2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
selam canlar,buralar iyice sessizleşti.bana sen temmuz ortasında doğurursun diyenleri bulup ısırcam

Hadi yaa, canım valla ben eczacıyım ve bizim hastanede o ovüller hala kullanılıyor, ayda 60-70 tane tüketiriz yani. Tabi her doktorun tıbbi tercihi farklı

Kizlar doktorum acilma olmasi icin tablet gibi bisi koyuomus ne oldugu hakkında bilginiz varmi

Kizlar sizin bu sozlerinizden sonra baska bi doktora daha gitmeye karar verdim.bu rahim yumsatici ve acici fitil kafami daha da karistirdi.gidip baska doktora gozuksem bisi kaybetmem dimi?bide bahsettigniz hastaler devlet hastanesi mi ozel hastane mi?

Mrb canlarimmmmm.... Biz bugunde hastanedeyiz benim durum kotu.olunca bugunde kalcaz.... Daha toparlanamadim yuruyemiyorum sezeryandan farksiz su sn yasadiklari yataga bagimli gibi kaldim lutfen dua edin bana lutfen

Allah şifa versin kuzum sağlıkla bebeğinizi alıp evinize dönün en kisa zamanda inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet haklisin ama bak sende bekledin ilerleme olmadi kendi gozunle gordun.doktorun sez.yonlendirmedi.bnmki oyle degil doktor sez.övup duruyo.iyice sinirlerimi bozdu beni allak bullak etti.baska doktora gidicem yarin bakalim ne olcak.

Eger se. Olursa bende seninle ayni durumda olcam muhtemelen zirlayarak gircem doguma

selam canlar,buralar iyice sessizleşti.bana sen temmuz ortasında doğurursun diyenleri bulup ısırcam

Valla aysecim doguran ortadan kayboluyor..bende nobetci kaldim zannimca:)
Az kaldiii dayan valla sipalar yoruyor

Evet haklisin ama bak sende bekledin ilerleme olmadi kendi gozunle gordun.doktorun sez.yonlendirmedi.bnmki oyle degil doktor sez.övup duruyo.iyice sinirlerimi bozdu beni allak bullak etti.baska doktora gidicem yarin bakalim ne olcak.

Evet canim benim doktorum ameliyathaneye girerkn eminmisin istersn bekleyelim dedi..hakkini yemeyim cokda kahrimi cekti..dayanamadim ben sanciya artik 2 gundur cekiodum cunku..dedigim gibi hakkinizda hayirlisi ins.tabi baska doktora gitmektede fayda var yani..

Son düzenleme:
Mrb canlarimmmmm.... Biz bugunde hastanedeyiz benim durum kotu.olunca bugunde kalcaz.... Daha toparlanamadim yuruyemiyorum sezeryandan farksiz su sn yasadiklari yataga bagimli gibi kaldim lutfen dua edin bana lutfen
Dogurrcam diye nasil hirs yapipta ikindiysan hicrankiz sayilidir ha senin gibi bi ikinmada doguran kuzucum iyilesirsin cabucak Allah sifa versin.bak ben hala bekliom bide normal dogurcam diye parcaliyom kendimi

Kızlar benim kızışım bugün 15 günlük oldu doğduğu günden beri gazı çok kötü kokuyo sizde böyle bişey varmı

Sevgi gobus düşmüş gözün aydin.biz hemen düşer düşmez yıkadık.
Erik ben ikisini de özel hastanede doğurdum dr.lar asla sezeryan demedi ki ben tirsak olmama ragmen .baska dr.a da girtmen iyi olur en azindan icinde pismanlik olmaz.

Benim gibi sütü olupta bebegi göğsünü almayan anneler göğüs ucu kullanın kac gündür ne çektim bebeğimi çok az emzirebiliyordum çok şükür dünden beri uc sayesinde rahatca tutuyor gogsumu belki sizde de yasayan vardir diye yazmadan edemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardimcin olsun canım 40ciksin bir şey kalmaz inşallah ben dogumu unutum bile esome bugün üçüncüyu de yapalım dedim sonra dediğime şaştım. :)

Ben baya hissettim:)

Ben kullanıyorum dr.sar dedi ama nasıl saracağımi bilmiyorum o yüzden korse aldım. Egzersiz de 40 çıkınca dedi.simdilik sadece emzirip su içiyorum; )
Aman kv.gelip bunaltacagina gelmesin daha iyi
Iyi yapmışsın baban yeter sana.

Kızlar benim kızışım bugün 15 günlük oldu doğduğu günden beri gazı çok kötü kokuyo sizde böyle bişey varmı

Canim bebeginin gazinin yada kakasinin kokmasi senin yediklerinle alakali ve usutmenle tabiki dikkat et yediklerinr ve usutme ayaklarini sicak tut.

Biz de aynı tutamiyor avent silikon göğüs ucu ile emiyor.arada veriyorum ucsuz ama cekiuor uc kacinca deliriyor :)

Masallh ona.kaka yapımı nasıl kaka yapmiyorsa kokar cnm.

Bugün rapor parası almaya gittik sonra bayram için bor şeyler almaya gittik 42 bedene giriyorum .üst de l ve xl memmeler almış başını gidiyor:) bir haftadır evden cikmiyordum anam ne kalabalikmis dünya:)

Bi de ben denerken kadının biri esimin yanına gitmis bebisi seviyor ben gelince allah yardimcin olsun dedi gitti bebek ağlıyordu korktu heralde:)

Benim bahsettiğim devlet hastanesi canım, kadın doğum ağırlıklı bi hastaneyiz belki 10 tane kadın doğum uzmanımız vardır ve bu ovül çok kullanılıyor. Bi ara piyasada bulunmadığından 2 ay kadar hastaneye getirtememiştik de doktorlar başımın etini yemişlerdi ne zaman gelcek diye

Hepinize tek tek tesekkur ederim canlarim allah razı olsun...

Benim gogus uclarim acımaya başladı uç var ama ucla ememiyor oglum daha... Lansinoh suruom da ne olacak böyle bilmiyorum

Kizlar ben iki gundur incir kuru yapmaya basladim sut arttirmak icin insallah ise yarar..yapan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…