dunki temizliqe dewam az isim kaldi kocam saolsun cami sildi (2dk surdu) ama olsun:) bende bi supurge toz perdeyi yikadm utulcm bikc parca daha utu war ogledn snra hastanye gtcez
tatlımmmmm naber ya napıyon sen nerelerdesin yakalım sanırım bu defa seni bugün benim de ütü günüm hafta sonu yıkadım bugünde ütüleyimde kafam rahatlasın bir yığın ütüm var 10 da başladık dinlene dinlene yapıyoz bakalım
kız sevgim o ayak bacak ağrısı fena derecede bende de var ya dünde son kez çarşıya gittik kapı süsü ve tacımı sipariş verdik bakalım bi evde yapılcak birkaç süslemelerimiz kaldı Allah ın izniyle çok az zamanımız kaldı yahuuu doğumları duydukca panikliyorum iyice hakkımızda hayırlısı inş sağ salim kavuşalım yavrucuklarımıza paşamız nasıl sevgim dr işey diyomu doğumla ilgili bizimki hala bişeycik demiyo 37 38 haftada muayene de karar vercez doğum şekline diyo daha da bişey demiyo geçen salı ilk defa nst ye girdik şükür herşey yolunda sancı falan yokmuş inş. sorunsuz ilerleriz hepimizde
hadi anlat bakalım çok öpüyoruz bu arada
Valla insanin icine doguyor dogurcagi gun bende evden kontrole cikarken kv deme dedimki anne sanki bugun dogurcam gibime geliyo ve ertesi gun miracla dondum evime :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy cnm sen hiç iş yapma senin ikizdi sanırım valla yorma kendini 36. haftadaymışsın bide...
ama şöyle bi gerçekte var son haftalarda enerji patlaması yaşıyor insan heralde paçalarımız tutuştuğundan bende öyle çalışıyorum işten sonra hafta sonları deli gibi geziyorum eve geliyorum çamaşır ütü süpürme yapıyorum yemek yapıyorum nedense dağınıklığa hiç tahammülüm yok bu ara her şey yerli yerinde olsun istiyorum evdeki herşeyi herkese tembihliyorum ki acil doğum falan olursa ne nerde bilsinler diye çok heyecanlı aslında rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın yavrularımızı inşallah... amiinnn...
Annem uzakta benim daha gelmedi temizlik ondan yapamadm brmende mecbur kadin gelio..Benim annemde ayni seyleri soyluyoor.gelir gelmez yikayacam diyoor hayatta oyle duramaz diyor.hergun yikanirsa buyur diyo.bizde geldik annemle bugun yatak odamdan basliyoruz temizlige tabii ben anca katla yerlestir yapabilirim o da zorla :-( kadin tutsamda annem yaptigi icin tutamiyorum kadin felan
Neguzel kadin gelck sonucta butun isler bana kaldi ama esime yaptrcam cogunu zaten halilarmi yikadi temiz bi mutfakta ki onlarida havalar cok acinca yikatirm kiz bide haliyikamayla koltuklar yikancak oda kocaya kaliyo napim yapsin artik :))
Bende kalkayim evi toplayim sil supur vc yika camasir katla utule oofff
Senin koca iyiymis valla gule gule kullan sen o kocayi sehercim:)) darisi basima ins. Bebis olunca nasil olacak mrk ediyorummm:)
oyyy balım hosgeldin yaaaa kız özledim seni bn gelıyorum burayada sen yoksun işte bn en son gıttgımdenm berı daha gıtmedım cnm dr a haftaya p.tesi inş.nst ye baglıyaklar...aaaaa sen bnm kapı susumu gordun mu bakıym el emeğimi heeee..
