2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Evet galiba dogru soyluyosun.ben cuna gunu suni sanci isteyim sabahtan veriomus zaten oglene kadar acilmam olmazsa ogleden sonra sez. Alir.napiim.en azindan vicdanim rahat olur

Bencede kuzum kesinlikle normal dene ve asla moralini bozma cunku sen ne yasarsan bebegin hissedio ins hakkimizda hayirlisi neyse o olsun suni sanciyla yumusayan cok duydum.ben ins seninde ole olur

Evet galiba dogru soyluyosun.ben cuna gunu suni sanci isteyim sabahtan veriomus zaten oglene kadar acilmam olmazsa ogleden sonra sez. Alir.napiim.en azindan vicdanim rahat olur

Hakkinda hayirlisi olsun canim ama normal dogum gibisi yok gercektrn sancı aşaması zor ama sonra rahatlikla kalkarsin ayaga hayirlidi ins takma kafana sen cok stres yaptın gelecek sancinda gitti dogumu düşünmekten oluşuna birak kendiliginden gelecek ummadığı n anda ins

Annisler

Bebeklerin gobekleri düştükten ne kadar sonra banyo yaptırdınız bizim göbeğimz düştü bugün yapabilir miyiz kii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[QUOuTE=sewgi_A;36242423]Annisler

Bebeklerin gobekleri düştükten ne kadar sonra banyo yaptırdınız bizim göbeğimz düştü bugün yapabilir miyiz kii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Canim biz gobek dusmeyi beklemedik diyarbakir çok sıcak yavrum pisti bir gun durup bir gun yikadik gobegimizede az kaldı dusecek sende rahatlikla yaptırabilirsin

Eşimin annesi geldi hoyacım da Allah razı olsun gene 4-5 gün yemeklerimizi yaptı Ama birazcık panik ve dominant olması nedeniylee beni ve eşimi strese soktuğundan yavaştan yavaştan yol verdik.Babacığım erkek haliyle bize yemek yapıyor ve eşimle babam bana bakıcam diye uğraşıyorlar.

Bu arada kızlar bu KORSE İŞİ NEDİR?
Bazı doktorlar kullanma diyor bazıları kullan diyor?
Benim doktorum bişey demedi ama ben de sormamışım?
Birde kilo vermem durdu?Kilo veren arkadaşlarım özel bir egzersiz yapıyorlar mı?yürüyüş yada diyet?

Annisler

bizimki cuma düştü bugün yaptırabildik Tabii bu döneme kadar sulu pamuklarla her gün silmiştim minik kuşu.Bugün rahatladık yavrum

Canim biz gobek dusmeyi beklemedik diyarbakir çok sıcak yavrum pisti bir gun durup bir gun yikadik gobegimizede az kaldı dusecek sende rahatlikla yaptırabilirsin[/QUOTE]

Cok sağol Tatlim bugün eşimle yapalım o zaman..ayy bakalım ağlayack mi

Bencede kuzum kesinlikle normal dene ve asla moralini bozma cunku sen ne yasarsan bebegin hissedio ins hakkimizda hayirlisi neyse o olsun suni sanciyla yumusayan cok duydum.ben ins seninde ole olur
Insallah tatlim.kismet artik..

Evet hayatta hic biseyi cok fazla istemiceksin sanirim.bazen oluruna akisina birakmayi ogrenceksin.Allah bebeginede sanada uzun saglikli huzur dolu bi omur nasip etsin insallah..

bizimki cuma düştü bugün yaptırabildik Tabii bu döneme kadar sulu pamuklarla her gün silmiştim minik kuşu.Bugün rahatladık yavrum

Cnm neden bugün yaptırdınız peki düştügu gün yaptirmadiniz

Insallah tatlim.kismet artik..

Evet hayatta hic biseyi cok fazla istemiceksin sanirim.bazen oluruna akisina birakmayi ogrenceksin.Allah bebeginede sanada uzun saglikli huzur dolu bi omur nasip etsin insallah..

Tatlım Rabbim kolaylık versin, doğum kanalını olgunlaştırıcı prostaglandin ovüller var, serviksi yumuşatmak için onu kullanırlar hastanede, üstüne de rahmin kasılsın diye oksitosini verirler, belki de miss gibi doğum yaparsın en önemli şey moral, sen soğukkanlı ol. Diyelim ki sezeryana aldılar, dünyanın sonu değil ya, bir sürü hamile sezeryan olmak için can atıyor, sen tevekkül et, çok panik yapma, dua et, su akar yatağını bulur, bu çocuğun kaderinde dünyaya nasıl geleceği yazılıysa öyle olacak zaten, ağlamak sızlamak bunu değiştirmez dimi tatlım? Üzülme bakalım sen gül ki çocuğun da gülsün

Kızlar bu arada ben de hastaneden geliyorum, günlük nst çekimi için gitmiştim sancı çıktı, biri 70 biri 80 biri de 90 larda ağrım çıktı. Ama işin garip tarafı HİÇ BİR ŞEY HİSSETMİYORUUMMM!!! Evime geldim hissedebileceğim birşeyler bekliyorum ben de. siz nstde çıkan sancıları hissediyomusunuz? Nişanım geleli 48 saat oldu suyum gelmedi hala... Hadi hayırlısı:18:

Doktor artik o vajinal fitillerin kullanilmadigini sakincali oldugunu ve ayarsiz acilmadan dolayi ayarsiz bi sanci getiirdigini anlatii.ama sizlere cooook tesekkur ederim.iyiki varsiniz..

Doktor artik o vajinal fitillerin kullanilmadigini sakincali oldugunu ve ayarsiz acilmadan dolayi ayarsiz bi sanci getiirdigini anlatii.ama sizlere cooook tesekkur ederim.iyiki varsiniz..

Hadi yaa, canım valla ben eczacıyım ve bizim hastanede o ovüller hala kullanılıyor, ayda 60-70 tane tüketiriz yani. Tabi her doktorun tıbbi tercihi farklı

Annisler

Canim biz hastanedrn gelir gelmez yikadik gobegimiz dusmeden cok sicak hava zatn doktorda sakincasi yok demisti...

Canım herşeyin hayırlısı. Ben de normal istiyordum. 2 gün sancı bile çektim. Doğuma diye gittim kordon dolandığından acil sezeryana aldılar. Ağlaya ağlaya girdim ameliyata ama şimdi şükrediyorum. Kucağına alınca nasıl doğurduğun umrunda bile olmuyor:) Allah sağlıklı hayırlı doğum nasib etsin

Mrb canlarimmmmm.... Biz bugunde hastanedeyiz benim durum kotu.olunca bugunde kalcaz.... Daha toparlanamadim yuruyemiyorum sezeryandan farksiz su sn yasadiklari yataga bagimli gibi kaldim lutfen dua edin bana lutfen

Canim gercekten hic takma kafana hersey olacagina variyor bende normal sanciyla gittim hastaneye evde cektigim harici bide hastanede onca sanci cektim 2 cm acilma hic ilerlemedi o aksama kadar canimin acisiyla kaldim ve sezeryan oldum...gercekten hic onemli di emin ol yavrun yaglikli olsunda..sezeryan oldum ama normal dogurmus gibi eve geldim bi gun bile yatmadim hakkinizda hayirlisi olsun tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…