2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Cnm muhtemel dogum tarihim 28temmuz bugun 28+1deyim gecen ay 7sinde gittim seker yuklemem flnda yapilmisti bebisim 800gr di haftasiyla uyumlu dedi bugunde aynisini soyledi 1350gr haftasiyla uyumlu dedi benim kilo alma olayim biraz ilginc ilk 5ay 6kilo verdim 52den 46ya dustum suan 53.700 üm yani ilk basta verdigm kiloyu aldim ekstradan 1kilo almis oldum :) ama annenin aldigi kiloyla bebegin bi alakasi yok bebekler kendi kendine besleniyolar annenin vucudundan cok istahli biri degilim anliycagn vitamin kullanamiyorum maalesef kan surubuda aklima gelirse iciyorum ama bundan sonra daha dikkatli olcam bebisin buyustur baya annesi sknti yapma dktrum 2500 ile 3500 kg dogan bebekler gayet iyi demisti..ilk bebegim 37haftalik 3000gr dogmustu ve ben 56kiloyla dogum yapmstim :)

Yeni konuşulmadı canim 3-4 gun önceydi sanırım. Mayıs yada Haziran annelerinden gördüm eminim sayfaya yazıp sor istersen. Doktorundan eminsen ama içini bunaltma sağlık herşeyden önemli kesinlikle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben altılı göremiyorum artik. Agdaya gitmeye de korkuyorum ne yapicaz böyle?

hepimiz artik ayni durumdayiz :/ bende 2 gun once hallettim ayna kullandim mecburen epilatorle icabina baktim hic acimadi desem yeri var acisi sonradan cikti ertesi gun sizlayip durdu :/ simdiden kolay gelsin canim :)

slm kizlar nasilsiniz uzun zamandir yazamadim ara ara takip etmeye calisiyorum.dun kontrolum vardi minik kuzum 29+1 1250 gr dr biraz kucuk dedi :/ kan degerlerimde dusmeye baslamis kan hapi vitamin kullanmaya basladim. karnimda surekli sert oldugu icin yatacaksin ayakta durma yuruyus yapma dedi. zaten genelde yatiyorum bide hareketli olsam karnim nasil olur bilemiyorum bende haberler boyle sizler nasilsiniz keyifler nasil bakalim :)

Canim ben hiç dayanamam hiç birine.normaldede. şimdide cesaret.edemiyorum. aynayla jilet yapicam o halde bende mecbur pofff

Canim ben hiç dayanamam hiç birine.normaldede. şimdide cesaret.edemiyorum. aynayla jilet yapicam o halde bende mecbur pofff

kuzum dayanabilirsen kuaforlerde yaptiran cok hic almadiysan jilete devam. dr ler makasla kisaltmayi oneriyolarmis en sagliksi o diyenler de var. :/ benim metale alerji olunca epilatorle yapisik ikiz gibiyiz ucu sert plastik tek marka tek makine bozulsada aynisini arayip bulup aliyorum :)) dr ye danis istersen hangisini yapiyim die sonucta jilette dikkat istiyo malum keskin :/ benim dr erkek olunca ben hic sormadim napim ne edim diye :)

Bende gecen hafta kuaforde hallettim o isi ne rahatlik varmis yaa cok utndim acir diye korktum ama hicbiside olmadi burdan kizlara sesleniyorum annisler guvendiginz temiz yerde yaptrn hic utanmayin okadarda cok acimiyor jilet vurupta mahfetmeyin kuşlari hem cok kasinti yapiyor :)

Ben lazer yaptirmistim sonra jilet yaptira yaptira birde gebelikten tüylendi göbeğimde. Bakalım olmadı sir ağda yaptırmayı deniyicem. Tüy dokucu kullananlar var ona da cesaret edemem kimyasal sonuçta

kızlar dizim çok ağrıyor bir çözüm bulamadım magnezyum kullanıyorum ama geçmedi ağlayacak dereceye geliyorum hareketlerim çok ksıtlandı nasıl geçer bilmiyorum...
herkese soruyorum kimse gebelikte yaşamamış

