2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

ayşeee boşa sevinme emzirme süreci bitince eski haline dönüyo bebem hemde yıpranaraktan

canım bilge duymasın ama bir tane gecelik al derim cunku olurda sezeryan olursa gecelik istiyorlar giydirmiyorlar pijama eee simdidende belli olmaz normal denir sezeryan olur belli mi olur sen hazırlığına bir gecelik ekle derim ben

Gördüm canım ellerinize sağlık :) annem 2 günde 65 tane ördü, elihızlı, ben de 40 tanesinin kurdelelerini taktım, lavantaları daha sonra koycam kokusu kalsın diye :)

Ay garibim 75 diyo şümdiki hali bile 100 den fazladır bi sürü para verip de alıyom ben sütyenlerimi bulamıyom yoksa düzgün toparlayan...85E normalde bedenim, doğumdan sonra bakcaz duruma, daha da büyümez inşallah :/:/

sizce bu elbise nasıl yan kumşumun sünneti için çok yakınız normal gidemem

Eklentiler

• $E-1863~1.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 52

sağol canım teşekkür ederiz annem çalıştığından anca akşam dan akşama lavanta ve mıknatıs almayı unuttuk onlarıda aldıkmı bende bir yandan süslemelerini yapcam kurdeleye biz küçük emziklerden aldık onları bağlıyoruz bi poşetini 10 tl ye aldık içinde 175 tane çıktı kalanlarıda şerbet bardaklarının süslerine takcaz
aaa kolonyalığımızda geldi dün resmi ekleyim hemennn size

İlerleyen haftalarda yeri daralacağı için dönmesi zor olur ama son anda dönen bile varmış bakalım artık hayırlısı..

Benim de alanım edebiyat formasyonum var 3 sene falan ücretli yaptım bu sene yapmadım sadece burda geçiciyiz diye bi de bebek düşünüyorduk. Nasip olursa doğumdan sonra kendi evimize dönücez o zaman çalışayım diyorum ama çocuğa bakacak kimse yok malesef.İhtiyaç da var ama heralde çalışamıcam. Sınavı da şu an gözüm kesmiyor hep ucundan kaçırdım öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum artık :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

owww yazık ya o kıazada dayanılır mı bee o adama gerçi 12 yıl nasıl durmuş anlamadım kiii.ahh bilgem çalışmak iyi hoşta bazen insan daralıyo çalışmayı seviyorum aslında bana kendimi iyi hiissttırıyor ama bu şekilde dğil inan burda çalıştıgım dan beri dinlenemedim diyebilirim tam anlamıyla eee iki senedirde izne cakamadım bıde c.tesilerıde hep çalıştım bunalltıı beni..o yuzden diyorum ya cnm en iyisi biraz bazı şeylerin tadını çıkarak napalım..

kızzz cuma gunu gelsde oğluşu gorsem..dua edin bize teyzesi oğluşumun böbreği düzelmiş olsun.

inşallah benim minik kurabiyeme de yapmaya çalışmazlar. gerçi çekinirler benden ama yine de olmaz inşallah.

canım bilge duymasın ama bir tane gecelik al derim cunku olurda sezeryan olursa gecelik istiyorlar giydirmiyorlar pijama eee simdidende belli olmaz normal denir sezeryan olur belli mi olur sen hazırlığına bir gecelik ekle derim ben

ayşeee boşa sevinme emzirme süreci bitince eski haline dönüyo bebem hemde yıpranaraktan

heeeee bilgecan,biliyom annen indirime girince aldı kız dünya para zatiiii,şimdi bi gecelik şart yani,penye alcam de mi,amann eksik bitmiyo beyaaa,kızlar bişey diycem de gülmeyin,hamilelikte terleme durumu artıyo mu,ben kendimi tanıyamaz oldum artık

bende zaten sedayı çok beğeniyorum bide bunlar var ama sanki ilk eklediğim daha hanım hanımcık tabi 86 kilo halimle ne kadar hanım durur bilmimmm

ilk koyduğun daha iyi olur sanki...sonradan eklediklerinden 2. De çok şık duruyo ama etekboyu kısalır sankim iyice göbüşlerimiz kocaman oldu artık :)

oyyys cuma günü sen paşayı görcennnn hadi bakalım güzel haberler getircen bize inş. düzelmiştir canım dertlenme sen tamamen düzelmese bile doğuma kadar düzeliyo diye biliyorum o durum sorunsuz sağlıklann gelcekler inş. annesi kız pazar günü de anneler günü haaa ayyy anammmmm paşalar kucamızda değil karnımızda ama bizde ilk defa bu sene anneyiz kız Rabbim sağlıkla kucamıza aldığımız günleride göstersin inş. duygulandım kız anneyiz biz anneeeeeeeeeee

sizce bu elbise nasıl yan kumşumun sünneti için çok yakınız normal gidemem

bende zaten sedayı çok beğeniyorum bide bunlar var ama sanki ilk eklediğim daha hanım hanımcık tabi 86 kilo halimle ne kadar hanım durur bilmimmm
Nagi ben de 1 ve 3 ü beğendim.

kolonyalığımızda dün geldi nasıl olmuş kızlar
Eki Görüntüle 1104600 Eki Görüntüle 1104601

Çok güzel olmuş canım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…