- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
Günaydın bacılarımm,hayırlı sabahlarrr
günaydın canım biranönce sağlıcakla çıkarsın herşey güzel olacak inşallah. Allah yardımcın olsun, dualarımızdasın.herkese günaydın
hastane yatısı dun görüştüler cuma dediler :18::18::18:
bugun detaylar için aricaklarmıss:18::18::18:
dua beklerim ne olur yanim
dün aksam cok rahatsozdım istifra etmekten mahfoldum sonra sızmış gibi uyumuşum tabi wc molaları sızma felan dinlemiyor
canım benim günaydın,çocukların durumu belli de mi kime bırakacağın yani ,eğer yattığın yerden de girersen forumlara tedavinin erkenden biteceğini düşünüyommmherkese günaydın
dün aksam cok rahatsozdım istifra etmekten mahfoldum sonra sızmış gibi uyumuşum tabi wc molaları sızma felan dinlemiyor
günaydın canım biranönce sağlıcakla çıkarsın herşey güzel olacak inşallah. Allah yardımcın olsun, dualarımızdasın.
günaydın , iyi sabahlar canım kolay gele günümüz iyi geçe
günaydın canlar ben de sat a göre 37. haftayı hesplıyodum galiba temmuzun ilk haftası gibi oluyogünaydın kızlar haftayı yarıladık sayılır :)
rüyamda sezeryan doğum yapıcaktım ameliyata hazırlıyorlardı çok heyecan vericiydi... hayrolsun inşallah... bu aralar rüyalar hep doğum içerikli bende...
günaydın canım ne diyelim hayırlısı inş. hemencik toparlarsın kendini hemencik evne dönersin dualarımız sizinleherkese günaydın
günaydın tatlımkooo hayırı günlerGünaydın bacılarımm,hayırlı sabahlarrr
günaydın canımgünaydın canım biranönce sağlıcakla çıkarsın herşey güzel olacak inşallah. Allah yardımcın olsun, dualarımızdasın.
günaydın canım ahhh o rüyalar hamileliğimiz boyunca bırkmadılar peşimizigünaydın kızlar haftayı yarıladık sayılır :)
rüyamda sezeryan doğum yapıcaktım ameliyata hazırlıyorlardı çok heyecan vericiydi... hayrolsun inşallah... bu aralar rüyalar hep doğum içerikli bende...
günaydın canlar ben de sat a göre 37. haftayı hesplıyodum galiba temmuzun ilk haftası gibi oluyoçok çalışkan kızım ben yaaa,zorla geliyom şimdi,ben de rüyamda hep bebiş,doğum vs görüyom,önceki gün de rüyamda telde konuşuyomuş eşimle kv,ben de burdan sesleniyom sana gerek yok ben bakıyom falan diyeee,artık ne düşündüysen uyurkeneee
canım benim günaydın,çocukların durumu belli de mi kime bırakacağın yani ,eğer yattığın yerden de girersen forumlara tedavinin erkenden biteceğini düşünüyommm
günaydın canım ahhh o rüyalar hamileliğimiz boyunca bırkmadılar peşimizi
ohh maşallah canım işler hafifledikçe insan nasılda rahatlıyor,bizde kapı süsüne bir kaptırdık kendimizi bir günde bitirdim çok hoş oldu bence sizin odayada çok uyar özellikle halınıza çünkü aydede,bulut ve aydedeye yatmış ayıcıktan oluşuyo kapı süsü sende ondan yap bencee:))kapı süsü bitti ama ayıcığı henüz almadığım için onuda süsleyip resim yüklerim dedim tam bitmişini gör istedim toplam 20 ye falan mal oldu hem malzememizde bayağı arttı kalanlardanda gemi yapacağım öyle değerlendiririm
canım benim sana yardımcı olabildiysem mutlu eder bu beni rüzgarımız güle güle kullansın
bizde avizeciyi tekrar aradık bu hafta gidip alacağım dedi haber bekliyorum,en olmadı bizde sizinkinden yaptırırız
yawrum senin toton açıkta kalmış benceee,hemencecik iyi olup geleceğine inanıyom ben cadısın sen de benim gibbbiiiii,hooop bi bakcaz efsane geri dönmüşcoluk çocuk gidicez abim oraya gelip alıcak çocukları diye duşunduk zira sabah cook erken çağırıyorlar sabah ekibi olmalıymış İnsallah atak geçirmem bende bu gece rüyamda habire hastanede kan alıyordum hemde kırmızı beyaz sarı yeşil ana renkleri aldım bitirdim
günaydın kızlar :)
dün evdeydim resmen işi astım havanın kasveti yüzünden kalkamadım gelmedim .
eşimi hastaneye götürdük amayüzünde lekeler vardı beyazlamaya başladı yüzü vitiligo diye bi hastalık varmış rapor çıkarttık kortizonlu ilaç verdiler epey canımız sıkıldı. neden olduğu belli değilmiş inşallah yüzünden sonuç alırız
ben de sabnah güne çıkartarak başladım yumurta pişirdim kokusu beni mahvetti uzun zamandır yoktu bişicik
pöff şu haftalar bi geçse
haftaya raporum yazılacak hala kararsızım çalışsam mı devam mı etsem diye :44::44:
eşimi hastaneye götürdük amayüzünde lekeler vardı beyazlamaya başladı yüzü vitiligo diye bi hastalık varmış rapor çıkarttık kortizonlu ilaç verdiler epey canımız sıkıldı. neden olduğu belli değilmiş inşallah yüzünden sonuç alırız
ben de sabnah güne çıkartarak başladım yumurta pişirdim kokusu beni mahvetti uzun zamandır yoktu bişicik
haftaya raporum yazılacak hala kararsızım çalışsam mı devam mı etsem diye :44::44:
herkese günaydın
günaydın canım biranönce sağlıcakla çıkarsın herşey güzel olacak inşallah. Allah yardımcın olsun, dualarımızdasın.
günaydııııınn hamişlerin kralıçasıGünaydın bacılarımm,hayırlı sabahlarrr
günaydıngünaydın kızlar haftayı yarıladık sayılır :)
günaydın canım ne diyelim hayırlısı inş. hemencik toparlarsın kendini hemencik evne dönersin dualarımız sizinle
günaydın tatlımkooo hayırı günler
:
gunaydın cnmngünaydın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?