- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Kizlar bebisleriniz nefes alirken sesli mi nefes aliyor uyanikken. Tedirgin oldum acaba bir problem mi var diye.
Birde minnosum pisik oldu 2 gundur gecmiyor poposu.((( krem suruyorum devamli ama hala kipkirmizi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende boyle git gel yapip durmak istemiom yaa dogurmak istiom artikkkk.. Halil sezaiii isyeeeeeeeaaaannnnnnn
hahaa
Anladım cnm bi daha ne zaman gitcen .bn olmadım çatı muayenesi o zaman oturmadım çünkü oraya hiç..
Hahaha bnde yahu zaten normalde de hastanelerdn nefret ediyorum ama bu mecburi os için Tmm dedim bugün hamilelik takvimimn son günü yarın yok pofff amaa yaa hicran beraber gidip doğurup gelek kız
Kizlar bebisleriniz nefes alirken sesli mi nefes aliyor uyanikken. Tedirgin oldum acaba bir problem mi var diye.
Birde minnosum pisik oldu 2 gundur gecmiyor poposu.((( krem suruyorum devamli ama hala kipkirmizi.
kızlar geçmişe tam bakamadım bebişi olanlar hayırlı olsun darısı bize inşallah benim 2 günüm kaldı ama tık yok ne sancı ne başka birşey yarın doktora gidecem bakalım inş sancım olur kızlar sizler ne yapıyorsunuz...
insan stres oluyor son zamanlar günümüz geçiyor gibi hissediyorum ben korkuyorum birşey olur diye.sanki hiç karnımdan çıkmayacak gibi geliyor bana biz bütünleştik oğlumla:))
Merhaba arkadaşlar salı günü epidural sezeyanla doğum yapacağım inşallah .Aslında genel anestezi alacaktım fakat Dr ve çevredekiler bunu önerdiler.çok da korkuyorum sizden ricam epidural sezeryan planla bana anlatabilir mi o süreci?ameliyathaneye odamızdan mı geçiyoruz ?kaç dakika sürüyor hissediyor muyuz tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim çünkü çok strese girdim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar salı günü epidural sezeyanla doğum yapacağım inşallah .Aslında genel anestezi alacaktım fakat Dr ve çevredekiler bunu önerdiler.çok da korkuyorum sizden ricam epidural sezeryan planla bana anlatabilir mi o süreci?ameliyathaneye odamızdan mı geçiyoruz ?kaç dakika sürüyor hissediyor muyuz tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim çünkü çok strese girdim
Ben gecelik daha iyi dediler diye bi tane daha gittim aldım neyse allahtan pijamayi almışim. bakalım doğum nasıl olacak hangilerinı kullancaz :)
Korkma canim bisey yok merak etmr..odandan mi gidersin bilemiyorum hastanenin duzenine bagli oluyor.hissetmezsin..19:45 de girdim ben amrliyata 1 saat sonra odamdaydim. Acima falan yok sakin gir ameliyata
Dilerin dedigi gibi korkacak bisey yok. Buyuk ihtimalle odana yerlesir orda ameliyat onluguni giyer oyle gidersin ameliyathaneye. Doktorun dokundugunu hissediyosun ama aci hissetmiyosun merak etme .stres yapma, bebegini ilk gorecegin anin tadini cikar[/. Belden yapılan iğne ağrı yapıyor mu kimisi çok ağrı yapıyor demiş iyice panik oldum sağ salim bir atlatsaydık bebeğimle birlikte.
Dilerin dedigi gibi korkacak bisey yok. Buyuk ihtimalle odana yerlesir orda ameliyat onluguni giyer oyle gidersin ameliyathaneye. Doktorun dokundugunu hissediyosun ama aci hissetmiyosun merak etme .stres yapma, bebegini ilk gorecegin anin tadini cikar[/. Belden yapılan iğne ağrı yapıyor mu kimisi çok ağrı yapıyor demiş iyice panik oldum sağ salim bir atlatsaydık bebeğimle birlikte.
Bende yapmadi agri falan. Boyle seylerle kendini germe herkesin bunyesi farkli sonucta. İnsallah hic bi problem olmadan atlatirsin bebegine kavusursun.
Doguramayan arkadslarmz hep aklimdasnz duamdasinz rabbim hayirlisyla saglikla kurtarmayi nasip etsin
İlk gelince mutlaka gecelik giymek lazim, zaten cok kanama oluyo hemsire gelip gidip kontrol ediyo sobra o hasta bezlerini tutarak yurutmeye calisiyolar o gecelik iptal oldu bende hemen digerini giydim kanama azalinca pjama giyitosun ama cok ter attigin icin surwkli degistirmek gerekiyor atlet gitmezsen ter soguyo ustunde yani zor surec Allah yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?