Canım Tüy dökücüler kesinlikle önerilmiyor bence uzak dur sir ağda daha mantıklı bu durumda. Göbekte benimde var doğumdan sonra dökülür diye biliyorum umarım dökülür :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde belimin sol tarafında ağrı var dizime kadar iniyor Dr dayanamazsan parol iç zararı yok dedi ama ben dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum

Ohhh misss en zahmetsizi kuaför en iyisini yapmışsın benim yakınımda malesef yok bitane var oda hiç hijyenik değil mecburen kendim hallediyorum :/ eşim de yapamazsan sen nasıl yapıldığını göster ben yardım edeyim dedi :O Şaşırdınmı bi git diye tersledim adamı :)

Aaa ilginc benimki hayatta demez ilk hamileligimde bile demedi :) ama zaten esimden daha cok utanirim heralde her halimi bilmesini istemem cunku cok titizdir :) aslinda esin sana yardmci olmak istemis benimkinde o hissiyat bile yok :):)

inşallah canım,bu bebişler bizi ağırlaştırdı galiba

merhaba güzel anneler bende 27.haftanın içindeyim ve erkek bebek bekliyorum şimdilik herşey güzel hareketleeri hızlandı güçlendi gebelik şekeri çıktı malesef insülin kullanıyorum ama şekerim düştü çok şükür belkikeser insülini hazırlıklara başlamak istiyorum ama eşim erken diyor ama havalar ısınınca ağırlaşınca zor olur gibi geliyo sabırsızlanıyorum :44: aslında son tarik 2 ağustos ama bebek biraz iri ağustosa kalmaz dedi doktor temmuzda doğucak gibi geliyo içime doğuyo bide bugün bir site denk geldi fiyatları çok çok uygun geldi bana sizlerle paylaşıyım belki faydam olur ne güzel olur http://www.............../

Aaa ilginc benimki hayatta demez ilk hamileligimde bile demedi :) ama zaten esimden daha cok utanirim heralde her halimi bilmesini istemem cunku cok titizdir :) aslinda esin sana yardmci olmak istemis benimkinde o hissiyat bile yok :):)

Ay benimki çok hisli adama desem şunu yap bunu yap hamile kocasıyım ben lütfen yapmam edemem der olmayacak bi iş ya yardım edeyim dedi benimkinde titizliğin t si yok arkasını topluyorum sürekli çocuk gibi :) kızımız doğmadan büyü yoksa isyan bayraklarını çekicem diyorum :))))))

ohh maşallah canım işler hafifledikçe insan nasılda rahatlıyor,bizde kapı süsüne bir kaptırdık kendimizi bir günde bitirdim çok hoş oldu bence sizin odayada çok uyar özellikle halınıza çünkü aydede,bulut ve aydedeye yatmış ayıcıktan oluşuyo kapı süsü sende ondan yap bencee:))kapı süsü bitti ama ayıcığı henüz almadığım için onuda süsleyip resim yüklerim dedim tam bitmişini gör istedim toplam 20 ye falan mal oldu hem malzememizde bayağı arttı kalanlardanda gemi yapacağım öyle değerlendiririm
canım benim sana yardımcı olabildiysem mutlu eder bu beni rüzgarımız güle güle kullansın
bizde avizeciyi tekrar aradık bu hafta gidip alacağım dedi haber bekliyorum,en olmadı bizde sizinkinden yaptırırız

Hoşgeldin cnm geçmiş olsun. Yavaştan hazırlıklar başladı bizimde Dr ve sağlık ocağından çantanı hazırla dendi bende bu hafta hazırlayacağım inşallah bi gecelik kaldı onuda alayım sonra yıkama ütülere işini halledip çantayı hazır edeceğim. Günler su gibi akıp gidiyo rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi :)

Ay inş dökülür lazer yaptırdığım yerler çıkmadı cok şükür ama göbek göğüs arası felan felaket. Birde kaşim yüzüm cok hızlı çıkıyor anlamadım ben. Annemde hamileyken çıkmamış hiç ama işte bende oldu. Neyse az kaldı hallederiz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…