sevindim sevgim senin adina kis uyar memisleeri agrin sancin gelir belki benimde 5aydir geliyo nerdeyse sut
Cnm masallah.sen gununu dolduruyorsun ya gelmeye basladi süt. Yavrunda emcek merak etme.
Galaxy Note 2
Ne guzel canimm.aman masallah de kendine
Benim de Perşembe oldu bu gün 10 olduk işte seninle aynı gün yaptık bende Türkan Nisa koydum adını emme işini bende bi sorun yapmıştım ki depresyona girebilirdim gerçekten ama eşim sağolsun onun sayesinde bayağı aştım annemde kalıyoruz annem bile emzir emzir biberon verme daha tutmazdedi eşimde merak etme tutar daha çok minik sağarız olanını veririz olmadığı yerde mama takviyesi veririz dedi almış bile mamayı çok yardımcı şimdi yavaş yavaş tutuyor sende kasma sakın sağanak biberonla ver ilaca ilaveten kara üzüm ye çekirdekler annem bana almış yatak başımda duruyor Ebru
Kizlar slm nasilsiniz.. pamuk kizim dogdu dogali bakamiyorum buraya bugun 8 gunluk oldu kizim... gaz problemi yasiyoruz... gogus uclarim cok kucuk oldugu icin silikon gogus ucu kullaniyorumdogum yapan arkadaslar var mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlaaarr sağolun canlarim ya maşallah diyeyim kendime evet ebrucum ondan herhalde cok şükür..
Hicraaannn bnde farkettigmde ilk onu yaptım valla sıktım biraz bi baktım nasıl çıkıyor hehe ..bu gece doğuruyomusum
Sevgim bende hep sutum gelcekmi die dusunuyodum cunku hic gelmemisti hamileyken.simdi geliyor ama oglum ememiyor.insallah herkesin sutu de gelir yavrularida emer.cok yipraniyo insan emmedigi zaman.
Galaxy Note 2
Oyy gelen dogurdummm yaziyo gidiyo ne.guzelbende doguramadim yaziom her sabahh
3 temmuzda oglumu kucağıma aldim cok şükür allah herkese bian önce nasip etsin inş bu duyguyu
Gozun aydin cnm..beklerken beklerken sende anne oldun ne guzel.sancilandin mi suyun mu geldi nasil oldu anlatirsin vaktin olursaKızlar sonunda bende bebisime kavuştum:) dün sabah saat 10 da normal doğum yaptım bugün de çıkıyoruz evimize darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına
Evt cnm ayni gun 3 temmuz persembe benimde.adiyla yasasinlar cnm.ben depresyona girmek uzereyim bugün surekli aglamakliydim dayanamiyorum emmedikce agladikca cildiriyorum.ben mama vermiyorum sutumu sagiyorum ama biberonu aldigi gibi almiyor memeyi.cok nadir binde bir tutuyor.bide emmek isteyen bi bebek memeyi istememzlik yapmiyo ama emmiyo.insallah butun anneler emzirebilir kuzularini.emzirmek kadar haz veren bise yok galiba anne icin.ben cok seviniyorum emzirirken.
Galaxy Note 2
Oyy gelen dogurdummm yaziyo gidiyo ne.guzelbende doguramadim yaziom her sabahh
Ömrü uzun olsun canım :) darısı bekleyen bizlere..Kızlar sonunda bende bebisime kavuştum:) dün sabah saat 10 da normal doğum yaptım bugün de çıkıyoruz evimize darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?