2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Zaman geçmiyor diye diye haziranı da yariladik sayılır. Garip bir heyecan var içimde sanki hem korku hem heyecan hem özlem. Karmakarışık duygular içerisindeyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu facedeki gruba bende dahil olmak istiyorum nasıl olcam... daha öncede söyledim ama kimse oralı olmadı
canm kapalı grup var facede 2014 temmuz anneleri diye kapak fotosu bizim 4 velet berna ve derya üye yapıo,oraya yaz canm,seni de tanıyalım,merak ettim
sevgiiii prostat hastalarını geçtim,bi de eğer başaşağı duruyosa zilli nereyi elliyo sol kasığıkta hani büyük damalar var ya aha da orda hissediyom çok gıdıklanıyom ya bildiğin gibi değil,bazen sağa dönüp uyuduğumda da resmen içerde biyeri kaşyo,hani kurumuş lekeyi tırnakla çıkartırız ya öyle,bazen çok uyuduğumda da yapıo,acıkıyo mu nedir cadı hadi uyan diyo,benim bezetmeler baya ilginç oldu

Hafta sonu gibi olmus bu gun topik kizlar niye sesiniz cikmiyor ne isler yapiyorsunuz ??

Hafta sonu gibi olmus bu gun topik kizlar niye sesiniz cikmiyor ne isler yapiyorsunuz ??

dorişi yatırdım oturuyorum bende kös kös

buarada bebişlerin isimlerine herkes karar vermiştir heralde di mi?

büyüğün adı DORUK ona uygun isim bulamadık EGE koymaya karar verdik

Aramada cikmiyo sadece bi topluluk var hamile karni var fotoda ama o değil sanirim. Yada telefondan giriyoruz diye cikmiyoda olabilir bilmiyorum.

Valla ya hic bu kadar yavaş ilerlemezdi :) yağmur yok bugün ne yaptı acaba geldimi yoksa bebisler 20sini beklemeden

Al ebrucum taze taze cektim)

sıcak sıcak resım :)) ama maşallah deyin kızıma teyzeleri

Eki Görüntüle 1150014

Ebrucumbu kadar,l cekebildim kız canım çıktı cekecem diye hehhe :) :)

bugun gobek sow gunuydu:)) tek tek alintiliyamadm yemeqi koyarkn cok tatli herkezn gobisi hepimize kocaman masallah yakinda bebis resimleri ekleriz ins

Kizlar gobisler harikaydi yaa cok zevkliymis bu iş kocisim duysa gebertecek beni

tü tü tüüüüüüü maşallah kızlarıma,çok hoş bi görüntü yaaa,ben koymuyom arkadaş,zaten varla yok arası bişey şöyle ceviz kadar laaaaa yalan didim,tosuncuk oldum bennn sinemcan ben de fotoda ne eksik diyom te Allahım yaaa yağmur grubu bulabildin mi canm
Kizlaar bakin ben patik yaptim denemelik) annem bende yaa ugrasa ugrasa bitirdim sonunda, hic anlamiyorum.ama bu kolaymis. Orgu bilenlere fikir olsun
özge ben bi ters bi düz yapıom da bu nasıl patiğe dönüşcek,çengel bulmaca gibisin

rabbim hepimize acil şifalar versin, gerçekten çok zor

dorişi yatırdım oturuyorum bende kös kös

buarada bebişlerin isimlerine herkes karar vermiştir heralde di mi?

büyüğün adı DORUK ona uygun isim bulamadık EGE koymaya karar verdik

Bizin isin ilk gunddn belli KAGAN olacak insallah.
Dun mutfak temizledim bu gun bende kos kos oturuyon yemekte yok daha....

Valla ya hic bu kadar yavaş ilerlemezdi :) yağmur yok bugün ne yaptı acaba geldimi yoksa bebisler 20sini beklemeden

Hakkaten gelmedi yagmur kv si 20 diyordu gicikligina dogurmus olabilir:)

mercimek çorbası yaptım bende, biraz da kızartma yaparım diye düşünüyorum

Aysem sen benim koydugum resmdeki gibi yap ben dikme kismini da gostererim sana ben tersi duzu de yeni ogrendim hatta ogrenemedim ben yapiyom annem sökuyoo

kizlar dogurmadan geldim yine inatta etsem dogmuyolar kan dusuk cikmstiya bidaa werdim nstye grcem bidaa yemek yemege geldik gdicez yarinda uniwerstye gndryo kan wermem icin dusuk boyle amelyta gremezsin ddi ugrastirip duruyolar cok yoruldum sancim tutsa acil alsalar diorum sancida yok

bebişler geldi sandık bizde ayın 20si gelmeden

Hosgeldn cnm ana bende kvdesine inat 20sindn evvel dogurdu herhaldr dedim. Gecmis olsun canim stres yapma herseyin hayirlisi oglanlar icerde buyusun

hoşgeldin cnm sabır sabır az kaldı dicem de ben de dayanamıyorum artık

Hayırlısı olsun bakalım. Bende evime gitmek istiyorum cok pis ama temizlik lazım. Bazende diyorum iki süpürge tutsan, parexle silsen idare eder seni. Bayrama cok var hem evde duracagimda meçhul tek başıma. Boşuna kadın almasam mi malum hiç gelir yok gider cok.bebisle.

Bu arada kızlar beyaz prima 1 numara aldım ama göbek oyuntusu yok sanki anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…