2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

yerim ben onu tosuncuk olmus ya dogdugunda ne guzel ele gelir iste tam sevilmelik

yerim ben onu tosuncuk olmus ya dogdugunda ne guzel ele gelir iste tam sevilmelik

hem de nasıl ama korkuyorum gebelik diyabeti bebeğe kilo aldırımış çok benimde şeker yüklemem hafta sonu yapılacak inşallah diyabet çıkmaz da rahat rahat doğururum oğluşumu:26::26:

kızlar merhaba....bu 2. gebeliğim.ılkındede cıkmıstı ama sımdı daha yuksek cıktı.50 lik yukleme sonucum 175 cıktı dıyetısyene gıttım.mecburen dıoyete başladım vede gunluk olcumlere basladım

Slm kızlar bizde kontrole gittik bir aydır görmüyodum oğluşumu çok özlemişim 500 gram olmuş yavrum maşaallah. Bende göbüş çıkmadığı için canımı sıkıyodum. Gelişimi çok iyi dedi. Tek sorunumuz kramplar onun içinde magnezyum verdi.

kan degerlerinde iyiyse sıkıntı yok o zaman keyfine bak iştahın da yerinde vitamine gerek yok doğal yollardan daha iyi beslenirsin.bende tek kan ilacını kullanıyorum vitamin kullanmadım hiç.

Kizlar bende surekli takip ediyiyrm suzi calistgim icin yazamadim pek.bende haftasonu ayrintiliya girdim 21 haftalikiz 410 gr oglum;-) 21 22 cm arasinda boyumz:-D:-D yarım saat bakti dokfor cok ilgilendi oglum cok saglikliyms masallah :-D

kızlar karnıma sürekli kramplar giriyor karnım kasılıyor her gece haftasonu kontrolüm var ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım yaşayan var mı karnım taş gibi kasılıyor

kızlar karnıma sürekli kramplar giriyor karnım kasılıyor her gece haftasonu kontrolüm var ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım yaşayan var mı karnım taş gibi kasılıyor

Canım benimde öyle 18. haftadan beri çekiyorum magnezyum işe yaramadı bende sanki bebek to planıyomuş gibi göbeğimin etrafı taş kesiliyor doktor erken dedi erken doğumdan korkuyorum nidilat istedim ben

Iyi aksamlar arkadaslar 21. Haftamdayim 3 gun once dr um elevit yazdı kullandim ama nasil bi ilac oldunu merak ettim araştırdım domuz jelatini bulunuyormus prospektus de yazmiyolarmis. Bi fikri olan var mi gercek mi?

Iyi aksamlar arkadaslar 21. Haftamdayim 3 gun once dr um elevit yazdı kullandim ama nasil bi ilac oldunu merak ettim araştırdım domuz jelatini bulunuyormus prospektus de yazmiyolarmis. Bi fikri olan var mi gercek mi?
evet doktorum söylemişti elevitte domuz jelatini bulunuyormuş zeka geriliği yapıyormuş ilk çocuğumda kullanmıştım şimdi decavit içiyorum sende decavit yazdırabilirsin onda b12de takviyeli

Kizlar bende surekli takip ediyiyrm suzi calistgim icin yazamadim pek.bende haftasonu ayrintiliya girdim 21 haftalikiz 410 gr oglum;-) 21 22 cm arasinda boyumz:-D:-D yarım saat bakti dokfor cok ilgilendi oglum cok saglikliyms masallah :-D

Merhabalar 23. haftada bacak arası apış arası agrısı yaşayan var mı kızlar?

benim oluyp ara sira ama daha 20haftadayim neden oluyo bilmiyorum

Canım benimde öyle 18. haftadan beri çekiyorum magnezyum işe yaramadı bende sanki bebek to planıyomuş gibi göbeğimin etrafı taş kesiliyor doktor erken dedi erken doğumdan korkuyorum nidilat istedim ben

benimde oluyordu doktoruma sordum bu haftalarda yalancı kasılmalar olabiliyor dedi riskli olan çok sık olmasıymış , özellikle sırt üstü yatarken oluyor benim.dr yan yatmamı tavsiye etti.
Bir de magnezyum kullanabilirsiniz kasılmaları azaltıyor ilaç olarak da nidilat verdi çok olursa bu rahatlatır dedi .

iyi akşamlar , bende decavit kullanıyorum elevitin alternatifiymiş. Bunu güvenle kullanabilirsiniz dedi doktorumuz..

elevitin zeka geriliği yaptığını bilmiyordum :44: önümüzdeki hafta kontrolüm var. doktoruma söyleyeyim decavit yazsın bana da... :44:

tmm size iyi sohbetler Buarada nektar beni listeden sil lütfen

ne oldu cnm neden çıkıyorsun listeden bir sorun yok demi..?[/QUOTE]

bende faceden silinmişim sanırım ne reklam yayınladım ne bişe ara arada sohbete katılıyordum ayrıca.CÇok saçma bence..burda da pek yorum yapmasamda takip edip bilmediklerini öğreniyorum.Kaldı ki hepimiz ayrı yerlerde aynı sıkıntı ve sevinçleri yaşıyoruz faceden atmak hele bu dönemde insanları incitebilr ben grup kapandı saniyordum şahsen üzüldüm atılmış olmama..Neyse..burdan atılma yok herhalde..

evdeAAllahın izniyle temmuzda final yapacak yarışmaya 21 haftalik bir prensese katılıyorum.Ayrıcaaaltı yaşında birde paşam var.Tecrübeli olmama rağmen ilk hamilelik gibi heyecanlı ve sevinçliyim.Allah hepimizin meleklerin bağışlasın..Yarın detaylı usg var.heyecan yaptım uyuyamuyor um.Inşallah güzel haberler ile gelirim.

Bu arada kızlar gebelik günlüğü tutarını varmı aranızda.ben oglumda tutmustum bunda da yazıyorum.Oğluma bazen okuyorum usg resimlerini ggösteriyorum pek hoşuna gidiyor darısı kızıma okumaya inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…