2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canm o ne güzel hastaneymiş öyle nerde oturuyorsun ki bizim hastane 1250 den 1000liraya düşmüş muayenede 50lira birde 1.5 saat gittiğimiz yoluda katarsak bize 1.500 e bitse öp başına koy olcaz

doğum bitiyor bu seferde bebişi götür getir başlıyor

muayene ücreti 70 tl , ilkinde 35 veriyodum bunda herşey 2 katına çıktı

bende erken alsa diye düşündükçe bi yandan vicdan azabı duyuyorum geliverirse erken doğum olursa diye de tırsıyorum :18:

ay bir mucize olsa da 37-38. haftamda acil ve hızlı sancım gelse biz zekeriyyaköyden inene kadar zaten bebek artık doğuma yaklaşsa ve ben o sancıyla anlamadan hastaneye varırken daha doğursam sancım geri kaçmadan yada evde doğursam hastaneden doğum başladığında eve gelsieler ne güzel olur :)benim bu hastane korkum ne olcak bilmiyorum yaşım 35 çocuklar burnunu çekse doktora koşturuyorum konu kendim olunca hastaneden tırsıyorum

Öyle ya ama doğduktan sonra ilk kontrolden sonra bulunduğum yerde ki devlete götürürüm bi sıkıntısı olmaz inş da aynen ilk doğumda özeller baya uygundu

Öyle ya ama doğduktan sonra ilk kontrolden sonra bulunduğum yerde ki devlete götürürüm bi sıkıntısı olmaz inş da aynen ilk doğumda özeller baya uygundu

gerçi sağlık ocakları da çok ilgililer, bir de her zaman aşıları falan olacağı için onlar sürekli takipte olcaklar

kilosu, boyu, aşıları hep sağlık ocağının takibinde olcak

hastalık falan olmadığı sürece götürmüyorum bende çok fazla özel doktora

Son düzenleme:
Ay kızlar bana kalsa ben doğum başlıyana kadar dursun istiyorum bebeğimi ne kadar çok taşısam okadar iyi ama 27 sine verdi günü

Merhaba kızlar bugün uyandım kahvaltı mı yaptım evimi süpürmem lazım ama uykum var halsiz hissediyorum kendimi ne yapsam uyusam mı ki ya

Merhaba kızlar bugün uyandım kahvaltı mı yaptım evimi süpürmem lazım ama uykum var halsiz hissediyorum kendimi ne yapsam uyusam mı ki ya

yat dinlen benim salonun halini görsen şaşar kalırsın yastık minderleri yerlerde, çamaşır sepeti, oyuncaklar...

ama ana-oğul keyif yapıyoruz oturup hala

kuzucum muz ve hurmayı aynı anda mı yiyorsun şeker tavan yapar gerçi senin zamanın geldi bişi olmaz o kadar kısa zamanda bence bebişin kilo alması daha eftal... benim şeker ben resmen aç dolaşıyorum şimdi öğle yemeği zamnı geldi iple çekiyorum ara öğünde sadece 1 bardak tarçınlı süt içtim giç bişeye yetmiyor yeni Dr.a devam ediyorum gittiklerimin arasında en iyisi bu zatn ilk momerialda ki dr da bunu tavsiye etti onun rahatlığıda var brde bakmadığım hastane tanışmadığım dr kalmadı valla yarın son günün olmasına inan bana o kadaaaaaar sevindim kiii dün dışarılardaydım toynaklarım ay yani ayaklarım o kadar şiştiki dedim rabbim çalışan tüm arkadaşlara yardım etsin dedim çok zor

allam ya gelsede yesek onları görmeden özlüyorum valla halaları erzurumdan birsürü ciciler örmüşler yorgan yastık yapmışlar minik minik :) teyzesi fly shef sürekli uçuyor amerikadan kıyafetler oyancaklar ve dünde biberon emzik felan almış o kadar şirin ki insan çok sabırsızlanıyor :)) bu arada memoral da 12.000 doğum sezaryan 2 eksik normal doğum ücreti türkiye hastanesin de 2500 normal 3.500 sezeryan şişli kolan sgk 2.100 normal ücretli 6.000 7.0000 diğer kolanlarda farklı fiyatlar var.. acı badem bana 16.000 ücret çıkardı bu ücretli fiyatı sgk anlaşmalı değil....

ya ne bilim işte normal olacak diye düşünürken dr direkt sezaryan deyince keyfim kaçtı..

