Mrb canlarimmmmm.... Biz bugunde hastanedeyiz benim durum kotu.olunca bugunde kalcaz.... Daha toparlanamadim yuruyemiyorum sezeryandan farksiz su sn yasadiklari yataga bagimli gibi kaldim lutfen dua edin bana lutfen
Hadi yaa, canım valla ben eczacıyım ve bizim hastanede o ovüller hala kullanılıyor, ayda 60-70 tane tüketiriz yani. Tabi her doktorun tıbbi tercihi farklı
Kizlar doktorum acilma olmasi icin tablet gibi bisi koyuomus ne oldugu hakkında bilginiz varmi
Mrb canlarimmmmm.... Biz bugunde hastanedeyiz benim durum kotu.olunca bugunde kalcaz.... Daha toparlanamadim yuruyemiyorum sezeryandan farksiz su sn yasadiklari yataga bagimli gibi kaldim lutfen dua edin bana lutfen
Evet haklisin ama bak sende bekledin ilerleme olmadi kendi gozunle gordun.doktorun sez.yonlendirmedi.bnmki oyle degil doktor sez.övup duruyo.iyice sinirlerimi bozdu beni allak bullak etti.baska doktora gidicem yarin bakalim ne olcak.Canim gercekten hic takma kafana hersey olacagina variyor bende normal sanciyla gittim hastaneye evde cektigim harici bide hastanede onca sanci cektim 2 cm acilma hic ilerlemedi o aksama kadar canimin acisiyla kaldim ve sezeryan oldum...gercekten hic onemli di emin ol yavrun yaglikli olsunda..sezeryan oldum ama normal dogurmus gibi eve geldim bi gun bile yatmadim hakkinizda hayirlisi olsun tatlim.
Eger se. Olursa bende seninle ayni durumda olcam muhtemelen zirlayarak gircem dogumaCanım herşeyin hayırlısı. Ben de normal istiyordum. 2 gün sancı bile çektim. Doğuma diye gittim kordon dolandığından acil sezeryana aldılar. Ağlaya ağlaya girdim ameliyata ama şimdi şükrediyorum. Kucağına alınca nasıl doğurduğun umrunda bile olmuyor:) Allah sağlıklı hayırlı doğum nasib etsin
selam canlar,buralar iyice sessizleşti.bana sen temmuz ortasında doğurursun diyenleri bulup ısırcam
Evet haklisin ama bak sende bekledin ilerleme olmadi kendi gozunle gordun.doktorun sez.yonlendirmedi.bnmki oyle degil doktor sez.övup duruyo.iyice sinirlerimi bozdu beni allak bullak etti.baska doktora gidicem yarin bakalim ne olcak.
Dogurrcam diye nasil hirs yapipta ikindiysan hicranMrb canlarimmmmm.... Biz bugunde hastanedeyiz benim durum kotu.olunca bugunde kalcaz.... Daha toparlanamadim yuruyemiyorum sezeryandan farksiz su sn yasadiklari yataga bagimli gibi kaldim lutfen dua edin bana lutfen
Allah yardimcin olsun canım 40ciksin bir şey kalmaz inşallah ben dogumu unutum bile esome bugün üçüncüyu de yapalım dedim sonra dediğime şaştım. :)Mrb canlarimmmmm.... Biz bugunde hastanedeyiz benim durum kotu.olunca bugunde kalcaz.... Daha toparlanamadim yuruyemiyorum sezeryandan farksiz su sn yasadiklari yataga bagimli gibi kaldim lutfen dua edin bana lutfen
Ben baya hissettim:)Kızlar bu arada ben de hastaneden geliyorum, günlük nst çekimi için gitmiştim sancı çıktı, biri 70 biri 80 biri de 90 larda ağrım çıktı. Ama işin garip tarafı HİÇ BİR ŞEY HİSSETMİYORUUMMM!!! Evime geldim hissedebileceğim birşeyler bekliyorum ben de. siz nstde çıkan sancıları hissediyomusunuz? Nişanım geleli 48 saat oldu suyum gelmedi hala... Hadi hayırlısı:18:
Eşimin annesi geldi hoyacım da Allah razı olsun gene 4-5 gün yemeklerimizi yaptıAma birazcık panik ve dominant olması nedeniylee beni ve eşimi strese soktuğundan yavaştan yavaştan yol verdik.Babacığım erkek haliyle bize yemek yapıyor ve eşimle babam bana bakıcam diye uğraşıyorlar.
Bu arada kızlar bu KORSE İŞİ NEDİR?
Bazı doktorlar kullanma diyor bazıları kullan diyor?
Benim doktorum bişey demedi ama ben de sormamışım?
Birde kilo vermem durdu?Kilo veren arkadaşlarım özel bir egzersiz yapıyorlar mı?yürüyüş yada diyet?
Kızlar benim kızışım bugün 15 günlük oldu doğduğu günden beri gazı çok kötü kokuyo sizde böyle bişey varmı
Biz de aynı tutamiyor avent silikon göğüs ucu ile emiyor.arada veriyorum ucsuz ama cekiuor uc kacinca deliriyor :)Benim gibi sütü olupta bebegi göğsünü almayan anneler göğüs ucu kullanın kac gündür ne çektim bebeğimi çok az emzirebiliyordum çok şükür dünden beri uc sayesinde rahatca tutuyor gogsumu belki sizde de yasayan vardir diye yazmadan edemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar benim kızışım bugün 15 günlük oldu doğduğu günden beri gazı çok kötü kokuyo sizde böyle bişey varmı
ben biraz rahatsız olduğum için yaptıramadım ama düştükrten sonra istediğin zaman yaptırabilirsin.Cnm neden bugün yaptırdınız peki düştügu gün yaptirmadiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sizin bu sozlerinizden sonra baska bi doktora daha gitmeye karar verdim.bu rahim yumsatici ve acici fitil kafami daha da karistirdi.gidip baska doktora gozuksem bisi kaybetmem dimi?bide bahsettigniz hastaler devlet hastanesi mi ozel hastane mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?