hayırlı günler kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız bakalım
ben daha isim bulamadım ya isimsiz kaldı yavrucuğum.
kızlar birde size birşey soracam vitamin ilacımı kullanmıyorum ben kan ilacımı da arada unutuyorum bu ilaçlar bebeğin gelişimine katkıta bulunuyormu
vitamin benim iştahımı da açıyor değilmi?
bende toplam dört kilo aldım yemem güzel iştah yönünden sorunum yok yani...
vitamin ilacına benim doktorum 1 gün al bir gün alma gerek yok dedi kan ilacınada bu ay başladık kan ilacını düzenli kullan bence vitaminide aklına geldikçe al iştahın iyiymiş
selam canlar hoşgeldiniz,nasılsınız bakem,naptınız haftasonuuu
merhaba canım iyiyim şükür haftasonu pikniğe gittik güzel geçti bugünde yağmur yağıyor sen nasılsın bakalım....
selam canım,facede aktif olmayalar,reklam amaçlı olanlar filan çıkarıldı diye biliyom
herkese hayirli gunler bisey sorucam kizlar size 20 haftalik olduk artik oglusumla 4 kilo aldim daha hic belli degik karnim falan benle ayni olan arkadaslarim var 6 7 aylik gibi gobekleri bende benim karnim kucuk acaba bebegimde mi kucuk beslenemiyo mu ki diye sorucaktim gun icinde nasik besleniyosunuz ben kisaca ne yedigimi yazim hergun bi tane haslanmis yumurta beyaz peynir helva helvanin bebee kilo aldirdigini duymustum 3 bardak sut 2 litre su bi cay bardagi pekmez 3 4 tane ceviz 3 tane incir gun icinde yersem meyve ve soda iciyorum hafta icinde mutlaka iki veya uc kez ya tavuk eti ya siyah et onun disinda da yemek porsiyonlarim hep ayni hamikeyim diye cik asiri yemiyorum yiyemiyorum zaten sizler beler yapiyosunuz ha bide ben vitamin ve kan hapini kullanmiyorum
napim canm malum haftabaşı işleri,buralar genelde yağmuluydu sen nere gittin kız antepte değil miydin sen ben mi yanluış hatırlıyoommm :44: dün kendime evde bişeyler yaptım sonra ona aşerdim nasıl ama,işe de getirdim biraz he heee kilodan korkuyom güyaselam canlar hoşgeldiniz,nasılsınız bakem,naptınız haftasonuuu
merhaba canım iyiyim şükür haftasonu pikniğe gittik güzel geçti bugünde yağmur yağıyor sen nasılsın bakalım....
napim canm malum haftabaşı işleri,buralar genelde yağmuluydu sen nere gittin kız antepte değil miydin sen ben mi yanluış hatırlıyoommm :44: dün kendime evde bişeyler yaptım sonra ona aşerdim nasıl ama,işe de getirdim biraz he heee kilodan korkuyom güya
canım ben eşimin işinden dolayı diyarbakırdayım şuan hava güzeldi dün.
ye ye canım afiyet olsun bende bir ayda 3 kilo aldım birden bu ayda 1 kilo almışım tek toplamda 4 kilo aldım işte dikkat etmesem bende alıp başımı gidecem kilodan:))ama yiyelim bebişlere yarasın can olsun inş...
herkese hayirli gunler bisey sorucam kizlar size 20 haftalik olduk artik oglusumla 4 kilo aldim daha hic belli degik karnim falan benle ayni olan arkadaslarim var 6 7 aylik gibi gobekleri bende benim karnim kucuk acaba bebegimde mi kucuk beslenemiyo mu ki diye sorucaktim gun icinde nasik besleniyosunuz ben kisaca ne yedigimi yazim hergun bi tane haslanmis yumurta beyaz peynir helva helvanin bebee kilo aldirdigini duymustum 3 bardak sut 2 litre su bi cay bardagi pekmez 3 4 tane ceviz 3 tane incir gun icinde yersem meyve ve soda iciyorum hafta icinde mutlaka iki veya uc kez ya tavuk eti ya siyah et onun disinda da yemek porsiyonlarim hep ayni hamikeyim diye cik asiri yemiyorum yiyemiyorum zaten sizler beler yapiyosunuz ha bide ben vitamin ve kan hapini kullanmiyorum
benden günah gitti arkadaş anlatcam,senin program baya iyiymiş,sabah 7:30 peynir zeytin omlet yada haşlanmış yumurta çeyrek-yarım arası ekmek,öğlen kurumda ne çıkarsa artık öğün yemeği,öğleden sonra yada sabah duruma göre elma yada fındık kuru üzüm,akşam 18:30 gibi genelde tek çeşit yemek,ama pilav,makarna,mantı vs gibi yemeklerden seçiyoz ,eşim de gün içinde dışardan yediği için kolaya kaçıyom,çayla tuzsuz çekirdek yada fıstık o kadar,eşim sağolsun tatlı sevmez,tatlı nadiren olur evde ,dün ıslak kek yaptım,yemekten sonra bir dilim yedim,ölüyodum,çabuk rahatsız oluyom,günde 2-3 bardak çay-3 bardak su(5 gündür arttırdım dr öle dedi),sen maşallah sağlıklı besleniyon,metabolizma farklı olduğu içindir,ben 5,5 kilo aldım,ama göbüş baya var canım
merhaba anneler!
taşınma telaşındayım... nete fazla uğrayamıyorum umarım herkes iyidir.
HİRANUR naptın kontrolunu? ben hiç memnun kalmadım ayrıntılıdan 5 dakkada her şeye baktı ama kız mı kesin diye sorduğumda aa ona bakmadım dedi... nasıl bir detaylı ise artık! insan ondan sonra kız mı erkek mi olduğuna bile bakmaz mı? mahmuta bi gidicem yine... bi bulamadım dr yaaa!
sen karar verdin mi?
yediğin besinler gayet güzel canım senin kilo alman bebeğin kilo alması anlamına gelmiyorki bebeğin kilo alır belki senin iç karnın geniştir ondan çıkmıyordur karnın benimde çok büyümedi göbişim ama bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yok kan ilacını iç bence bende tek kanı kullanıyorum ve 4 kilo aldım toplam canım bebeğimiz alır belki kilo hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inş.
oooo ben bunları yesem varya bebiş 5 hafta öne geçer herhaldecanım valla maaşallah çok sağlıklı besleniyormuşsun. böyle devam ne mutlu sana ben hiç yapamadım bunu 4 kilo da gayet iyi ben her gittiğimde fırça yiyorum
haftasi hep onde cikiyo zaten her gittigimde bi hafta onde gidiyodu en son gittimde 11 gin onde cikti ama kac grm bilmiyorum 20 martta ayrintili ultrasyonum var bakalim nasil tosuncum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?