2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
günaydın güzel anneler, benim küçük hanım hala ters duruyor dün akşam (dr internet araştırmasını yasaklamış olmasına rağmen) kızım ne zamana kadar döner diye bi bakayım dedim, aman Allah'ım neler neler yazıyo moralim bozuldu, eşimde bana aferin yine yaptın yapacağını diye kızdı
varmı aranızda bebişi ters duran, aslında dr um geçtiğimiz cuma dönerse döner dönmezse 4 temmuzda sezeryan dedi, yani niye dönmedi dönmesi lazım falanda demedi ama yinede takılmadan duramıyorum :18:

canım benimde hep ters duruyodu 34 haftada dönmüş farkında bile değilim ben hala ters duruyo dioyodum kontrole gidince doktorum dönmüş dedi daha dönebilir doğum sırasında bile dönen var kafana çok takma bende dönmücek diyodum dönmüş bebeğim daha zamanın var

Canim takma kafana son ana kadar dönen oluyormuş. Son anda ters dönende. Rabbim en hayirlisini.nasip etsin.

Kızlar bebisimi ickirik tuttu galiba ay cok.hoş büyüdüler ya kap çarpıntısı gibi pat pat karnım inip çıkıyor. Yarın randevum var cok heyecanlı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamlar
bebek kıyafet temizliğini ve hastane çantasını son dakikaya bırakmış bir anne olarak birkaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim.
1-bebek emzirme minderi alan varsa nasıl yıkadı? içi sünger olduğundan makineye atamadım korktum bozulur diye.
2- her ihtimale karşı (umarım hiç gerek duymam) göğüs pompası, emzik, biberon da koyacağım hastane çantama ama onları nasıl sterilize edeceğimi ve sterilize ettikten sonra çantaya koyarken nasıl temiz tutacağımı bilemedim.

hazırlıklarını bitirmiş annelerden yardım bekliyorum

Sabah sabah içime isledi yaaa.cok gusel yazmis masallah.cok duygulandim.....

Kızlar bu kapı süslerini kapıya nasil asicaz?

Gunaydin kızlar yeni bebisimiz hayirli olsun. Yanlis anlamadoysam kuvozdeymis inşallah çabucak toplar annesine kavuşur..

Nil karaİbrahimgilin de yazisini okudum çok güzel yazmis yaa..

Ve iki gecedir rahat uyuyorum çok şükür.. 3 saatte bir tuvalet molasi harici bi sabah bacak ve kalca agrim oluyor o kadar

Son düzenleme:
Canim onu bende anlamiyorum.benim yengemin iki cocugu da 40.haftada dönmüs ve döner dönmez dogum baslamis.son haftaya kadar olabiliyo.ama doktorlarin bazilari erkenden almak istiyo anlamis degilim.:44:

selamlar
bebek kıyafet temizliğini ve hastane çantasını son dakikaya bırakmış bir anne olarak birkaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim.
1-bebek emzirme minderi alan varsa nasıl yıkadı? içi sünger olduğundan makineye atamadım korktum bozulur diye.
2- her ihtimale karşı (umarım hiç gerek duymam) göğüs pompası, emzik, biberon da koyacağım hastane çantama ama onları nasıl sterilize edeceğimi ve sterilize ettikten sonra çantaya koyarken nasıl temiz tutacağımı bilemedim?!

Minder almadim bilgim yok acikcasi ama ici sunger olan araba minderini makinaya atip yikiyorum hic bisi olmuyor.
Digerine gelince pompa almadim ihtiyac olursa alicam. Biberon rmzik temizleyi bi arkadas yapmisti bende oyle yaptim.tum parcalari ayirip sicak suyla yikadim daha sonra kaynayan suyun icine atip 5 dakka kaynattim masayla cikardim kagit havluya sarip byzdolabi posetine koydum hepsini

teşekkür ederim :)

Ben yikamadim direk üstüne koymuyucaz diye. Çıkarıp yikayan tanıdıklarına hepsinde sünger halinde duruyordu sanirim takilamiyor yada çekiyor diye.

Biberonu felanda kaynayan suya koy iki üç dakika kaynatip çıkar sonra calkala kağıt havluyla sarip buzdolabı poseti koyup hastane cantana koy.

Emzirme minderinin üstünde kilifi yokmu? Ona henüz bakmadim ama yan yatis süngeri aldi annem onun kilifini cikarip yi ki caz..

Biberonu bi arkadaş anlatti tencerede su kaynatmis kaynar suyun içine yikadigi biberonun parcalaribi atmis 3-5 dakika sonra masayla alip kurulayip buzdolabi posetine koyup cantaya atmis.. Ben henüz yapmadim bu hafta annem gelecek evime geccem sonra yikicam onlari

Son düzenleme:
günaydın kızlaar

sabah sağ göğsümün alyındaki kaburgalarımın ağrısıyla uyandım ve hala cnm acıyo ağrı sağ tarafımı esir aldı resmen kendime nazar mı değdim ne anlamadım niye böyle oldu kiii biazdan annem gelicek kahvalyı yapıcaz aramızda 2 vesait gibi bi mesafe var çalıştığım için cok gelemıyordu zaten geliyorsada 2,3 saat falan kalıyodu şimdi akşama kadar benımle

bu arada yeni doğan bebişimizde hayırlı olsun Rabbim annesine kavusturun kollarına sağlıkla almasını nasip etsin minik meleklerimiz bizim.....

canım ne okudun bilmiyorum ama şu an ters durması sana baskı-sancı yapar bildiğim kadarıyla,sez,doğum olur,olumsuz bişey düşünme canm

hepimize bol şanslar sağlıklı doğumlar diliyorum..içimdeki his benim de temmuzda doğum yapacağım var
Allah sağlıklı doğum nasip etsin canım,Allah evladını sizlere bağışlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…