Kaçıncı haftandasin canim ben bugün tam 31 oldum cok tekmeliyor. Gece uyutmuyor artik uykum şimdiden düzensiz hamileliğin ilk dönemlerine döndüm 1 haftadır gün içinde uzaninca uyuyakaliyorum ses gürültü fark etmiyor. Ondan önceki haftalarda 6 da uyaniyordum cin gibiydim uykum gelmiyordu. Sürekli hormonlar değişiyor işte.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başı aşağıdaysa o kadar baskı hissetmemen gerekir diye düşünüyorum ama tabi doktorun daha iyi bilir.
Duygu merhaba bebeğin yeni mi döndü? Kaçıncı haftadasın telden girdiğim için göremiyorum. Bi de bebek dönerken farklı bi şeyler hissettin mi? Çok sordum :)
herşey gönlünce olsun cnm ınan yaradan Allah rızıksız bırakmıyo bebişleri...sana da biyerden bi kapı acılacak emin ol..herşeyın bi zamanı var işte kimin yarın ne olacağı belli değil o yüzden her halimize şükürler olsun bol bol dua edelim ..
günaydın kızlarrr ve minikleri
sabah sabah bir telaş oldum ki sormayın. günde 1 tane vitamin içiyorum. yanlışlıkla unutum iki içtim sanırım. doktoru aradım hemen. korkma bir şey olmaz dedi de rahatladım.
izin haftası yaklaştığı için herkeste aynı dert var sanıyorum. çıksam mı uzatsam mı ayıp mı olur?bende aynen bu düşünceler içerisindeyim. 15 mayıs izin günüm. sanırım 37 ye uzatıcam. baktım yapamıyorum kontrol falan der izinlerle idare ederim. iki gün gelir 1 gün ekerim :) bebişime doğum sonrası vakit ayırmak için hepsi ne yapayımmmmmmmmm
bu arada cumartesi eltim doğum yaptı 37 haftalık 3650 gr 51 cm bir tosunumuz oldu :)
ama ben sinirden çatladım. yeni doğan çocuğu kucaktan kucağa gezdirdiler,mıncık mıncık öptüler. bana aynısı olursa ortaklığı inletirim sanırım.
Bugün 31 olduk.
Canim 27. Haftada tersti bebek. Geçen 29+ larda açıklık oldum ordaki doktorlar sorunca dönmüş dedi. Ben yan duruyor sanmaya başlamıştım çünkü tersken tam göğüslerimin arasının alt kısmına vuruyordu ağrısı. Oturamiyordum. 2 saat oturduğum zaman artik günlerce yayılmayı bırak uzanabiliyordum rahatlaması içın. Biraz hareketleri ortada değilde sol tarafında hissedince dönüyor sandım meğer dönmüş ayakları ordaymis. Birde alt kısmındaki acı cok sert olmaya başladı ben.ayakları sanıyordum başıymis. Yalnız tekrar tekrar donebiliyormus belli olmuyor. Tek rahatlığı erken döndüğü.içın midede kafa baskısı hissetmiyordum ve eğilip kalkar hareket ederken rahatlamış oluyorsun ters haline göre. Bana birde alaturka tuvalet kullanmami tavsiye etmişlerdi dönmesi içın. Secde süresi okunuyormus. Secde süresi okununca galiba secde pozisyonunu alıp dönüyor diyorlar.
