- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
bende 2 tarafta da var tosuncuk sola popoyu dayıyor sağa da ayakları mahvediyor beni nasıl oturup yatacağımı şaşırdım valladün eşime diyorum dayanamıyorum artııııkkkk doğurmam lazım benimmmmmmmmmmm tabi umrunda mı HAYIR
hayyy canlarım valla çok fena bişey acaba bebişimin ayakları mıdır eğer oysa feda olsun da bana öyle gıbı gelmedi ...bilemedim şimdi :44::44::44: DAMLAÇİKOLATA(gercek adın neydı cnm) gıcırdıyo muuuuu ayyy ne tuhaf yeaaaa
Ayşem bn her istediğmi yiyorum valla ne olacak bu halım tatlıkom hepsini çok seviyom çünkü..o eski halımden eser yok şimdi
Kızlar yağmur yok yoksa doğurdu mu oda?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben kaburga agrısını bikaç ay çektimdaha yeni geçti çünkü şuan asagı indi bebişkom :)
Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım,Allah evladını sizlere bağışlasın...
Kızlaaarrrr Günaydın berbat bir gece geçirdimkarnim sürekli kasildi gece korktum bişey mi olacak diye bebis hi oraya bi buraua toplanip durdu birde kasimaktan mahvolmus bir göbeğim var gecen gece uyurken yapmisim haliba hep kabarmis yara gibi duramıyorum kasintisindan
Kizlsr doguran varmiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlarrr gene kim doğurmuş yahu facedeki grupta bebeklerimiz 4 oldu benim bildiğim
en son kontrolümde göbek deliğimin üzerinde kızarıklık vardı kaç kere sordu doktor kaşıdın mı diye?
kaşıntın olursa mutlaka söyle bana demişti
yorduysan kendini kasılma belki ondan olmuştur, cts gecesi bende kasılmadan ağrıdan uyuyamamıştım ama gündüz yürümüştüm baya
kızlar banada face adresinin linkini özelden atabilrimisiniz rica etsem telden buraya giremiyorum doğum yapınca faceden resim paylaşırım son 9 günüm kaldı:)
Kızlaaarrrr Günaydın berbat bir gece geçirdimkarnim sürekli kasildi gece korktum bişey mi olacak diye bebis hi oraya bi buraua toplanip durdu birde kasimaktan mahvolmus bir göbeğim var gecen gece uyurken yapmisim haliba hep kabarmis yara gibi duramıyorum kasintisindan
ben de rica edebilir miyim son 15 gün :) zaten haftaya fazla giremeyebilirim
Boyle kirmizi lekeler var mi? Bende sanki böcek isirmis gibi ama daha büyük kirmizi lekeler vardi cildiyeye gittim akar slerjisi gibi dedi bahçede falan acik havada oturdunmu dedi. İlk gebeliklerde olurmuş fenistil JEL verdi surdum bi kere aldi hemen kasintiyi. Bi doktoruna sor istersen. Annemlerde terasta oturmuştuk çok sanirim ondan oldu bende.
Aaa ciddi misin kirmizi kirmizi normal catlak izi gibi ama üstü yara gibi mahvediuo beni duramıyorum bi sorayim bari doktora sagol cnm
hani ya kimin bebeği olmuşşşş,facedeki gruptan diyosanız esma nın bebişi ctesi günü olduuu,ondan sonra gelen mi varr
canım idrar yolu enfeksiyonu çok önemli ben 2 kez antibiyotik kullandım aksatmadan ama geçmedi şu an yanma acı ve kaşıntı varhayırlı sabahlar kızlar bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşumcalsiym. um vitamin kan ilacı herşeyi uzun zamandır ihmal ediyordum kramplar başladı 10 dk ağlıyorum 3 gün gidiyor ağrısı. başladım calsiyuma bakalım bu arada herkes şikayetçi bnede dahil zaman geçmiyor ağrılar arttı.ama daha çok var ya
ya bu sefer gidecek mi bakalım 2 gündür geçmişten alıntı yaparak okuyorum mesaj yazıyorum entere basınca sayfadan ayrılıyor.
canım idrar yolu enfeksiyonu çok önemli ben 2 kez antibiyotik kullandım aksatmadan ama geçmedi şu an yanma acı ve kaşıntı vardoktor başka antibiyotik yazmadı bol bol su iç dedi en fazla 1 buçuk litre su içiyorum midem bulanıyor zaman hızla geçsin en çok da bunun için istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?