2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
dunki temizliqe dewam az isim kaldi kocam saolsun cami sildi (2dk surdu) ama olsun:) bende bi supurge toz perdeyi yikadm utulcm bikc parca daha utu war ogledn snra hastanye gtcez

ayy cnm sen hiç iş yapma senin ikizdi sanırım valla yorma kendini 36. haftadaymışsın bide...
ama şöyle bi gerçekte var son haftalarda enerji patlaması yaşıyor insan heralde paçalarımız tutuştuğundan bende öyle çalışıyorum işten sonra hafta sonları deli gibi geziyorum eve geliyorum çamaşır ütü süpürme yapıyorum yemek yapıyorum nedense dağınıklığa hiç tahammülüm yok bu ara her şey yerli yerinde olsun istiyorum evdeki herşeyi herkese tembihliyorum ki acil doğum falan olursa ne nerde bilsinler diye çok heyecanlı aslında rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın yavrularımızı inşallah... amiinnn...

oyyy balım hosgeldin yaaaa kız özledim seni bn gelıyorum burayada sen yoksun işte bn en son gıttgımdenm berı daha gıtmedım cnm dr a haftaya p.tesi inş.nst ye baglıyaklar...aaaaa sen bnm kapı susumu gordun mu bakıym el emeğimi heeee..

Bende kalkayim evi toplayim sil supur vc yika camasir katla utule oofff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla insanin icine doguyor dogurcagi gun bende evden kontrole cikarken kv deme dedimki anne sanki bugun dogurcam gibime geliyo ve ertesi gun miracla dondum evime :))

aman yok ben bu gdisle doguramiycm:)

aynen manyak bi enerjim war :) hersey hazir olmali artik diorum bnde sanki ben bianda doguma gdrsem kimse temizleyemez hc biseyin yerini bilemez gbime geliyo kendim yapmak istiyorum

Annem uzakta benim daha gelmedi temizlik ondan yapamadm brmende mecbur kadin gelio..

kuzummm görmedim kapı süsünü eklesene merak ettim
annemde bir tane kapı süsü yaptı kendisi akşama i tane daha yapcaz kendimiz ben bi tane hazır olsun istedim özel yapırıyoz onuda RÜZGAR yazcak ve eşimin isteğiyle paşam yazcak kapımızda merakla bekliyorum çarşamba günü hazır olur dediler ama çarşıda ben gidemem almaya sanırım bi daha ki hafta sonu alabilcez
bizimde haftaya salı bi daha ki kontorl yine nst ye alcakmış doktor doğumla ilgili konuşurmuyuz dedim bir sonrakinde deedi halbuki haftaya salı 36. hafta bitiyo olcak benim dr çok rahat ya doğumla ilgili konuşamadan doğurcam sanırım ben

Benim dr da çok rahat cnm aynı yani merakımızı gidermiyor bunlar :)

Bak cnm kapı süsümuz ve halımiz nasıl teyzesi

Eklentiler

• $1402305343932.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 44
Selamlar hatunkişiler maşallahh hepiniz nekaa hamaratsınız yahu bende dünyaptım biraz iş ama ne gece uyku uyudum ağrıdan nede şimdi durabiliyorum heryerim ğrıyo heriftende azarı yedim kşam neymiş efenim mokmu götürüyomuş ev ne gerek varmış ohamile olsaymış göbeğini kaşıya kaşıya akşma kadar yatarmış işte böyle

Kizlar ya oturunca karnım resmen bacaklarimin üstüne dusuyo bu.normal mi ki

perşembe detaylı olarak konuşcam doktorla o en iyisini bilir zaten dimi?

aynen manyak bi enerjim war :) hersey hazir olmali artik diorum bnde sanki ben bianda doguma gdrsem kimse temizleyemez hc biseyin yerini bilemez gbime geliyo kendim yapmak istiyorum

doğum yaklaştığı zaman bir enerji gelirmiş insanın üzerine. bugün hastaneye diye gidip doğurmayasın

bende de inanılmaz bir tembellik var, çocuğun poposunu yıkadım, üzerini değiştirdim sanki taş taşımışım yoruldum vallahi

bebemm nasılsın bakalımmm
dunki temizliqe dewam az isim kaldi kocam saolsun cami sildi (2dk surdu) ama olsun:) bende bi supurge toz perdeyi yikadm utulcm bikc parca daha utu war ogledn snra hastanye gtcez

Bende kalkayim evi toplayim sil supur vc yika camasir katla utule oofff

kızlar sizin aklınızdan zorunuz mu var yoracak bişey yapmayın özellikle de yapmurcan sennn
canım selam,eminim geri gittin maşallah evde olmak yaradı,işler bitti en azındann

Benimde hiiiiccc bisiii yapasim yok. oyle malak gibi aksama kadar yatasim var.dogumdan once enerji geliomus ya oyle demissiniz.ben daha bugun yarin yakin herhangi bi zamanda dogurmam diyim.bu uyuzlukla pek mumkun degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…