30 cnm maşallahtekmelez miii bazen bi vuruyor feleğimi şaşırıyorum bnde geceleri defalarca uyanıyorum valla zor.ee sabah kalk işe gel burdada uyuyamıyorum akşam erken yatayım diyorum bi bakmşım saat 12 olmuş kalıyo öylece
cnm bn gelmeyi düşünmüyorum aslında evde bebeğime bakmak istiyorum fakat durumlarda malum veee bn çalışsamda kıymetım bılınmıyor kendı yerıme bırını buldum gelip görüşecek bakalım...aman alcam raporummu cıkıcam yaa yeter daha iyi iş bulabılırım acıkcası bulmuştum da evet evet cıkcam zatenm eşime de akşam dedım boyle boyle raporunu alıp cıkacaksın sevgi dedı daha fazlası yok haftaya son dedı..
sana gelince cnm tam üstüne bastın ayagını kaldır bnde aynı dert bu adam bana iki senedir zam yapmadı yapmayada niyeti yok zaten bu bellı bişey.neyse bnce sende işten ayrıl derim bilgem ama gercekten ve gercekten sizi cok sıkıntıya sokmayacaksa ayrıl..bu patron milletı kadır kıymet bılmıyor beterın beterı var inan benım yerıem baskası gelsın bnm kadar dayanamaz buraya bakıcaz artık ...senın patron ne o oyle sadaka mı verıyormus..bnde bizim arkadaslarla gorustum zam istesem ne kadar yapar 50 veya tas catlasa 100 yapar dedi düşün artık o bnm yol paramı anca karsılar zaten
gunaydın cnm
artık herkes aynı dertten muzdarip netcen katlanıcas
hehehehe ayşem yaa gıı birden geldı kız burnuma dedim sevgş yoksam aş mı eriyon kız bn o tatlıyı hani don la baslaya her halukarda yerim severim bayılırım ohhh misss:131::131::131::131::131:
ahhh sedacım valla yı olur aklı basına gelır belkım adam bnlen dalga geciyo resmen ...sen nörüyon bakem hazırlıklar ne alemde
Yok canım yaa, haftasonu temizlikyaptık, bebişin kıyafetlerini ayıkladık sağdan soldan çokşey vardı gelen,eşimin arkadaşıgeldişehirdışından 2 gece kaldı, ovarkenbişi yapamadım :/ bu hafta da eşimin patronu ve patronunun patronu burda, dün onlarla yemeğe gittik ettik, ctesi misafirim geliyo yine yatılı, ünv arkadaşım eşi ve 3 aylık bebişiyle gelcek :):)
Gıcık adam...bebişin eşyaları yıkanıp ütülencek, ablam gelcektihaziran başında ona yaptırırım diyodum planlar değişti galiba :/ haftasonu bebişin yatağını kurup odayı düzenlicektik misafir gelince kaldı, haftaiçi eşim sabah gidip geceyarısı geliyo bu hafta, gelen ctesiyine misafir:) artıkmayıs sonunda tüm işlerimiz bitmiş olur diye düşünüyorum inşallah :):) benpek rahatım ya maşallah, aklıma bile gelmiyo erkendoğum ters bi durum vs, hakkımızda hayırlısı :)
Selam temmuz anneleri bende temmuzda yapcam nasip olursa doğumu burayada girip yazmıştım ara ara ama netimiz yoktu yeni bağlattık şimdi hep buralardayım aslında sizler baya kaynaşmışsınız ama inşallah aranıza sıkışabiliriz kızımla
:92: :92: :92: ben bile özlüyorum ara verince ki yazık kocacım napsın :):)
Kızlar sizinde karnınızda sızı gibi bişey oluyo mu benim hiç geçmiyo doktora sordum bebek poposunu dayamış demişti geçen hafta o günden beride o yerin yan tarafı sızım sızım sızılıyor sanki yara varda üstüne bişey değiyor gibi dayanılmaz hale geldi artık çok ağrı yapıyor benim bebeğin suyuda fazla böyle bişey yaşayan var mı aranızda bana bir çözüm bulun çok canım yanıyor tam midemin olduğu tarafta gibi göğüs kafesimin altı
kızlar selammmgerçekten doğan kısmetiyle doğuyor oğluma hamile kaldığım ay istifa etmiştim özeldeydim,oğlum 7 aylıktı devlet memurluğuna atamam yapıldı
kızıma hamile kaldım arsa aldık, bugün de eşim terfi aldı Allah'ın izniyle iki yavrumda oldukça kısmetli
Rabbim bütün kuzularımızın bahtını açık etsin inş
canım sakin ol ve rahat rahat dinlen Allaha emanetiz hamilelik böyle birsey insanında anı anına uymuyor birden iyiyken birden neler oluyor ama pozitif olmalıyız uzat bakim yanagını
Canım ne güzel açıklamışsın sağolasın haftamiz yakın benim cuma günü doluyor 31. haftam. Ben bu dönme işini taktım biraz kafaya.Vaktinde dönmezse diye korkuyorum,normal doğum şansı kalmıyor çünkü.Hem de dediğin gibi daha zor oluyor hareket etmek.Eğilip kalkmak şu an çok zor mesela benim için.Hareketleri de dünden beri hep sağdan hissediyorum ama dönmemiştir sanırım daha.Dönse bile yine dönme durumu da var doğuma kadar.
