2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kıyamam canım yaa Allah sana güç kuvvet versin.İnşallah ben de sağlıkla bebişimi kucağıma alırım da bi şekilde büyütülecekler

tatlım öncelikle geçmiş olsun Rabbim sizlere bağışlasın ,diğer mesele tam beklediğimiz gibi olmuş,herkes kendine yakışanı yapmış...komşulara don muhabbeti yaparken çok gayretlilerdi,iş yardıma gelince araziii,kızdım yani ne diyim

Ayyy kızlar yarın doğuma girebiliriiimmm
Bi yanım durgun bi yanım heyecanlı dua edin banada kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızzzz,hayırlı haberler inşallah,bana da haber verrr,cebim hep açık

Kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun yapacakları Allah kurtarsin...sezaryanda kombine spinal epidural varmış ve doğumdan sonra ağrı olmuyormus sanırım şimdi dikiş yeri ağrıyor kuzenim 4 sene önce yaptı onda hiç ağrı olmamış. ..bende aynı doktora gidiyorum soracağım eğer Sezeryan yapacak varsa doktoruna sorsun eğer böyle birşey varsa çok süper olur

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

biraz gec oldu ne yaptiniz bilmiyorum ama gitmediyseniz doktora gitmenizi tavsiye ederim.

ikinci oglumda aynisi banada oldu,hastaneye gittim baktilar acilma olmus suda ama sanci yoktu mikrop kapabilir diye antibiyotik vermislerdi bana.

Sen yine tecrubelisin son gun geldiklerini biliyosun bebeklerinin.ben tecrubesiz bi sekilde 2 haftadir hergun gelcek diye bekliyorum.

bilemiyorum ama 10 tanede dogursam yine bekliyo insan :) karnima bakiyorum hicde asagi inmis gibi durmuyo,ama gören karnin düsmüs diyo bi ümitleniyorum sonra baskasi görüyo daha karnin yukarda diye ümitler suya düsüyo :) masallah pasamizda yerinden cok memnun gibi hergün horon tepiyo karnimda suanda oldugu gibi,bazen diyorum bu heralde karnimdan disari cikcak :)

biraz gec oldu ne yaptiniz bilmiyorum ama gitmediyseniz doktora gitmenizi tavsiye ederim.

ikinci oglumda aynisi banada oldu,hastaneye gittim baktilar acilma olmus suda ama sanci yoktu mikrop kapabilir diye antibiyotik vermislerdi bana.

Gittim suda yok acilmada.o akan suyum degilmis

Benimde ayni yana teptigi kadar asagi tepse cikardi.daha pelvise bile yerlesmemis benim ki.sabrimda kalmadi artik

Benimde ayni yana teptigi kadar asagi tepse cikardi.daha pelvise bile yerlesmemis benim ki.sabrimda kalmadi artik

Rabbim sabrinizi arttirsin, cok zor biliyorum iyice agirlastik ama demekki hazir degiller henüz dünyaya gelmeye,vardir elbet Rabbimizin bir bildigi,bizim göremedigimzi sabredemedigimiz ne hayirlar hazirliyor bize .

rabbim bu mübarek ramazan hürmeitne güc kuvvet sabir versin ins bize

Amin canim agzina saglik ne guzel dua ettin oyle

Canim cok sıkıldı. Esim iftardan sonra baygin gibi uyuyo, ben annemlerle oturuyorum. Basta bozulmadim oruc zor oluyodur agir geliyodur dedim. Hatta sahurdan sonra bebegimle ayri yatiyoruz esim uykusuz kalmasin ac ac diye. Daha dun gece konustum en azindan beni bekle uyurken dedim. Haklisin cok ilgisiz kaldim sana karsi dedi.bu aksam yine ayni seyy. İftardan sonra gitti yatti. Bi sorun olmadigini iyi biliyorum. sadece bunyesi cok zayif ve kaldiramiyo. Ama ben cok daraldim ilgi istiyorumm:84::84::84:

Cnm abartmak degil senin ki ilgi beklemen normal.ben daha dogurmadigim halde esim o kadar ilgilenmesine ragmen cemkirebiliyorum ilgi gostermiyosun diye.aslinda benmki hamilelikten seninki lohusaliktan.ramazan zor ama esinede hak ver bide calisiyo sonucta.bi de bi erkekten senin kadar fedakar ve ince olmasini bekleyemezsin ki.o yuzden bebeginle iyi vakit gecirmeye bak.sonucta yeni bi duzeniniz var ve ramazan ayi oldugu icin bu duzeni oturtmak sikintili oldu biraz senin icin.bende o kadar sikildim ki evdeyim surekli ve bekleyis icerisindeyim dogsada degisiklik olsa diye bekliyorum artik.kiymetini bil yani tatli caninida sikma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…