merhaba ben her gittiğimde hastaneyi değiştirecem diyorum ama eminim doğumuda medicanede yapcam hastaneden çok memmunum ama doktor biraz sıkıntılı sona geldik bu saatten sonra değiştiremem artık

geçen hafta medinaceye sorduk 650 normal veya sezeryan farketmiyor eşin indirimi olduğundan 570 tl geliyor bi günlük yatak ve doğum ücreti tabi doğumu metin bey yaptırırsa fiyat farklı
ayrıca hatırladığım kadarıyla epiduralda 1000 tl farkediyordu

mrb :) ara öğünde yiyebiliyorum ben de sütle birlikte olunca. normalde 2 porsiyon meyve dedi diyetisyen ama muz olunca sadece onu yiyorum dengelemiş oluyorum. istediğim meyveyi de yiyemezsem öliyim ben :84::111:

benimki sabah yada akşam süt içme dedi, muz beyaz ekmek yok, karpuz kavun çok ince dilim vs vs kilo verdim, doğurunca hamile kaldığım kilodan daha düşük olucam galiba

aman boşver takma canım kafana kayınvalideyi, sanki kendi cebinden çıkçak neye karışıyosa

benim eşim de öyle diyo hergün mü doğum yapıyosun sanki diye. çok uçuk rakamlar olsa bende kıyamazdım ama 1000ler 1500ler normal oluyor şuan

Son düzenleme:
benim özel sigortam vardı kzımı acıbademde ücretsiz doğurmuştum. hangi akla hizmezmet etmişsem başka özel sigortaya geçtik bu yıl 1 yıl dolmadan karşılamıyor malesef doğumu,2 ay daha sıksam karnımda tutup eylülde doğursam ne iyi olurdu ya benim durumum farklı biraz ilkim devlette olmuştu 41. haftada doğmuştu suni sancıyla ve yanlış kesim vs 15 gün felçli gb yatmıştım 16 yıl önceydi şimdiki şartlarda öyle birşey yktur ama bir kere korktum ya 2. doğum korkum yüzünden sezeryanlı oldu.hatta hastaneye ultrasona gdrken bile ayaklarım titrer tansiyonum düşerdi acıbademdeki doktorum sezeryanındanda çok memnun kalmıştım sezeryan günü aynı gün her işimi kendim gördüm 1. yılda hiç dikiş izi kalmadı şimdi aynı tedirginlik yne başladı ve benim hastane korkum yüzünden sancımında geleceğini sanmıyorum zaten acıbademde fiyatlar maşallh 13.000 den yukarı o da biraz kasıyor.yani şimdi ssk indirimli hastane olması yeterli kurtköy emseye gidiyorum doğumu 6000 civarı diğerine göre uygun ama çok uzak insan sıcakta fenalık geçiriyor resmen köprüden gecerkn.çok uzattım kısacası özelden 7000 tl ye kdr olan fiyatı olan ve benim korkup kapıda tansiyonumu düşürmüyecek bir hastane olması kafi ki eğer emseyde doğum yapmış biri varsa ve bana gerçekten kalitesi konusunda garanti verirse artık yolunada razı geleceğim de şimdilik şu muayeneye gideceğim acil bir hastanede olsa yakında işimi görecek :) sarıyerdeyim muayee ücreti 70 i geçmeyen bir hastane varmı bu tarafta şimdilik muayeneye gitmem için işimi görecek birde akşam gidebiliyormusunuz akşamda gdlyrsa yada cumartesiye veriyorlarsa muayene randevusu süper olur benim için

okudum gözlerime inanamadım şu kurtköydeki emseymi 6000 lira fiyat verdi? iki hafta önce ark orda doğum yaptı, maximum 2800 fiyat veriyolardı 6000 nereden cıktı yahu? benm dr medipole gelecek koşuyolundaki dr+hastane 4400 falan dediler, eğer dr ordan biri olursa 3000 civarı oluyomuş fiyat, acıbademde 8800 gibi bir fiyat vermişti bana yanlış hatırlamıyorsam.

bende dayanamıyorum yiyorum.tamda güzel meyveler war..çilek kiraz. kavun karpuz şeker deposu.. mübarekler..ama çok vicdan azabı çekiyorumm yedikçee..:26:

Aynen yaa yaz meyvelerine bayılıyorum ama yine de tutuyorum kendimi azıcık tadına bakıyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…