Bu arada formasyon alıyorsun branşın ne?Ben de öğretmenim atanamayan öğretmenÇok uğraştım olmadı alan sınavı da gelince pes ettim.Bi daha hazırlanır mıyım bilmiyorum.
kızlar selammm
NAGİCANIM öncelikle hayırlı olsun sevindim,darısı başımıza,terfi anlamında,inşallah bizim yawrularımız da kısmetleriyle gelir,uğur getirirler,
İNCİ canım o dediğin ağrılardan ben de yaşıyorum bazen göğsün alt kısımları bıçak yarası gibi sızlıyo,hani karın ağrısı da sabah uyandığımda özellikle,diyare ağrısı gibi...
SEDACAN ben şu hediye-süs ,işine bi türlü karar veremedim ya,acaba senin yaptıklarından mı yapsak,yapsam içine ne koycam pffffffffffffffffff
bi de kızlar ben kendime 2 takım pijama aldım,aman BİLGE duymasın onları da isterhani biriktiriyo ya neyse işte ben gecelik giyen biri değilim hangi durumda ihtiyaç oluyo geceliğe,ben istemiyom bi de rahat oturup yatamam ki,bi de emzirme sütyeni-don işini halledemiyom hep bi kararsız kaldım,yazın evde sütyen kullanan biri değilm acaba bebek olursa mecbur kullanılıyo mu ki,bi de don konusu siz naptınız ya fikir verin,yoksa saçma şeylere gidecek paracıklarımm
kızlar selammm
NAGİCANIM öncelikle hayırlı olsun sevindim,darısı başımıza,terfi anlamında,inşallah bizim yawrularımız da kısmetleriyle gelir,uğur getirirler,
İNCİ canım o dediğin ağrılardan ben de yaşıyorum bazen göğsün alt kısımları bıçak yarası gibi sızlıyo,hani karın ağrısı da sabah uyandığımda özellikle,diyare ağrısı gibi...
SEDACAN ben şu hediye-süs ,işine bi türlü karar veremedim ya,acaba senin yaptıklarından mı yapsak,yapsam içine ne koycam pffffffffffffffffff
bi de kızlar ben kendime 2 takım pijama aldım,aman BİLGE duymasın onları da isterhani biriktiriyo ya neyse işte ben gecelik giyen biri değilim hangi durumda ihtiyaç oluyo geceliğe,ben istemiyom bi de rahat oturup yatamam ki,bi de emzirme sütyeni-don işini halledemiyom hep bi kararsız kaldım,yazın evde sütyen kullanan biri değilm acaba bebek olursa mecbur kullanılıyo mu ki,bi de don konusu siz naptınız ya fikir verin,yoksa saçma şeylere gidecek paracıklarımm
Allah yardimcin olsun canim çok zor ben.çalışsaydim yapamazmisim anldim yani. Şimdi havalar isinicak.birde maddi durum zorlamiyorsa izne çıkın 32. Haftada her hafta cok fark.ediyor 30 dan sonra. Hazırlıklarda olucak sizin zor.
