3 temmuzda oglumu kucağıma aldim cok şükür allah herkese bian önce nasip etsin inş bu duyguyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum, göremedim maalesef.. Pijama takımı nasıl ve nerden aldınız? Bi de normal pijama mı yoksa lohusa takımı mı aldınız? Lohusa takımları çok rüküş ve abartı yaaaa bişey bulamıyorum😢
Kimse cevap vermemiş. Yardım lütfeeeen
Ankaradaki anneler acil cocuk doktoru tavsiyesine ihtiyacim var
sabah yoktu bi dus aldim hastaneye gidicez nst icin simdi basladi tekrar ins devamı gelir
fatmacim son gunler oldugunu bildiği için insan daha bi sabırsız oluyor bi an önce doğsun istiyorummm ... Simdi hastsneye gidicez nst icin dr pazar gel demisti şimdi başladı kasılmalar dua et olsun gariii
Merhaba kizlar. iki gun once spinal sezeryanla bende dogurdum. Allahin izniyle 3.380 gram 49 cm olarak bir oglum oldu. benim de bugun gozlerim dunyayi yeni gormeye basladi. uykusuzluktan ruya aleminde gibiydim ve beynim tum olanlari kabul etmede zorlandi.Allah dogum yapacak olanlari kolayca sag salim kurtarsin. gercekten cok zor bir sey. sezeryan olanlara bir kac sorum var lutfen cevaplariniza cok ihtiyacim var. benim hala sutum inmedi sadece su geliyor sizin ne zaman gelmisti ve mama takviyesi yaptiniz mi, yaptiysaniz gunde kac cc verdiniz. ayaklarim o kadar sisti ki ayaga kalkip ustune bile basamiyorum patlamak uzere sizde de oldu mu nasil gecti. emzirirken bel agrisi yatarken hep sirt ustubelagrisi allah askina nasil basa ciktiniz. ben gercekten cok zor atlatiyorum oturup kalkarken dikislerim yirtilmis gibi kaniyor gibi hissediyorum. allah bekleyenleri acisizsa kurtarsin insallah dularim sizinle
fatmacim son gunler oldugunu bildiği için insan daha bi sabırsız oluyor bi an önce doğsun istiyorummm ... Simdi hastsneye gidicez nst icin dr pazar gel demisti şimdi başladı kasılmalar dua et olsun gariii
Kızlar sonunda bende bebisime kavuştum:) dün sabah saat 10 da normal doğum yaptım bugün de çıkıyoruz evimize darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına
3 temmuzda oglumu kucağıma aldim cok şükür allah herkese bian önce nasip etsin inş bu duyguyu
Oyy gelen dogurdummm yaziyo gidiyo ne.guzelbende doguramadim yaziom her sabahh
Merhaba kizlar. iki gun once spinal sezeryanla bende dogurdum. Allahin izniyle 3.380 gram 49 cm olarak bir oglum oldu. benim de bugun gozlerim dunyayi yeni gormeye basladi. uykusuzluktan ruya aleminde gibiydim ve beynim tum olanlari kabul etmede zorlandi.Allah dogum yapacak olanlari kolayca sag salim kurtarsin. gercekten cok zor bir sey. sezeryan olanlara bir kac sorum var lutfen cevaplariniza cok ihtiyacim var. benim hala sutum inmedi sadece su geliyor sizin ne zaman gelmisti ve mama takviyesi yaptiniz mi, yaptiysaniz gunde kac cc verdiniz. ayaklarim o kadar sisti ki ayaga kalkip ustune bile basamiyorum patlamak uzere sizde de oldu mu nasil gecti. emzirirken bel agrisi yatarken hep sirt ustubelagrisi allah askina nasil basa ciktiniz. ben gercekten cok zor atlatiyorum oturup kalkarken dikislerim yirtilmis gibi kaniyor gibi hissediyorum. allah bekleyenleri acisizsa kurtarsin insallah dularim sizinle
Sütü olan anneler ne mutlu size tutamıyor diye üzülmeyin hiç. Benimde sütüm çok az. Tavsiyeye ihtiyacım var. Nasıl artırabilirim sütümü bebeğim doğalı 9 gün oldu. 9 gündür mama takviyesi yapıyoruz....
Kızlar yazıyorum yazıyorum görmüyor siliniyor. Biz 6 günlük olduk bugün kuzumla. Doktor cok sıcak sadece citcitli ile dursun dedi hastane çıkışlarını boşuna almışız gibi.gözüküyor şimdilik. Sarılık var emziriyorum mama veriyorum. Ilk günler mutlaka mama takviyesi yapın ben yapmadım sutumde gelmiyormus sarılık oldu oğlum. Kontrole gidiyoruz iyi gidiyor inş düşer sariligimiz. Doğuran herkesi tebrik ediyorum. Hamilelere de kolay bir doğum diliyorum. Oğluma dua edin teyzeler iyilessin biran önce.
sabah yoktu bi dus aldim hastaneye gidicez nst icin simdi basladi tekrar ins devamı gelir
Kızçeler bende ayin 17 sine gün aldim sezeryan icin Allah izin verirse oğlum 4 gün sonra kollarimda olacak benim sorum şu doğumdan sonra nasıl besleniyorsunuz malum su gaz olayı beni çok korkutuyor ne yemek ne yememek gerekir acaba
lohusa pijamasi ve geceligi aldim ben. Sezeryan dogum yaptim pijamayi giymk mumkun degil ayaklar uyyduk zatn gecelik giydi. Cok memnun kaldim. Pijamayi evde giydim ama sicak cok bunaltti..tabi bunlar kisiye gore degisir.
Gaz için yediğiniz herşeye kimyon koyun bi de. Çok işe yarıyormuş. Doğurabilirsem eğer ben öyle yapıcam:))Gaz icin kayisi kompostosu super oluyor. . sivi tuketmk cok onemli rezene cayi birde..
Kimse cevap vermemiş. Yardım lütfeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?