2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sag taraf agrisi bende 2 aydir var ayaklari sag gogsumun altinda ve bazen acaip itiyo krmigimin gicirdadigini farkediyorum..dogumdan sonra kesin o kemikte bi maraz kalir

benim kuzuyu da tuttu az önce çok hoş oluyor gerçekten

içini rahat tut, benim arkdasımın son gün döndü düşün :)

ben minderin kılıfını çıkartıp yıkadım sadece cnm. biberon ve emzikleri bi de emzik kutusunu arkadaşım sterilizasyon makinesi verdi kullanmıyormuş onunla hallettim ve herkesin yaptığı gibi buzdolabı poşetine koydum.

Günaydın bebemmm,hergün biyerimiz ağrıyııı beee... anacığına selam söle,güzelceeee yiyin,ohhhhh,bizimki patlıcan zaten sabah aceleyle bişeyler yiyip çıkıyoz,ama ben akşam acısını çıkarıyom,az yemek çok meyveeee,şerbetli,hamurlu tatlı yememek için kendimi meyeye verdim

Sag taraf agrisi bende 2 aydir var ayaklari sag gogsumun altinda ve bazen acaip itiyo krmigimin gicirdadigini farkediyorum..dogumdan sonra kesin o kemikte bi maraz kalir

bende 2 tarafta da var tosuncuk sola popoyu dayıyor sağa da ayakları mahvediyor beni nasıl oturup yatacağımı şaşırdım valla dün eşime diyorum dayanamıyorum artııııkkkk doğurmam lazım benimmmmmmmmmmm tabi umrunda mı HAYIR

amannnnnınn benim gibi biri daha !!

aynen sag gögsümün altındaki kemik sürekli agrıyor resmen batıyor yaaa

İtiyo kaburgamizi Veletler ben oturup dik duruyorum yada ayaklaniyorum boyle yapinca geciyo acisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayyy canlarım valla çok fena bişey acaba bebişimin ayakları mıdır eğer oysa feda olsun da bana öyle gıbı gelmedi ...bilemedim şimdi :44::44::44: DAMLAÇİKOLATA(gercek adın neydı cnm) gıcırdıyo muuuuu ayyy ne tuhaf yeaaaa

Ayşem bn her istediğmi yiyorum valla ne olacak bu halım tatlıkom hepsini çok seviyom çünkü..o eski halımden eser yok şimdi

Çok yaramazlar çooookkkk

Bide erkek cocugu benim senin ?
Pesinde tur attiracak sipa bana :)

amannnnnınn benim gibi biri daha !!

aynen sag gögsümün altındaki kemik sürekli agrıyor resmen batıyor yaaa

Diyorum iste ben sipalar eziyt ediyor analarina iste:)
Cani sagolsun diyorum oglumun napalim demi ama..

bugün çok sıkıcı birgün

Doguma kadar hergun sıkíci gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaburgama bnim de baski var.hatta dedim ayagi kaburgamin altina soktu heralde.ama bnim farkli bisey daha var.kipirdarken sanki boyle elini vajinamdan cikariyo yada tirnakliyo gibi bi aci veriyo.

benim bebeğimde ters duruyor zaten sezeryan olcam bişey değişmeyecek benim için ama yinede dönebilir dedi doktor kafaya takacak bişey yok sağlıklı olsunlar nasıl rahat ediyolarsa öyle dursunlar internetten bakıpda canını boş yere sıkma

Benim de erkek içerde başladılar haylazlığa dışarı çıkınca ne olacak bakalımm

Kaburgama bnim de baski var.hatta dedim ayagi kaburgamin altina soktu heralde.ama bnim farkli bisey daha var.kipirdarken sanki boyle elini vajinamdan cikariyo yada tirnakliyo gibi bi aci veriyo.

kıpırdarken bana da oluyor bi yanma giriyo alttan sanki günlerdir wc uğramamışım gibi

bebek çantası kalmıştı tek yıkamadığım onu da attım şimdi makinaya

30 gün var daha diye düşündükçe çanta hazırlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…