- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
bence de çok gerekli değil, oğlumda kocaman bir bebek çantası almıştım yok çok gözü varmış, biberonu sıcak tutma gözü varmış vs. diye...normal zamanlarda işime yaramadı ama annaneye giderken arabada, babanneye giderken uçakta bütün eşyasını toplama açısından kullanışlı olmuştu
oğlumu 3,5 aylıkken bakıcıya bırakmaya başlamıştım, hafta başında haftalık bütün eşyasını toplayıp götürme açısından da çok kullandım. 8 ay bakıcıya gitti böylece çanta kullanılmış oldu
ama normal zamanda dışarı çıkarken yanıma alırım diye düşünüyorsanız kendi büyük kol çantalarınız yada dediğin gibi sırt çantaları bile iş görür, ekstra para vermeye gerek yok
ayy tatlım çok geçmiş olsun neden oldu ki bende merak ettim aman dikkat et kendine....
Bende dunden önce yemek temizlik yaptim misafir gelecek diye dunde misafir vardı işte dayak yemiş gibi agriyo her yanim anammmm penguen gibi yürüyorum gece kasilmalarim oldu dogurcam diye çok korktum:18:
Canim gecmis olsun....
Bu hamislikte hersey oluyor vallaha hayirlisiyla bi doguraydik sagsagkim. Benimde iki gundur feci bulantilarim var dun nst ye baglandim yatarken mide bulantisi ter basmasi tansiyonum 8 6 olmus oksijn falan verdiler.. Oyyy oyy bebislerin canu sagolsun napalim yani...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Sağol cnm içimizdekilerin tatligi o
Cnm çok geçmiş olsun acaba havalardan mi veya kendini çok mu yordun dikkat et cnm
Çok sağol cnm aaa senin alicagin halida çok hoş gerçekten ama rengi biraz açık ya çabuk kirlenmez mi bnm halı baya büyük
Hersy hazir bu sefer dogurcan gibime geliyo valla yagmurdunki temizliqe dewam az isim kaldi kocam saolsun cami sildi (2dk surdu) ama olsun:) bende bi supurge toz perdeyi yikadm utulcm bikc parca daha utu war ogledn snra hastanye gtcez
Günaydın anneler ve concişleriii
yani bir haftaya merhaba herkeste bi uykusuzluk valla ne yalan soylim bn bi yattı mı yatıyom genelde arada wc ye cıkıyorum o kadar geceleri en sevdiği m yastıklarım onlarszız yatama 3 tane bazende 4 yastıkla yatabiliyorum yumusacık ohh mis..
Kizlar cok sagolun g olsn dileklerinz icin suan iyiyim kahvalti yapcam yeni kalktik dunden beri istirahatteyiz damlacim sanada g olsn cnm tansiyon dusuklugu bendede oluyor ve mide bulantisina gelnce diyormki bi dogurayim ilk sabaha bulantisiz uyancam diye cok seviniyorm insallah gonlumuzce olur :) ve biz bugun 33+0 olduk cok mutluyuz :))
Hersy hazir bu sefer dogurcan gibime geliyo valla yagmur
Gunydn sevgi valla ne yalan soyliyim bende wc molalari haric hep uyuyorm tabi benim oglan beni yordugu icin diyedir diye dusunuyorm yoruluyorm cunku :)
İki dakka lavabi cifleyip 15 dakka mola veriyorun bu nedir yahuuboyle ismi biter
Mutfak dolaplari kapi ve camlar var camlari yeni sildiydik kocisle tulleri yikadik geneli stor yada zebra zaten ama yagmurdan bi gorsen camlari buzlu cam gibi olmus camur hep o camasir isini hic sorma 9kiloluk makina massallah hic durmuyo biktim biktimYikama konusunda bizimde hemn yikanir ben yok desem annem yikar zatn...bebek bi suda bide uykuda buyur diyorrr:) bebegin isleri bitti benim ama temizlik daha duruyo camasir hic bitmio zatn
Geçen dr gittiğimde sölemiştim idrarda yanma varsa kaslarla alakalı bişey dedi,artık doğum sancıları bi şekilde başlar dedi...ben de enfeksiyondan korktum ama öle bişey demiyo:44::44:
bende bugn dogurcm gbime geldi temizliqi bitirseydim:)hersey hazir olsunda dogriyim ya
Bizde bu gun 34+0 oldukk cok mutluyuzzzz 37 den sonra digabilirsun oglum az daha dayan diyorum..bel ve sirt agrim cok uyumayi ozledim..
