2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Sagiyorum canim surekli minnosda emiyor ama suan bir hareket yok. Kizimda bende inatciyiz bekliyoruz :)
Bende sma.aldim mama bayagda sevdi masallah. Iyi de gelmis demekki kilosunu koruduguna göre. Ama normalmis bana daha taburcu olurken bile demislerdi. Ilk kontrolde 200-300 gidebilir diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi butum cam kapi acık esiyor arada bebis olunca acmadan mi oturcaz nasil olacak bi sicaklarda

Aynen kiloya bakinca onu dusunmuyor degil insan ama herseyin hayirlisi. Hos catiyada dar demisti belki bir aksilik.olacakti hayirlisi buymus.
Ama.dogumda hic uyamadim yani sonrasinda da dikisler atilirken. Sakin uyutmayin beni dedim durdum :) gule gule girdim gule gule ciktim. Herkes sasirdi halime. Ki bayag ilac veriyorlarmis alt tarafi hissetmiyorsun ama ustten ilaclar acaip etki ediyor.
Aynen canim badisler saglikla gelsinlerde. Hersey atlatiliyormus.

Güzel annisler bu sicaklarda ne giydiriyonuz bebislere

Canim biz hava sicak diye klimayi yuksek tutuyorduk. Cam açılacak gibi degil burda nem cok. Ama dun doktor yuksek tutmayin dedi 22-24 derecede sabitleyin odayi dedi. Serin degil sicak hasta eder dedi. Ustundede sadece tulumu var. Penye battaniye ortulu.
Dr.unda hakki varmis ilk gunler terliyordu sinirli uyaniyordu. Simdi rahat etti bicirigim :)

Kizlar ben cikiyorum. Fistigim mesaiyeye baslatir birazdan :) o uyanmadan birseyler yiyim :) hepinizi cok optum.. bekleyenler insallah hayirlisiyla tez zamanda kavusur minnoslarina..

Cnm hemen bi pompa al ve sagmaya basla hemen ayni hatayi ben yaptim sakin biberona devam etme.pompa al sagdikca sut kanallarin acilacak yavas yavas gelcek sütun. Benimde te 5.gun gelmeye basladi egerki sagmasaydim kesinlikle sutum gelmezdi bebek ordan o sütü cikartamazdi.ve bende mama verdim biberonla oglum mememi almiyor simdi 10 gundur yemek icmek haram oldu bana.

Galaxy Note 2

Kızlar doğumda bebeği verince bizi uyutuyolarmı benim oğluşu verdiler 2 dk geçmedi ışıktan sonta taktıklarını gördüm ve çıktım ama bebeğin doğum saati 8 30 yazıyo annenin çıkış saati 9 45 ben içerde okadar durmadım diyorum eşimde kaç kere ameliyathaneye indim diyo bi bilginiz varmı o günden beri düşünüyorum ya

Güzel annisler bu sicaklarda ne giydiriyonuz bebislere

Hicrancm ben ince tulum giydiriyorm yikaninca battaniyeye sariyorm bide gece sariyorm penye battaniyeye..normalde tulumla duruyor..bugun dktr 24dereceye kadar ince uzun kollu 24derecedn yukari yarim kollu zibinla dursn dedi ama benim termometrm yok alinck daha

Yaa biz cokmu giydiriyoruz yaaa.anneme diyorum anlamiyor kadin.bi ic zibin bide dis.alttanda patikli alt corap.fazlami sence sehercim.

Galaxy Note 2

Ayyy kızlar benim sütum geliyor yaaa inanamıyorm cok heyecanlandim ....hele sıkınca nasıl çıkıyor cok şükür ins emmesi nasip olur yavrumun...

Cnm masallah.sen gununu dolduruyorsun ya gelmeye basladi süt. Yavrunda emcek merak etme.

Galaxy Note 2

38+5 son adet tarihine göre 2700 gr kilosuu

ben bugün 38+1im benim bebeğimin de minyon olma ihtimali var. kilosu 2550.. doktorum ciddi bir durum olmadığını söylüyor.. sözüne güveniyorum açıkçası.. benim dr da tatile gidecek ama sezaryan lafı etmedi hiç. yakın bir arkadaşıma emanet edicem dosyanı dedi.. ama bence zaten o dönene kadar doğmaz. hareketlerini takip edio sürekli detaylı utrason yapıo zaten.. bebeğin gayet sağlıklı.. genetik olarak ufak olabilir diyo benim boy 161 kilom 62. 6. aydan beri kilom artmadı basen ve totom inceldi bayağı.. sigara alkol yok.. endişelenecek bişey yok dio.. suyum normal, duruşu normal.. karın yumuşaklığıma baktı daha var dedi. güldük geçtik. ama insanın kafası karışıo.. kendi çocukları da 3 kilonun altında doğmuş.. rahat ol dio.. bakalım bakalım ne olacak..

Benim de Perşembe oldu bu gün 10 olduk işte seninle aynı gün yaptık bende Türkan Nisa koydum adını emme işini bende bi sorun yapmıştım ki depresyona girebilirdim gerçekten ama eşim sağolsun onun sayesinde bayağı aştım annemde kalıyoruz annem bile emzir emzir biberon verme daha tutmazdedi eşimde merak etme tutar daha çok minik sağarız olanını veririz olmadığı yerde mama takviyesi veririz dedi almış bile mamayı çok yardımcı şimdi yavaş yavaş tutuyor sende kasma sakın sağanak biberonla ver ilaca ilaveten kara üzüm ye çekirdekler annem bana almış yatak başımda duruyor Ebru

Kizlar slm nasilsiniz.. pamuk kizim dogdu dogali bakamiyorum buraya bugun 8 gunluk oldu kizim... gaz problemi yasiyoruz... gogus uclarim cok kucuk oldugu icin silikon gogus ucu kullaniyorum dogum yapan arkadaslar var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…