- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
günaydın kızlaar
sabah sağ göğsümün alyındaki kaburgalarımın ağrısıyla uyandım ve hala cnm acıyo ağrı sağ tarafımı esir aldı resmen kendime nazar mı değdim ne anlamadım niye böyle oldu kiiibiazdan annem gelicek kahvalyı yapıcaz aramızda 2 vesait gibi bi mesafe var çalıştığım için cok gelemıyordu zaten geliyorsada 2,3 saat falan kalıyodu şimdi akşama kadar benımle
bu arada yeni doğan bebişimizde hayırlı olsun Rabbim annesine kavusturun kollarına sağlıkla almasını nasip etsin minik meleklerimiz bizim.....
Canim takma kafana son ana kadar dönen oluyormuş. Son anda ters dönende. Rabbim en hayirlisini.nasip etsin.
Kızlar bebisimi ickirik tuttu galiba ay cok.hoş büyüdüler ya kap çarpıntısı gibi pat pat karnım inip çıkıyor. Yarın randevum var cok heyecanlı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın güzel anneler, benim küçük hanım hala ters duruyor dün akşam (dr internet araştırmasını yasaklamış olmasına rağmen) kızım ne zamana kadar döner diye bi bakayım dedim, aman Allah'ım neler neler yazıyo moralim bozuldu, eşimde bana aferin yine yaptın yapacağını diye kızdı
varmı aranızda bebişi ters duran, aslında dr um geçtiğimiz cuma dönerse döner dönmezse 4 temmuzda sezeryan dedi, yani niye dönmedi dönmesi lazım falanda demedi ama yinede takılmadan duramıyorum :18:
selamlar
bebek kıyafet temizliğini ve hastane çantasını son dakikaya bırakmış bir anne olarak birkaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim.
1-bebek emzirme minderi alan varsa nasıl yıkadı? içi sünger olduğundan makineye atamadım korktum bozulur diye.
2- her ihtimale karşı (umarım hiç gerek duymam) göğüs pompası, emzik, biberon da koyacağım hastane çantama ama onları nasıl sterilize edeceğimi ve sterilize ettikten sonra çantaya koyarken nasıl temiz tutacağımı bilemedim.
hazırlıklarını bitirmiş annelerden yardım bekliyorum
Günaydın bebemmm,hergün biyerimiz ağrıyııı beee... anacığına selam söle,güzelceeee yiyin,ohhhhh,bizimki patlıcan zaten sabah aceleyle bişeyler yiyip çıkıyoz,ama ben akşam acısını çıkarıyom,az yemek çok meyveeee,şerbetli,hamurlu tatlı yememek için kendimi meyeye verdimgünaydın kızlaar
sabah sağ göğsümün alyındaki kaburgalarımın ağrısıyla uyandım ve hala cnm acıyo ağrı sağ tarafımı esir aldı resmen kendime nazar mı değdim ne anlamadım niye böyle oldu kiiibiazdan annem gelicek kahvalyı yapıcaz aramızda 2 vesait gibi bi mesafe var çalıştığım için cok gelemıyordu zaten geliyorsada 2,3 saat falan kalıyodu şimdi akşama kadar benımle
bu arada yeni doğan bebişimizde hayırlı olsun Rabbim annesine kavusturun kollarına sağlıkla almasını nasip etsin minik meleklerimiz bizim.....
Bu sipalar bilerek eziyet ediyor bizlere:)
Sag taraf agrisi bende 2 aydir var ayaklari sag gogsumun altinda ve bazen acaip itiyo krmigimin gicirdadigini farkediyorum..dogumdan sonra kesin o kemikte bi maraz kalir
Sag taraf agrisi bende 2 aydir var ayaklari sag gogsumun altinda ve bazen acaip itiyo krmigimin gicirdadigini farkediyorum..dogumdan sonra kesin o kemikte bi maraz kalir
amannnnnınn benim gibi biri daha !!
aynen sag gögsümün altındaki kemik sürekli agrıyor resmen batıyor yaaa
Günaydın bebemmm,hergün biyerimiz ağrıyııı beee... anacığına selam söle,güzelceeee yiyin,ohhhhh,bizimki patlıcan zaten sabah aceleyle bişeyler yiyip çıkıyoz,ama ben akşam acısını çıkarıyom,az yemek çok meyveeee,şerbetli,hamurlu tatlı yememek için kendimi meyeye verdim
Çok yaramazlar çooookkkk
bugün çok sıkıcı birgün
günaydın güzel anneler, benim küçük hanım hala ters duruyor dün akşam (dr internet araştırmasını yasaklamış olmasına rağmen) kızım ne zamana kadar döner diye bi bakayım dedim, aman Allah'ım neler neler yazıyo moralim bozuldu, eşimde bana aferin yine yaptın yapacağını diye kızdı
varmı aranızda bebişi ters duran, aslında dr um geçtiğimiz cuma dönerse döner dönmezse 4 temmuzda sezeryan dedi, yani niye dönmedi dönmesi lazım falanda demedi ama yinede takılmadan duramıyorum :18:
Bide erkek cocugu benim senin ?
Pesinde tur attiracak sipa bana :)
Diyorum iste ben sipalar eziyt ediyor analarina iste:)
Cani sagolsun diyorum oglumun napalim demi ama..
Doguma kadar hergun sıkíci gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaburgama bnim de baski var.hatta dedim ayagi kaburgamin altina soktu heralde.ama bnim farkli bisey daha var.kipirdarken sanki boyle elini vajinamdan cikariyo yada tirnakliyo gibi bi aci veriyo.
kıpırdarken bana da oluyor bi yanma giriyo alttan sanki günlerdir wc uğramamışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?