amaaannn kafa mı kaldı kız aha da ne yazacağımı unuttum iyi miii,al aklıma gelmiyo işte :44::44:
ben de öle tahmin ettiydim kız,ben 75 ten terfi etcem e heyecanlıyım,bi de ilk defa bu kadar büyüdüler,göğsüm tenime değince ne kadar sıcak oluyoooo dedim anaaa bunlar yazın nasıl olur acebeeee
kızlar selammm
NAGİCANIM öncelikle hayırlı olsun sevindim,darısı başımıza,terfi anlamında,inşallah bizim yawrularımız da kısmetleriyle gelir,uğur getirirler,
İNCİ canım o dediğin ağrılardan ben de yaşıyorum bazen göğsün alt kısımları bıçak yarası gibi sızlıyo,hani karın ağrısı da sabah uyandığımda özellikle,diyare ağrısı gibi...
SEDACAN ben şu hediye-süs ,işine bi türlü karar veremedim ya,acaba senin yaptıklarından mı yapsak,yapsam içine ne koycam pffffffffffffffffff
bi de kızlar ben kendime 2 takım pijama aldım,aman BİLGE duymasın onları da isterhani biriktiriyo ya neyse işte ben gecelik giyen biri değilim hangi durumda ihtiyaç oluyo geceliğe,ben istemiyom bi de rahat oturup yatamam ki,bi de emzirme sütyeni-don işini halledemiyom hep bi kararsız kaldım,yazın evde sütyen kullanan biri değilm acaba bebek olursa mecbur kullanılıyo mu ki,bi de don konusu siz naptınız ya fikir verin,yoksa saçma şeylere gidecek paracıklarımm
sedoşşş kız ben senin patiklerden çaldım gördün mü resmini çok beğendim napim annem bi gördü kesinlikle bunlardan yapcam bende dedi anında alışverişe çıktık pazar akşam başladı annem yapmaya 30 tane oldu bilenem çalışıyo bide kadın akşamları yapıyo eve gelince kzı çok şeker oldu ama çok beğendim ben içlerine de lavanta alcaz çikola bdem falan erir bulaşır kötü olur yanlarına da mıknatıs yapıştırcaz dolap süsü olsudiye
amaaannn kafa mı kaldı kız aha da ne yazacağımı unuttum iyi miii,al aklıma gelmiyo işte :44::44:
ben de öle tahmin ettiydim kız,ben 75 ten terfi etcem e heyecanlıyım,bi de ilk defa bu kadar büyüdüler,göğsüm tenime değince ne kadar sıcak oluyoooo dedim anaaa bunlar yazın nasıl olur acebeeee
sizce bu elbise nasıl yan kumşumun sünneti için çok yakınız normal gidemem
Seda bunu beğendi :):)
Gördüm canım ellerinize sağlık :) annem 2 günde 65 tane ördü, elihızlı, ben de 40 tanesinin kurdelelerini taktım, lavantaları daha sonra koycam kokusu kalsın diye :)
Ay garibim 75 diyoşümdiki hali bile 100 den fazladır bi sürü para verip de alıyom ben sütyenlerimi bulamıyom yoksa düzgün toparlayan...85E normalde bedenim, doğumdan sonra bakcaz duruma, daha da büyümez inşallah :/:/
Canim sakin panik yapma 39 da bile dönen varmış. Hayırlısıyla döner ins. Eskisine göre daha sağda hissediyorsan dönmüştür belki canim. Bende solda hissetmeye başlamıştım bildiğin bir sertlik vardi orda kafası sanıyordum ayaklariymis.
Benim alanım edebiyat. Seninki ne? Bende öğretmenlikten.vazgeçtim ama işte sıkıntılı durumlar olunca birde ailem cok istiyor öğretmenlik yapmamı formasyon alayım ne olur ne olmaz cepte dursun dedim. Kpss yede öylesine giricem alan sınavına çalışmak bana.göre de değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok pis ortada kalcaklar valla bizim sekreter kızda 12 yıldır burda oda son günlerde hiç ii değil çok baskı yapıyo ona bide o patronla aynı yerde sürekli onunla hali harap kızın bugün yarım gün iizn aldı inş. iş bulmuştur kendine de oda gider baan öyle gibi geliyo çünkü eğer oda giderse hepten kalcaklar ortada hallerini düşünemiyorum bile
kız bende zaten şimdiden uykusuzluk başladı adam akıllı uyuyamıyorum hiç evde olduğum günlerde sabahın köründe kalkkıorum bakalım paşalar geldimi napcaz ama o ayaklarımızı uzatma keyfi on numara anammmm bi önümüzdeki hafta kaldı valla benimde birikmiş o kadar çok işim varki şu bir haftada sadece onları toparlıcam kendi özel eşyalarımı dün toparladım işleride toparlıcam daha da bişey yapmam zaten
aşk oslun kız denk geldi o pijamalar ondan yani annem sağolsun o aldı hepsini inan bir tanesini bile ben almadım
maşallah gerçekten tosun gibi doğmuş ufaklık... bende sinir olurum yeni doğmuş bebeğin elden ele gezmesine umarım öyle garip şeyler yapmazlar ben kucağıma alıp sürekli kucağımda tutmayı düşünüyorum misafir oldugu sürece kimse yattıgı yerden almasın diye...
