2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sayilar boyle canim

Eklentiler

• $IMG_20140610_145747.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 27
kız ayşe sırf kapağı değiştirmemek için ç.suya bahanesi mi bulmuşlar bende koyuyorum ç. suyu çok yağlı olursa saçmalamışlar inş değiştirirler...

ben geldim:) nstmz iyi cikti kasilmam war ddm buyudklerndn ddi kan degerin iyi ama yarn unide bidaa wer dedi hematlji ameliyata girebilir die not duscek persmbe onu doktoruma gotrcem anesteziye gndercek oda onaylick bi ton is yani pazartesi gtcem duruma bakck en gec carsamba alick kismetse

Peki doğum yapinca ilk zamanlar kendi evinde mi kalcaksin yoksa annenlerde mi? Evine gitmeyeceksen boşa kadinntutma dediğin gibi zaten kirlenecek tekrar.. Doğumu yapar kendini toplayinca yavaş yavaş yapabilirsin sende..

Aranizda ne geçti bilmiyorum ama eğer kimlik vs konusunda sorun cikaracagini dusunuyosan hic cagirma bu sefer lohusa halinle daha çok uZmesin seni?

kız ayşe sırf kapağı değiştirmemek için ç.suya bahanesi mi bulmuşlar bende koyuyorum ç. suyu çok yağlı olursa saçmalamışlar inş değiştirirler...

Ben fairy kullanıyorum elektrikli izgarami bile azcik akitip koysam temiz cikiyo. Ketçap salça vs tabaklarida iyice akitmam kurumuş lekeleri falan herşeyi cikariyo çok memnunum hic camasir suyu falan dokmedim makineme..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

taşıma sepeti ney canım bende puset araba koltuğunu düşündüm ama ana kucağımda var gerçi oda sıcak olur diye vazgeçtim...

Bende o pusetmidir araba koltuğu gibi tasima seysi varya o rahat olur mu ki? Bide bu çanta gibi olan bebek tasimalarindan var sanirim onu goturcem..
Bu arada onuda cikariyim ortaya dolapta duruyor hastaneye giderken gelmez aklimiza valla :))

benimde fairy canım ama balık felan olursa içime sinmiyor biraz domestos damlatıyorum.

işte bende meydana çıkardım da hangisini götüreceğime karar veremedim o çanta gibi olan sıcak olur diye düşündüm kararsız kaldım...
şimdiden meydana çıkar unutursunuz cnm...

Cicis cicis giyinsin oglun ins.
Solopetiniz cok sirinmis...

kızlar inş doğumdan sonra hastahaneden çıkarken bebişleri neye koyup eve getirmeyi düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım sonuçta kücük olurlar kucakta zedelenmesin siz ne yapacaksınız...

Bende araba pusetiyle cikaracam ins...ebeyle gorustun simdilerde herkes onu kullaniyor tasimasida kolay olur dedi.

ben 2tane portbebe aldim onla cikarcm hastandn puset almadim tek olsa alirdim esim tasirdi ama normalde bile cok agir geldi bna birini mecbur ben tasicm buyudukce kilo alcklar o yuzdn almadk

ben 2tane portbebe aldim onla cikarcm hastandn puset almadim tek olsa alirdim esim tasirdi ama normalde bile cok agir geldi bna birini mecbur ben tasicm buyudukce kilo alcklar o yuzdn almadk
senin için port bebe iyi olur canım ana kucağı ağır oluyor biraz. ama sıcak olur dikkat et.
ay birini sen birini babası alır ne tatlı olurlar:))hayırlı doğumlar olsun inş cnm.

sağolun cevaplar için kızlar bende ana kucağını çantalarımızın yanına indireyim o zaman...

ana kucağında canım

Kizlar cok yoruldm sabahtan beri bizim oglanin tahliliydi ultrasonuydu sonucuydu cok yoruldm pes dustum resmen..tsh hormonu yine yukselmis yavrumun ilac dozu artirildi usg de bisi cikmadi sukur 6ay sonra tekrar bakcaz zaten 3ayda bi tahlile gidiyorz atopik alerjisi var oda yukselmis sampuanini fln degistrdi mustela kullaniyodu simdi avene diye bi marka yikadim oglani eve gelince ayni kafasi kusmuk gibi koktu bide 58lira para vrdm bilsydm mustela alrdm yine bebegede kullan dedi..bu arada bende portbebe kullancam sicak olcak ama napim yeni dogan onlar etkilenmzler hem daha guvenli oluyor

senin için port bebe iyi olur canım ana kucağı ağır oluyor biraz. ama sıcak olur dikkat et.
ay birini sen birini babası alır ne tatlı olurlar:))hayırlı doğumlar olsun inş cnm.

aynen ben puseti tasiyamam bide canta olcak magazada ici bosken bile agir geldi bna 0 6ay oluyo dgl 6ay ilk dogdugunda bile zor tasirim:) bizde portbebe aldk miniklere ay ck az kaldi ya kucaqima alicm

hoşgeldin canım. yavruşa da geçmiş olsun

aynen ben puseti tasiyamam bide canta olcak magazada ici bosken bile agir geldi bna 0 6ay oluyo dgl 6ay ilk dogdugunda bile zor tasirim:) bizde portbebe aldk miniklere ay ck az kaldi ya kucaqima alicm

bebek arabasına monte edilip taşınıcak sonuçta canım anakucağı da , kolaylık geliyor bana

Bu cocukta bugun bisey var.cidden.her hareketinde alttan cikcakmis gbi.sanki agzinda duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…