2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canim burnu tikali olabilir mi ? Ona dikkat et bi. Eger tikaliysa burnuna biraz sütünden damlatabilirsin ya da eczaneden serum fizyolojik alio damlatabilirsin.rahatlatir tikaliysa.
Pisik icin de dilerin dedigi gibi zeytinyagi suruyorum bende. iyice cirpiyorum krem gbi oluyo oyle suruyorum

Son düzenleme:
kızlar geçmişe tam bakamadım bebişi olanlar hayırlı olsun darısı bize inşallah benim 2 günüm kaldı ama tık yok ne sancı ne başka birşey yarın doktora gidecem bakalım inş sancım olur kızlar sizler ne yapıyorsunuz...

bende boyle git gel yapip durmak istemiom yaa dogurmak istiom artikkkk.. Halil sezaiii isyeeeeeeeaaaannnnnnn

hahaa

Hahaha bnde yahu zaten normalde de hastanelerdn nefret ediyorum ama bu mecburi os için Tmm dedim bugün hamilelik takvimimn son günü yarın yok pofff amaa yaa hicran beraber gidip doğurup gelek kız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım cnm bi daha ne zaman gitcen .bn olmadım çatı muayenesi o zaman oturmadım çünkü oraya hiç..

kızlar ben hiç çatı muyenesi olmadım ikinci bebişim diye galiba ancak sancım olur o zaman bakarlar bence...

insan stres oluyor son zamanlar günümüz geçiyor gibi hissediyorum ben korkuyorum birşey olur diye.sanki hiç karnımdan çıkmayacak gibi geliyor bana biz bütünleştik oğlumla:))

çok nadiren yorulmuş gibi nefes alıyor canım ama herzaman değil poposuna da ben pudra döküyorum o daha iyi geliyo

canım sende tek başına uğraşıyorsun inan aklımdasın üzülüyorum ALLAH yardımcın olsun şükür bebişin kucağında bundan sonra daha düzene girer.pişik kremini ince tabaka sür poposuna çok krem sürersen de geçirmiyor hiç.birde zeytinyağı kullan yumuşak kalsın popuşü oy acırda şimdi geçmiş olsun canım...

kızlar benim bebiş 3440 doğdu cuma günü 15 günlük oldu dktor kontrolümüz vardı kilosu 3900 olmuş bugün kv de ve kendi annem fazla kilo almıyor deme falan diyolar aksine doktorumuzda çok güzel kilo almış alkışlıyorum falan demişti bunlarda böyle diyo sizce nasıl az mı???

insan stres oluyor son zamanlar günümüz geçiyor gibi hissediyorum ben korkuyorum birşey olur diye.sanki hiç karnımdan çıkmayacak gibi geliyor bana biz bütünleştik oğlumla:))

Slm cnm bn yarın yine gidicem bndede sancı yok gibi arada bo vuruyor ama akşamları alt kemiklerim ağrıyor bugün de acayip nefesim kesiliyor

Merhaba arkadaşlar salı günü epidural sezeyanla doğum yapacağım inşallah .Aslında genel anestezi alacaktım fakat Dr ve çevredekiler bunu önerdiler.çok da korkuyorum sizden ricam epidural sezeryan planla bana anlatabilir mi o süreci?ameliyathaneye odamızdan mı geçiyoruz ?kaç dakika sürüyor hissediyor muyuz tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim çünkü çok strese girdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Korkma canim bisey yok merak etmr..odandan mi gidersin bilemiyorum hastanenin duzenine bagli oluyor.hissetmezsin..19:45 de girdim ben amrliyata 1 saat sonra odamdaydim. Acima falan yok sakin gir ameliyata

Dilerin dedigi gibi korkacak bisey yok. Buyuk ihtimalle odana yerlesir orda ameliyat onluguni giyer oyle gidersin ameliyathaneye. Doktorun dokundugunu hissediyosun ama aci hissetmiyosun merak etme .stres yapma, bebegini ilk gorecegin anin tadini cikar

Ben gecelik daha iyi dediler diye bi tane daha gittim aldım neyse allahtan pijamayi almışim. bakalım doğum nasıl olacak hangilerinı kullancaz :)

İlk gelince mutlaka gecelik giymek lazim, zaten cok kanama oluyo hemsire gelip gidip kontrol ediyo sobra o hasta bezlerini tutarak yurutmeye calisiyolar o gecelik iptal oldu bende hemen digerini giydim kanama azalinca pjama giyitosun ama cok ter attigin icin surwkli degistirmek gerekiyor atlet gitmezsen ter soguyo ustunde yani zor surec Allah yardim etsin

Korkma canim bisey yok merak etmr..odandan mi gidersin bilemiyorum hastanenin duzenine bagli oluyor.hissetmezsin..19:45 de girdim ben amrliyata 1 saat sonra odamdaydim. Acima falan yok sakin gir ameliyata

Çok teşekkür ederim peki bebeği kaç dakikada alıyorlar birde siz şuam geneli mi tecih ederdiniz epidural mi derdiniz tecrübeli bir anne olarak?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doguramayan arkadslarmz hep aklimdasnz duamdasinz rabbim hayirlisyla saglikla kurtarmayi nasip etsin

Doguramayan arkadslarmz hep aklimdasnz duamdasinz rabbim hayirlisyla saglikla kurtarmayi nasip etsin

Sağolasn cnm yaaa amin ins Bnm de yarın yine kontrolm var

Ayy nasıl olacak valla korkmaya başladım. Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. Atlet koymamıştım hastane çantama. Onu ekleyeyim hemen. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…