kızlaaaar en erken kaç haftalıkken kalp atışı duyuluyorcevap verin lütfeen.
sanada iğne vermş işte canm inşallah gerek kalmaz allahın izniyle.benmde 1 şubatta duyucaz bakalım ama zaaamannn geçmek bilmiorrrr yaaaaa :/ varlığına inanasım gelmior bişi de hissetmiorum acaba kesenin içimi boş ooooffffSğl cnm. 4 Şubat'ta çağırdı tekrar tesadüf ya doğum günümde inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım da bana bugüne kadar aldığım en güzel doğum günü hediyesi olur. Yok tatlım bana jel vermedi. Vitamin verdi Folik asit kullanıyorduk zaten bide her ihtimale karşı iğne yazdı gerekirse alırsın yaptırırsın dedi. Herhangi bir kanama lekelenme olursa.
Benimde son adet tarihim 19 Aralık :) bende 18 Ocak'ta yaptırdım 619 çıktı değerler normal. Dün keseyi gördük çok şükür
benimde oluyor tatlımara ara çok az bi ağrlık oturuor . son adetin ne zzamndı canm 5 haftalıksa görürsün. geç döllense bileMerhaba bizde 3 aydır denioduk ve bu ay allahım dualarımızı duyduu ve ben hala şoktayım 17ocakta kan tetsinde beta hcg 38 çıktıı varmı yokmu diye düşünürken dayanamadım 20'sinde tekrar yaptım beta hcg 160 çıktı doktor tebrkk ettiiii cumartesi günüde kontrole gidicem inşş kesem gözükür ve benm çok bel ağrım oluyoo bu normalmii sizdede varmı ???
hayrlısı olsun canm ne güzel hemen olmuş :) rabbm büyük elbet herkese nasip edecek . bende çookk evrelerden ğeçtm nasip etti çok şükür . kalp duydun mu :)Kizlarr bende hamileyimm daha dün ögrendim 4 bucuk yillik evliyim ama henüz daha cok yeni tahminime göre 5 haftalik
allahim isteyen bütün kadinlara bu duyguyu yasatsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah ben cok sükür istedigim ilk ay kavustum
ama o ilk ay bile beklemek cok zorduve durup aylarca belkide yillarca bekleyenleri düsündüm allah sabir ve kolaylik versin
oo sen kalbini duymuşundur tatlım bende 8 hAFTALIKken duymaya gidicem :):):):):) bende kordon kliniğe gidiorum :)bayadır sizleri takip ediyorum bende 8 haftalık hamileyim. öğretmenim izmir de yaşıyorum ve doktorum medikal park zekariya bey
ayyyyyyy ne güzellllllll yaaaaaaaffff :)ben 6.haftaya girdiğim ilk gün kalp atışını ultrasonda izledim canım cok heyecan verici bişi herkese nasip etsin Allahım
benimde oluyor tatlımara ara çok az bi ağrlık oturuor . son adetin ne zzamndı canm 5 haftalıksa görürsün. geç döllense bile
ben 6.haftaya girdiğim ilk gün kalp atışını ultrasonda izledim canım cok heyecan verici bişi herkese nasip etsin Allahım
ayyy cnm çok sağolll yaa çok heycanlıyımmm allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn inşşş...
oo sen kalbini duymuşundur tatlım bende 8 hAFTALIKken duymaya gidicem :):):):):) bende kordon kliniğe gidiorum :)
hayrlısı olsun canm ne güzel hemen olmuş :) rabbm büyük elbet herkese nasip edecek . bende çookk evrelerden ğeçtm nasip etti çok şükür . kalp duydun mu :)
hayrlıısıolsun canm .6 haftalıktır . onu görmesi için ii bi doktrrlazım pek kayle almamş heralda görülmez mi canmbenmgeç döllendiği halde5 hftalıkken gözüktü kesemMerhaba arkadaslr ben aranıza yeni katildim.size konuyu şöyle anlatayım.17 aralik son adet tarihim ve adet günüm sabittir bu ay adet olmadim ve 20sinde kan testi yaptirdim beta hcg 1054 cikti kadin doguma gittim keseyi gormedi. 1 hafta sonra gel dedi. Sizce bebis kac haftalik tir ve bu normalmidir.simdiden tskler allah herkese nasip etsin ve gönlüne gore versin inşallah
ine güzel işteyaa ama beklemek çok zor olacak :)cok sagol arkadasim hayir daha cok yeni doktora bugün kan vermeye gittim degerlerimi yarin söyleyecek telefonla,
2 hafta sonrada kalp atisini dinlemek icin cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?