selam canım bende 28+1 deyim bugün aynıymısız seninle...buarada çok geçmiş olsun ilaçları almaya çalıs ama doğal kan yapıcı seyler de tüket bence.. bende yarın dr a gideceğim gelişimine önde mi dedi merak ettim 1350 gr harika bi kg .dr bakalım bana ne diyecek kaç kg aldın toplamda? benim geçen ay 620 gr dı o kadar büyümüs müdür? geçen ay seninki kaç gr dı? ne çok soru sordum demi:26:
Ya doktorum cok bilgili ve tecrubeli cok güveniyorum onun tecrubesine.ulkemizde sezeryan yasak biliyosunun dedi.ama devlet sezeryanin gerekli oldugu maddelere ilk siralarda bu genital siğil maddesini koymuş. Boylede diyince elim kolum bağlandı. Halbuki ilac tedavisiyle gecmisti sigiller ki zagen vajina bolgesinde degillerdi daha yukarlardaydi.ben bakim dedim haziran annelerine de bulamadim ya.
Kızlar ben altılı göremiyorum artik. Agdaya gitmeye de korkuyorum ne yapicaz böyle?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hepimiz artik ayni durumdayiz :/ bende 2 gun once hallettim ayna kullandim mecburen epilatorle icabina baktimhic acimadi desem yeri var acisi sonradan cikti ertesi gun sizlayip durdu :/ simdiden kolay gelsin canim :)
Canim ben hiç dayanamam hiç birine.normaldede. şimdide cesaret.edemiyorum. aynayla jilet yapicam o halde bende mecbur pofff
kuzum dayanabilirsen kuaforlerde yaptiran cok hic almadiysan jilete devam. dr ler makasla kisaltmayi oneriyolarmis en sagliksi o diyenler de var. :/ benim metale alerji olunca epilatorle yapisik ikiz gibiyizucu sert plastik tek marka tek makine bozulsada aynisini arayip bulup aliyorum :)) dr ye danis istersen hangisini yapiyim die sonucta jilette dikkat istiyo malum keskin :/ benim dr erkek olunca ben hic sormadim napim ne edim diye :)
kuzum dayanabilirsen kuaforlerde yaptiran cok hic almadiysan jilete devam. dr ler makasla kisaltmayi oneriyolarmis en sagliksi o diyenler de var. :/ benim metale alerji olunca epilatorle yapisik ikiz gibiyizucu sert plastik tek marka tek makine bozulsada aynisini arayip bulup aliyorum :)) dr ye danis istersen hangisini yapiyim die sonucta jilette dikkat istiyo malum keskin :/ benim dr erkek olunca ben hic sormadim napim ne edim diye :)
Ben lazer yaptirmistim sonra jilet yaptira yaptira birde gebelikten tüylendi göbeğimde. Bakalım olmadı sir ağda yaptırmayı deniyicem. Tüy dokucu kullananlar var ona da cesaret edemem kimyasal sonuçta
kızlar dizim çok ağrıyor bir çözüm bulamadım magnezyum kullanıyorum ama geçmedi ağlayacak dereceye geliyorum hareketlerim çok ksıtlandı nasıl geçer bilmiyorum...
herkese soruyorum kimse gebelikte yaşamamış
Bende gecen hafta kuaforde hallettim o isi ne rahatlik varmis yaa cok utndim acir diye korktum ama hicbiside olmadi burdan kizlara sesleniyorum annisler guvendiginz temiz yerde yaptrn hic utanmayin okadarda cok acimiyor jilet vurupta mahfetmeyin kuşlari hem cok kasinti yapiyor :)
Ohhh misssen zahmetsizi kuaför en iyisini yapmışsın benim yakınımda malesef yok bitane var oda hiç hijyenik değil mecburen kendim hallediyorum :/ eşim de yapamazsan sen nasıl yapıldığını göster ben yardım edeyim dedi :O Şaşırdınmı bi git diye tersledim adamı :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayni beni tarif ediyosun birazda oglum yoruyor beni hepten bitik oluyorum ilk bebekte hic gelenim gidenim bitmiyodu simdi kimseyi agirlamak misafir davet etmek bile istemiyorum cok yoruluyorum hem oglanin pesinde hem ev isi artiyor camasir 3kat fazla cikiyor hayirlisi insallah eski enerjimize cabuk doneriz :)
Aaa ilginc benimki hayatta demez ilk hamileligimde bile demedi :) ama zaten esimden daha cok utanirim heralde her halimi bilmesini istemem cunku cok titizdir :) aslinda esin sana yardmci olmak istemis benimkinde o hissiyat bile yok :):)
canım benim günaydın bende tam seni arayım diyodum resim ekledim gir bak dicktim
çpk teşekkür ederiz beğenmenize çooookkk sevindim canım valla öle bi denk geldiki c.tsei biliyosun dr dan çıktık avizeyi uyku setini aldık pazar günüde annemle çarşıya gidelimde süslemelere bi bakalım ne var ne yok neler yapabiliriz dedik gittik çarşıya 6 da eve geldik arkadaşım var diyodum hani süslemelere yardım etcek bize tam eve girdik o arkadaş geldi evi yaymıştık zaten çarşıya gitmeden elimizde ne malzeme var görelim diye arkadaşta hadi sepet süsleyelim annem hevesle bebek şekerini yapayım derken anam bi baktık bunları yapmışız bile 2 tanede sepet süsledik onların resmini çekmemişim terlik yaaplım tepsi yapalım şekeri yapalım derken birkaç saatte çıktı bunlar ortaya çok zevkli işmiş ya annem arkadaş ve ben organizasyon işine mi girsek diye düşünemye başladık doğrusu :))) bu arada avizeci yönlendirmen içinde ayriyetten tşkk ederiz odamıza tam uydu çok şükür bişeycik kalmadı kız artık
hoş geldin canım teşekkür ederiz beğenmenize
ohhh hadi mis bitti boya işide gözün aydın canım
amin canım teşekkür ederiz göbiş artık burdayım diyo evet biran da baya büyüdük eee 8. aya girdik diyorum artık Allah ın izniyle ne kaldı şurda
merhaba güzel anneler bende 27.haftanın içindeyim ve erkek bebek bekliyorum şimdilik herşey güzel hareketleeri hızlandı güçlendigebelik şekeri çıktı malesef insülin kullanıyorum ama şekerim düştü çok şükür belkikeser insülini hazırlıklara başlamak istiyorum ama eşim erken diyor ama havalar ısınınca ağırlaşınca zor olur gibi geliyo sabırsızlanıyorum :44: aslında son tarik 2 ağustos ama bebek biraz iri ağustosa kalmaz dedi doktor temmuzda doğucak gibi geliyo içime doğuyo bide bugün bir site denk geldi fiyatları çok çok uygun geldi bana sizlerle paylaşıyım belki faydam olur ne güzel olur http://www.............../
Canım Tüy dökücüler kesinlikle önerilmiyor bence uzak dur sir ağda daha mantıklı bu durumda. Göbekte benimde var doğumdan sonra dökülür diye biliyorum umarım dökülür :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?