2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sevindim sevgim senin adina kis uyar memisleeri agrin sancin gelir belki benimde 5aydir geliyo nerdeyse sut

Cnm masallah.sen gununu dolduruyorsun ya gelmeye basladi süt. Yavrunda emcek merak etme.

Galaxy Note 2

Ne guzel canimm. aman masallah de kendine

Kizlaaarr sağolun canlarim ya maşallah diyeyim kendime evet ebrucum ondan herhalde cok şükür..

Hicraaannn bnde farkettigmde ilk onu yaptım valla sıktım biraz bi baktım nasıl çıkıyor hehe ..bu gece doğuruyomusum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar ankarada tavsiye edebileceginiz cocuk doktoru var mi

Evt cnm ayni gun 3 temmuz persembe benimde.adiyla yasasinlar cnm.ben depresyona girmek uzereyim bugün surekli aglamakliydim dayanamiyorum emmedikce agladikca cildiriyorum.ben mama vermiyorum sutumu sagiyorum ama biberonu aldigi gibi almiyor memeyi.cok nadir binde bir tutuyor.bide emmek isteyen bi bebek memeyi istememzlik yapmiyo ama emmiyo.insallah butun anneler emzirebilir kuzularini.emzirmek kadar haz veren bise yok galiba anne icin.ben cok seviniyorum emzirirken.

Galaxy Note 2

Hepimizde bi problem var masallah.allah beterinden korusun.gaz icin rezene denesene iyi geliyor.bendede emme sorunu var.gogus ucuda kullansam almadimi almiyor.deliriyoruz ememeyince.

Galaxy Note 2

Sevgim bende hep sutum gelcekmi die dusunuyodum cunku hic gelmemisti hamileyken.simdi geliyor ama oglum ememiyor.insallah herkesin sutu de gelir yavrularida emer.cok yipraniyo insan emmedigi zaman.

Galaxy Note 2

Sevgim bende hep sutum gelcekmi die dusunuyodum cunku hic gelmemisti hamileyken.simdi geliyor ama oglum ememiyor.insallah herkesin sutu de gelir yavrularida emer.cok yipraniyo insan emmedigi zaman.

Galaxy Note 2

Aynen cnm bide o var Bnm cok şükür ucuda baya var ama gerçektn kimi çocukda almıyor memeyi..bnm annem de beni o kadr emzirmek istemiş ama almamışim hiç emmemisim :):)

Yaa kızlar bende hala süt müt gelmedi, 37+3 üm, daha erken mi? Hamilelikte illa gelmeli mi hiç gelmese de doğum sonrası sütüm olur mu? Ayy çok soru sordum

Kızlar sonunda bende bebisime kavuştum:) dün sabah saat 10 da normal doğum yaptım bugün de çıkıyoruz evimize darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına

Gunaydin kizlar. ..uykusuzluktan oluyorm. Oglumdaki bu enerji nerden geliyor acep??

Ankaradaki anneler acil cocuk doktoru tavsiyesine ihtiyacim var

3 temmuzda oglumu kucağıma aldim cok şükür allah herkese bian önce nasip etsin inş bu duyguyu

Kızlar önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum, göremedim maalesef.. Pijama takımı nasıl ve nerden aldınız? Bi de normal pijama mı yoksa lohusa takımı mı aldınız? Lohusa takımları çok rüküş ve abartı yaaaa bişey bulamıyorum😢

Minikiminannesi ve semmak gozunuz aydin geçmiş olsun rabbim kuzulara sağlıklı uzun omurler versin ins

Kızlar sonunda bende bebisime kavuştum:) dün sabah saat 10 da normal doğum yaptım bugün de çıkıyoruz evimize darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına
Gozun aydin cnm..beklerken beklerken sende anne oldun ne guzel.sancilandin mi suyun mu geldi nasil oldu anlatirsin vaktin olursa

Aman be kuzum sende bende aynı senin gibiydim işte ağlama konusun da yanıtım hala oto boka ağlıyorum ama emme işine tutamıyor tutamayıncada ağlıyor napim bende sağarak veriyorum hatta Arada mama yapmak zorunda kalıyorum senin en azından sütün yetiyor benim bunca şeye birde şekerim olduğu için dikişlerim enfeksiyon olmuş açılmak gibi durumu var üstüne birde öksürük başladı öksürdükce sen ne hale geldiğimi düşün :) ama yinede çok mutluyum bence takılma şuan tutmuyor diye toparlansın tutar sağarak ver herşey çok güzel olacak

Oyy gelen dogurdummm yaziyo gidiyo ne.guzel bende doguramadim yaziom her sabahh

Kız sen beni öldüren :))))))))) yahu daha ne istiyorsun paşa kilosu tam çenesi kasları güçlü gelecek gözlerini açacak memeyi hemen tutabilecek erken gelince bak neler yaşıyoruz süt sağarak veriyoruz tutamıyor yoruluyor bebeklerimiz :) az daha sabret çok yakındır kavuşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…