evvett gelelim sadede dün gittim drye 15:45teki randevuya ancak 16:15 te girebildim,tam karnıma jeli sürdü hopp telefon sezeryana gitti bide diyoki ablacım sen burda yat ben hemen geliyorum alem bu kadın ya :44:
neyse toparlandım kalktım yine 2 kg akmışım 86yi vurduk bakalım
kızım iyi teyzeleri,1600 gr olmuş boyunu sormayı unuttumabisi erken doğdu bunda da risk var mı dedim 38-40 hafta arası erken değil normal süreç dedi (onu bende biliyom)
çok üstünde durunca topuklarım şişiyo yürüyemiyorum dedim bak kendin söyledin çok üstünde durmucaksın yorulmucaksın dedi (hadi ya )
halen kafamız yukarda dönmemişiz ve dün akşam çok fenaydım öyle tekmeler savurduki karnımın altı çok ağrıdı (anası gibi kırık mı ne )
yüzünü hiçç göstermedi herzaman ki gibi eli kolu yüzünde,ayaklar havada iki seksen yatıyodu hanımefendi
çalışabilir raporu için 23 mayıs cuma alıcaksın dedi,2-3 hafta diye sınır koydurma dedi,sonra rapor uzamıyomuş,yani 2 hafta çalışabilir yazdırırsak iyide olsak sadece 2 hafta çalışıyomuşuz üstüne bir 2 hafta daha alayım olmuyomuş aklınızda bulunsun
sata göremi hesapladılar 23 nisanda izne çıkabilirsin diye yoksa bebeğin şuanda bulunduğu haftasına göremi acaba?evvett gelelim sadede dün gittim drye 15:45teki randevuya ancak 16:15 te girebildim,tam karnıma jeli sürdü hopp telefon sezeryana gitti bide diyoki ablacım sen burda yat ben hemen geliyorum alem bu kadın ya :44:
kızım iyi teyzeleri,1600 gr olmuş boyunu sormayı unuttumabisi erken doğdu bunda da risk var mı dedim 38-40 hafta arası erken değil normal süreç dedi (onu bende biliyom)
çok üstünde durunca topuklarım şişiyo yürüyemiyorum dedim bak kendin söyledin çok üstünde durmucaksın yorulmucaksın dedi (hadi ya )
halen kafamız yukarda dönmemişiz ve dün akşam çok fenaydım öyle tekmeler savurduki karnımın altı çok ağrıdı (anası gibi kırık mı ne )
yüzünü hiçç göstermedi herzaman ki gibi eli kolu yüzünde,ayaklar havada iki seksen yatıyodu hanımefendi
çalışabilir raporu için 23 mayıs cuma alıcaksın dedi,2-3 hafta diye sınır koydurma dedi,sonra rapor uzamıyomuş,yani 2 hafta çalışabilir yazdırırsak iyide olsak sadece 2 hafta çalışıyomuşuz üstüne bir 2 hafta daha alayım olmuyomuş aklınızda bulunsun
kızlar hastane doğum ücretlerini öğrendinizmi ne kadar tutuyor yaklaşık olarak paylaşırmısınız?
kızlar hastane doğum ücretlerini öğrendinizmi ne kadar tutuyor yaklaşık olarak paylaşırmısınız?
canım Masallah bebişine cokk güzel kilosu anam gr.lardan bahsediyorduk simdi kilo diyoruzzz
sata göremi hesapladılar 23 nisanda izne çıkabilirsin diye yoksa bebeğin şuanda bulunduğu haftasına göremi acaba?
canım günaydın sevgim bilemedim bende şimdi ctesi erken çıkarsın demişte sende deseydin keşke hiç gelmeyim çok işlerim var alışverişlerim var vs. ay bilemedim ya sen bakcan artık durumuna göre olmadı ay sonuna kadar çalışırım dersen mayısı bitirmiş olursun haziran başı rapor alırsın ay bu patronlar çok fena ya doğumdan sonra işe döncekmisin sen dönmicektin diye biliyorum ben ama eğer dönceksen yine kendin çevrenden birini bulabilirsin geçici süreli kız sevgiiiiii ne dicem sana senin derdin benim derdim valla idare et bizidegünaydııııınn hamişlerin kralıçası
günaydın
ayy bnde dun ruyamda beebğim oldugunu 32 haftalık dogdugunu ama maşallah sağlıklı olduğunu gordum hayırlara vesile olsun inş.ama çok tatlıydı bebeğim yaa hemen emzirmek istedim sütüm baya geldi bana nasıl bakıyordu çok güzel bi rüyaydı
gunaydın bilgem nörüyon bakemben dün patronla konustum bnm 16 sı son izne cıkıcam dedim aaa neden hemen cıkıyorsun dedi raporunu al yine çalış dedi bnde dedim bn burda c.tesi gunu bile burdayım bi pazarım var dedim ondada hiç bişey halledemiyorum dedim bi suru eksiğim var yapılacak işlerim var dedim bana ne dese beğenirsin oda dedi ki sevgi hn. cumartesileri biraz erken cıkarsın temelli gelme demıyorda tovbe yaaa.neyse sonra da dedi işte yerıne eleman buldun mu bn mi bulcam dedım oda yok mu tanıdıgın dedi...senın gıbı bırı olsun dedi oncelık guvenılırlık dedi sen gerı donersen yerın hazır zaten dedı orası senın yerın dedı işte ...bilmiyorum yaa bu şekilde devam edemem sanki gerçi donersemde şartlarımı kabul ederse donerım sence napım haftaya ayrılayım mı izne sence ..
