2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

30 cnm maşallah tekmelez miii bazen bi vuruyor feleğimi şaşırıyorum bnde geceleri defalarca uyanıyorum valla zor.ee sabah kalk işe gel burdada uyuyamıyorum akşam erken yatayım diyorum bi bakmşım saat 12 olmuş kalıyo öylece

Bugün 31 olduk.
Canim 27. Haftada tersti bebek. Geçen 29+ larda açıklık oldum ordaki doktorlar sorunca dönmüş dedi. Ben yan duruyor sanmaya başlamıştım çünkü tersken tam göğüslerimin arasının alt kısmına vuruyordu ağrısı. Oturamiyordum. 2 saat oturduğum zaman artik günlerce yayılmayı bırak uzanabiliyordum rahatlaması içın. Biraz hareketleri ortada değilde sol tarafında hissedince dönüyor sandım meğer dönmüş ayakları ordaymis. Birde alt kısmındaki acı cok sert olmaya başladı ben.ayakları sanıyordum başıymis. Yalnız tekrar tekrar donebiliyormus belli olmuyor. Tek rahatlığı erken döndüğü.içın midede kafa baskısı hissetmiyordum ve eğilip kalkar hareket ederken rahatlamış oluyorsun ters haline göre. Bana birde alaturka tuvalet kullanmami tavsiye etmişlerdi dönmesi içın. Secde süresi okunuyormus. Secde süresi okununca galiba secde pozisyonunu alıp dönüyor diyorlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canim cok şükür ailemin durumu iyi de birde o sıkıntıyı cekmiyorum. Allah hepimize hayırlı kapılar açsın. Şükredenlerden olmayı nasip etsin.

maşallah gerçekten tosun gibi doğmuş ufaklık... bende sinir olurum yeni doğmuş bebeğin elden ele gezmesine umarım öyle garip şeyler yapmazlar ben kucağıma alıp sürekli kucağımda tutmayı düşünüyorum misafir oldugu sürece kimse yattıgı yerden almasın diye...

Canım ne güzel açıklamışsın sağolasın haftamiz yakın benim cuma günü doluyor 31. haftam. Ben bu dönme işini taktım biraz kafaya.Vaktinde dönmezse diye korkuyorum,normal doğum şansı kalmıyor çünkü.Hem de dediğin gibi daha zor oluyor hareket etmek.Eğilip kalkmak şu an çok zor mesela benim için.Hareketleri de dünden beri hep sağdan hissediyorum ama dönmemiştir sanırım daha.Dönse bile yine dönme durumu da var doğuma kadar.
Bu arada formasyon alıyorsun branşın ne?Ben de öğretmenim atanamayan öğretmen Çok uğraştım olmadı alan sınavı da gelince pes ettim.Bi daha hazırlanır mıyım bilmiyorum.

Allah yardimcin olsun canim çok zor ben.çalışsaydim yapamazmisim anldim yani. Şimdi havalar isinicak.birde maddi durum zorlamiyorsa izne çıkın 32. Haftada her hafta cok fark.ediyor 30 dan sonra. Hazırlıklarda olucak sizin zor.

canım eşin de çık diyosa çık sende napalım bir aydan aç kalmıcaz elbet bari hamileliğimizin son aylarının tadını çıkartalım dilediğimiz gibi
benim üzüldüğüm tek nokta Allah a bin şükür kendimi iyi hissediyorum çalışma gücüm var eee ihtiyacımızda var ama iş yeri benim çalışmama artık olanak vermiyo başka bir yerde olsydım çalışırdım en başından beri haziran sonuna kadar çalışırım diyodum olmadı napalım nasip böyleymiş bunda da vardır bir hayır dicez artık benimde eşim babam annem hepside mayısta çık rapora diyodu ben hayır çalışcam diyodum sürekli son durumu evdekilere anlatınca zaten asla onlarda müsade etmiyolar daha fazla çalışmama kız bizde yılda bir zam alıyorum bir yıl oldu yani en son zam alalı bir yılda bugün aldığım zammı duysan sadece gülersin yorumsuz bi zam ya bende sabahtan beri gülüyorum patronun karşısında gayet keyifli davranıyorum hiç üzülmüş bozulmuş gibi davranmıyrum ama 20 mayısta Allah nasip ederse dr gitcem akşam 6 ya çeyrek kala iş yerine gelcem raporu vercem mors olcaklar bir anda yerime kimse alınmadı onu geçtim müdürde gidiyo muhasebe sıfır yani telle taciz etcekler biliyorum sürekli arıcaklar yerime birini alıp en azından bir hafta on gün gel dicekler gelmicem gelemem dicem dr kesinlikle yatak istirati verdi dicem o yaptıkları zam nasıl oluyomuş bende onların burnundan fitil fitil getircem müdür zaten yeni 2 aydır burda muhasebe de herşeyin tam anlamıyla takibi bende nasıl çıkcaklar bakalım işin içinden bu cuma da sabah arıcam rahatsızım dr gitcem dicem sağlık ocağına gitcem 2 gün rapor alcam c.teside gelmicem haksızmıyım ama sevgi kaç gündür ne olursa olsun üzülüodum bunları ortada bırakcam diye ama bugün çok mutluyum aldığım zammın karşılığını verceğim için

