2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar hastane doğum ücretlerini öğrendinizmi ne kadar tutuyor yaklaşık olarak paylaşırmısınız?

canım Masallah bebişine cokk güzel kilosu anam gr.lardan bahsediyorduk simdi kilo diyoruzzz

sata göremi hesapladılar 23 nisanda izne çıkabilirsin diye yoksa bebeğin şuanda bulunduğu haftasına göremi acaba?

tabi bu arada o kadar beklemeye muayane 8-9 dk sürdü şaka gibi
ben devlette bundan iyi bakılıyorum tek fark özel ekranı bana döndürüp bu kolu bu bacağı diyo devlette göremiyorum
bu dr oğlumun doğduğu dr ama özeller kalabalıktan öyle bıkmışki,şuan devlet aha cazip geliyor bana

kızlar hastane doğum ücretlerini öğrendinizmi ne kadar tutuyor yaklaşık olarak paylaşırmısınız?

dün soracaktım o kadar gerildim ki beklemekten havasızlıktan unutmuşum :44:sorsak ne fayda mayısta yeni zamlar gelecek

canım Masallah bebişine cokk güzel kilosu anam gr.lardan bahsediyorduk simdi kilo diyoruzzz

tşk ederim papatyam ben normalde pek kilo yazmam bugün öyle denk geldi

sata göremi hesapladılar 23 nisanda izne çıkabilirsin diye yoksa bebeğin şuanda bulunduğu haftasına göremi acaba?

sanırım sata göre hesapladı

canım günaydın sevgim bilemedim bende şimdi ctesi erken çıkarsın demişte sende deseydin keşke hiç gelmeyim çok işlerim var alışverişlerim var vs. ay bilemedim ya sen bakcan artık durumuna göre olmadı ay sonuna kadar çalışırım dersen mayısı bitirmiş olursun haziran başı rapor alırsın ay bu patronlar çok fena ya doğumdan sonra işe döncekmisin sen dönmicektin diye biliyorum ben ama eğer dönceksen yine kendin çevrenden birini bulabilirsin geçici süreli kız sevgiiiiii ne dicem sana senin derdin benim derdim valla idare et bizide
bu ay bizim zam ayı diyordum ya bugün sabah zam listesi geldi elimize o kadar komik bir rakam zam yapmış ki bana inan sölemeye utanırım burda aldığım zammı ama hiç üzülmedim gerçekten gülüyorum eğleniyorum sabahtan beri bu kadar olmaz çünkü ne olursa olsun ben burdayı müdürsüz tek başıma 4 ay idare ettim şimdi doğum yapcam rapora çıkcam diye bana bu rakamı yapması yüzüne tükürülcek adam değilmiş dedirtiyo ben yine de vicdan yapıyodum 20 mayısta rapor alcam pat diye orata da kalcaklar ayıp mı ederim günah mı ederim diyodum şimdi vicdanım çok fazla rahat ay patrona gidipte firmnın ihtiyacı var ben zam almak istemiyorum buda benim buraya hayrım olsun diyesim var

gunaydın nagiim

oyyy masallah prensese yaaaa cok heyacanlı anlattın gııı vallah keyiflen okudum o zaman sen 23 sen bn 17 yım tamaaamm o jaman..dr nda ne bilgiliymiş öyle te Allam yeaaa

nagicanım boşuna dememişler herkes kendinin doktorudur diye zaten senin bildiğin ya da tahmin ettiğin şeyleri demişler bak 26 diyodun demek ki 23 te gitcekmişsin,şimdi rapor konusunda da 32 de çalışabilir alındı diyelim37 ye kadar mazallah 36 da ayrılamıyomusun yani,açıklasannn

benim dr çok relakstır bir dahaki kontrole teeee 5 haziran dedi o derece rahat yani annemde diyo ne güzel işte demekki sıkıntı yok ama varya çekilmez o iş ne telefon susuyo ne bişey ya insan hastaları karıştırır ya

yok cnm ayrılıyosun ama çalışabiliri alırken sınır koydurmuyosun 2 hafta çalışabir gibi
açık oluyo ama 2 hafta sonra kendini iyi hissetmedin mi tekrar gidip doğum izni raporunu yazdırıyosun
eğer sınır koydurursak ve kendimizi iyi hissedip hadi bana 1 hafta daha rapor yazşeklinde uzatılmıyor dedi dr

cnm bn gelmeyi düşünmüyorum aslında evde bebeğime bakmak istiyorum fakat durumlarda malum veee bn çalışsamda kıymetım bılınmıyor kendı yerıme bırını buldum gelip görüşecek bakalım...aman alcam raporummu cıkıcam yaa yeter daha iyi iş bulabılırım acıkcası bulmuştum da evet evet cıkcam zatenm eşime de akşam dedım boyle boyle raporunu alıp cıkacaksın sevgi dedı daha fazlası yok haftaya son dedı..

sana gelince cnm tam üstüne bastın ayagını kaldır bnde aynı dert bu adam bana iki senedir zam yapmadı yapmayada niyeti yok zaten bu bellı bişey.neyse bnce sende işten ayrıl derim bilgem ama gercekten ve gercekten sizi cok sıkıntıya sokmayacaksa ayrıl..bu patron milletı kadır kıymet bılmıyor beterın beterı var inan benım yerıem baskası gelsın bnm kadar dayanamaz buraya bakıcaz artık ...senın patron ne o oyle sadaka mı verıyormus..bnde bizim arkadaslarla gorustum zam istesem ne kadar yapar 50 veya tas catlasa 100 yapar dedi düşün artık o bnm yol paramı anca karsılar zaten

canım bende aşırı kansızlık var kan vericekler fakat alerjik olduğum için atak geçirme riskim var ve buyuk bir hastanede yatmam gerekiyor kandan sonra eve yollamicaklar bir sure

hamileliktede kansızlık başa bela bende de var kansızlık doktor mutlaka içmen gerekiyor demir ilacını diyor ama çok fena oluyorum içtikce midem berbat oluyor...allah yardımcımız olsun inşallah...

günaydın kızlarrr ve minikleri
sabah sabah bir telaş oldum ki sormayın. günde 1 tane vitamin içiyorum. yanlışlıkla unutum iki içtim sanırım. doktoru aradım hemen. korkma bir şey olmaz dedi de rahatladım.
izin haftası yaklaştığı için herkeste aynı dert var sanıyorum. çıksam mı uzatsam mı ayıp mı olur?bende aynen bu düşünceler içerisindeyim. 15 mayıs izin günüm. sanırım 37 ye uzatıcam. baktım yapamıyorum kontrol falan der izinlerle idare ederim. iki gün gelir 1 gün ekerim :) bebişime doğum sonrası vakit ayırmak için hepsi ne yapayımmmmmmmmm
bu arada cumartesi eltim doğum yaptı 37 haftalık 3650 gr 51 cm bir tosunumuz oldu :)
ama ben sinirden çatladım. yeni doğan çocuğu kucaktan kucağa gezdirdiler,mıncık mıncık öptüler. bana aynısı olursa ortaklığı inletirim sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…