2014 te anne olduğunu öğrenenler buyruunnn:):):)

bayadır sizleri takip ediyorum bende 8 haftalık hamileyim. öğretmenim izmir de yaşıyorum ve doktorum medikal park zekariya bey

Merhaba bizde 3 aydır denioduk ve bu ay allahım dualarımızı duyduu ve ben hala şoktayım 17ocakta kan tetsinde beta hcg 38 çıktıı varmı yokmu diye düşünürken dayanamadım 20'sinde tekrar yaptım beta hcg 160 çıktı doktor tebrkk ettiiii cumartesi günüde kontrole gidicem inşş kesem gözükür ve benm çok bel ağrım oluyoo bu normalmii sizdede varmı ???

sevgili sandrella,
öncelikle tebrik ederim. Ben de bel ağrısı olmuyor fakat hamileleik herkes de o kadar farklı seyrediyor ki. dilerim tek sıkıntın bel ağrın olur. sağlıcakla kal...

ayyy cnm çok sağolll yaa çok heycanlıyımmm allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn inşşş...

sanada iğne vermş işte canm inşallah gerek kalmaz allahın izniyle.benmde 1 şubatta duyucaz bakalım ama zaaamannn geçmek bilmiorrrr yaaaaa :/ varlığına inanasım gelmior bişi de hissetmiorum acaba kesenin içimi boş ooooffff bu ğün hiçtadım yyok gece çok korktm rüyada tatsızım tutsuzum içim sıkıntılı hamiilelikten mi blmiorummm arkadaşım yaaa

benimde oluyor tatlımara ara çok az bi ağrlık oturuor . son adetin ne zzamndı canm 5 haftalıksa görürsün. geç döllense bile

hayrlısı olsun canm ne güzel hemen olmuş :) rabbm büyük elbet herkese nasip edecek . bende çookk evrelerden ğeçtm nasip etti çok şükür . kalp duydun mu :)

bayadır sizleri takip ediyorum bende 8 haftalık hamileyim. öğretmenim izmir de yaşıyorum ve doktorum medikal park zekariya bey
oo sen kalbini duymuşundur tatlım bende 8 hAFTALIKken duymaya gidicem :):):):):) bende kordon kliniğe gidiorum :)

oo sen kalbini duymuşundur tatlım bende 8 hAFTALIKken duymaya gidicem :):):):):) bende kordon kliniğe gidiorum :)

hadi bakalım canım evet ben 6 hafta 5 günlük iken kalp atışlarını duyabildim şükür darısı başına olsun inş. folik plus ve kan hapı kullanıyorum.

hayrlısı olsun canm ne güzel hemen olmuş :) rabbm büyük elbet herkese nasip edecek . bende çookk evrelerden ğeçtm nasip etti çok şükür . kalp duydun mu :)

cok sagol arkadasim hayir daha cok yeni doktora bugün kan vermeye gittim degerlerimi yarin söyleyecek telefonla,
2 hafta sonrada kalp atisini dinlemek icin cagirdi

Merhaba arkadaslr ben aranıza yeni katildim.size konuyu şöyle anlatayım.17 aralik son adet tarihim ve adet günüm sabittir bu ay adet olmadim ve 20sinde kan testi yaptirdim beta hcg 1054 cikti kadin doguma gittim keseyi gormedi. 1 hafta sonra gel dedi. Sizce bebis kac haftalik tir ve bu normalmidir.simdiden tskler allah herkese nasip etsin ve gönlüne gore versin inşallah

hayrlıısıolsun canm .6 haftalıktır . onu görmesi için ii bi doktrrlazım pek kayle almamş heralda görülmez mi canmbenmgeç döllendiği halde5 hftalıkken gözüktü kesem

Banada öyle geldi canim o yüzden doktoru degistirip farkli doktora gidecem.senin adına cok sevindimm darısı bana olur inşallah. Sali günü gidecem bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…