2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Umurunda olmaz tabi ahh ahba bilmem mi benimkide surekli az kaldi dayan diyip duruyo kolaysa sen dayan diyorum:)

Adim diler canim..valla gicirdiyo duyuyorum yani sipam sayesinde sag kaburgam ezik kalacak muhtemelen..cok guclu artik eskisi gibi pitirdamiyo tekme tokat girio gibi bazen korkuyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yağmur yok yoksa doğurdu mu oda?

eskiden hamilelik çok keyifli gelirdi gözüme, 9 ay kısa gelirdi

hamileyken çok sıkılmıştım doğsun artık diye beklemiştim diyenlere şaşırırdım

2. kez anladım ki haklılarmış

ben kaburga agrısını bikaç ay çektim daha yeni geçti çünkü şuan asagı indi bebişkom :)

ayy darısı başıma kaburga ağrısından ölüyorum batıyor batıyor ayakları hep orda itiyor kaburgamı :))

Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım,Allah evladını sizlere bağışlasın...

amin amin ..saol canım iyi dilekler için..

Kızlaaarrrr Günaydın berbat bir gece geçirdim karnim sürekli kasildi gece korktum bişey mi olacak diye bebis hi oraya bi buraua toplanip durdu birde kasimaktan mahvolmus bir göbeğim var gecen gece uyurken yapmisim haliba hep kabarmis yara gibi duramıyorum kasintisindan

en son kontrolümde göbek deliğimin üzerinde kızarıklık vardı kaç kere sordu doktor kaşıdın mı diye?

kaşıntın olursa mutlaka söyle bana demişti

yorduysan kendini kasılma belki ondan olmuştur, cts gecesi bende kasılmadan ağrıdan uyuyamamıştım ama gündüz yürümüştüm baya

ben kaburga ağrısını 3.-4. aylarımda yaşamıştım, hatta doktor bir anlam verememişti, fizyoterapiye yollamıştı, onlar da hamileyim diye bişey yapamamışlardı sadece bir bant vermişlerdi kinesio adında ama acayip rahatlatmıştı ve zararsız, ağrı çekenlere tavsiye ederim. sağolsun bebek rahatına düşkün taa o zamandan genişçe bir yer yapmış kendine. şimdi son günlerimde kocaman bir karnım var doktorun bile dikkatini çekti ama hiç mi hiç kaburga ağrısı yaşamıyorum :)

Aslında dün hiç bisey de yapmadım ama aksam 10 gibi bir basladi bütün gecede devam etti kasılma korktum bende jic bu kadar surmezdi çünkü

hayırlı sabahlar kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum calsiym. um vitamin kan ilacı herşeyi uzun zamandır ihmal ediyordum kramplar başladı 10 dk ağlıyorum 3 gün gidiyor ağrısı. başladım calsiyuma bakalım bu arada herkes şikayetçi bnede dahil zaman geçmiyor ağrılar arttı.ama daha çok var ya

ya bu sefer gidecek mi bakalım 2 gündür geçmişten alıntı yaparak okuyorum mesaj yazıyorum entere basınca sayfadan ayrılıyor.

Boyle kirmizi lekeler var mi? Bende sanki böcek isirmis gibi ama daha büyük kirmizi lekeler vardi cildiyeye gittim akar slerjisi gibi dedi bahçede falan acik havada oturdunmu dedi. İlk gebeliklerde olurmuş fenistil JEL verdi surdum bi kere aldi hemen kasintiyi. Bi doktoruna sor istersen. Annemlerde terasta oturmuştuk çok sanirim ondan oldu bende.

ben de rica edebilir miyim son 15 gün :) zaten haftaya fazla giremeyebilirim

Banada gönderir misiniz adresi bulamadim bi turlu..

canım idrar yolu enfeksiyonu çok önemli ben 2 kez antibiyotik kullandım aksatmadan ama geçmedi şu an yanma acı ve kaşıntı var doktor başka antibiyotik yazmadı bol bol su iç dedi en fazla 1 buçuk litre su içiyorum midem bulanıyor zaman hızla geçsin en çok da bunun için istiyorum

cvp iççn teşekkür ederim.inşllh enfeksyonlarımız en yakın zamanda gçr gerçekten çok zor ben kızımda 9 ay çektim hiçbir şey geçirmedi. bunda çok şükür olmadı dedim kendi kendime nazar değirdim resmen. su bol içmeye çalışıyorum ama geldimi gitmekte bilmiyor ki enfeksiyon

sarıyerde oturuyorum bu tarafa yakın önerebileceğiniz br hastane varmı. kadın doğum doktoruna en son 40 gün önce gttm. uzak olunca gözümde büyüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…