2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
3 temmuzda oglumu kucağıma aldim cok şükür allah herkese bian önce nasip etsin inş bu duyguyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım herkes doğuruyor ne güzel.

Kimse cevap vermemiş. Yardım lütfeeeen

lohusa pijamasi ve geceligi aldim ben. Sezeryan dogum yaptim pijamayi giymk mumkun degil ayaklar uyyduk zatn gecelik giydi. Cok memnun kaldim. Pijamayi evde giydim ama sicak cok bunaltti..tabi bunlar kisiye gore degisir.

Sütü olan anneler ne mutlu size tutamıyor diye üzülmeyin hiç. Benimde sütüm çok az. Tavsiyeye ihtiyacım var. Nasıl artırabilirim sütümü bebeğim doğalı 9 gün oldu. 9 gündür mama takviyesi yapıyoruz....

Ankaradaki anneler acil cocuk doktoru tavsiyesine ihtiyacim var

Canım hosdere turgut özal hastanesinde erkek bir doktor var adını hatırlamıyorum cok methini duydum. Tavsiye ederim.

Kızlar yazıyorum yazıyorum görmüyor siliniyor. Biz 6 günlük olduk bugün kuzumla. Doktor cok sıcak sadece citcitli ile dursun dedi hastane çıkışlarını boşuna almışız gibi.gözüküyor şimdilik. Sarılık var emziriyorum mama veriyorum. Ilk günler mutlaka mama takviyesi yapın ben yapmadım sutumde gelmiyormus sarılık oldu oğlum. Kontrole gidiyoruz iyi gidiyor inş düşer sariligimiz. Doğuran herkesi tebrik ediyorum. Hamilelere de kolay bir doğum diliyorum. Oğluma dua edin teyzeler iyilessin biran önce.

Merhaba kizlar. iki gun once spinal sezeryanla bende dogurdum. Allahin izniyle 3.380 gram 49 cm olarak bir oglum oldu. benim de bugun gozlerim dunyayi yeni gormeye basladi. uykusuzluktan ruya aleminde gibiydim ve beynim tum olanlari kabul etmede zorlandi.Allah dogum yapacak olanlari kolayca sag salim kurtarsin. gercekten cok zor bir sey. sezeryan olanlara bir kac sorum var lutfen cevaplariniza cok ihtiyacim var. benim hala sutum inmedi sadece su geliyor sizin ne zaman gelmisti ve mama takviyesi yaptiniz mi, yaptiysaniz gunde kac cc verdiniz. ayaklarim o kadar sisti ki ayaga kalkip ustune bile basamiyorum patlamak uzere sizde de oldu mu nasil gecti. emzirirken bel agrisi yatarken hep sirt ustubelagrisi allah askina nasil basa ciktiniz. ben gercekten cok zor atlatiyorum oturup kalkarken dikislerim yirtilmis gibi kaniyor gibi hissediyorum. allah bekleyenleri acisizsa kurtarsin insallah dularim sizinle

Uc gun sutum gelmedi su anda cok yok gibi sicak dus ve sagmak etkili olyyor..tahin helvasi iyi geldi bide bana. mama veriyorun gunde 60 cc takviye yapiyorum. Sirt agrim cok olmadi biraz bunyeyle alakali cok salma kendini toplanmaya calis yani. Ayaklarim yurudukce duzeldi benim.

fatmacim son gunler oldugunu bildiği için insan daha bi sabırsız oluyor bi an önce doğsun istiyorummm ... Simdi hastsneye gidicez nst icin dr pazar gel demisti şimdi başladı kasılmalar dua et olsun gariii

Konyaya mi geliosn hadi dogurda don cnm insallh...

Kızlar sonunda bende bebisime kavuştum:) dün sabah saat 10 da normal doğum yaptım bugün de çıkıyoruz evimize darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına

3 temmuzda oglumu kucağıma aldim cok şükür allah herkese bian önce nasip etsin inş bu duyguyu

Kızlar gözünüz aydın Allah anali babalı büyütsün maşallah ...darısı bizlere
Oyy gelen dogurdummm yaziyo gidiyo ne.guzel bende doguramadim yaziom her sabahh

He yaaa bnmde dünden beri arada sancı giriyor tam diyorum hadi dakkalara düş nolur yok geçiyor..

Öncelikle gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün ins..amiiinn ins bizde alırız sağlıkla kucaklarmza ..sende bian önce toparlarsin ins..

benimde başlarda çok az geliyordu bebeği nekadar emzirisen süt ona göre gelirmiş sürekli süt gelsede gelmesede emzirdim sütüm yok diye fazla yemek tüketmedim suyu çok çok içtim dere otu ve bulgur pilavı yedim çok şükür şimdi baya sütüm var inşallah sizinde çoğalır moralinizi yüksek tutun

inşallah biran önce düzelir hemen hemen bütün bebekler oluyor büyük oğlmda foto terapilikti 2 gün hastanede yatmıştık herkes şekerli su ver diyodu ben inatla vermedim çok zor atlattık bunda da hem emzirdim hemde günde bir sefer şekerli su verdim çok şükür hiç tahilllik olacak kadar yükselmedi

Kızçeler bende ayin 17 sine gün aldim sezeryan icin Allah izin verirse oğlum 4 gün sonra kollarimda olacak benim sorum şu doğumdan sonra nasıl besleniyorsunuz malum su gaz olayı beni çok korkutuyor ne yemek ne yememek gerekir acaba

Yakın zamanda doğum yapan bi arkadaşım bozanın sütü artırdığını söyledi. Bol bol su ve boza içip hurma yedim sütüm oldu diyooo. Şimdi öğrendim, paylaşiiim dedim:)

Gaz icin kayisi kompostosu super oluyor. . sivi tuketmk cok onemli rezene cayi birde..

lohusa pijamasi ve geceligi aldim ben. Sezeryan dogum yaptim pijamayi giymk mumkun degil ayaklar uyyduk zatn gecelik giydi. Cok memnun kaldim. Pijamayi evde giydim ama sicak cok bunaltti..tabi bunlar kisiye gore degisir.

Teşekkür ederim canım. Ben 2 tane önden düğmeli normal pijama takımı alıp doğum çantama koymuştum aslında. Ama doğum fotoğrafçısı olcak, o yüzden herkes bu pijamalarla mı poz vericen adam gibi lohusa pijaması al filan dediler son dakka kafam karıştıı

Canım ben iki gecelik bir pijama takımı aldım, henüz doğum yapmadığım için hangisi kullanışlı bilmiyorum ama sezaryen olursa pijama kullanılmıyor diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…