- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Canm o ne güzel hastaneymiş öyle nerde oturuyorsun ki bizim hastane 1250 den 1000liraya düşmüş muayenede 50lira birde 1.5 saat gittiğimiz yoluda katarsak bize 1.500 e bitse öp başına koy olcaz
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
benim sata göre 3 ağustostu doktorum 30 termmuz demişti sezeryan olacağından 20 temmuzda gün verecekti. son gelişmeler ne oldu bilemiyorum :)Benim notmal dogum tarihim 21 temmuz..doktorum 28hazirandan itibarrn hrr an bekleriz 21 ine kadar dedi...hadi bakalim en gec kim doguruyorr:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kurban olsunlar o annesinin kara ciytini ni ne teyzeleri
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
benimde sat hesabına göre 26 temmuz deniliyordu ama temmuz başı alırız diyor şimdi dr..
hastane olayını da husnam artık bir an evvel karar vermen gerekiyor ben düzenli bir dr gidiyordum ama doğum çok pahalıya geldiği için başka bir yer aradım onca hastane gittim en son dün türkiye hastanesine gittim Dr.a alışmak içine sinmesi gerçekten meseleymiş benim bu gün moralim bozuk meselasende son dakka sürpriz yaşamak istemiyorsan karar vermen lazım.. devlet mi, kurum mu, özel sağlık sigortası yada farklı bir anlaşmalı yermi arıyorsun ona göre yorum yapabilirim baktığım hastanelerden
benim özel sigortam vardı kzımı acıbademde ücretsiz doğurmuştum. hangi akla hizmezmet etmişsem başka özel sigortaya geçtik bu yıl 1 yıl dolmadan karşılamıyor malesef doğumu,2 ay daha sıksam karnımda tutup eylülde doğursam ne iyi olurdu ya benim durumum farklı biraz ilkim devlette olmuştu 41. haftada doğmuştu suni sancıyla ve yanlış kesim vs 15 gün felçli gb yatmıştım 16 yıl önceydi şimdiki şartlarda öyle birşey yktur ama bir kere korktum ya 2. doğum korkum yüzünden sezeryanlı oldu.hatta hastaneye ultrasona gdrken bile ayaklarım titrer tansiyonum düşerdi acıbademdeki doktorum sezeryanındanda çok memnun kalmıştım sezeryan günü aynı gün her işimi kendim gördüm 1. yılda hiç dikiş izi kalmadı şimdi aynı tedirginlik yne başladı ve benim hastane korkum yüzünden sancımında geleceğini sanmıyorum zaten acıbademde fiyatlar maşallh 13.000 den yukarı o da biraz kasıyor.yani şimdi ssk indirimli hastane olması yeterli kurtköy emseye gidiyorum doğumu 6000 civarı diğerine göre uygun ama çok uzak insan sıcakta fenalık geçiriyor resmen köprüden gecerkn.çok uzattım kısacası özelden 7000 tl ye kdr olan fiyatı olan ve benim korkup kapıda tansiyonumu düşürmüyecek bir hastane olması kafi ki eğer emseyde doğum yapmış biri varsa ve bana gerçekten kalitesi konusunda garanti verirse artık yolunada razı geleceğim de şimdilik şu muayeneye gideceğim acil bir hastanede olsa yakında işimi görecek :) sarıyerdeyim muayee ücreti 70 i geçmeyen bir hastane varmı bu tarafta şimdilik muayeneye gitmem için işimi görecek birde akşam gidebiliyormusunuz akşamda gdlyrsa yada cumartesiye veriyorlarsa muayene randevusu süper olur benim için
ay ne güzzel benimde bu hafta günüm dolsada sezeryanla alsalar düşün düşün artık psikolojimde bozulacakbenimde bdt 20 temmuz10unda almayı düşünüyor doktor ama söylesem de 3ünde alsa diyorum
sorarsan banada yaz canim nasilmis
ay ne güzzel benimde bu hafta günüm dolsada sezeryanla alsalar düşün düşün artık psikolojimde bozulacak
sorarsan banada yaz canim nasilmis
bende erken alsa diye düşündükçe bi yandan vicdan azabı duyuyorum geliverirse erken doğum olursa diye de tırsıyorum :18:
Öyle ya ama doğduktan sonra ilk kontrolden sonra bulunduğum yerde ki devlete götürürüm bi sıkıntısı olmaz inş da aynen ilk doğumda özeller baya uygundu
hosbitalde dusumuyoruz canim tabi acil bi durum olmazsa tabi burdada olabilirsorarsan banada yaz canim nasilmis
Tamam canim pazartesi gitcm nst var sorarim o zmn. Sen karar verdin mi dogum yerine ?