canım bilge duymasın ama bir tane gecelik al derim cunku olurda sezeryan olursa gecelik istiyorlar giydirmiyorlar pijama eee simdidende belli olmaz normal denir sezeryan olur belli mi olur sen hazırlığına bir gecelik ekle derim ben
Gördüm canım ellerinize sağlık :) annem 2 günde 65 tane ördü, elihızlı, ben de 40 tanesinin kurdelelerini taktım, lavantaları daha sonra koycam kokusu kalsın diye :)
Ay garibim 75 diyoşümdiki hali bile 100 den fazladır bi sürü para verip de alıyom ben sütyenlerimi bulamıyom yoksa düzgün toparlayan...85E normalde bedenim, doğumdan sonra bakcaz duruma, daha da büyümez inşallah :/:/
ayşeee boşa sevinme emzirme süreci bitince eski haline dönüyo bebem hemde yıpranaraktan
çok pis ortada kalcaklar valla bizim sekreter kızda 12 yıldır burda oda son günlerde hiç ii değil çok baskı yapıyo ona bide o patronla aynı yerde sürekli onunla hali harap kızın bugün yarım gün iizn aldı inş. iş bulmuştur kendine de oda gider baan öyle gibi geliyo çünkü eğer oda giderse hepten kalcaklar ortada hallerini düşünemiyorum bile
kız bende zaten şimdiden uykusuzluk başladı adam akıllı uyuyamıyorum hiç evde olduğum günlerde sabahın köründe kalkkıorum bakalım paşalar geldimi napcaz ama o ayaklarımızı uzatma keyfi on numara anammmm bi önümüzdeki hafta kaldı valla benimde birikmiş o kadar çok işim varki şu bir haftada sadece onları toparlıcam kendi özel eşyalarımı dün toparladım işleride toparlıcam daha da bişey yapmam zaten
aşk oslun kız denk geldi o pijamalar ondan yani annem sağolsun o aldı hepsini inan bir tanesini bile ben almadım
heeeee bilgecan,biliyom annen indirime girince aldı kız dünya para zatiiii,şimdi bi gecelik şart yani,penye alcam de mi,amann eksik bitmiyo beyaaa,kızlar bişey diycem de gülmeyin,hamilelikte terleme durumu artıyo mu,ben kendimi tanıyamaz oldum artıkbende hoşuma gitmesede ilkimde kullandım işimede yaradı ama iki tane yetti,diğer sütyenler kalıp gibi durduğu için sıyırınca bebeği göremiyosunuz
alt çamaşır konusunda yardımcı olamıcam normal doğum olduğu için direk eskiye devam ettim özel bir ihtiyacım olmadı
bende zaten sedayı çok beğeniyorumbide bunlar var ama sanki ilk eklediğim daha hanım hanımcık tabi 86 kilo halimle ne kadar hanım durur bilmimmm
owww yazık ya o kıazada dayanılır mı bee o adama gerçi 12 yıl nasıl durmuş anlamadım kiii.ahh bilgem çalışmak iyi hoşta bazen insan daralıyo çalışmayı seviyorum aslında bana kendimi iyi hiissttırıyor ama bu şekilde dğil inan burda çalıştıgım dan beri dinlenemedim diyebilirim tam anlamıyla eee iki senedirde izne cakamadım bıde c.tesilerıde hep çalıştım bunalltıı beni..o yuzden diyorum ya cnm en iyisi biraz bazı şeylerin tadını çıkarak napalım..
kızzz cuma gunu gelsde oğluşu gorsem..dua edin bize teyzesi oğluşumun böbreği düzelmiş olsun.
ilk koyduğun daha iyi olur sanki...sonradan eklediklerinden 2. De çok şık duruyo ama etekboyu kısalır sankim iyice göbüşlerimiz kocaman oldu artık :)
sizce bu elbise nasıl yan kumşumun sünneti için çok yakınız normal gidemem
Nagi ben de 1 ve 3 ü beğendim.bende zaten sedayı çok beğeniyorumbide bunlar var ama sanki ilk eklediğim daha hanım hanımcık tabi 86 kilo halimle ne kadar hanım durur bilmimmm
bende zaten sedayı çok beğeniyorumbide bunlar var ama sanki ilk eklediğim daha hanım hanımcık tabi 86 kilo halimle ne kadar hanım durur bilmimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?