kuzummm görmedim kapı süsünü eklesene merak ettim
annemde bir tane kapı süsü yaptı kendisi akşama i tane daha yapcaz kendimiz ben bi tane hazır olsun istedim özel yapırıyoz onuda RÜZGAR yazcak ve eşimin isteğiyle paşam yazcak kapımızda merakla bekliyorum çarşamba günü hazır olur dediler ama çarşıda ben gidemem almaya sanırım bi daha ki hafta sonu alabilcez
bizimde haftaya salı bi daha ki kontorl yine nst ye alcakmış doktor doğumla ilgili konuşurmuyuz dedim bir sonrakinde deedi halbuki haftaya salı 36. hafta bitiyo olcak benim dr çok rahat ya doğumla ilgili konuşamadan doğurcam sanırım ben
ben isi bitirdim toz almam kaldi ama utuyu yapinca dus almam lazim hemen hastaneye gdicez
Kizlar ya oturunca karnım resmen bacaklarimin üstüne dusuyo bu.normal mi ki
Günaydın herkese. Canım her doktor farklı ben bugün 36+0 oldum benim doktorum hala sokmadı nst ye ki bazı sigorta şirketleri 35. Haftadan önce gerekli olmadığı için karşılamıyor bile nst yi sen şikayetini şöyle doktoruna o gerek görürse sokar o zaman ama bende de çok sertleşme oluyor takma kafana normal yani
aynen manyak bi enerjim war :) hersey hazir olmali artik diorum bnde sanki ben bianda doguma gdrsem kimse temizleyemez hc biseyin yerini bilemez gbime geliyo kendim yapmak istiyorum
ben isi bitirdim toz almam kaldi ama utuyu yapinca dus almam lazim hemen hastaneye gdicez
bebemm nasılsın bakalımmmGünaydın anneler ve concişleriii
yani bir haftaya merhaba herkeste bi uykusuzluk valla ne yalan soylim bn bi yattı mı yatıyom genelde arada wc ye cıkıyorum o kadar geceleri en sevdiği m yastıklarım onlarszız yatama 3 tane bazende 4 yastıkla yatabiliyorum yumusacık ohh mis..
dunki temizliqe dewam az isim kaldi kocam saolsun cami sildi (2dk surdu) ama olsun:) bende bi supurge toz perdeyi yikadm utulcm bikc parca daha utu war ogledn snra hastanye gtcez
Mutfak dolaplari kapi ve camlar var camlari yeni sildiydik kocisle tulleri yikadik geneli stor yada zebra zaten ama yagmurdan bi gorsen camlari buzlu cam gibi olmus camur hep o camasir isini hic sorma 9kiloluk makina massallah hic durmuyo biktim biktim
Bende cok kotuydm tahlil yaptrdm monurol sase diye bi ilac vrrdi ictim ertesi gun rahatlatti afedersn akintimi cogaltti ilk sonradan azaldi cok rahatladim bi so git istersn 10dk cikiyo tahlil sonucu
kızlar sizin aklınızdan zorunuz mu var yoracak bişey yapmayın özellikle de yapmurcan sennnBende kalkayim evi toplayim sil supur vc yika camasir katla utule oofff
canım selam,eminim geri gittintatlımmmmm naber ya napıyon sen nerelerdesin yakalım sanırım bu defa seni bugün benim de ütü günüm hafta sonu yıkadım bugünde ütüleyimde kafam rahatlasın bir yığın ütüm var 10 da başladık dinlene dinlene yapıyoz bakalım
kız sevgim o ayak bacak ağrısı fena derecede bende de var ya dünde son kez çarşıya gittik kapı süsü ve tacımı sipariş verdik bakalım bi evde yapılcak birkaç süslemelerimiz kaldı Allah ın izniyle çok az zamanımız kaldı yahuuu doğumları duydukca panikliyorum iyice hakkımızda hayırlısı inş sağ salim kavuşalım yavrucuklarımıza paşamız nasıl sevgim dr işey diyomu doğumla ilgili bizimki hala bişeycik demiyo 37 38 haftada muayene de karar vercez doğum şekline diyo daha da bişey demiyo geçen salı ilk defa nst ye girdik şükür herşey yolunda sancı falan yokmuş inş. sorunsuz ilerleriz hepimizde
hadi anlat bakalım çok öpüyoruz bu arada
bebemm nasılsın bakalımmm
]
Şaşırdın kuzum sen hee dikkat et azcık dinlen sonrada hayırlı güzel haberlerle gel inşallahh drdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?