2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Tam soyledigin gibi bit canta aldim termislu faln ama farkettim bende sanki gezmeye giderkn biraz fazla buyuk kaldi minik bisi daha almk istiyorum bi kat giysi bi kac bez sigsin yeter gibi ebebegin cantasi guzl geldi sanku gozume bakicam tavsiyrsi olan varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Kizlar cok sagolun g olsn dileklerinz icin suan iyiyim kahvalti yapcam yeni kalktik dunden beri istirahatteyiz damlacim sanada g olsn cnm tansiyon dusuklugu bendede oluyor ve mide bulantisina gelnce diyormki bi dogurayim ilk sabaha bulantisiz uyancam diye cok seviniyorm insallah gonlumuzce olur :) ve biz bugun 33+0 olduk cok mutluyuz :))

dunki temizliqe dewam az isim kaldi kocam saolsun cami sildi (2dk surdu) ama olsun:) bende bi supurge toz perdeyi yikadm utulcm bikc parca daha utu war ogledn snra hastanye gtcez
Hersy hazir bu sefer dogurcan gibime geliyo valla yagmur

Gunydn sevgi valla ne yalan soyliyim bende wc molalari haric hep uyuyorm tabi benim oglan beni yordugu icin diyedir diye dusunuyorm yoruluyorm cunku :)

Bizde bu gun 34+0 oldukk cok mutluyuzzzz 37 den sonra digabilirsun oglum az daha dayan diyorum..bel ve sirt agrim cok uyumayi ozledim..
Neyseki bu gun iyisin canim ins bidaha olmaz.

İki dakka lavabi cifleyip 15 dakka mola veriyorun bu nedir yahuu boyle ismi biter

bende bugn dogurcm gbime geldi temizliqi bitirseydim:)hersey hazir olsunda dogriyim ya

dün kuaför aradım durdum, daha önce gittiğim kuaför kapanmış, ordan ta yukarı yürüdüm başka bir yer buldum orası da daha dükkanı açmamıştı, eve yürüdüm tekrar ama eşime dedim ölüyorum ben karnım kasıldı midem bulandı. 15-20 dk uzanıp kendime geldim

akşamüstü de doğumgünü pikniği vardı oraya gittik

gece eve geldiğimde çatı kemiklerimin sızısından duramıyordum, gece de ağrıdan uyuyamadım hiç

ben ilk hamileliğimde ne rahatmışım ya yoktu hiç ağrı sızılar böyle

Mutfak dolaplari kapi ve camlar var camlari yeni sildiydik kocisle tulleri yikadik geneli stor yada zebra zaten ama yagmurdan bi gorsen camlari buzlu cam gibi olmus camur hep o camasir isini hic sorma 9kiloluk makina massallah hic durmuyo biktim biktim
Geçen dr gittiğimde sölemiştim idrarda yanma varsa kaslarla alakalı bişey dedi,artık doğum sancıları bi şekilde başlar dedi...ben de enfeksiyondan korktum ama öle bişey demiyo:44::44:

Bende cok kotuydm tahlil yaptrdm monurol sase diye bi ilac vrrdi ictim ertesi gun rahatlatti afedersn akintimi cogaltti ilk sonradan azaldi cok rahatladim bi so git istersn 10dk cikiyo tahlil sonucu

Hayirlisiyla atlattik canim kendime geldim ama fena korku atlattik :) uyuma konusunda skntm yok galiba cocugun pssinde yoruluyorm ondan diye dusunuyorm ama hep yorgun hissediyorm kendimi hep yatsam keske mirac bezden ayrilsaydi krese gitcekti rahat edicektm ama galiba yaz sonrasina kaldi..kiz vakit cabukmu geciyo yoksa hicmi gecmiyo anlayamadim ya bugun haziran 9oldu :))

aynen cnm valla gece uyuyorum ama sabah kalktıgımda agrılarım da olmasa acep cok mu sey istiyorumbacaklarım fenaaaa agıyor..bugun bnm ütü günüm eee evden de çalışyorum bide artık oldugu kadar daha kahvaltı yapmaımm

Valla aynen siyahi beyazi renklisi hic bitmio camasirin..kadin 24 une geleck benim..bu hafta ici mutfagi elden gecirmem gerek buzdolabimin ortulerini faln degiscm oyyy oyyy
Vitrin ortuleri yikanip utulenckk is cokkk..
Zaman bana gore gecmio valla canim..oglan olunca zor tabi seninallah yardimcin olsun tatlim.

Benim annemde ayni seyleri soyluyoor.gelir gelmez yikayacam diyoor hayatta oyle duramaz diyor.hergun yikanirsa buyur diyo.bizde geldik annemle bugun yatak odamdan basliyoruz temizlige tabii ben anca katla yerlestir yapabilirim o da zorla :-( kadin tutsamda annem yaptigi icin tutamiyorum kadin felan

Neguzel kadin gelck sonucta butun isler bana kaldi ama esime yaptrcam cogunu zaten halilarmi yikadi temiz bi mutfakta ki onlarida havalar cok acinca yikatirm kiz bide haliyikamayla koltuklar yikancak oda kocaya kaliyo napim yapsin artik :))

tatlımmmmm naber ya napıyon sen nerelerdesin yakalım sanırım bu defa seni bugün benim de ütü günüm hafta sonu yıkadım bugünde ütüleyimde kafam rahatlasın bir yığın ütüm var 10 da başladık dinlene dinlene yapıyoz bakalım
kız sevgim o ayak bacak ağrısı fena derecede bende de var ya dünde son kez çarşıya gittik kapı süsü ve tacımı sipariş verdik bakalım bi evde yapılcak birkaç süslemelerimiz kaldı Allah ın izniyle çok az zamanımız kaldı yahuuu doğumları duydukca panikliyorum iyice hakkımızda hayırlısı inş sağ salim kavuşalım yavrucuklarımıza paşamız nasıl sevgim dr işey diyomu doğumla ilgili bizimki hala bişeycik demiyo 37 38 haftada muayene de karar vercez doğum şekline diyo daha da bişey demiyo geçen salı ilk defa nst ye girdik şükür herşey yolunda sancı falan yokmuş inş. sorunsuz ilerleriz hepimizde
hadi anlat bakalım çok öpüyoruz bu arada

ben tam gaz dewam dinlensem yetismicek hastanye gtcez gtmeden dusta almam lazim puf

Valla insanin icine doguyor dogurcagi gun bende evden kontrole cikarken kv deme dedimki anne sanki bugun dogurcam gibime geliyo ve ertesi gun miracla dondum evime :))

kolay gelsin bnde hala yatak odamdayim bitmek uzere we herseyi kendim yaptim ilk bas soleniyodum ama cok sukur elim ayagm tutuyo iyki kendim yaptm diorum suan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…