2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım hepinizi Allah kurtarsın ben hiç dogmayacak sandim ama bak mis kokulu mışıl mışıl uyuyor
Darisi bizlere olsun insallah.ilk oldugundan sanirim beklemesi cok zor geliyo artik.
Aynen ;( bu zamanlarin ramazana denk gelmesinden oluyo cidden. Buraya yazdktan sonra hirsimi alamadim uyandirdim zatenkonustuk biraz. Dedigin gibi insallah duzenimizi kurariz zamanla
Geccek canim hep boyle devam edicek degil ya.bide kac gundur evdesin disari cikmiyosun ondan da bunaldin.
Bende de yok canim o soylediklerin.ama bi umut bekliorum iste o dediklerin bi anda olabiliyomus belki oyle olur bizimkide.
benim de hıc sabrım kalmadı saçımı başımı yolmak istiyoruö gece 18. kez tualete kalkınca oturup hüngürhüngür ağladım bitsin artık bu iş die.
Ben her gun her yerde dua ediyorum.hem kizimla konusuyorum gel artik diyee hem Allaha dua ediyorum bitsin artik diye.

Hicraaann ne guzel dun benide muayne etti alttan acilma yok dedi.bebegin kafasi daha oturmamis pelvise dedi.o yuzden kolay dogurursun yada zor dogurursun diyemem dedi.ama benim kanamam filan olmadi canimda yanmadi.ilk kez alttan muayne oldum bide hemsire sen kolay dogurursun dedi bana amaa bu kiz bi turlu gelmiyo

Kimler dogurdu.hattimi degistim lanet sey cekmiyor gelemiyorum :-(Bittim mahfoldum kizlar.ölcem yorgunluktan kanim da düşmüş.

Galaxy Note 2

Bende carsamba gittim sanci yok 2.gebelikte cati muayenesi yapmiyorum dedi dr ama karnin hala dik duruyo daha zamanin var dedi erkek gec gelir dedikleri bende cikicak heralde

hayırlı günler kızlar ben yine topalak duruyorum son 3 günüm kaldı ama doğmayacak gibi duruyor bizim oğlan hayırlısı artık.annemgilde bugün çıktılar yola geliyorlar evi felan temizledim yemek yapacam iş çok bugün.SEVGİ ne yaptı acaba doktora gidecekti bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…