2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Gözlerim kapanıyor ya kızlar,gece wc mesaisi...bişey diycem sizde de idrarda yanma yada ayaka bi süre kalınca sanki hep sıkışıyomuş gibi hissetme durumu var mı :44::44:

Ayni durumdayim idrar yolu enfeksiyon belirtisi benimki bi turlu gecmedi...surekli altima kaciracak gibiyim..bi gidiyorum 2 damla cis

günaydın kızlar

geçmişi dünden beri okumaya çalışıyorum yok bir türlü sonuna gelemiyorum

iyi haftalar olsun hepimize. nasılsınız bu sabah?

Gunaydin kizlar.uykusuzluk oldurecek beni.ben ne yapicam bebisle ya evim cok sicak oluyor.annemde horul horul uyuyordum.yavrucak ne yapicak cok sicak oluyor ya.bide temmuzu dusunemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar

geçmişi dünden beri okumaya çalışıyorum yok bir türlü sonuna gelemiyorum

iyi haftalar olsun hepimize. nasılsınız bu sabah?

Kacirdigim myhabbetleri okumasi zor oluyor valla bende pek beceremiyorum..bosver eniyisi burdan devam:)

Badiyle yatirirsin bebisi bide yikarsin hergun benim evimde acaip gunes alio butun gun vantilator falan idare etcez temmuzda napak...

Biri benim evi supursunnn belim kopuyoooo offff

evi dün eşim süpürdü sağolsun çok hamarat oğluş da ona aitti dün giyinmesi, alt değişmesi, banyosu, hepsini halletti

kahvaltı yapalım da bir toz alayım, biraz da ütüm var yapılcak

olmaz mı hem de çok fena bi gün yürürken kesin kaçırıcam

Ayni durumdayim idrar yolu enfeksiyon belirtisi benimki bi turlu gecmedi...surekli altima kaciracak gibiyim..bi gidiyorum 2 damla cis
Geçen dr gittiğimde sölemiştim idrarda yanma varsa kaslarla alakalı bişey dedi,artık doğum sancıları bi şekilde başlar dedi...ben de enfeksiyondan korktum ama öle bişey demiyo:44::44:

evi dün eşim süpürdü sağolsun çok hamarat oğluş da ona aitti dün giyinmesi, alt değişmesi, banyosu, hepsini halletti

kahvaltı yapalım da bir toz alayım, biraz da ütüm var yapılcak

Ay sonu yardimci kadin gelecek esim buna istinaden elini hic biseye degmiyor kadin geleck nasilsa sende yapma diyip duruyo deli ediyor beni

Geçen dr gittiğimde sölemiştim idrarda yanma varsa kaslarla alakalı bişey dedi,artık doğum sancıları bi şekilde başlar dedi...ben de enfeksiyondan korktum ama öle bişey demiyo:44::44:

Enfeksiyon varsa tahlilde cikar zatn canim cikmadiysa bisi yoktur

Hergün yikancak mecburen.doktorlarida dinleyemicem yikanma konusunda.gelir gelmez yikanacak.benim evi görsen kacarsin.daha bebisin herseyi meydanda.

Gunaydin herkesleree.. Kontrolumuz birde heyecanla bekliyoruz :) aksam birden sonra uyumusum bi güzel, 1 kere WC kalktim 6 ya kadar rahat rahat uyudum ama kaç gece uykusuzluk tan sonra yetmedi tabi :) neyse bunada şükür :)

Gözlerim kapanıyor ya kızlar,gece wc mesaisi...bişey diycem sizde de idrarda yanma yada ayaka bi süre kalınca sanki hep sıkışıyomuş gibi hissetme durumu var mı :44::44:

Kontrolün ne zaman ? Yada araya biliyorsan bir sor istersen bu şikayetler idrar yolu enfeksiyonun da oluyor idrar tahlili isteyebilir senden

çoğu tecrübeli anne arkadaşım bebek çantasına gerek yok dedi bana hiç kullanılmıyormuş rahat kullanabileceğin sırt çantası al dedi bana bende bebek çantası almadım.. bi arkadaşımda az kullanılmış verdi bana bebek çantası boşuna alma sende kulanmayacaksın nede olsa dedi

Hergün yikancak mecburen.doktorlarida dinleyemicem yikanma konusunda.gelir gelmez yikanacak.benim evi görsen kacarsin.daha bebisin herseyi meydanda.

Yikama konusunda bizimde hemn yikanir ben yok desem annem yikar zatn...bebek bi suda bide uykuda buyur diyorrr:) bebegin isleri bitti benim ama temizlik daha duruyo camasir hic bitmio zatn

kızlar temizlik konusunda çokta geç kalmayın ,noulr nolmaz ev her zmn temiz olsun .

benimde bu cumartesi gelicek iki kadın birden aldım .anca tertemiz yapıp giderler.

Bende ayni fikirdeyim sirt cantasi daha kullanisli geliyor bana.. Hoş henüz almadim onu almam lazim artik benimde :)

kızlar temizlik konusunda çokta geç kalmayın ,noulr nolmaz ev her zmn temiz olsun .

benimde bu cumartesi gelicek iki kadın birden aldım .anca tertemiz yapıp giderler.

Onumuz ramazan oldugu icin zor ayarladim kadinlari ben 24 une gelecek benimde iki kadin.. Ben bu hafta bi mutfak temizlicm bide yastik yorgan yikanacak kalkacak falan...

kızlar şu anda ben 34+4 üm sizce doktor beni ne zaman nst ye sokmaya başlar... karnım inanılmaz sertleşiyor artık bildiğin taş gibi
Günaydın herkese. Canım her doktor farklı ben bugün 36+0 oldum benim doktorum hala sokmadı nst ye ki bazı sigorta şirketleri 35. Haftadan önce gerekli olmadığı için karşılamıyor bile nst yi sen şikayetini şöyle doktoruna o gerek görürse sokar o zaman ama bende de çok sertleşme oluyor takma kafana normal yani

Sosyete pazarindan aldim ben gayette şık ve isgorur:)

bence de çok gerekli değil, oğlumda kocaman bir bebek çantası almıştım yok çok gözü varmış, biberonu sıcak tutma gözü varmış vs. diye...normal zamanlarda işime yaramadı ama annaneye giderken arabada, babanneye giderken uçakta bütün eşyasını toplama açısından kullanışlı olmuştu

oğlumu 3,5 aylıkken bakıcıya bırakmaya başlamıştım, hafta başında haftalık bütün eşyasını toplayıp götürme açısından da çok kullandım. 8 ay bakıcıya gitti böylece çanta kullanılmış oldu

ama normal zamanda dışarı çıkarken yanıma alırım diye düşünüyorsanız kendi büyük kol çantalarınız yada dediğin gibi sırt çantaları bile iş görür, ekstra para vermeye gerek yok

Günaydın anneler ve concişleriii

yani bir haftaya merhaba herkeste bi uykusuzluk valla ne yalan soylim bn bi yattı mı yatıyom genelde arada wc ye cıkıyorum o kadar geceleri en sevdiği m yastıklarım onlarszız yatama 3 tane bazende 4 yastıkla yatabiliyorum yumusacık ohh mis..

dunki temizliqe dewam az isim kaldi kocam saolsun cami sildi (2dk surdu) ama olsun:) bende bi supurge toz perdeyi yikadm utulcm bikc parca daha utu war ogledn snra hastanye gtcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…