Merhaba kızlar bugün uyandım kahvaltı mı yaptım evimi süpürmem lazım ama uykum var halsiz hissediyorum kendimi ne yapsam uyusam mı ki ya
maşallah cnm çok ii çıkmış şekerin benim açlık bile çok nadir 80 lerde çıkıyor. ultrason kötüyse muhtemelen yanılmıştır dr. ben meyve saatinde her gün muz badem ceviz fıstık ve bir hurma yiyorum sütle birlikte. bir haftada 400 gr aldı tosunum sen de uygula bence. yeni dra doğum yaptırmayı düşünüyorsan ona devam et cnm sonuçta durumunu bilmesi ii olur. valla bu halde çalışmak cidden çooook zor ama yarın son çok şükür. müdürle konuştum karne günü gelmeyeceğim zaten sınıfım yok yani yarın son iş günü yuppiiiiiii :119::119::119:
kara ciytinler sizlere de gelsin sırayla da yiyin yiyin bitirn o ciytinleri
doğum ne kadar kızlar hastanelerinizde?
daha 2 sene olmadı 650 tlydi doğum yaptığımda bu gittiğim hastanede, şimdi 1200 tl
epidural olursa 1500 tl
kızlar ya,ben de yemek yapıp çağıran biri olaydı eyiydi diyom,apartmandaki teyzelerle güne girdim,küçük miktar ama kırmak istemedim,zamanım yok halbuki,e geçen işten kaçtım gittim güne anaaaa pastaneden alınmış kuru pasta,tabi hayal kırıklığına uğradım,bundan sonra güne girersem genç ve pis boğaz olanlarla gircem arkadaşburda da görüşebileceğim arkadaşlar var da forumlardan,faceden ama onlar da çalışıyolar,artık kısmetse doğumdan sonra görüşürük
sen gel bana ben ne istersen yaparım sana ben pek eşlik edemem şekerden dolayı ama sana ne istersen yaparım ohhh benim yerimede yersin :))
canm az daha sık dişini bak geldi geçiyor,Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebeğine,stres yapma...
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
benim sata göre 3 ağustostu doktorum 30 termmuz demişti sezeryan olacağından 20 temmuzda gün verecekti. son gelişmeler ne oldu bilemiyorum :)
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
benim özel sigortam vardı kzımı acıbademde ücretsiz doğurmuştum. hangi akla hizmezmet etmişsem başka özel sigortaya geçtik bu yıl 1 yıl dolmadan karşılamıyor malesef doğumu,2 ay daha sıksam karnımda tutup eylülde doğursam ne iyi olurdu ya benim durumum farklı biraz ilkim devlette olmuştu 41. haftada doğmuştu suni sancıyla ve yanlış kesim vs 15 gün felçli gb yatmıştım 16 yıl önceydi şimdiki şartlarda öyle birşey yktur ama bir kere korktum ya 2. doğum korkum yüzünden sezeryanlı oldu.hatta hastaneye ultrasona gdrken bile ayaklarım titrer tansiyonum düşerdi acıbademdeki doktorum sezeryanındanda çok memnun kalmıştım sezeryan günü aynı gün her işimi kendim gördüm 1. yılda hiç dikiş izi kalmadı şimdi aynı tedirginlik yne başladı ve benim hastane korkum yüzünden sancımında geleceğini sanmıyorum zaten acıbademde fiyatlar maşallh 13.000 den yukarı o da biraz kasıyor.yani şimdi ssk indirimli hastane olması yeterli kurtköy emseye gidiyorum doğumu 6000 civarı diğerine göre uygun ama çok uzak insan sıcakta fenalık geçiriyor resmen köprüden gecerkn.çok uzattım kısacası özelden 7000 tl ye kdr olan fiyatı olan ve benim korkup kapıda tansiyonumu düşürmüyecek bir hastane olması kafi ki eğer emseyde doğum yapmış biri varsa ve bana gerçekten kalitesi konusunda garanti verirse artık yolunada razı geleceğim de şimdilik şu muayeneye gideceğim acil bir hastanede olsa yakında işimi görecek :) sarıyerdeyim muayee ücreti 70 i geçmeyen bir hastane varmı bu tarafta şimdilik muayeneye gitmem için işimi görecek birde akşam gidebiliyormusunuz akşamda gdlyrsa yada cumartesiye veriyorlarsa muayene randevusu süper olur benim için
ay ne güzzel benimde bu hafta günüm dolsada sezeryanla alsalar düşün düşün artık psikolojimde bozulacak
oyyy alam yaaa sezaryan daha korkunç değil mihusnam sen naptın yaa o kadar para verilir mi doğum için insanlar tarlalarda dr yüzü görmeden doğum yapıyorlar günahtır bence o kadar verme ben şimdi türkiye hastanesinde yeni doğan yoğun bakım ünit. de var 2500-3500 ücretli doğum ücretleri sgk varsa çok daha uygun bilgin olsun..
