canm kapalı grup var facede 2014 temmuz anneleri diye kapak fotosu bizim 4 veletşu facedeki gruba bende dahil olmak istiyorum nasıl olcam... daha öncede söyledim ama kimse oralı olmadı
sevgiiii prostat hastalarını geçtim,bi de eğer başaşağı duruyosa zilli nereyi elliyo sol kasığıkta hani büyük damalar var ya aha da orda hissediyomhayyy canlarım valla çok fena bişey acaba bebişimin ayakları mıdır eğer oysa feda olsun da bana öyle gıbı gelmedi ...bilemedim şimdi :44::44::44: DAMLAÇİKOLATA(gercek adın neydı cnm) gıcırdıyo muuuuu ayyy ne tuhaf yeaaaa
Ayşem bn her istediğmi yiyorum valla ne olacak bu halım tatlıkom hepsini çok seviyom çünkü..o eski halımden eser yok şimdi
Hafta sonu gibi olmus bu gun topik kizlar niye sesiniz cikmiyor ne isler yapiyorsunuz ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canm kapalı grup var facede 2014 temmuz anneleri diye kapak fotosu bizim 4 veletberna ve derya üye yapıo,oraya yaz canm,seni de tanıyalım,merak ettim
sevgiiii prostat hastalarını geçtim,bi de eğer başaşağı duruyosa zilli nereyi elliyo sol kasığıkta hani büyük damalar var ya aha da orda hissediyomçok gıdıklanıyom ya bildiğin gibi değil,bazen sağa dönüp uyuduğumda da resmen içerde biyeri kaşyo,hani kurumuş lekeyi tırnakla çıkartırız ya öyle,bazen çok uyuduğumda da yapıo,acıkıyo mu nedir cadı hadi uyan diyo,benim bezetmeler baya ilginç oldu
Hafta sonu gibi olmus bu gun topik kizlar niye sesiniz cikmiyor ne isler yapiyorsunuz ??
Al ebrucum taze taze cektim)
Ebrucumbu kadar,l cekebildim kız canım çıktı cekecem diye hehhe :) :)
bugun gobek sow gunuydu:)) tek tek alintiliyamadm yemeqi koyarkn cok tatli herkezn gobisi hepimize kocaman masallah yakinda bebis resimleri ekleriz ins
tü tü tüüüüüüü maşallah kızlarıma,çok hoş bi görüntü yaaa,ben koymuyom arkadaş,zaten varla yok arası bişey şöyle ceviz kadarKizlar gobisler harikaydi yaa cok zevkliymis bu işkocisim duysa gebertecek beni
özge ben bi ters bi düz yapıom da bu nasıl patiğe dönüşcek,çengel bulmaca gibisinKizlaar bakin ben patik yaptim denemelik) annem bende yaa ugrasa ugrasa bitirdim sonunda, hic anlamiyorum.ama bu kolaymis. Orgu bilenlere fikir olsun
rabbim hepimize acil şifalar versin, gerçekten çok zorcvp iççn teşekkür ederim.inşllh enfeksyonlarımız en yakın zamanda gçr gerçekten çok zor ben kızımda 9 ay çektim hiçbir şey geçirmedi. bunda çok şükür olmadı dedim kendi kendime nazar değirdim resmen. su bol içmeye çalışıyorum ama geldimi gitmekte bilmiyor ki enfeksiyon
sarıyerde oturuyorum bu tarafa yakın önerebileceğiniz br hastane varmı. kadın doğum doktoruna en son 40 gün önce gttm. uzak olunca gözümde büyüyor.
dorişi yatırdım oturuyorum bende kös kös
buarada bebişlerin isimlerine herkes karar vermiştir heralde di mi?
büyüğün adı DORUK ona uygun isim bulamadık EGE koymaya karar verdik
Valla ya hic bu kadar yavaş ilerlemezdi :) yağmur yok bugün ne yaptı acaba geldimi yoksa bebisler 20sini beklemeden
Bizin isin ilk gunddn belli KAGAN olacak insallah.
Dun mutfak temizledim bu gun bende kos kos oturuyon yemekte yok daha....
Hakkaten gelmedi yagmur kv si 20 diyordu gicikligina dogurmus olabilir:)
tü tü tüüüüüüü maşallah kızlarıma,çok hoş bi görüntü yaaa,ben koymuyom arkadaş,zaten varla yok arası bişey şöyle ceviz kadarlaaaaa yalan didim,tosuncuk oldum bennn sinemcan ben de fotoda ne eksik diyom te Allahım yaaa yağmur grubu bulabildin mi canm
özge ben bi ters bi düz yapıom da bu nasıl patiğe dönüşcek,çengel bulmaca gibisin
mercimek çorbası yaptım bende, biraz da kızartma yaparım diye düşünüyorum
kizlar dogurmadan geldim yine inatta etsem dogmuyolar kan dusuk cikmstiya bidaa werdim nstye grcem bidaa yemek yemege geldik gdicez yarinda uniwerstye gndryo kan wermem icin dusuk boyle amelyta gremezsin ddi ugrastirip duruyolar cok yoruldum sancim tutsa acil alsalar diorum sancida yok
kizlar dogurmadan geldim yine inatta etsem dogmuyolar kan dusuk cikmstiya bidaa werdim nstye grcem bidaa yemek yemege geldik gdicez yarinda uniwerstye gndryo kan wermem icin dusuk boyle amelyta gremezsin ddi ugrastirip duruyolar cok yoruldum sancim tutsa acil alsalar diorum sancida yok
bebişler geldi sandık bizde ayın 20si gelmeden
Valla ya hic bu kadar yavaş ilerlemezdi :) yağmur yok bugün ne yaptı acaba geldimi yoksa bebisler 20sini beklemeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?