duygucum hiçç dert etme bence alakası yok
bende önce öyle düşünmüştüm başı mı diye korktum bide cocugun başıysa bişey olur mu ki acaba ama bilemedim ki şimdi arkadaşta dr a sordum dıyınce rahatladım biraz demekki bazılarımız yasıyorsa olan şeyler bunla demek diye düşündüm ...zaten oturunca bide eğilince daha fena oluyo hemen doğruluyorum bnde
gerçekten doğan kısmetiyle doğuyor oğluma hamile kaldığım ay istifa etmiştim özeldeydim,oğlum 7 aylıktı devlet memurluğuna atamam yapıldı
kızıma hamile kaldım arsa aldık, bugün de eşim terfi aldı Allah'ın izniyle iki yavrumda oldukça kısmetli
Rabbim bütün kuzularımızın bahtını açık etsin inş
Bi şey olmaz bence canım ama arada canımızı acıtır işte.. Bebek baş aşağı dönünce de aşağı baskı hissederiz heralde. Ben de otururken geriye doğru yaslanıyorum iyice öyle rahat ediyorum.bende önce öyle düşünmüştüm başı mı diye korktum bide cocugun başıysa bişey olur mu ki acaba ama bilemedim ki şimdi arkadaşta dr a sordum dıyınce rahatladım biraz demekki bazılarımız yasıyorsa olan şeyler bunla demek diye düşündüm ...zaten oturunca bide eğilince daha fena oluyo hemen doğruluyorum bnde
gerçekten doğan kısmetiyle doğuyor oğluma hamile kaldığım ay istifa etmiştim özeldeydim,oğlum 7 aylıktı devlet memurluğuna atamam yapıldı
kızıma hamile kaldım arsa aldık, bugün de eşim terfi aldı Allah'ın izniyle iki yavrumda oldukça kısmetli
Benimde haftasonları.boluya gelirken birde derste sabit oturunca o ağrı cok oluyor.Ben yollarda doğurmasam iyi bu.gidişle korktuğum başıma gelecek. Bebek makat gelisliyken hele mahvediyordu kafasi. Bebek büyüdükce zor oluyor ben evde hep yayılarak oturuyorum o zaman rahat oluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde aynı şekil cnm nasıl tabir edebilirim bilmiyorum ama senın dedğin gibi tam güğsümün altında arada bi inceden sızı oluyor canım ı cok yakıyo ozellıkle otururken bnde sutyenden mi acaba dıye düşünmüştüm ama sütyensiz de aynı şekil.bnm sık sık olmuyo ama arada oluyo cnm ama fena yakıyor canımı aynen yara varmış gibi
Kızlar ben hergün 1 yada 2 maden suyu içiyorum zararlı değildir demi 2 tane içince? Bebeğe kiloda aldiriyormus hem bakalım 13 mayısta kontrol 5 haftadır görmüyorum bebeğimi.
Aynısının tıpkısını yaşıyorum ya tam karnımla göğsümün birleştiği yer yara gibi sızlıyor bakıyorum bi şey de yok.Bebeğin başı mı acıtıyo acaba?
aynen bencede o iki büklüm oturmaktan ve sabit durunca azıyo evde yatarken uzanırken olmuyo baskı oluyo sanırım ...kızz Allah korusun kötü düşünme zamanında sağlıkla gelsin inş..
Kızlar ben hergün 1 yada 2 maden suyu içiyorum zararlı değildir demi 2 tane içince? Bebeğe kiloda aldiriyormus hem bakalım 13 mayısta kontrol 5 haftadır görmüyorum bebeğimi.
Canım maden suyunun zararı olmaz merak etme bende içiyorum meyveli olursa fazla tüketmeyin diyorlar sadece
nagimmmm amiiiinnn cnm benim..gercekten katılıyorum sana benim eşimde bu bebkten sonra terfi aldı ve maaşı arttı (bıraz tutumsuz ama neyse) servis aracı aldık çok şükür Rabbi me ..gercekten sonuna kadar katılıyorum...
