- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Gözlerim kapanıyor ya kızlar,gece wc mesaisi...bişey diycem sizde de idrarda yanma yada ayaka bi süre kalınca sanki hep sıkışıyomuş gibi hissetme durumu var mı :44::44:
günaydın kızlar
geçmişi dünden beri okumaya çalışıyorum yok bir türlü sonuna gelemiyorum
iyi haftalar olsun hepimize. nasılsınız bu sabah?
Gunaydin kizlar.uykusuzluk oldurecek beni.ben ne yapicam bebisle ya evim cok sicak oluyor.annemde horul horul uyuyordum.yavrucak ne yapicak cok sicak oluyor ya.bide temmuzu dusunemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kacirdigim myhabbetleri okumasi zor oluyor valla bende pek beceremiyorum..bosver eniyisi burdan devam:)
Badiyle yatirirsin bebisi bide yikarsin hergun benim evimde acaip gunes alio butun gun vantilator falan idare etcez temmuzda napak...
Biri benim evi supursunnn belim kopuyoooo offff
Sık sıkısıyorum ama yanma idrar yolları.enfeksiyonu.belirtisi diye biliyorum canim ihmal etme. Bol su.iç bakalım.gecmezse doktora gözükürsun.
olmaz mı hem de çok fena bi gün yürürken kesin kaçırıcam
Geçen dr gittiğimde sölemiştim idrarda yanma varsa kaslarla alakalı bişey dedi,artık doğum sancıları bi şekilde başlar dedi...ben de enfeksiyondan korktum ama öle bişey demiyo:44::44:Ayni durumdayim idrar yolu enfeksiyon belirtisi benimki bi turlu gecmedi...surekli altima kaciracak gibiyim..bi gidiyorum 2 damla cis
E artik 10 gunde ya da haftada bir cagirmiyor mu doktorun:26:
evi dün eşim süpürdü sağolsun çok hamaratoğluş da ona aitti dün giyinmesi, alt değişmesi, banyosu, hepsini halletti
kahvaltı yapalım da bir toz alayım, biraz da ütüm var yapılcak
Geçen dr gittiğimde sölemiştim idrarda yanma varsa kaslarla alakalı bişey dedi,artık doğum sancıları bi şekilde başlar dedi...ben de enfeksiyondan korktum ama öle bişey demiyo:44::44:
Kacirdigim myhabbetleri okumasi zor oluyor valla bende pek beceremiyorum..bosver eniyisi burdan devam:)
Badiyle yatirirsin bebisi bide yikarsin hergun benim evimde acaip gunes alio butun gun vantilator falan idare etcez temmuzda napak...
Biri benim evi supursunnn belim kopuyoooo offff
Gözlerim kapanıyor ya kızlar,gece wc mesaisi...bişey diycem sizde de idrarda yanma yada ayaka bi süre kalınca sanki hep sıkışıyomuş gibi hissetme durumu var mı :44::44:
Kızlar bebek.çantası alamadım ben hala. Nette yurtdışından gelen cantalardan görmüştüm cok.güzeldi ama şimdi.bulamıyorum öyle cicili.bicili.rastlarsaniz bana haber verirmisiniz?
Hergün yikancak mecburen.doktorlarida dinleyemicem yikanma konusunda.gelir gelmez yikanacak.benim evi görsen kacarsin.daha bebisin herseyi meydanda.
Yikama konusunda bizimde hemn yikanir ben yok desem annem yikar zatn...bebek bi suda bide uykuda buyur diyorrr:) bebegin isleri bitti benim ama temizlik daha duruyo camasir hic bitmio zatn
çoğu tecrübeli anne arkadaşım bebek çantasına gerek yok dedi bana hiç kullanılmıyormuş rahat kullanabileceğin sırt çantası al dedi bana bende bebek çantası almadım.. bi arkadaşımda az kullanılmış verdi bana bebek çantası boşuna alma sende kulanmayacaksın nede olsa dedi
kızlar temizlik konusunda çokta geç kalmayın ,noulr nolmaz ev her zmn temiz olsun .
benimde bu cumartesi gelicek iki kadın birden aldım .anca tertemiz yapıp giderler.
Günaydın herkese. Canım her doktor farklı ben bugün 36+0 oldum benim doktorum hala sokmadı nst ye ki bazı sigorta şirketleri 35. Haftadan önce gerekli olmadığı için karşılamıyor bile nst yi sen şikayetini şöyle doktoruna o gerek görürse sokar o zaman ama bende de çok sertleşme oluyor takma kafana normal yanikızlar şu anda ben 34+4 üm sizce doktor beni ne zaman nst ye sokmaya başlar... karnım inanılmaz sertleşiyor artık bildiğin taş gibi
Kızlar bebek.çantası alamadım ben hala. Nette yurtdışından gelen cantalardan görmüştüm cok.güzeldi ama şimdi.bulamıyorum öyle cicili.bicili.rastlarsaniz bana haber verirmisiniz?
çoğu tecrübeli anne arkadaşım bebek çantasına gerek yok dedi bana hiç kullanılmıyormuş rahat kullanabileceğin sırt çantası al dedi bana bende bebek çantası almadım.. bi arkadaşımda az kullanılmış verdi bana bebek çantası boşuna alma sende kulanmayacaksın nede olsa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?