kızlaaaar yaaa 7.ayda aşerilir mi yani beennn :44::44::44::44:
akıllım ben de bulunmayacak bişey sandımmm,dr geçen ay bana kilo alıyon dediği anda dolapta bulunan bir hamur işini çöpe attıydım,şimdi sadece tatlı olarak şey alıyom don ile başlıyoyani bn aşerdim mandalina aşerdim hemde burnuma onun kokusu geldi az önca cay koyuyodum kendime agzım sulandı nerden bulucam ki aksam yesem olumu kii :44:
günaydın kızlarrr ve minikleri
sabah sabah bir telaş oldum ki sormayın. günde 1 tane vitamin içiyorum. yanlışlıkla unutum iki içtim sanırım. doktoru aradım hemen. korkma bir şey olmaz dedi de rahatladım.
izin haftası yaklaştığı için herkeste aynı dert var sanıyorum. çıksam mı uzatsam mı ayıp mı olur?bende aynen bu düşünceler içerisindeyim. 15 mayıs izin günüm. sanırım 37 ye uzatıcam. baktım yapamıyorum kontrol falan der izinlerle idare ederim. iki gün gelir 1 gün ekerim :) bebişime doğum sonrası vakit ayırmak için hepsi ne yapayımmmmmmmmm
bu arada cumartesi eltim doğum yaptı 37 haftalık 3650 gr 51 cm bir tosunumuz oldu :)
ama ben sinirden çatladım. yeni doğan çocuğu kucaktan kucağa gezdirdiler,mıncık mıncık öptüler. bana aynısı olursa ortaklığı inletirim sanırım.
akıllım ben de bulunmayacak bişey sandımmm,dr geçen ay bana kilo alıyon dediği anda dolapta bulunan bir hamur işini çöpe attıydım,şimdi sadece tatlı olarak şey alıyom don ile başlıyoama meyve deyince akan sular durur,benim ablam adıyamanın bi ilçesinde ilçenin ismi aynı zamanda bir meyve ve o meyvesiyle ünlü,sabah parkın içindden geçerkene baktım hep yalancıları yerlerde,ablamı aradım daha çıkmadı diyo,bekliycem yaniii
aylincanım kime ayıp olcak aklıım,önce sağlığına sonra maddi durumuna bak,sen ayıbı napcan ,ama o bebeğe gösterilen aşırı şap şup tan ben de hoşlanmıyom,biz elini poposunu neyle silsek de incinmese diye düşünürken elden ele gezdirmeleri hoş değil,uyarsan bi türlü sussan olmaz
evet doğru bildin cınımmmmm hoşgeldin nasılsın bakemm bitti mi süs püs işleriiii,nörüyonGünaydın canlar,
papatya çok geçmiş olsun, inşallah her şey yoluna girer hiçbir sorun yaşanmadan kan durumun düzelir...Allah kolaylık sabır versin canım
nagi maşallah kuzunaşanssızlık olmuş hastanede neyse geçmiş gitmiş kuzucuk iyi ya :)
bilgee gördüm patikleri ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar :) pijamalar gecelikler de yakıyohani :)
sevgi toplanırız topikçegelir o payronununtepesine çökeriz hee ne uyuz bişiymiş öyle...inşallahgönlüne göre olur her şey
tüm geçmişi okuyamadım aralardan gördükkerim, bana niye yazmadın diyedarılmayın :) ayşe sen dersin şimdi bana yazmadın diye
Günaydın kızlar nasılsınız?Bütün gece maraton koşmuşcasına bacaklarım sızlıyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hehehehe ayşem yaa gıı birden geldı kız burnuma dedim sevgş yoksam aş mı eriyon kız bn o tatlıyı hani don la baslaya her halukarda yerim severim bayılırım ohhh misss:131::131::131::131::131:akıllım ben de bulunmayacak bişey sandımmm,dr geçen ay bana kilo alıyon dediği anda dolapta bulunan bir hamur işini çöpe attıydım,şimdi sadece tatlı olarak şey alıyom don ile başlıyoama meyve deyince akan sular durur,benim ablam adıyamanın bi ilçesinde ilçenin ismi aynı zamanda bir meyve ve o meyvesiyle ünlü,sabah parkın içindden geçerkene baktım hep yalancıları yerlerde,ablamı aradım daha çıkmadı diyo,bekliycem yaniii
aylincanım kime ayıp olcak aklıım,önce sağlığına sonra maddi durumuna bak,sen ayıbı napcan ,ama o bebeğe gösterilen aşırı şap şup tan ben de hoşlanmıyom,biz elini poposunu neyle silsek de incinmese diye düşünürken elden ele gezdirmeleri hoş değil,uyarsan bi türlü sussan olmaz