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah başkada bişey istemem olmayana nasip etsin inşallah[/Q
UOTE]
amin aminnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bi şey olmaz bence canım ama arada canımızı acıtır işte.. Bebek baş aşağı dönünce de aşağı baskı hissederiz heralde. Ben de otururken geriye doğru yaslanıyorum iyice öyle rahat ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah..
tşk ederim cnm
Amin inş...hayırlı olsun hep böyle kısmetli olsun kuzucuklar inş :):)
Bana diyetisyenim günde 1 tane veriyodu..kimi dr tavsiye etmiyor tuz miktarı yüksek diyolar ama ben her gün bi tane içiyorum, ağrılara da iyi geliyor...
içindeki tuz oranı için 1 dilim limon öneriliyorbende sık içiyorum günde bir taneyi geçmiyorum ama
hepimizin sıkıntısı başka benim kızımında ayakları aşağıda dünden beri öyle vuruyoki hem karnımın altı acıyo hemde heran doğuverecek gibi bir hissiyattayım
oğluma göre karnım epey aşağıda herkes ikinciler böyle oluyo diyo :44: resmen oturunca karnım bacaklarımın üstünde tamam öncede oldu ama o teee son aydaydı :44:
Amin inş...hayırlı olsun hep böyle kısmetli olsun kuzucuklar inş :):)
Bana diyetisyenim günde 1 tane veriyodu..kimi dr tavsiye etmiyor tuz miktarı yüksek diyolar ama ben her gün bi tane içiyorum, ağrılara da iyi geliyor...
Bi şey olmaz bence canım ama arada canımızı acıtır işte.. Bebek baş aşağı dönünce de aşağı baskı hissederiz heralde. Ben de otururken geriye doğru yaslanıyorum iyice öyle rahat ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah..
cnm dr n bişey demediyse katlanıcaz napalımBenimki hiç geçmiyor yaa deli olucam
Amin canim inş ama formasyon haziran sonunda bitecek. Dogumum 9 temmuz gözüküyor. Hayırlısı olsun. Şimdide döndü bebek.cok şükür alta bir baskı.yapıyor ki. Sabah bir ağrı.girdi.tamam dedim doguruyorum.
Başı aşağıdaysa o kadar baskı hissetmemen gerekir diye düşünüyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir.benimkinin başı aşağıdaymış demekki bunu yaşayan tek kişi ben değilim bebek hep sağda benimde sağ tarafımda acı var acaba bebek mi başka birşey mi yarın doktora gdeceğim tekrar bir soracağım geceleri bile uyutmuyor artık o derece benimki
Amin canim inş ama formasyon haziran sonunda bitecek. Dogumum 9 temmuz gözüküyor. Hayırlısı olsun. Şimdide döndü bebek.cok şükür alta bir baskı.yapıyor ki. Sabah bir ağrı.girdi.tamam dedim doguruyorum.
Canım maden suyunun zararı olmaz merak etme bende içiyorum meyveli olursa fazla tüketmeyin diyorlar sadece
Meyveli icmiyorum canim zaten. Ben kolayı birakali 4 yıl felan oluyor. Asitli içecekleri bıraktım sayılır geçen sene cok nadir gazoz icmisimdir onu da bıraktım. Meyveli de ondan istemiyor canim. Şalgam suyu, üzüm sırası, ayran, didi, meyve suyu ictiklerim
Kızlar inş benim bebeğimde kismetiyle gelir. Kimseye muhtaç etmesin Rabbim oğlumu da beni de. Kpss Ye giricem ama hiç çalışmıyorum bakalım ne olacak. Işsiz güçsüz zor böyle tekrardan baba eline bakmak. Cok şükür birşey dedikleri yok ama yine de olsun. Seneye hiç olmadı ücretli öğretmenlige basvurayim diyorum ama o zamanda yavruma kiyamiyorum ondan nasil ayrilirim diye. Durumlar böyle işte. Rizki veren Allah. Aracısız hayırlısıyla bana iş kapıları.açıp evladimin.benim rizkimizi ordan.versin.
aynen bnde arkaya dogru yaslanıyonurum gevşiyo o şekilde
cnm dr n bişey demediyse katlanıcaz napalım
owww cok gec değil mi cnm yaaa başka bi çözümü yok mu bunun ..hayırlısı olsun yinede ama ..kız bn bebişim tekmelesin de acıcın amaan diyorum bnmle oldugunu hiisttirıyor bana canımı acıttıgı zaman kızıyorum ona hmm anneye tekme atılır mı diye sonra sevgi atmasa delirsin sen diyorum hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?