- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
ÖZGECAN kaçar tane yaptığını yaz bebem,lolaysun,face sadece öğlen arası açılıyo eve geçince yollayım canm,duygucanım eve geçiyomuşsun sabah okudum,asla akıl vermek gibi düşünme canım eşinle bir araya gelince de kimselerin lafını etmeyin,geride bırakın herşeyi,herkes bi şansı daha hakeder,Rabbim pişmanlık vermesin,bebeğine sağlıkla ve HUZURLA KAVUŞTURSUN...Kızzzz YAĞMUR beğenmediğimiz yumuşak dikeni tahmini tutarsa ne gülerim ama yaaaa
kaç gündür bulaşık makinemle başım dertte daha 7 aydır kullanıyom,1 yıl oldu alalı kapağın iç kısmı komple paslı leke,sanki lehim yapılmış gibi,servisi aradım değiştirelim kapağı dediler eve gelince siz buna ç.suyu dökmüşsünüz garanti kapsamı değil demesin mi,dedim bak halime ben evimde kimyasal deterjam kullanmıyorum,ç.suyu yok bile evde dedim,ık mık yaptı bölgeye sormam lazım dedi gitti dün.bu sabag aradım genel merkezi,hooop yarım saat sonra eşimi arayıp öğleden sonra kapak değişimi için gelcez demişler,bakalım bi eve gidem de,değiştireceklerse de kavgasız döğüşsüz olsun bitsin,çok pis dalasım var
Yok canim öyle değil eşyalarını alıp gitmiş o. Yani ben tek kalicam çekincelerim ondan. Ben ona kaç kere şans verdim ama anlamadi. Daha da böyle devam ediyor. Inan ne yapicam ne düşüncegimi şaşırdım cok yoruldum. Doğumda ve sonrasında haber vermek istemiyorum sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum. Haber verince gelse nüfus cuzcani içın pisligine gelicek onu da biliyorum. Kafamda deli sorular kısacası... Fikirlerinize ihtiyacım var.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız ayşe sırf kapağı değiştirmemek için ç.suya bahanesi mi bulmuşlar bende koyuyorum ç. suyu çok yağlı olursa saçmalamışlar inş değiştirirler...
taşıma sepeti ney canım bende puset araba koltuğunu düşündüm ama ana kucağımda var gerçi oda sıcak olur diye vazgeçtim...
benimde fairy canım ama balık felan olursa içime sinmiyor biraz domestos damlatıyorum.Peki doğum yapinca ilk zamanlar kendi evinde mi kalcaksin yoksa annenlerde mi? Evine gitmeyeceksen boşa kadinntutma dediğin gibi zaten kirlenecek tekrar.. Doğumu yapar kendini toplayinca yavaş yavaş yapabilirsin sende..
Aranizda ne geçti bilmiyorum ama eğer kimlik vs konusunda sorun cikaracagini dusunuyosan hic cagirma bu sefer lohusa halinle daha çok uZmesin seni?
Ben fairy kullanıyorum elektrikli izgarami bile azcik akitip koysam temiz cikiyo. Ketçap salça vs tabaklarida iyice akitmam kurumuş lekeleri falan herşeyi cikariyo çok memnunum hic camasir suyu falan dokmedim makineme..
Bende o pusetmidir araba koltuğu gibi tasima seysi varya o rahat olur mu ki? Bide bu çanta gibi olan bebek tasimalarindan var sanirim onu goturcem..
Bu arada onuda cikariyim ortaya dolapta duruyor hastaneye giderken gelmez aklimiza valla :))
ben de rica edebilir miyim son 15 gün :) zaten haftaya fazla giremeyebilirim
Eki Görüntüle 1152442 Eki Görüntüle 1152443 Eki Görüntüle 1152444
oğluşuma aldığım son cicilernetten bulup yükledim yine
kızlar inş doğumdan sonra hastahaneden çıkarken bebişleri neye koyup eve getirmeyi düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım sonuçta kücük olurlar kucakta zedelenmesin siz ne yapacaksınız...
kızlar inş doğumdan sonra hastahaneden çıkarken bebişleri neye koyup eve getirmeyi düşünüyorsunuz bende kararsız kaldım sonuçta kücük olurlar kucakta zedelenmesin siz ne yapacaksınız...
ana kucağında canım
senin için port bebe iyi olur canım ana kucağı ağır oluyor biraz. ama sıcak olur dikkat et.ben 2tane portbebe aldim onla cikarcm hastandn puset almadim tek olsa alirdim esim tasirdi ama normalde bile cok agir geldi bna birini mecbur ben tasicm buyudukce kilo alcklar o yuzdn almadk
ben 2tane portbebe aldim onla cikarcm hastandn puset almadim tek olsa alirdim esim tasirdi ama normalde bile cok agir geldi bna birini mecbur ben tasicm buyudukce kilo alcklar o yuzdn almadk
sağolun cevaplar için kızlar bende ana kucağını çantalarımızın yanına indireyim o zaman...
ana kucağında canım
senin için port bebe iyi olur canım ana kucağı ağır oluyor biraz. ama sıcak olur dikkat et.
ay birini sen birini babası alır ne tatlı olurlar:))hayırlı doğumlar olsun inş cnm.
Kizlar cok yoruldm sabahtan beri bizim oglanin tahliliydi ultrasonuydu sonucuydu cok yoruldm pes dustum resmen..tsh hormonu yine yukselmis yavrumun ilac dozu artirildi usg de bisi cikmadi sukur 6ay sonra tekrar bakcaz zaten 3ayda bi tahlile gidiyorz atopik alerjisi var oda yukselmis sampuanini fln degistrdi mustela kullaniyodu simdi avene diye bi marka yikadim oglani eve gelince ayni kafasi kusmuk gibi koktu bide 58lira para vrdm bilsydm mustela alrdm yine bebegede kullan dedi..bu arada bende portbebe kullancam sicak olcak ama napim yeni dogan onlar etkilenmzler hem daha guvenli oluyor
aynen ben puseti tasiyamam bide canta olcak magazada ici bosken bile agir geldi bna 0 6ay oluyo dgl 6ay ilk dogdugunda bile zor tasirim:) bizde portbebe aldk miniklere ay ck az kaldi ya kucaqima alicm
bebek arabasına monte edilip taşınıcak sonuçta canım anakucağı da , kolaylık geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?