canım eşin de çık diyosa çık sende napalım bir aydan aç kalmıcaz elbet bari hamileliğimizin son aylarının tadını çıkartalım dilediğimiz gibi
benim üzüldüğüm tek nokta Allah a bin şükür kendimi iyi hissediyorum çalışma gücüm var eee ihtiyacımızda var ama iş yeri benim çalışmama artık olanak vermiyo başka bir yerde olsydım çalışırdım en başından beri haziran sonuna kadar çalışırım diyodum olmadı napalım nasip böyleymiş bunda da vardır bir hayır dicez artık benimde eşim babam annem hepside mayısta çık rapora diyodu ben hayır çalışcam diyodum sürekli son durumu evdekilere anlatınca zaten asla onlarda müsade etmiyolar daha fazla çalışmama kız bizde yılda bir zam alıyorum bir yıl oldu yani en son zam alalı bir yılda bugün aldığım zammı duysan sadece gülersin yorumsuz bi zam ya bende sabahtan beri gülüyorum patronun karşısında gayet keyifli davranıyorum hiç üzülmüş bozulmuş gibi davranmıyrum ama 20 mayısta Allah nasip ederse dr gitcem akşam 6 ya çeyrek kala iş yerine gelcem raporu vercem mors olcaklar bir anda yerime kimse alınmadı onu geçtim müdürde gidiyo muhasebe sıfır yani telle taciz etcekler biliyorum sürekli arıcaklar yerime birini alıp en azından bir hafta on gün gel dicekler gelmicem gelemem dicem dr kesinlikle yatak istirati verdi dicem o yaptıkları zam nasıl oluyomuş bende onların burnundan fitil fitil getircem müdür zaten yeni 2 aydır burda muhasebe de herşeyin tam anlamıyla takibi bende nasıl çıkcaklar bakalım işin içinden bu cuma da sabah arıcam rahatsızım dr gitcem dicem sağlık ocağına gitcem 2 gün rapor alcam c.teside gelmicem haksızmıyım ama sevgi kaç gündür ne olursa olsun üzülüodum bunları ortada bırakcam diye ama bugün çok mutluyum aldığım zammın karşılığını verceğim için
kızlar selammm
kız ayşe neyi duymu7cam ben kız anlamadım vallah kafam dolu bugün muhabbete de giremedim topikte
ben hamile çamaşırı almıtşım çok rahattı ama burdan birkaç kişi sezeryan olursa dikiş yeri tam ameliyet yerine geliyo dedi
benim kuzenim sezeryan olmuştu o bu kocakadınalrın giydiği çamaşırlar varya kocaman oluyo hani onlardan almıştı çok rahat diyodu heral onlardan alırım bende iki üç tane doğum sonrası için emzirme sütyenlerinide çok tavsiye eden duymadım kancayı aç kapa yapcak kadar normal sütyeni sıva daha iyi deniyo o yüzden almıcam sanırım ben
canm benim de hoşuma gitmiyo sütyen işi,en iyisi birkaç tane kendi bedenimden büyük sütyenle don almak,bu arada pijamaları duymasın dedim onları da ister biriktiriyo dedimkız ayşe neyi duymu7cam ben kız anlamadım vallah kafam dolu bugün muhabbete de giremedim topikte
ben hamile çamaşırı almıtşım çok rahattı ama burdan birkaç kişi sezeryan olursa dikiş yeri tam ameliyet yerine geliyo dedi
benim kuzenim sezeryan olmuştu o bu kocakadınalrın giydiği çamaşırlar varya kocaman oluyo hani onlardan almıştı çok rahat diyodu heral onlardan alırım bende iki üç tane doğum sonrası için emzirme sütyenlerinide çok tavsiye eden duymadım kancayı aç kapa yapcak kadar normal sütyeni sıva daha iyi deniyo o yüzden almıcam sanırım ben
Canım benlavanta koycam patiklerin içine, yanına da anlatmıştımya renkli lolipop şekerler koycam, buralardapahalı ama istanbul eminönünde 40 tanesi 12 liraydı o şekerlerin... Ben patik yapmasaydımkutu yapcaktım fotosunubulursam ekleyim... Ben 1 gecelik 1 pijama aldım, koca memiklerime olan emzirme sğtyeni buldum komsa acık pahalı 40 lira ama güzel topladı..yarım atlet gibisütyenlerim var evde ben de takmıyom ama süt dolu olunca takmak gerekir diyedğşünüyorum :) don konusunda emin diilim ben de, hamile donlarınınalt taraftaki dikişi seEryan yerine gelipkaşındırıyomuş..yüksek belli don iyi oluyo diyolar...