Neyseki bu gun iyisin canim ins bidaha olmaz.
İki dakka lavabi cifleyip 15 dakka mola veriyorun bu nedir yahuuboyle ismi biter
bugün doğurcam diye diye en sona kalcan
kız yorma kendini 2 bebişle bu kadar
Hersy hazir bu sefer dogurcan gibime geliyo valla yagmur
Gunydn sevgi valla ne yalan soyliyim bende wc molalari haric hep uyuyorm tabi benim oglan beni yordugu icin diyedir diye dusunuyorm yoruluyorm cunku :)
Mutfak dolaplari kapi ve camlar var camlari yeni sildiydik kocisle tulleri yikadik geneli stor yada zebra zaten ama yagmurdan bi gorsen camlari buzlu cam gibi olmus camur hep o camasir isini hic sorma 9kiloluk makina massallah hic durmuyo biktim biktim
Bende cok kotuydm tahlil yaptrdm monurol sase diye bi ilac vrrdi ictim ertesi gun rahatlatti afedersn akintimi cogaltti ilk sonradan azaldi cok rahatladim bi so git istersn 10dk cikiyo tahlil sonucu
Hayirlisiyla atlattik canim kendime geldim ama fena korku atlattik :) uyuma konusunda skntm yok galiba cocugun pssinde yoruluyorm ondan diye dusunuyorm ama hep yorgun hissediyorm kendimi hep yatsam keske mirac bezden ayrilsaydi krese gitcekti rahat edicektm ama galiba yaz sonrasina kaldi..kiz vakit cabukmu geciyo yoksa hicmi gecmiyo anlayamadim ya bugun haziran 9oldu :))
Yikama konusunda bizimde hemn yikanir ben yok desem annem yikar zatn...bebek bi suda bide uykuda buyur diyorrr:) bebegin isleri bitti benim ama temizlik daha duruyo camasir hic bitmio zatn
Valla aynen siyahi beyazi renklisi hic bitmio camasirin..kadin 24 une geleck benim..bu hafta ici mutfagi elden gecirmem gerek buzdolabimin ortulerini faln degiscm oyyy oyyy
Vitrin ortuleri yikanip utulenckk is cokkk..
Zaman bana gore gecmio valla canim..oglan olunca zor tabi seninallah yardimcin olsun tatlim.
tatlımmmmm naber ya napıyon sen nerelerdesin yakalım sanırım bu defa seni bugün benim de ütü günüm hafta sonu yıkadım bugünde ütüleyimde kafam rahatlasın bir yığın ütüm var 10 da başladık dinlene dinlene yapıyoz bakalımaynen cnm valla gece uyuyorum ama sabah kalktıgımda agrılarım da olmasa acep cok mu sey istiyorumbacaklarım fenaaaa agıyor..bugun bnm ütü günüm eee evden de çalışyorum bide artık oldugu kadar daha kahvaltı yapmaımm
ben tam gaz dewam dinlensem yetismicek hastanye gtcez gtmeden dusta almam lazim puf
Benim annemde ayni seyleri soyluyoor.gelir gelmez yikayacam diyoor hayatta oyle duramaz diyor.hergun yikanirsa buyur diyo.bizde geldik annemle bugun yatak odamdan basliyoruz temizlige tabii ben anca katla yerlestir yapabilirim o da zorla :-( kadin tutsamda annem yaptigi icin tutamiyorum kadin felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?