2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
duygucum hiçç dert etme bence alakası yok

Kız Valla normalde doguramazsam tamamdir. Unuttum artik nasil birşeydi ilk gece korkusuna geri dönerim artik tabi bir daha evlenirsem yada aramız düzelirse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde haftasonları.boluya gelirken birde derste sabit oturunca o ağrı cok oluyor.Ben yollarda doğurmasam iyi bu.gidişle korktuğum başıma gelecek. Bebek makat gelisliyken hele mahvediyordu kafasi. Bebek büyüdükce zor oluyor ben evde hep yayılarak oturuyorum o zaman rahat oluyor.

nagimmmm amiiiinnn cnm benim..gercekten katılıyorum sana benim eşimde bu bebkten sonra terfi aldı ve maaşı arttı (bıraz tutumsuz ama neyse ) servis aracı aldık çok şükür Rabbi me ..gercekten sonuna kadar katılıyorum...

Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah başkada bişey istemem olmayana nasip etsin inşallah

Kızlar ben hergün 1 yada 2 maden suyu içiyorum zararlı değildir demi 2 tane içince? Bebeğe kiloda aldiriyormus hem bakalım 13 mayısta kontrol 5 haftadır görmüyorum bebeğimi.

Bi şey olmaz bence canım ama arada canımızı acıtır işte.. Bebek baş aşağı dönünce de aşağı baskı hissederiz heralde. Ben de otururken geriye doğru yaslanıyorum iyice öyle rahat ediyorum.

Hayırlı uğurlu olsun canım maşallah..

aynen bencede o iki büklüm oturmaktan ve sabit durunca azıyo evde yatarken uzanırken olmuyo baskı oluyo sanırım ...kızz Allah korusun kötü düşünme zamanında sağlıkla gelsin inş..

Benimki hiç geçmiyor yaa deli olucam

Amin inş...hayırlı olsun hep böyle kısmetli olsun kuzucuklar inş :):)

Bana diyetisyenim günde 1 tane veriyodu..kimi dr tavsiye etmiyor tuz miktarı yüksek diyolar ama ben her gün bi tane içiyorum, ağrılara da iyi geliyor...

benimkinin başı aşağıdaymış demekki bunu yaşayan tek kişi ben değilim bebek hep sağda benimde sağ tarafımda acı var acaba bebek mi başka birşey mi yarın doktora gdeceğim tekrar bir soracağım geceleri bile uyutmuyor artık o derece benimki

aynen bencede o iki büklüm oturmaktan ve sabit durunca azıyo evde yatarken uzanırken olmuyo baskı oluyo sanırım ...kızz Allah korusun kötü düşünme zamanında sağlıkla gelsin inş..

Amin canim inş ama formasyon haziran sonunda bitecek. Dogumum 9 temmuz gözüküyor. Hayırlısı olsun. Şimdide döndü bebek.cok şükür alta bir baskı.yapıyor ki. Sabah bir ağrı.girdi.tamam dedim doguruyorum.

Kızlar inş benim bebeğimde kismetiyle gelir. Kimseye muhtaç etmesin Rabbim oğlumu da beni de. Kpss Ye giricem ama hiç çalışmıyorum bakalım ne olacak. Işsiz güçsüz zor böyle tekrardan baba eline bakmak. Cok şükür birşey dedikleri yok ama yine de olsun. Seneye hiç olmadı ücretli öğretmenlige basvurayim diyorum ama o zamanda yavruma kiyamiyorum ondan nasil ayrilirim diye. Durumlar böyle işte. Rizki veren Allah. Aracısız hayırlısıyla bana iş kapıları.açıp evladimin.benim rizkimizi ordan.versin.

Benim 2 tane oluyor bazen 3 te içiyorum ama nadir midemde de iyi geliyor. Bende düşük tansiyon var tuz sıkıntı.değil hatta iyi oluyor bana

aynen bnde arkaya dogru yaslanıyonurum gevşiyo o şekilde
Benimki hiç geçmiyor yaa deli olucam
cnm dr n bişey demediyse katlanıcaz napalım

owww cok gec değil mi cnm yaaa başka bi çözümü yok mu bunun ..hayırlısı olsun yinede ama ..kız bn bebişim tekmelesin de acıcın amaan diyorum bnmle oldugunu hiisttirıyor bana canımı acıttıgı zaman kızıyorum ona hmm anneye tekme atılır mı diye sonra sevgi atmasa delirsin sen diyorum hehehe

Başı aşağıdaysa o kadar baskı hissetmemen gerekir diye düşünüyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir.

Duygu merhaba bebeğin yeni mi döndü? Kaçıncı haftadasın telden girdiğim için göremiyorum. Bi de bebek dönerken farklı bi şeyler hissettin mi? Çok sordum :)

herşey gönlünce olsun cnm ınan yaradan Allah rızıksız bırakmıyo bebişleri...sana da biyerden bi kapı acılacak emin ol..herşeyın bi zamanı var işte kimin yarın ne olacağı belli değil o yüzden her halimize şükürler olsun bol bol dua edelim ..

Kaçıncı haftandasin canim ben bugün tam 31 oldum cok tekmeliyor. Gece uyutmuyor artik uykum şimdiden düzensiz hamileliğin ilk dönemlerine döndüm 1 haftadır gün içinde uzaninca uyuyakaliyorum ses gürültü fark etmiyor. Ondan önceki haftalarda 6 da uyaniyordum cin gibiydim uykum gelmiyordu. Sürekli hormonlar değişiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…