)))
ozamn canım sen baya geçgidicen ben sana sölim gidiceğin zamanı şimdi 4 haftalıksan 8.hafta en son bakılıo alttan ..sen 9cu hafta gidicen

ozamn canım sen baya geçgidicen ben sana sölim gidiceğin zamanı şimdi 4 haftalıksan 8.hafta en son bakılıo alttan ..sen 9cu hafta gidicen

Kan degerim 2 ye katladiysaa beklerimm yeterkii normal oldgnu bliyimmm :))

bhiç gitmesek bile olurmuş canm doktorlar öle dio büyüp gidio

öylede ınsan merak edıor kız gıttım bugun alttan baktı ama sanıyelık baktı hmen orttu ustmu cok sevındım utanmama fırsat kalmamıs oldu hemde kesesını görmüş oldum

canlarım 2li taramaya girdim herşey normal kanımıda 1 hafta sonra öğrencem :):):) bebişimde erkekkkk miş :)

Hayırlı olsun edsofi :) Aynıyız seninle... 2'li için kan değerlerin çıkınca yazar mısın ? Bi de enseyi kaç ölçtü, referansı neymiş söyledi mi dr. ?

Hayırlı olsun edsofi :) Aynıyız seninle... 2'li için kan değerlerin çıkınca yazar mısın ? Bi de enseyi kaç ölçtü, referansı neymiş söyledi mi dr. ?
saol tatlım kaç bilmiorum ölçüleri normalmş bişi yok dedi kan değerim pazartesi çıkcak :):):):)) nerde yazıo ölçüler

saol tatlım kaç bilmiorum ölçüleri normalmş bişi yok dedi kan değerim pazartesi çıkcak :):):):)) nerde yazıo ölçüler

Canımcım, bilimsel veriler olmamakla beraber doktoruna danışmanı tavsiye ederek duyduklarımı paylaşıyorum. Ense kalınlığı 3'ün üzerindeyse, kan değerleri de 20.000'in altında ise yüksek risk grubu demekmiş bu. Bu ölçüleri merak ettim ben sadece. Doktorun normal diyorsa, normaldir. Hayırlı olsun diyelim ve gebeliğin tadını çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…