Günaydın canlar,
papatya çok geçmiş olsun, inşallah her şey yoluna girer hiçbir sorun yaşanmadan kan durumun düzelir...Allah kolaylık sabır versin canım
nagi maşallah kuzunaşanssızlık olmuş hastanede neyse geçmiş gitmiş kuzucuk iyi ya :)
bilgee gördüm patikleri ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar :) pijamalar gecelikler de yakıyohani :)
sevgi toplanırız topikçegelir o payronununtepesine çökeriz hee ne uyuz bişiymiş öyle...inşallahgönlüne göre olur her şey
tüm geçmişi okuyamadım aralardan gördükkerim, bananiye yazmadın diyedarılmayın :) ayşe sen dersin şimdi bana yazmadın diye
evet doğru bildin cınımmmmm hoşgeldin nasılsın bakemm bitti mi süs püs işleriiii,nörüyon
gunaydın cnm
artık herkes aynı dertten muzdarip netcen katlanıcas
hehehehe ayşem yaa gıı birden geldı kız burnuma dedim sevgş yoksam aş mı eriyon kız bn o tatlıyı hani don la baslaya her halukarda yerim severim bayılırım ohhh misss:131::131::131::131::131:
ahhh sedacım valla yı olur aklı basına gelır belkım adam bnlen dalga geciyo resmen ...sen nörüyon bakem hazırlıklar ne alemde
günaydın canım, bende 29 +1 almış doğum pozisyonu vaktidir bence. buarada 03 afyonumu simgeliyor.Kızlaaarrr günaydın yaa sizce bir bebeği 28+4 teyken doğum pozisyonu alması normal mi yoksa çok mu erken doktorumda bişey demedi :26:
Kizlar size bisey sorcam iliskiye hala devam eden var mi hangi ayda sikintiya giriyo biz cok sık degil ama hala devam ediyoruz haftada bir :)esimde korkuyo artik doktora sor diyo ama cekiniyorum ben soraniniz var mi hic
Yok canım yaa, haftasonu temizlikyaptık, bebişin kıyafetlerini ayıkladık sağdan soldan çokşey vardı gelen,eşimin arkadaşıgeldişehirdışından 2 gece kaldı, ovarkenbişi yapamadım :/ bu hafta da eşimin patronu ve patronunun patronu burda, dün onlarla yemeğe gittik ettik, ctesi misafirim geliyo yine yatılı, ünv arkadaşım eşi ve 3 aylık bebişiyle gelcek :):)
Gıcık adam...bebişin eşyaları yıkanıp ütülencek, ablam gelcektihaziran başında ona yaptırırım diyodum planlar değişti galiba :/ haftasonu bebişin yatağını kurup odayı düzenlicektik misafir gelince kaldı, haftaiçi eşim sabah gidip geceyarısı geliyo bu hafta, gelen ctesiyine misafir:) artıkmayıs sonunda tüm işlerimiz bitmiş olur diye düşünüyorum inşallah :):) benpek rahatım ya maşallah, aklıma bile gelmiyo erkendoğum ters bi durum vs, hakkımızda hayırlısı :)
Kizlar size bisey sorcam iliskiye hala devam eden var mi hangi ayda sikintiya giriyo biz cok sık degil ama hala devam ediyoruz haftada bir :)esimde korkuyo artik doktora sor diyo ama cekiniyorum ben soraniniz var mi hic
günaydın canım, bende 29 +1 almış doğum pozisyonu vaktidir bence. buarada 03 afyonumu simgeliyor.
benım iş cok cnm yaa bnde hafta sonu halılarımı verıcektım mısafırım geldı ama bu hafta kesin vermem lazım dun mutfak kalıma bı güzel kahve doktum berbet oldu silim dedim aman ne ugrasıcam zaten ıkamaya verıcem dedım ..bnde artık bebğimin beşiğini düzenlemek istiyorum daha yatak alınacak uyku setı vs.vs. yanı bnde eksik cok evde iş cok nalıycagın Allah yardımcımız olsun ne dıyelım ..kız bıyerını kaşı bn bacaklar bel agrıdan zor duruyorum valla bıde bas agrısı eklendı bu duruma gerçi bu stresten de neyse katlanacuk
Kizlr ada yaptirmam lazim gobegimde tuglenme var ebe yaptirma dedi ama ultrason cektirirken dr dan cekiniyorum birde nst ye gircem ama iste rahat edemiyorum ne yapmam lazim, ayni sorunu yasayan var mi lutfen yardimci olur musunuz bu sorundan nasil kurtulabilirim??
ya o bebek artık kocaman oldu ,ne ilişkisii allasen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?