2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

inşallah cnm valla iznimden çok oğluşumu gormek için sabırsızlanıyorum.
evet tatlım anneler gunu gecen hafta eşimle dedim anneler gunu haftaya dıye ne alıcaz annelerımızew dedim..ayyy benimde ilk anneler günüm dedim bana ne dese beğenirsin sen daha anne olmadın ki dedi tam öküz katıksız öküz iyice soğuttu beni kendinden iyi dedim bnde sen öyle düşün o zaman dedim

Ayyy aynı öküzden bende de var haftasonu gelcek arkadaşıma kolye aldım, ilk anneler günü bizde olcaklar kutlarız, benim deilk anneler günüm dedim, aynen senin öküzün cevabını verdi kelimesikelimesine

Nagi ben de 1 ve 3 ü beğendim.

Çok güzel olmuş canım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben ikinci eklediklerinden ilkini beyendimmmmm

Hmm ilk eklediğin olsuno zamansenin içine dahaçok sinmiş ve daha rahat duruyo açıkçası :)

çok güzell bnce çıtı pıtı duruyot bn bide altı siyahlı olanıda çok beğendim

üç aşağı beş yukarı fikirler aynı gibi tşk ettim kızlar diktiricem bunu mahallede ucuz bir terzi ablam var 30-40a falan diker kumaşı da ondan oluyo mağazaya gitsem min 100 tl

mükemmel olmuş bende isterimmmmm teyzeyiz sonuçta
sağol canım benim kız biz yapmadık bunu ben yapabilsem inan yapar gönderirdim

kız ben soğuktan nefret eder sıcağı çok severdim yazın kan ter içinde uyurdum gıram rahatsızx olmazdım ama son günler de sıcak beni çok rahatsız ediyo daralıyom terlemede daha çok var bende de

wayy beee süpermiş buuu bnde alcam bendeeeeee ama ne zaman güzel güzel kokunun cnm çok hoş gerçekten nasıl yapıldı buuu

sağol canım çok teşekkür ederiz inş. çok daha güzelni alırsınız sizde kız bizim çicekci bi aile dostumuz abimiz var sağoldun benim düğünde kınada sponsorumuzdu o zamanlar daha söz vermişti hamile kalınca kapı süslemeleri bende diye geçen uğradık yanına ablasıda hamile kızçesi olcak ablasına kolonyalık süslemiş gösterdi çok beğendim bende sanada yaparım aynısından demişti yapmış dün annemlere vermiş ama ablasına yaptığından çok daha güzel olmuş bizimki özenmiş sağolsun kapılarımızı da o süslücek iki top tül verdi hafta sonu süslemelere lazım olur al dedi bi mavi bi beyaz tül

Ayyy aynı öküzden bende de var haftasonu gelcek arkadaşıma kolye aldım, ilk anneler günü bizde olcaklar kutlarız, benim deilk anneler günüm dedim, aynen senin öküzün cevabını verdi kelimesikelimesine

ayyy zaten varya bu huylarından nefret ediyorum eşimin hayır yani müstakbel anne sayılırsın sende dese ne olur yani ağzın mı aşınır be adam be öküzcük tövbe tövbee bunları bi çuvala doldurcan dır dır dır başının etini yiycen haaa

Süper olmuş, benim aklıma gelmemişti hiç gerçi aklıma gelse de bizde gelen giden kimse olmucak patikleri hastaneye bile götürmücem, şekerleri götürcem sadece:)
sağol canım benimde hiç aklımda yoktu kolonyalık çicekçi abimiz abalsına yapmış onu görmüş beğenmiiştim bize daha güzelini yapmış sağolsun bizim burası göçmen muhit gösterilşe acayip meraklıdır burdakiler herkez birbiriyle yarışır resmen bu gibi durumlarda biz göçmen değiliz ama onalrın arasındayız azcık huylarından suylarından kaptık tabi

Nagi ben de 1 ve 3 ü beğendim.

Çok güzel olmuş canım..

teşekkür ederiz

Neyse artik kısmet bebeğinin bu zamanları cok kıymetli ben 3 yaşına kadar imkan olsa annenin bakması taraftarıyım. Adem Güneş var pedagog bilmem bilirmisin ilk 1 yıl bebek 1 saat bile ayrı kalmamalı annesinden diyor.

