Evet galiba dogru soyluyosun.ben cuna gunu suni sanci isteyim sabahtan veriomus zaten oglene kadar acilmam olmazsa ogleden sonra sez. Alir.napiim.en azindan vicdanim rahat olur
Evet galiba dogru soyluyosun.ben cuna gunu suni sanci isteyim sabahtan veriomus zaten oglene kadar acilmam olmazsa ogleden sonra sez. Alir.napiim.en azindan vicdanim rahat olur
Sezeryan olan bacilar bandaj çıktıktan sonra evde kaç gün kendiniz batikonla pansuman yaptınız...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hurmaya devam hadi bakalım:)
Allah yardımcın olsun canım üzülme sen yetimsin Allah yetimlerin yanındadır. Seni çok iyi anlıyorum benim daha babam yok eksikliğini çok hissediyorum.Allah esinden ve evladindan guldursun seni.
Eşinin annesi gelmedi demi
Benim dr.um sar dedi ben gittim bel korsesi aldım. Takiyorum arada.gobegim azaldı gibi.40cikinca egzersiz verecek dr.sikilasmak için. Olmadı pilates yapariz.
Bebeyle çıkın esin de yanindaysa canım o uyurken alırsın .
Annisler
Bebeklerin gobekleri düştükten ne kadar sonra banyo yaptırdınız bizim göbeğimz düştü bugün yapabilir miyiz kii
[QUOuTE=sewgi_A;36242423]Annisler
Bebeklerin gobekleri düştükten ne kadar sonra banyo yaptırdınız bizim göbeğimz düştü bugün yapabilir miyiz kii
Insallah tatlim.kismet artik..Bencede kuzum kesinlikle normal dene ve asla moralini bozma cunku sen ne yasarsan bebegin hissedio ins hakkimizda hayirlisi neyse o olsun suni sanciyla yumusayan cok duydum.ben ins seninde ole olur
Hakkinda hayirlisi olsun canim ama normal dogum gibisi yok gercektrn sancı aşaması zor ama sonra rahatlikla kalkarsin ayaga hayirlidi ins takma kafana sen cok stres yaptın gelecek sancinda gitti dogumu düşünmekten oluşuna birak kendiliginden gelecek ummadığı n anda ins
bizimki cuma düştü bugün yaptırabildikTabii bu döneme kadar sulu pamuklarla her gün silmiştim minik kuşu.Bugün rahatladık yavrum
Insallah tatlim.kismet artik..
Evet hayatta hic biseyi cok fazla istemiceksin sanirim.bazen oluruna akisina birakmayi ogrenceksin.Allah bebeginede sanada uzun saglikli huzur dolu bi omur nasip etsin insallah..
Tatlım Rabbim kolaylık versin, doğum kanalını olgunlaştırıcı prostaglandin ovüller var, serviksi yumuşatmak için onu kullanırlar hastanede, üstüne de rahmin kasılsın diye oksitosini verirler, belki de miss gibi doğum yaparsınen önemli şey moral, sen soğukkanlı ol. Diyelim ki sezeryana aldılar, dünyanın sonu değil ya, bir sürü hamile sezeryan olmak için can atıyor, sen tevekkül et, çok panik yapma, dua et, su akar yatağını bulur, bu çocuğun kaderinde dünyaya nasıl geleceği yazılıysa öyle olacak zaten, ağlamak sızlamak bunu değiştirmez dimi tatlım? Üzülme bakalım sen gül ki çocuğun da gülsün
Doktor artik o vajinal fitillerin kullanilmadigini sakincali oldugunu ve ayarsiz acilmadan dolayi ayarsiz bi sanci getiirdigini anlatii.ama sizlere cooook tesekkur ederim.iyiki varsiniz..
Annisler
Benim hic acilmam yokmus.rahmin yumusak degil dedi.suni sanci tutmaz ama istersen veririm tatmin olman icin dedi.cumaya kadar bekle istersen ama en gec cuma almam lazim dedi.kendi dogmazsa suni de tutmaz buyuk ihtimal o zaman sez.yaparim dedi.moralim cok bozuk.aglamaktan helak oldum.
Mrb canlarimmmmm.... Biz bugunde hastanedeyiz benim durum kotu.olunca bugunde kalcaz.... Daha toparlanamadim yuruyemiyorum sezeryandan farksiz su sn yasadiklari yataga bagimli gibi kaldim lutfen dua edin bana lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?