:92::92::92: ben bile özlüyorum ara verince ki yazık kocacım napsın :):)

kızlar selammm
NAGİCANIM öncelikle hayırlı olsun sevindim,darısı başımıza,terfi anlamında,inşallah bizim yawrularımız da kısmetleriyle gelir,uğur getirirler,
İNCİ canım o dediğin ağrılardan ben de yaşıyorum bazen göğsün alt kısımları bıçak yarası gibi sızlıyo,hani karın ağrısı da sabah uyandığımda özellikle,diyare ağrısı gibi...
SEDACAN ben şu hediye-süs ,işine bi türlü karar veremedim ya,acaba senin yaptıklarından mı yapsak,yapsam içine ne koycam pffffffffffffffffff
bi de kızlar ben kendime 2 takım pijama aldım,aman BİLGE duymasın onları da ister hani biriktiriyo ya neyse işte ben gecelik giyen biri değilim hangi durumda ihtiyaç oluyo geceliğe,ben istemiyom bi de rahat oturup yatamam ki,bi de emzirme sütyeni-don işini halledemiyom hep bi kararsız kaldım,yazın evde sütyen kullanan biri değilm acaba bebek olursa mecbur kullanılıyo mu ki,bi de don konusu siz naptınız ya fikir verin,yoksa saçma şeylere gidecek paracıklarımm

canım sakin ol ve rahat rahat dinlen Allaha emanetiz hamilelik böyle birsey insanında anı anına uymuyor birden iyiyken birden neler oluyor ama pozitif olmalıyız uzat bakim yanagını

Canım ceVabın için çoook teşekkür ederim. Öyle güzel bir enerjin var ki :))) herşey Allah ın izni ile hepimiz için güzel olack :))))

Canim sakin panik yapma 39 da bile dönen varmış. Hayırlısıyla döner ins. Eskisine göre daha sağda hissediyorsan dönmüştür belki canim. Bende solda hissetmeye başlamıştım bildiğin bir sertlik vardi orda kafası sanıyordum ayaklariymis.
Benim alanım edebiyat. Seninki ne? Bende öğretmenlikten.vazgeçtim ama işte sıkıntılı durumlar olunca birde ailem cok istiyor öğretmenlik yapmamı formasyon alayım ne olur ne olmaz cepte dursun dedim. Kpss yede öylesine giricem alan sınavına çalışmak bana.göre de değil

Canım benlavanta koycam patiklerin içine, yanına da anlatmıştımya renkli lolipop şekerler koycam, buralardapahalı ama istanbul eminönünde 40 tanesi 12 liraydı o şekerlerin... Ben patik yapmasaydımkutu yapcaktım fotosunubulursam ekleyim... Ben 1 gecelik 1 pijama aldım, koca memiklerime olan emzirme sğtyeni buldum komsa acık pahalı 40 lira ama güzel topladı..yarım atlet gibisütyenlerim var evde ben de takmıyom ama süt dolu olunca takmak gerekir diyedğşünüyorum :) don konusunda emin diilim ben de, hamile donlarınınalt taraftaki dikişi seEryan yerine gelipkaşındırıyomuş..yüksek belli don iyi oluyo diyolar...

kız ayşe neyi duymu7cam ben kız anlamadım vallah kafam dolu bugün muhabbete de giremedim topikte
ben hamile çamaşırı almıtşım çok rahattı ama burdan birkaç kişi sezeryan olursa dikiş yeri tam ameliyet yerine geliyo dedi
benim kuzenim sezeryan olmuştu o bu kocakadınalrın giydiği çamaşırlar varya kocaman oluyo hani onlardan almıştı çok rahat diyodu heral onlardan alırım bende iki üç tane doğum sonrası için emzirme sütyenlerinide çok tavsiye eden duymadım kancayı aç kapa yapcak kadar normal sütyeni sıva daha iyi deniyo o yüzden almıcam sanırım ben

aynen cnm benım haftaya son nasipse inş cnm zaten bi çıkat-yım beni yığınca işş bekliyor zaten onları bi atalatsam rahatlıycam

ohhh nispet yap cnm ne güzel boşver yaa gercekten 1 ay 1 aydır dedım bnde çalışrım ama adam c.tesi erken cıkarsın diyince tama dedım o sozunden sonra cıkıcam..cnm sende iyi yapmışsın valla şimdi sende çıkınca dımdızlak ortada kalsınlarda görsünler günlerini kolaymıymış öyle sanki keyfimizden para istiyoruz hakkımızı istiyoeruz sankşi ne yani..