Selam kızlarrrrr. Umarım herkses iyidir. Okuduğum kadarıyla ufak tefek sıkıntılar dışında herkes iyi. Alışverişler tam gazzz. Daha nolsun. Bizde kızçemle iyiyiz alışverişler devam. Kızlar bilirler dedim ve sizlere soracağımmm. Şimdi biz ilk ne zaman gidip çalışabilir raporu alıyoruz bir de devlet hastanesinden mi alacağız. Ben özelde çalışıyorum hepsine yabancı ve uzağım direk kızlara sorim dedim:)) Rica etsem bana da anlatır mısınız napcamızı. Gerçi benim daha erken ama yine de erkenden öğrenimm dedim. Hepinizi ve kuzularınızı ayrı ayrı öpüyorummmmm

sonrada babalar günü geliyo deseydin bende geçen dedim anneler günü yaklaştı bu sene bende anneyim falan dedim ne alayım sana dedi bileziği 3 lesek mi Allah ın hakkı üçtür dedim (eşimin üçleme takıntısı vardır) aşkım abartmasak mı dedi abartığımın farkındaydım bende
ptesi günü de annem bi elbise ve atlet almış bana anneler günü hediyesi dedi verdiii yok dedim kabul etmem bu normal hediye anneler günü hediyesini o gün isterim ooo diyo kadın vermesemiydim

Valla istesem de bişi diyemiyom, bu adam 8 sene önce de aynıydı öyle kabul ettim :)

selam canım hoşgeldin aman iyi olun sizde hepimizde iyi olalım
canım şöle anlatayım bildiğim kadarını bende sgk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum ordan aldığım rapor geçerli dr beni 20 mayısta rapor için çağırdı o gün 31+6 oluyoruz 32 hafta dolmuş olucak rapor almak için ister çalışır ister çalışamaz raporu alıyosun benim dr dediğin 20 mayısta gelirsin çalışmak istersen çalışır raporu veririz bizde çalışır alırsak 37. hafatya kadar çalışmak zorundamıyım die sorduk hayır dedi çalışr alsanda ne zaman kendini kötü hisseder artık çalışmıcam dersen o zaman çalışamaz raporu veririz rapora çıkarsın hemen dedi bildiklerim bu umarım yardımcı olmuşumdur

Doğru diyosun canım dedim ya zaten pek mümkün gözükmüyor bebişi kucağıma alınca da bırakamam büyük ihtimalle..

Kiyamam canlarim yaa bransiniz ne?gecinmek zor.tek kisi calisan ailelere allah kolaylik versin.umudunuzu kaybetmeyin ama bnce.bnde ogretmenim bu arada.

kızlar biraz haziran annelerine göz attımda bu enfeksiyon kafama baya takıldı bende idrar tahlili yaptırayım dedim
bu yüzden erken doğumu olan çok hatta
bir kaç kişi erkenden doğurmuş bile bebişi hastahanede allah yardımcıları olsun gününde gelsinler inş.
bu göğüs ucu yaraları içinde konuşulmuş orada benimde çok kötü olmuştu göğsüm şakır şakır kanıyordu hele ağrısından hiç bahsetmeyeyim zaten kremimi aldım şimdiden inş bunda olmaz yara hayırlısı bakalım....

demedim cnm hiiiç bişey demedim kendi haline bıraktım ben onu artık 5 haziran evlilik yıldonumuz bakalım hatırlayacakmı..ayyy kııız annen ne kadar düşünceli yaa maşallah ona ellerinden öperim
Valla istesem de bişi diyemiyom, bu adam 8 sene önce de aynıydı öyle kabul ettim :)

heh cnm benim ki 2 sene öncesine kadar aynı değildi hele evlendik iyice boşladı heee bide bnm bişeyimi hatırlmaz başkasına gelince bi çabalar bi çabalar görmen lazım...

şekerim erken dediğin dört haftan kalmış o dört hafta su gibi akıp gidiyor merak etme şimdiden araştırman öğrenmen bence en doğrusu... bende özel sektördeyim inşallah patronlar bu zaafımızı kullanmazlar... benim bildiğim kadarıyla devlet hastanesi olması şart değil özel hastaneden de oluyor yeterki o hastane sgk ile anlaşmalı olsun...32. haftan geldiğinde doktoruna söylüyorsun o da çalışabilir kağıdını yazıyor ama tam eminde değilim hastaneye kontrole gittiğinde mutlaka sor danış birilerine sonra açıkta kalma vallahi... benimde yarın kontrolüm var inşallah heyecandan unutmazsam bende detaylarını sorup öğrenicem...öğrenince burda da bilgi paylaşımında bulunurum...

tecrübeli anneler benide sıksık uyarıyor göğüs ucuyla ilgili mutlaka şimdiden başla kremlenmeye yoksa bebeği emziremezsin diyorlar bende şimdiden kreme başlayıp göğüslerimi uyarmak istemiyorum allah korusun erken doğum vs olur diye napsam ki acaba karar veremedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…