Cnm bol bol sag cicikleri mutlaka azda olsa gelir sknti yapma oglumda sakir sakir sutum akiyodu ama emmedi biberonla veriyodm biraz icip begenmeyip birakiyodu bebelaci cok sevdi dktrmda onu onerdi..demekki bebene yariyor mama bak benim kizce 200gr vermis anne sutu almasina ragmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eneee hakkaten mi yaaa benimde p.tesi 3900 du cuma günü 3750 çıktı vay arkadaş boşuna sezeryan oldun demiycem cnm hayırlısı buymuş demekki :):):)
Heeee tontik saglikli olsun yeter be sinem ..
Güzel annisler bu sicaklarda ne giydiriyonuz bebislere
oy yeyim senin biricikinii beennn
fırsat buldukça yaz canım kendine minige iyi bak cok öptük oğlumla
selamlar kızlar
tek tek alıntı yapamadımherkese cok cok teşekkür ederım güzel dualarınız dıleklerınız ıcın. Allah razı olsun..
gunlerdır evde alışma modundayız. :) yanımızda ne yardım eden ne de tecrubelı bır akıl veren olmadığından bıraz sudan cıkmıs balığa donduk üçümüzde.
ben zaten çıktığımdan berı hıc dınlemedımağrım cok fazla hala ve belım duzelmedı. eşim ne kadar elinden geleni yapsada 1 kısıyle olmuyor.
değil dinlenmek uyku bıle uyayamadım. ama teyzelerı kızım dünyaya bedel :)
uzucu haberım sutum gelmedı gelecek gıbı de değilgunlerdır denemedıgımız sey kalmadı. mamayla besleniyoruz. ama maşallah kızıma kılo vermemıs. eve geldıgımızden berı. dun ıkımızınde kontrolü vardı.
bugun eşimde işe başladıtek kaldım. gunlerdır dua edıyorum Rabbım sen yardım et dıye. Rabbım oyle buyuk kı bugun sankı bır farklıyım Allahım zorda o gucu verıyor cok sukur..
sizleri cok ozledım... bu arada doğum yapanlar olmuşgözünüz aydın.. Rabbim korusun yavrularımız.. Saglıkla buyusunler..
bekleyenlerde sağlıkla sıhhatle kavuşsun ınsallah.
gecmıse cok az bakalbıldım muhakkak cok sey kaçırdım.((
Güzel annisler bu sicaklarda ne giydiriyonuz bebislere
tmm canım bu bilgiler çok önemli benim için çok sağol
Hicrancm ben ince tulum giydiriyorm yikaninca battaniyeye sariyorm bide gece sariyorm penye battaniyeye..normalde tulumla duruyor..bugun dktr 24dereceye kadar ince uzun kollu 24derecedn yukari yarim kollu zibinla dursn dedi ama benim termometrm yok alinck daha
sevindim sevgim senin adina kis uyar memisleeri agrin sancin gelir belki benimde 5aydir geliyo nerdeyse sut
Ayyy kızlar benim sütum geliyor yaaa inanamıyorm cok heyecanlandim ....hele sıkınca nasıl çıkıyor cok şükür ins emmesi nasip olur yavrumun...
Ayyy kızlar benim sütum geliyor yaaa inanamıyorm cok heyecanlandim ....hele sıkınca nasıl çıkıyor cok şükür ins emmesi nasip olur yavrumun...
38+5 son adet tarihine göre 2700 gr kilosuu
Cnm kullaniyom ilac ama cok fenayim yaa bayilcak gibiyim kanim baya düşük. Biz 10 günlük olduk adini Enes Kaan koyduk. Bu emzirme isi beni cok yoruyo hic savasmaya gücüm yok.bitkin dusuyoruz napicam bilmiyorum.cpk.moralim bozuluyo.
Galaxy Note 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?