2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
şimdi faceden neden çıkarıldım diyenlere kısacık bir açıklama yapayım

facede bir karar alındı orası daha özel olduğu için ve kkya nazaran daha özel konularda paylaşıldığı için grup kapalıya çevrildi ilk 2 gün herkese zaman tanındı geri dönüş yapanlar silinmedi aktif olmamak bana görede silinme sebebidir yazmasamda okuyodum mantığı yanlış bence okumaya zamanı olanın birkaç yorumada zamanı vardır onun için paylaşım yapmayan,paylaşımlarıda okumasın değil mi ama birde bu yönden bakalım

Son düzenleme:
güzel bacılarım günaydın,sürekli bacım diyom ya kendimi seda sayan gibi hissettim

günaydınlar herkese güzel haberlerle dolu mutlu huzurlu bir hafta diliyorum

ayşe bizim kızın ismi ciddi ciddi REYYAN olacak sanırım babamız kararlı gibi şaka yolluda olsa fikrinde sabit bende bari REYHAN diyorum hiç değilse söylemesi kolay oda bana muacırlar zaten h leri yutuyo diyo aylinle reyyan arasından biri kazanacak ama hangisi :44:

geçen baktım benide çıkarmışlar işde face yasak bi hafta sonları evde giriyordum dediğin gibi daha özeldi ama yorum pek yapmıyordum çünkü okadar veri giriliyorduki herbirine yorum yapsam saatler geçer. Ama sağlık tecrube içerenleri okuyordum faydalanıyordum bizi dışlamışlar kışlamışlar:2::2: neyse en azından radrasyona daha az maruz kalırım

valla kurunun yanında malum arada yaşta yanar toplamda yüz küsür üye varken paylaşımda bulunan belli başlı kişiler olunca böyle bir karar alındı oylamayla alınan ortak bir karardı darılmaca gücenmece yok
bide hadi sen haklısın başından beri burdasın tanıyoruz ama buraya bile iki satır yazmış kişilerin bu duruma alınması cidden gereksiz bizlerde burdan devam edelim işte

nagicanım,baktım anlamı son derece güzel üstelik kulağa klasik gelmiyo bence hoş,adıyla yaşasın,benim de doğumgünüm yaklaşıyo,dün kargo geldi,ablam yollamış,bebek havlu bornoz, takımı,üşenmeyip puf terlik bile yapmışlar eşim de ben de çok beğendik,artık hedileyer öykü melis için,beni sallayan yoğğğğ
günaydın canım nasılsın bakalım,nörüyooonnn

ayy güle güle kullansın öykü melisimiz minicik hediyeler nasıl mutlu ediyo insannı dimi dünde oğlum üstümü değiştirirken kardeşiyle bir konuşma yaptı gözlerim doldu inan ki el kadar çocuk neler diyo görseniz maşallah paşama

dün civilin sitesini inceledim aradığım markaların hepsi var,7-8 aylık olunca paşamla gidip ihtiyaçların hepsini alırım diye düşündüm malum bizim büyük parçalarımızın hepsi var bebeğin ihtiyacına göre gerek duydukçada çıkar alırız yaz günü havada güzel bebişte hava alır

günaydın herkeze hayırlı günler olsun

günaydın cnm nasılsın görüşmeyeli

cancazım günaydın ya polimiğe girmek asla istemiyorum ama beni de face den atmışlar ben fark etmedim bazen sayfalara girilmiyo ya öyle sandım sonra esrayla konuştuk dedim face giremiyorum sayfaya o söledi bana da sonra baktı sağolsun silmişler benide çok bozuldum açıkcası biz en başından beri burdayız onuda geçtim kk nın demirbaşlarından biriyim burda hergün burda takip ediyorum konuları ama face yasaklı olduğu için giremiyorum öyle olmasa mutlka face de olurum akşamlrı desen anca ev iş koşturmaca bazen telefondan girebiliyorum en çok dikkatimi çeken konularada kısada olsa bişey yazmaya çalışıyorum face de neyse ki esra face de yetkiliye sölemişte tekrar eklediler ama bence kk dan da takip edilmeli face de ölesine eklemiş insanlar silinmeli
face yasaklı diye giremiyoruz ama orda da bi konu oldumu giremediğimiz için her zaman girenlerden bilgi almaya çalışıyorum ben çok üzülmüştüm şahsen silinmeme dedin gibi kurunun yanında yaşta yanıyo ama neyse sorun değil

canım ya sen cuma günü kontorle gittin sonra gelmedin mi ben mi görmedim yazmışın demin kız diye kesinleştimi birkaç gündür çok giremedim sayfaya neler kaçırmışım bak nasıl geçti cuma günü

