Cnm ben sali gunu saat 12 30da dogum yaptm spinalle dun saat 4gibi taburcu oldm ve evde tek sayilirm kv eltim var ama arada gelip gidiyolar yemek getirip mutfakla ilgileniyolar sadece bide 3bucuk yasinda oglum var dun gecede bugunde hatta dogum yaptgm gecede bebegmle ben ilgilendim kendi annem uyudu valla bende rahatsiz etmedim 3saatte bi emzirdm sadece altini almadim ilk gece..bol bol yuru zorla kendini ve beslenmene dikkat et ac kalma sivi seyler tuket corba bile olsa surekli yeki tansiyonun dusmesn bol bol kayisi suyu ic. Agrin olursa igne yaptir super iyi geliyor ozellikle iste...benim suan felaket agrim var sanirim ignelerin etkisi gecti
bebege herturlu bakiyorumda oglum cok bunaltiyor demin bahceye kacti zoraki eve soktum sancim var sesim bile cikmiyor artik uykum var o uyumadigi surece uyuyamiyorm sezryan yerimi kollamaya calisiyorm kv deme dicektm buyugune bakta az ben yatayim daha demeden ben pazara gidicem dedi..yine yalniziz kizlar oglum kizim ve ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım öncelikle geçmiş olsun Rabbim sizlere bağışlasınCnm ben sali gunu saat 12 30da dogum yaptm spinalle dun saat 4gibi taburcu oldm ve evde tek sayilirm kv eltim var ama arada gelip gidiyolar yemek getirip mutfakla ilgileniyolar sadece bide 3bucuk yasinda oglum var dun gecede bugunde hatta dogum yaptgm gecede bebegmle ben ilgilendim kendi annem uyudu valla bende rahatsiz etmedim 3saatte bi emzirdm sadece altini almadim ilk gece..bol bol yuru zorla kendini ve beslenmene dikkat et ac kalma sivi seyler tuket corba bile olsa surekli yeki tansiyonun dusmesn bol bol kayisi suyu ic. Agrin olursa igne yaptir super iyi geliyor ozellikle iste...benim suan felaket agrim var sanirim ignelerin etkisi gecti
bebege herturlu bakiyorumda oglum cok bunaltiyor demin bahceye kacti zoraki eve soktum sancim var sesim bile cikmiyor artik uykum var o uyumadigi surece uyuyamiyorm sezryan yerimi kollamaya calisiyorm kv deme dicektm buyugune bakta az ben yatayim daha demeden ben pazara gidicem dedi..yine yalniziz kizlar oglum kizim ve ben
kızzzz,hayırlı haberler inşallah,bana da haber verrr,cebim hep açıkAyyy kızlar yarın doğuma girebiliriiimmm
Bi yanım durgun bi yanım heyecanlı dua edin banada kızlar
Bende Doğurdum ya kızlar
Gelen dogurdum diyo giden dogurdum diyo.ben hic diyemicem galiba
bende sendenim üzülme :)
3.oglum sanirim buda digerleri gibi son gününü bekliycek,hayirlisi bakalim
Kizlar su geldiginde sancida baslar mi?galiba benim az suyum geldi.gunluk ped olmasina ragmen kilodum islanmisti ben farketmedim hic.ama akmadi oyle sirilsiklam olmadim yani.ilk kez kilodum bu kadar islakti.o yuzden emin olamadim.fosur fosur akmadigi icin.sancim baslar belki diye bekliyorum
Sen yine tecrubelisin son gun geldiklerini biliyosun bebeklerinin.ben tecrubesiz bi sekilde 2 haftadir hergun gelcek diye bekliyorum.
biraz gec oldu ne yaptiniz bilmiyorum ama gitmediyseniz doktora gitmenizi tavsiye ederim.
ikinci oglumda aynisi banada oldu,hastaneye gittim baktilar acilma olmus suda ama sanci yoktu mikrop kapabilir diye antibiyotik vermislerdi bana.
Benimde ayni yana teptigi kadar asagi tepse cikardi.daha pelvise bile yerlesmemis benim ki.sabrimda kalmadi artikbilemiyorum ama 10 tanede dogursam yine bekliyo insan :) karnima bakiyorum hicde asagi inmis gibi durmuyo,ama gören karnin düsmüs diyo bi ümitleniyorum sonra baskasi görüyo daha karnin yukarda diye ümitler suya düsüyo :) masallah pasamizda yerinden cok memnun gibi hergün horon tepiyo karnimda suanda oldugu gibi,bazen diyorum bu heralde karnimdan disari cikcak :)
Benimde ayni yana teptigi kadar asagi tepse cikardi.daha pelvise bile yerlesmemis benim ki.sabrimda kalmadi artik
Rabbim sabrinizi arttirsin, cok zor biliyorum iyice agirlastik ama demekki hazir degiller henüz dünyaya gelmeye,vardir elbet Rabbimizin bir bildigi,bizim göremedigimzi sabredemedigimiz ne hayirlar hazirliyor bize .
rabbim bu mübarek ramazan hürmeitne güc kuvvet sabir versin ins bize
Bende Doğurdum ya kızlar
gözünaydın canım darısı bizeBende Doğurdum ya kızlar
Cnm abartmak degil senin ki ilgi beklemen normal.ben daha dogurmadigim halde esim o kadar ilgilenmesine ragmen cemkirebiliyorum ilgi gostermiyosun diye.aslinda benmki hamilelikten seninki lohusaliktan.ramazan zor ama esinede hak ver bide calisiyo sonucta.bi de bi erkekten senin kadar fedakar ve ince olmasini bekleyemezsin ki.o yuzden bebeginle iyi vakit gecirmeye bak.sonucta yeni bi duzeniniz var ve ramazan ayi oldugu icin bu duzeni oturtmak sikintili oldu biraz senin icin.bende o kadar sikildim ki evdeyim surekli ve bekleyis icerisindeyim dogsada degisiklik olsa diye bekliyorum artik.kiymetini bil yani tatli caninida sikmaCanim cok sıkıldı. Esim iftardan sonra baygin gibi uyuyo, ben annemlerle oturuyorum. Basta bozulmadim oruc zor oluyodur agir geliyodur dedim. Hatta sahurdan sonra bebegimle ayri yatiyoruz esim uykusuz kalmasin ac ac diye. Daha dun gece konustum en azindan beni bekle uyurken dedim. Haklisin cok ilgisiz kaldim sana karsi dedi.bu aksam yine ayni seyy. İftardan sonra gitti yatti. Bi sorun olmadigini iyi biliyorum. sadece bunyesi cok zayif ve kaldiramiyo. Ama ben cok daraldim ilgi istiyorumm:84::84::84:
Gelen dogurdum diyo giden dogurdum diyo.ben hic diyemicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?