mrb :) ara öğünde yiyebiliyorum ben de sütle birlikte olunca. normalde 2 porsiyon meyve dedi diyetisyen ama muz olunca sadece onu yiyorum dengelemiş oluyorum. istediğim meyveyi de yiyemezsem öliyim ben :84::111:
günaydınlarrrrr
maşallah herkes erkenci
benimde sat hesabına göre 26 temmuz deniliyordu ama temmuz başı alırız diyor şimdi dr..
hastane olayını da husnam artık bir an evvel karar vermen gerekiyor ben düzenli bir dr gidiyordum ama doğum çok pahalıya geldiği için başka bir yer aradım onca hastane gittim en son dün türkiye hastanesine gittim Dr.a alışmak içine sinmesi gerçekten meseleymiş benim bu gün moralim bozuk meselasende son dakka sürpriz yaşamak istemiyorsan karar vermen lazım.. devlet mi, kurum mu, özel sağlık sigortası yada farklı bir anlaşmalı yermi arıyorsun ona göre yorum yapabilirim baktığım hastanelerden
kara ciytinler sizlere de gelsin sırayla da yiyin yiyin bitirn o ciytinleri
doğum ne kadar kızlar hastanelerinizde?
daha 2 sene olmadı 650 tlydi doğum yaptığımda bu gittiğim hastanede, şimdi 1200 tl
epidural olursa 1500 tl
Bdt 28temmuzya kizlar dun kv demin misafiri geldi kadin sordu nerde dogum yapican universitedemi diye hayir dedim kv atladi devlette devlette diye bende hayir sivrikaya hastanesinde dedim biraz bozuldu eltimde orda dogurdu ben ilkinide orda dogurdum ve suan cok memnunum doktorumdan esimde zaten devleti yada arastirma hast. Istemiyo hatta birsefer bile gitmis degilim onlara.. kv dede cepten para cikmasin diye devlette devlette dedi ya sinirim bozuldu ama gercktn cok pis devletin dogum hastanesi zaten ben orda kokudan olurum heralde..1050tlydi en son birgecelik sezeryan fiyati esimede soyledim anan boyle dedi ben korkarim devlette diye konusuyo o bosver ne takiyon sen cocugu yapan adam parayida oder dedi takma dedi..allaha sukur durumumz iyi odenmicek bi parada degil hayatimizda kac sefer dogurcaz tabi cok uc rakamlar olsa acirdim ama insallah bekledigim gibi olur hrsy bu arada 3sene once 540tl ye dogum yaptm
Bdt 28temmuzya kizlar dun kv demin misafiri geldi kadin sordu nerde dogum yapican universitedemi diye hayir dedim kv atladi devlette devlette diye bende hayir sivrikaya hastanesinde dedim biraz bozuldu eltimde orda dogurdu ben ilkinide orda dogurdum ve suan cok memnunum doktorumdan esimde zaten devleti yada arastirma hast. Istemiyo hatta birsefer bile gitmis degilim onlara.. kv dede cepten para cikmasin diye devlette devlette dedi ya sinirim bozuldu ama gercktn cok pis devletin dogum hastanesi zaten ben orda kokudan olurum heralde..1050tlydi en son birgecelik sezeryan fiyati esimede soyledim anan boyle dedi ben korkarim devlette diye konusuyo o bosver ne takiyon sen cocugu yapan adam parayida oder dedi takma dedi..allaha sukur durumumz iyi odenmicek bi parada degil hayatimizda kac sefer dogurcaz tabi cok uc rakamlar olsa acirdim ama insallah bekledigim gibi olur hrsy bu arada 3sene once 540tl ye dogum yaptm
bende dayanamıyorum yiyorum.tamda güzel meyveler war..çilek kiraz. kavun karpuz şeker deposu.. mübarekler..ama çok vicdan azabı çekiyorumm yedikçee..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?