aynen bilgecim bende polemik olsun istemiyorum esra bilgi vermeseydi ben sölicektim zaten senide anlıyorum bende telden girmesem inanki bende akşam vs giremem kaldıki yetişmekte mümkün değil sohbet orda pek akışkan dediğin gibi kkda aktif olan+face ekli olanlar gibi bir süzgeçlemem yapılabilir ki buda esra gibi uyaran arkadaşların sayesinde

ben çok az kişiyi nick + kendi ismiyle biliyorum o kadar çokuzki aklımda kalmıyo

ama dediğim gibi facede de kkda da aktif biri olarak kkda bile iki satır yazıpta bu konuya gönül koymak yanlış geliyo,ben net ortamıdır diye çok çok özel şeyleri facede paylaşmıyorum temkinliyim yinede sadece okuyorum yazmıyorum diyenler silinsin diye oy kullandım kimine yanlış kimine doğru ama durum bu

cuma günü çok şükür iyiydi bilgecim malum devlete gittim adam karnıma cihazı koyar koymaz kız dedi tabi ben oaralı bile değilim gözüm bir ekranda bir drnin yüzünde adamın azıcık yüzü ciddileşse aklım gidiyo başımdan geçenleri anlattım 3lüyü vs ona göre baksın diye oda epey güzel baktı sağ olsun hatta 2-3 aylıkken kanama geçirdiğimi bile bildi sonra herşey yolunda bir sorun yok dedi 21+5te gitmiştim 21+0 gözüküyo başından beri 3-4 gün geriden geliyo miniğim içim rahatlayınca dr bey kesin kızmı dedim evet dedi

eşimi aradım o erkek hissediyorum diyen adam ağlıcaktı sevinçten yinede pek kimseye diyemedim dediklerimede kesin değil dedim
ordan dr çıkardım sonucu oda sıkıntı yok herşey normal dedi çok şükür Rabbime bunuda atlattık sırada ayın 20sinde şeker yüklemem var senin ne zaman yükleme :44:

hepinize hayırlı günler kızlar. günaydınlarrr
face konusunda hem orada hem burada aktif olan biri olarak bende yorumumu söylemek istiyorum.
buradaki sohbet ve sıcaklık hiçbiryerde yok sevgili anneler ve minikleri

ohhh çok şükür canım çok sevindim güzel haberlerinize kızçemizde geliyo haaa sağ salim gelsin nazlı kızımızda biz sana demiştik kız diye dicem şimdi
inş şeker yüklemelerimizde temiz çıkar da başka da testimiz kalmaz ben ayrıntılıya 3 martta gittim dr 1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapcaz dedi benim dr hep 1 ay koyuyo araya bakalım mart sonu nisan başı giderim bi aksilik olmazsa dayanabildiğim yere kadar dayanayım yine artık hareketlerde başlayınca inş daha temkinli davranırız acele etmeyiz dr için
canım bu arada söz açılmışken dün telden face girdim yine birkaç kişinin birde senin yorumunu gördüm son günlerde kötü haberler alıyoruz falan demişiniz sayfayı baya okudum bulamadım da ne olmuş Rabbim hepimize şifa versin neler oluyo bu haftalarda

kuzum nicklerini bilemiyorum isimlerinide yazmam doğru olmaz biri ikiz kızlarımızın annesi bide bir arkadaş daha var ikiside şiddetli kasılma ve ağrı şikayetiyle hastanedeler ikiz annemizden haber yok henüz ama diğer arkadaşın rahim yetmezliği varmış 48 saat sonunda karar verilecekti inş ikisindende güzel haberler gelir

günaydın herkeze hayırlı günler olsun

bilgecanım sen dün öğleden sonra kayboldun,hani dr gittin sandım,bi sıkıntı yok inşallah canım

kız ne dedi merak ettim,şimdiki tatlı dillere laf yetişmiyo valla,neyseki senin eymenden kalma eşyaların da var,daha az alırsın bari açılma sende

Son düzenleme:

inş canım güzel haberlerle gelirler bu haftalarda bunları duymak daha bi üzücü tabi en başından beri üzücü ama tam artık testler bitti tehlikeler ortadan kalktı diye sevinirken dün okuyunca üzüldüm ne olduğunu da anlayamadım niş Rabbim tez zamanda şifalarını verirde bebişlerine sağ salim kavuurlar

güzel bacılarım günaydın,sürekli bacım diyom ya kendimi seda sayan gibi hissettim

günaydın bacım iyiz çok şukür çoluk çocukta iyi yedikleri önünde yemedikleri yanlarında öyle geniş alanda dolanıp duruyorlar yarın yerlerine sığmayınca mızmızlanmaya başlarlar sen nasılsın seninki ne alemde

Allah a şükür bi sıkıntı yok canım işteydim ya girmedim yoğundu zaten dünde bahsettim ya işlere baya canım sıkkın artık daral geldi bir yığın işim var nerden başlıcam napıcam bilemiyorum herşeyi bırakıp eve gidip oğluşumla yatıp uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…