amaaannn kafa mı kaldı kız aha da ne yazacağımı unuttum iyi miii,al aklıma gelmiyo işte :44::44:beni niye alıntıladıysa hıh
ya ama bnde sendenımj hiç anlamıyom o işlerden ne olcek nasıl olcek:44::44:
ben de öle tahmin ettiydim kız,ben 75 ten terfi etcem e heyecanlıyım,bi de ilk defa bu kadar büyüdüler,göğsüm tenime değince ne kadar sıcak oluyoooo dedim anaaa bunlar yazın nasıl olur acebeeeeAnammm ben normal sütyenimisıyırsam bida koyamam içine memişleri,komple çıkarıp geritakmam lazım
canm benim de hoşuma gitmiyo sütyen işi,en iyisi birkaç tane kendi bedenimden büyük sütyenle don almak,bu arada pijamaları duymasın dedim onları da ister biriktiriyo dedim
çok pis ortada kalcaklar valla bizim sekreter kızda 12 yıldır burda oda son günlerde hiç ii değil çok baskı yapıyo ona bide o patronla aynı yerde sürekli onunla hali harap kızın bugün yarım gün iizn aldı inş. iş bulmuştur kendine de oda gider baan öyle gibi geliyo çünkü eğer oda giderse hepten kalcaklar ortada hallerini düşünemiyorum bileaynen cnm benım haftaya son nasipse inş cnm zaten bi çıkat-yım beni yığınca işş bekliyor zaten onları bi atalatsam rahatlıycam
ohhh nispet yap cnm ne güzel boşver yaa gercekten 1 ay 1 aydır dedım bnde çalışrım ama adam c.tesi erken cıkarsın diyince tama dedım o sozunden sonra cıkıcam..cnm sende iyi yapmışsın valla şimdi sende çıkınca dımdızlak ortada kalsınlarda görsünler günlerini kolaymıymış öyle sanki keyfimizden para istiyoruz hakkımızı istiyoeruz sankşi ne yani..
bide cnmzaten stres altındayız daha fazla sterese gırmenın alemı yok inan kendimizi yıpratıyoruz çok şükür bugunlerımızı gorduk geldık bı zamana kadar artık herşeyin hayırlısı azda kendimizi düşünelim dimi.hem bebiş olunca uyku dene mereti arıycaz cok şöyle bacaklarımızı uaztıp keyif yapmayı özlüycez işte seninde değin gibi biraz keyfini cıkaralım hiç olmazsa son aylarımzın bnde zaten işlerimi hali yoluna koyim daha da bişeye dokunmam
beni niye alıntıladıysa hıh
ya ama bnde sendenımj hiç anlamıyom o işlerden ne olcek nasıl olcek:44::44:
aşk oslun kız denk geldi o pijamalar ondan yani annem sağolsun o aldı hepsini inan bir tanesini bile ben almadımcanm benim de hoşuma gitmiyo sütyen işi,en iyisi birkaç tane kendi bedenimden büyük sütyenle don almak,bu arada pijamaları duymasın dedim onları da ister biriktiriyo dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?