2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
herkese günaydın

hastane yatısı dun görüştüler cuma dediler :18::18::18:
bugun detaylar için aricaklarmıss:18::18::18:

dua beklerim ne olur yanim

dün aksam cok rahatsozdım istifra etmekten mahfoldum sonra sızmış gibi uyumuşum tabi wc molaları sızma felan dinlemiyor

günaydın canım biranönce sağlıcakla çıkarsın herşey güzel olacak inşallah. Allah yardımcın olsun, dualarımızdasın.

Günaydın bacılarımm,hayırlı sabahlarrr

günaydın , iyi sabahlar canım kolay gele günümüz iyi geçe

canım benim günaydın,çocukların durumu belli de mi kime bırakacağın yani ,eğer yattığın yerden de girersen forumlara tedavinin erkenden biteceğini düşünüyommm

Son düzenleme:
günaydın kızlar haftayı yarıladık sayılır :)
rüyamda sezeryan doğum yapıcaktım ameliyata hazırlıyorlardı çok heyecan vericiydi... hayrolsun inşallah... bu aralar rüyalar hep doğum içerikli bende...

günaydın canlar ben de sat a göre 37. haftayı hesplıyodum galiba temmuzun ilk haftası gibi oluyo çok çalışkan kızım ben yaaa,zorla geliyom şimdi,ben de rüyamda hep bebiş,doğum vs görüyom,önceki gün de rüyamda telde konuşuyomuş eşimle kv,ben de burdan sesleniyom sana gerek yok ben bakıyom falan diyeee,artık ne düşündüysen uyurkeneee

günaydın canım ne diyelim hayırlısı inş. hemencik toparlarsın kendini hemencik evne dönersin dualarımız sizinle

günaydın tatlımkooo hayırı günler

günaydın canım

günaydın canım ahhh o rüyalar hamileliğimiz boyunca bırkmadılar peşimizi

ben inşallah normal doğururum diye dua ediyorum sezeryan ciddi bakım istiyor sanırım kendimle uğraşmaktan bebekle uğraşamam heralde o yüzden normal doğrmalıyım diye düşünüyorum bebeğim için...

canım benim günaydın,çocukların durumu belli de mi kime bırakacağın yani ,eğer yattığın yerden de girersen forumlara tedavinin erkenden biteceğini düşünüyommm

coluk çocuk gidicez abim oraya gelip alıcak çocukları diye duşunduk zira sabah cook erken çağırıyorlar sabah ekibi olmalıymış İnsallah atak geçirmem bende bu gece rüyamda habire hastanede kan alıyordum hemde kırmızı beyaz sarı yeşil ana renkleri aldım bitirdim

günaydın canım ahhh o rüyalar hamileliğimiz boyunca bırkmadılar peşimizi

valla bende son 3 gündür acayip her akşam ya bebeği görüyorum ya doğum yapışımı eşimde öyleymiş sürekli beni görüyormuş doğum sancım tutarken falan :) hayrolsun ne diyeyim :)

canım eminim çooook güzel olmuştur kapı süsünüz merakla resmini bekliyorum bizde daha dün annemle konuştuk bulut ay ayıcık öle bi kapı süsü yapalım hem odaya uyucak hem halımıza bakalım demiştim ya annemlerin iş yerinde keceler varmış atmışlar onları arıyomuş annemde iş yerinde vardır daha diye sen o kadar keceyi at şimdi ara dur dimi ama bizim cicekci arkadaşımızda kolonya şişemizi süslemiş sağ olsun çok şirin çok güzel olmuş resmini eklerim öğleden sonra örnek olur size de valla ufak ufak tamamlanıyoruz artık

yawrum senin toton açıkta kalmış benceee,hemencecik iyi olup geleceğine inanıyom ben cadısın sen de benim gibbbiiiii,hooop bi bakcaz efsane geri dönmüş

günaydın kızlar :)

dün evdeydim resmen işi astım havanın kasveti yüzünden kalkamadım gelmedim .

eşimi hastaneye götürdük ama yüzünde lekeler vardı beyazlamaya başladı yüzü vitiligo diye bi hastalık varmış rapor çıkarttık kortizonlu ilaç verdiler epey canımız sıkıldı. neden olduğu belli değilmiş inşallah yüzünden sonuç alırız

ben de sabnah güne çıkartarak başladım yumurta pişirdim kokusu beni mahvetti uzun zamandır yoktu bişicik

pöff şu haftalar bi geçse

haftaya raporum yazılacak hala kararsızım çalışsam mı devam mı etsem diye :44::44:

canım coook geçmiş olsun esinede sabahki halinede en kısa surede eşinde iyleşir İnsallah