bide cnmzaten stres altındayız daha fazla sterese gırmenın alemı yok inan kendimizi yıpratıyoruz çok şükür bugunlerımızı gorduk geldık bı zamana kadar artık herşeyin hayırlısı azda kendimizi düşünelim dimi.hem bebiş olunca uyku dene mereti arıycaz cok şöyle bacaklarımızı uaztıp keyif yapmayı özlüycez işte seninde değin gibi biraz keyfini cıkaralım hiç olmazsa son aylarımzın bnde zaten işlerimi hali yoluna koyim daha da bişeye dokunmam

beni niye alıntıladıysa hıh

ya ama bnde sendenımj hiç anlamıyom o işlerden ne olcek nasıl olcek:44::44:

Anammm ben normal sütyenimisıyırsam bida koyamam içine memişleri,komple çıkarıp geritakmam lazım

canm benim de hoşuma gitmiyo sütyen işi,en iyisi birkaç tane kendi bedenimden büyük sütyenle don almak,bu arada pijamaları duymasın dedim onları da ister biriktiriyo dedim

sedoşşş kız ben senin patiklerden çaldım gördün mü resmini çok beğendim napim annem bi gördü kesinlikle bunlardan yapcam bende dedi anında alışverişe çıktık pazar akşam başladı annem yapmaya 30 tane oldu bilenem çalışıyo bide kadın akşamları yapıyo eve gelince kzı çok şeker oldu ama çok beğendim ben içlerine de lavanta alcaz çikola bdem falan erir bulaşır kötü olur yanlarına da mıknatıs yapıştırcaz dolap süsü olsudiye

beni niye alıntıladıysa hıh

ya ama bnde sendenımj hiç anlamıyom o işlerden ne olcek nasıl olcek:44::44:
amaaannn kafa mı kaldı kız aha da ne yazacağımı unuttum iyi miii,al aklıma gelmiyo işte :44::44:
Anammm ben normal sütyenimisıyırsam bida koyamam içine memişleri,komple çıkarıp geritakmam lazım
ben de öle tahmin ettiydim kız,ben 75 ten terfi etcem e heyecanlıyım,bi de ilk defa bu kadar büyüdüler,göğsüm tenime değince ne kadar sıcak oluyoooo dedim anaaa bunlar yazın nasıl olur acebeeee

canm benim de hoşuma gitmiyo sütyen işi,en iyisi birkaç tane kendi bedenimden büyük sütyenle don almak,bu arada pijamaları duymasın dedim onları da ister biriktiriyo dedim

bende hoşuma gitmesede ilkimde kullandım işimede yaradı ama iki tane yetti,diğer sütyenler kalıp gibi durduğu için sıyırınca bebeği göremiyosunuz

alt çamaşır konusunda yardımcı olamıcam normal doğum olduğu için direk eskiye devam ettim özel bir ihtiyacım olmadı

çok pis ortada kalcaklar valla bizim sekreter kızda 12 yıldır burda oda son günlerde hiç ii değil çok baskı yapıyo ona bide o patronla aynı yerde sürekli onunla hali harap kızın bugün yarım gün iizn aldı inş. iş bulmuştur kendine de oda gider baan öyle gibi geliyo çünkü eğer oda giderse hepten kalcaklar ortada hallerini düşünemiyorum bile
kız bende zaten şimdiden uykusuzluk başladı adam akıllı uyuyamıyorum hiç evde olduğum günlerde sabahın köründe kalkkıorum bakalım paşalar geldimi napcaz ama o ayaklarımızı uzatma keyfi on numara anammmm bi önümüzdeki hafta kaldı valla benimde birikmiş o kadar çok işim varki şu bir haftada sadece onları toparlıcam kendi özel eşyalarımı dün toparladım işleride toparlıcam daha da bişey yapmam zaten

aşk oslun kız denk geldi o pijamalar ondan yani annem sağolsun o aldı hepsini inan bir tanesini bile ben almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…