gunaydın cnmn
geçmiş olsun eşine ...valla bu hafatalar benm içinde cok zor gecişyor ınan ama bnce cık derım kendını ıyı hıssetmıoyrsan ben kaldıramıyorum acıkcası bnde kararsızım napıcaz yaa
evvett gelelim sadede dün gittim drye 15:45teki randevuya ancak 16:15 te girebildim,tam karnıma jeli sürdü hopp telefon sezeryana gitti bide diyoki ablacım sen burda yat ben hemen geliyorum alem bu kadın ya :44:
nagicanım boşuna dememişler herkes kendinin doktorudur diye zaten senin bildiğin ya da tahmin ettiğin şeyleri demişlerevvett gelelim sadede dün gittim drye 15:45teki randevuya ancak 16:15 te girebildim,tam karnıma jeli sürdü hopp telefon sezeryana gitti bide diyoki ablacım sen burda yat ben hemen geliyorum alem bu kadın ya :44:
canım ben doğum ne kadar bilmiyorum ama doğumdan fazlasını bu hafta sonu hastaneye yattığımda odeyecegim gibi duruyor
nagicanım boşuna dememişler herkes kendinin doktorudur diye zaten senin bildiğin ya da tahmin ettiğin şeyleri demişlerbak 26 diyodun demek ki 23 te gitcekmişsin,şimdi rapor konusunda da 32 de çalışabilir alındı diyelim37 ye kadar mazallah 36 da ayrılamıyomusun yani,açıklasannn
canım günaydın sevgim bilemedim bende şimdi ctesi erken çıkarsın demişte sende deseydin keşke hiç gelmeyim çok işlerim var alışverişlerim var vs. ay bilemedim ya sen bakcan artık durumuna göre olmadı ay sonuna kadar çalışırım dersen mayısı bitirmiş olursun haziran başı rapor alırsın ay bu patronlar çok fena ya doğumdan sonra işe döncekmisin sen dönmicektin diye biliyorum ben ama eğer dönceksen yine kendin çevrenden birini bulabilirsin geçici süreli kız sevgiiiiii ne dicem sana senin derdin benim derdim valla idare et bizide
bu ay bizim zam ayı diyordum ya bugün sabah zam listesi geldi elimize o kadar komik bir rakam zam yapmış ki bana inan sölemeye utanırım burda aldığım zammı ama hiç üzülmedim gerçekten gülüyorum eğleniyorum sabahtan beri bu kadar olmaz çünkü ne olursa olsun ben burdayı müdürsüz tek başıma 4 ay idare ettim şimdi doğum yapcam rapora çıkcam diye bana bu rakamı yapması yüzüne tükürülcek adam değilmiş dedirtiyo ben yine de vicdan yapıyodum 20 mayısta rapor alcam pat diye orata da kalcaklar ayıp mı ederim günah mı ederim diyodum şimdi vicdanım çok fazla rahat ay patrona gidipte firmnın ihtiyacı var ben zam almak istemiyorum buda benim buraya hayrım olsun diyesim var
neden hastaneye yatıcaksın?
canım bende aşırı kansızlık var kan vericekler fakat alerjik olduğum için atak geçirme riskim var ve buyuk bir hastanede yatmam gerekiyor kandan sonra eve yollamicaklar bir sure
kızlaaaar yaaa 7.ayda aşerilir mi yani beennn :44::44::44::44:
aşerilir tabiii hamilelik bu gunu gununu tutmaz hal hali tutmaz artık her tuhaflık normal olur oldu
yani bn aşerdim mandalina aşerdim hemde burnuma onun kokusu geldi az önca cay koyuyodum kendime agzım sulandı nerden bulucam ki aksam yesem olumu kii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?