öncelikle geçmiş olsun çok...doğumdan sonra işe döneceksen bence sakın hemen izne ayrılma ama zaten çalışmıycam diyorsan haftan dolunca hemen ayrıl... ben doğumdan sonra çalışmayı düşünüyorum o yüzden bende 37. haftada izne ayrılmayı düşünüyorum tabi ama herşey kısmet...

kızlar merhaba,

aranızda hamilelik süresince bebeğin göbek kordonundaki kanın akış yavaşlığı hakkında sorun yaşayan oldumu yardım edin lütfen keçileri kaçırmak üzereyim.

günaydın papatyam hadi bakalım gün belirlenmiş hayırlısı olsun inş

günaydın bebemmmm

amin hepimizie güzel bir gün inş

günaydın çok geçmiş olsun eşine şifa versin Rabbim

bilgem sanada günaydın şekerim

günaydııııınn hamişlerin kralıçası
günaydın
ayy bnde dun ruyamda beebğim oldugunu 32 haftalık dogdugunu ama maşallah sağlıklı olduğunu gordum hayırlara vesile olsun inş.ama çok tatlıydı bebeğim yaa hemen emzirmek istedim sütüm baya geldi bana nasıl bakıyordu çok güzel bi rüyaydı
günaydın canım ne diyelim hayırlısı inş. hemencik toparlarsın kendini hemencik evne dönersin dualarımız sizinle

günaydın tatlımkooo hayırı günler
:

gunaydın bilgem nörüyon bakem ben dün patronla konustum bnm 16 sı son izne cıkıcam dedim aaa neden hemen cıkıyorsun dedi raporunu al yine çalış dedi bnde dedim bn burda c.tesi gunu bile burdayım bi pazarım var dedim ondada hiç bişey halledemiyorum dedim bi suru eksiğim var yapılacak işlerim var dedim bana ne dese beğenirsin oda dedi ki sevgi hn. cumartesileri biraz erken cıkarsın temelli gelme demıyorda tovbe yaaa.neyse sonra da dedi işte yerıne eleman buldun mu bn mi bulcam dedım oda yok mu tanıdıgın dedi...senın gıbı bırı olsun dedi oncelık guvenılırlık dedi sen gerı donersen yerın hazır zaten dedı orası senın yerın dedı işte ...bilmiyorum yaa bu şekilde devam edemem sanki gerçi donersemde şartlarımı kabul ederse donerım sence napım haftaya ayrılayım mı izne sence ..
gunaydın cnmn

geçmiş olsun eşine ...valla bu hafatalar benm içinde cok zor gecişyor ınan ama bnce cık derım kendını ıyı hıssetmıoyrsan ben kaldıramıyorum acıkcası bnde kararsızım napıcaz yaa

evvett gelelim sadede dün gittim drye 15:45teki randevuya ancak 16:15 te girebildim,tam karnıma jeli sürdü hopp telefon sezeryana gitti bide diyoki ablacım sen burda yat ben hemen geliyorum alem bu kadın ya :44:

neyse toparlandım kalktım yine 2 kg akmışım 86yi vurduk bakalım
kızım iyi teyzeleri,1600 gr olmuş boyunu sormayı unuttum abisi erken doğdu bunda da risk var mı dedim 38-40 hafta arası erken değil normal süreç dedi (onu bende biliyom)
çok üstünde durunca topuklarım şişiyo yürüyemiyorum dedim bak kendin söyledin çok üstünde durmucaksın yorulmucaksın dedi (hadi ya )
halen kafamız yukarda dönmemişiz ve dün akşam çok fenaydım öyle tekmeler savurduki karnımın altı çok ağrıdı (anası gibi kırık mı ne )
yüzünü hiçç göstermedi herzaman ki gibi eli kolu yüzünde,ayaklar havada iki seksen yatıyodu hanımefendi

çalışabilir raporu için 23 mayıs cuma alıcaksın dedi,2-3 hafta diye sınır koydurma dedi,sonra rapor uzamıyomuş,yani 2 hafta çalışabilir yazdırırsak iyide olsak sadece 2 hafta çalışıyomuşuz üstüne bir 2 hafta daha alayım olmuyomuş aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…